Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αν φορτισεις την ρεβολουτ με καρτα της Αλφα σου δινει ποντους για την συναλλαγή η καρτα της Αλφα βανκ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, bebakos11 είπε

Καλησπέρα. Αν φορτισεις την ρεβολουτ με καρτα της Αλφα σου δινει ποντους για την συναλλαγή η καρτα της Αλφα βανκ;

Εδώ και κάτι μήνες δεν δίνει. Πιο παλιά εδινε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, bebakos11 είπε

Καλημέρα σου.σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κριμα παντως

Ναι κι εγω έπαιρνα αρκετούς bonus από εκεί. Πάντως η Eurobank ( η Yes συγκεκριμένα) και η Πειραιώς (yellow) δίνουν ακομη

Επεξ/σία από alfeios
Δημοσ.

Πως ακριβως δινονται οι ποντοι? Δηλαδη αν εγω στειλω 200 ευρω στη ρεβολουτ κερδιζω τους αντιστοιχους ποντους και μετα μπορω να τα μεταφερω παλι πισω στην τραπεζα μου?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Πως ακριβως δινονται οι ποντοι? Δηλαδη αν εγω στειλω 200 ευρω στη ρεβολουτ κερδιζω τους αντιστοιχους ποντους και μετα μπορω να τα μεταφερω παλι πισω στην τραπεζα μου?

Είπαμε ότι η Alpha bank δεν δίνει 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikos121 είπε

Ναι βέβαια! Και θα πληρώσεις μια ωραία προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος! Από ''εξυπνάδες'' πρώτοι!

Δημοσ.

Αν δεν ξέρετε για τι πράγμα γράφετε, μη γράφετε καθόλου καλύτερα.

Έχετε ολόκληρο το ίντερνετ στα ακροδάχτυλα σας. Use it

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, takislz είπε

Ναι βέβαια! Και θα πληρώσεις μια ωραία προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος! Από ''εξυπνάδες'' πρώτοι!

Εκτός αν έχεις την υπομονή να στείλεις 40 εμβάσματα των 5€ για τα 200€

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, takislz είπε

Εντάξει το κόβει σε 15αρια, αλλα κατι τετοια βλέπουν οι τραπεζες και για αυτό τα καταργούν.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, takislz είπε

μηπως τοτε να χρησιμοποιησω το πλεονεκτημα της δωρεαν αναληψης απο ΑΤΜ?

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos121 είπε

μηπως τοτε να χρησιμοποιησω το πλεονεκτημα της δωρεαν αναληψης απο ΑΤΜ?

Οχι, προμήθεια από 2 έως 3 ευρώ χρεώνουν  όλα τα ελληνικά ΑΤΜs για συναλλαγές με ξένες κάρτες, όπως Revolut.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εντάξει το κόβει σε 15αρια, αλλα κατι τετοια βλέπουν οι τραπεζες και για αυτό τα καταργούν.  

Για Alpha  σε 5€άρισ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...