kosvou Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε Payment Link όταν σου στέλνει κάποιος και ζητάει χρήματα αφού βάζεις τα στοιχεία κάποιας κάρτας ζητάει και τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Ενώ βάζω κανονικά τον ΤΚ βγάζει στο τέλος Invalid Post Code και δεν στέλνει τα χρήματα; Σας έχει συμβεί αυτό;
alfeios Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, kosvou είπε Καλησπέρα σε Payment Link όταν σου στέλνει κάποιος και ζητάει χρήματα αφού βάζεις τα στοιχεία κάποιας κάρτας ζητάει και τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Ενώ βάζω κανονικά τον ΤΚ βγάζει στο τέλος Invalid Post Code και δεν στέλνει τα χρήματα; Σας έχει συμβεί αυτό; Οχι
Hapatingo Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 7 minutes ago, kosvou said: Καλησπέρα σε Payment Link όταν σου στέλνει κάποιος και ζητάει χρήματα αφού βάζεις τα στοιχεία κάποιας κάρτας ζητάει και τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Ενώ βάζω κανονικά τον ΤΚ βγάζει στο τέλος Invalid Post Code και δεν στέλνει τα χρήματα; Σας έχει συμβεί αυτό; Δοκίμασε να αφήσεις ένα κενό μετά το τρίτο ψηφίο, αντί 12345 123 45.
kosvou Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Δοκίμασε να αφήσεις ένα κενό μετά το τρίτο ψηφίο, αντί 12345 123 45. Το δοκίμασα και αυτό δεν το παίρνει.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, kosvou είπε Καλησπέρα σε Payment Link όταν σου στέλνει κάποιος και ζητάει χρήματα αφού βάζεις τα στοιχεία κάποιας κάρτας ζητάει και τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Ενώ βάζω κανονικά τον ΤΚ βγάζει στο τέλος Invalid Post Code και δεν στέλνει τα χρήματα; Σας έχει συμβεί αυτό; ΤΚ ?Δεν θυμάμαι να έχω δώσει ποτέ ΤΚ. 6 ώρες πριν, marmagia είπε Καινούργια στην revolut και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Άνοιξα έναν λογαριασμό σε ευρώ. Θα ταξιδέψω στο εξωτερικό τον αλλο μήνα και θέλω να κάνω κάποια ευρώ λίρες. Έχω τραπεζικό λογαριασμό στην Αγγλία από όταν ζούσα εκεί και δεν ξέρω τι είναι πιο συμφέρον να κάνω: υπάρχει τρόπος να δώσω ευρώ και εφόσον με καλύπτει η ισοτιμία της revolut να μεταφερθούν οι λίρες στον αγγλικό μου τραπεζικό λογαριασμό; Η εναλλακτικα μπορώ να φτιάξω μια αυλή κάρτα για να την βάλω στο Apple Pay σε λίρα την οποία θα τροφοδοτώ ουσιαστικά από ελλαδα με ευρώ; Θα ανοίξεις και λίρες στην ρεβολουτ και θα ανταλλάξεις ευρώ με λίρες.
kosvou Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 51 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ΤΚ ?Δεν θυμάμαι να έχω δώσει ποτέ ΤΚ. Θα ανοίξεις και λίρες στην ρεβολουτ και θα ανταλλάξεις ευρώ με λίρες. Έτσι το βγάζει.
Doubt Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, kosvou είπε Έτσι το βγάζει. Δεν προχωράει αν αφήσεις κενό το ΤΚ;
kosvou Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Doubt είπε Δεν προχωράει αν αφήσεις κενό το ΤΚ; Όχι δεν προχωράει δυστυχώς.
marmagia Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 hour ago, Ukforthemoment said: Θα ανοίξεις και λίρες στην ρεβολουτ και θα ανταλλάξεις ευρώ με λίρες. Πως το κάνω αυτό; Έχει διαφορά αν ζητήσω μεταφορα υπόλοιπου σε ευρώ στον αγγλικό λογαριασμό και αν κάνω απευθείας μεταφορα από ευρώ σε λίρες στη revolut; Εννοώ στην ισοτιμία
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, marmagia είπε Πως το κάνω αυτό; Έχει διαφορά αν ζητήσω μεταφορα υπόλοιπου σε ευρώ στον αγγλικό λογαριασμό και αν κάνω απευθείας μεταφορα από ευρώ σε λίρες στη revolut; Εννοώ στην ισοτιμία Eκει που έχεις λογαριασμό σε ευρώ πρέπει να σου έχει ένα βελάκι δίπλα απο το ποσό,θα το πατήσεις και θα έχει κουμπί για νέο λογαριασμό.Θα διαλέξεις £ . 1 ώρα πριν, kosvou είπε Έτσι το βγάζει. Δεν έχεις συνδέσει κάρτα ήδη;Ζητάει απο ότι βλέπω τον ΤΚ απο την διευθυνση που έχεις.Την κάρτα που πας να περάσεις την έχεις στο google pay? 1
kosvou Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχεις συνδέσει κάρτα ήδη;Ζητάει απο ότι βλέπω τον ΤΚ απο την διευθυνση που έχεις.Την κάρτα που πας να περάσεις την έχεις στο google pay? Αυτόν τον ΤΚ βάζω από τη διεύθυνση που έχει η κάρτα, αλλά δεν τον δέχεται. Η κάρτα αυτή δεν είναι πουθενά περασμένη Google pay κλπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, kosvou είπε Αυτόν τον ΤΚ βάζω από τη διεύθυνση που έχει η κάρτα, αλλά δεν τον δέχεται. Η κάρτα αυτή δεν είναι πουθενά περασμένη Google pay κλπ. Περασε την στο gp και να φορτίσεις απο εκει την ρεβο.
Hapatingo Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 13 hours ago, kosvou said: Καλησπέρα σε Payment Link όταν σου στέλνει κάποιος και ζητάει χρήματα αφού βάζεις τα στοιχεία κάποιας κάρτας ζητάει και τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Ενώ βάζω κανονικά τον ΤΚ βγάζει στο τέλος Invalid Post Code και δεν στέλνει τα χρήματα; Σας έχει συμβεί αυτό; Ίσως πλέον να μην δουλεύει το payment link μεταξύ revolut κατόχων. Εφόσον έχετε και οι 2 revolut στείλε τα κατευθείαν μέσω revolut. Εάν πάλι δοκιμάζεις να τα στείλεις στον εαυτό σου μέσω payment link, μπορεί αυτό να μην επιτρέπεται.
kosvou Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Βασικά προσπαθούμε από την κάρτα ενός γνωστού να μου στείλει τα χρήματα. Δεν έχει revolut γι' αυτό είπαμε να τον κάνουμε έτσι με το link.
anthonykleis Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 τα κρύπτο από την προσφορά που είχε με τα dot πως τα κάνω € στο wallet μου ; έχω χαθεί στο ui τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα