andreas1gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, paranoid_android είπε Καλησπέρα. Συντομα κανω ταξιδι εκτος EU, οποτε αποφασισα να βγαλω ρεβολουτ, ειδικα τωρα που πιστωνονται 25€ απο την Βονταφον Θελω να ρωτησω σχετικα, μιας κ δεν εβγαλα ακρη απ το live support 1) εκανα εγγραφη κ κατεβασα την ρφαρμογη μεσω του λινκ που μου εστειλαν απο vodafone 2) επελεξα το standard προγραμμα γιατι δε με ενδοαφερει το premium μελλοντικα. Σε αυτη την περιπτωση ομως θα πιστωθουν τα 25ε ή τα εχασα? 3) προσπαθω να φορτωσω χρηματα στην καρτα αλλα μου βγαζει error και δε με αφηνει. Πρεπει να καν αιτηση για φυσικη καρτα για να μπορεσω να φορτωσω λεφτα? Τι παει λαθος? (4. Πιστευετε αξιζει να χω φυσικη καρτα?) Η επιβεβαίωση των στοιχείων που ανέβασες έγινε;
zoranb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εάν βάλω στην κάρτα ένα ποσό € κ κάνω αγορές προιόντων σε $ από τη χώρα που θα βρίσκομαι, εκτός από την μετατροπή της ισοτιμίας θα υπάρχει κ καταβολή προμήθειας; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από zoranb
zoranb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Προμήθεια υπέρ Ινσόμνια; Χρωστάω πολλά στο Insomnia!
GIAKOR1979 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα, Επειδή ακύρωσα το λογαριασμό μου στην revolut και πλέον δεν με αφήνει να δημιουργήσω καινούριο, υπάρχει κάποια αντίστοιχη κάρτα για συναλλαγές στην Αγγλία. Πρόκειται να ταξιδέψω και ψάχνω λύση.
HateMe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Στις 3/11/2022 στις 4:34 ΜΜ, nek4d είπε Οι τελευταιες καρτες που μου εχουν δωσει αυτοματα απο Revolut, ξεκινανε απο 53545634 (virtual) και 52734635 (φυσικη) βγαζουν χωρα Ελλαδα στο binlist, ενω οι παλιες απο 4165983 και 45965482 βγαζουν Αγγλια. Δεν τις ζητησα ετσι, οτι εστειλαν. Λογικα αν ζητησεις οχι Αγγλικες θα τους ειναι ευκολο. Και εμένα που μου έστειλαν πριν 2 εβδομάδες με 5354 ξεκινάει (η φυσική)
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, GIAKOR1979 είπε Καλησπέρα στην ομάδα, Επειδή ακύρωσα το λογαριασμό μου στην revolut και πλέον δεν με αφήνει να δημιουργήσω καινούριο, υπάρχει κάποια αντίστοιχη κάρτα για συναλλαγές στην Αγγλία. Πρόκειται να ταξιδέψω και ψάχνω λύση. wise. Aλήθεια γιατί την ακυρωσες;
Doubt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, GIAKOR1979 είπε Καλησπέρα στην ομάδα, Επειδή ακύρωσα το λογαριασμό μου στην revolut και πλέον δεν με αφήνει να δημιουργήσω καινούριο, υπάρχει κάποια αντίστοιχη κάρτα για συναλλαγές στην Αγγλία. Πρόκειται να ταξιδέψω και ψάχνω λύση. Monese, φορτίζει άμεσα και δωρεάν από ελληνική κάρτα (όπως η Ρεβολουτ δηλαδή) Spoiler Μπορώ να στείλω και πρόσκληση αν θέλεις. 1
atrias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) κάποια κάρτα με ουσιώδες cashback για όλες τις συναλλαγές υπάρχει; γνωρίζω για την crypto.com αλλά θέλει να αγοράσεις και να κρατήσεις δεσμευμένα crypto αξίας τουλάχιστον 350 ευρώ για να πάρεις 1% cashback (ή 3500 για 2%) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από atrias
Doubt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, atrias είπε κάποια κάρτα με ουσιώδες cashback για όλες τις συναλλαγές υπάρχει; γνωρίζω για την crypto.com αλλά θέλει να αγοράσεις και να κρατήσεις δεσμευμένα crypto αξίας τουλάχιστον 350 ευρώ για να πάρεις 1% cashback (ή 3500 για 2%) payzy by cosmote, 1%. 1
zoranb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά, τί γίνεται με το geolocation κ την αγορά προιόντων με την κάρτα όταν βρίσκεται κάποιος στο εξωτερικό; Δεν πρέπει να ενημερωθεί η Revo?
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Παιδιά, τί γίνεται με το geolocation κ την αγορά προιόντων με την κάρτα όταν βρίσκεται κάποιος στο εξωτερικό; Δεν πρέπει να ενημερωθεί η Revo? Οχι,λέει κάπου να την ενημερώσεις;
zoranb Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οχι,λέει κάπου να την ενημερώσεις; Νομίζω πως κάπου υπήρχε αναφορά για να αλλάξω/κλείσω το geolocation
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Νομίζω πως κάπου υπήρχε αναφορά για να αλλάξω/κλείσω το geolocation Αλλο αυτό και άλλο να ενημερώσεις ότι θα είσαι εξωτερικό.Ψαξε βρες τι είχαμε πει τότε.
nek4d Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, atrias είπε κάποια κάρτα με ουσιώδες cashback για όλες τις συναλλαγές υπάρχει; γνωρίζω για την crypto.com αλλά θέλει να αγοράσεις και να κρατήσεις δεσμευμένα crypto αξίας τουλάχιστον 350 ευρώ για να πάρεις 1% cashback (ή 3500 για 2%) Για πολλα χρονια, ειχα την Dynamic της alpha, ηταν η καλυτερη. Ειχε στανταρτ εκτος των εξτρα κατα καιρους προμο, 3% στα ΣΜ και 1% σε οποιες αλλες συναλλαγες. Απο τοτε που εκλεισε (γυρισε σε amex ενδιαμεσα, μια χαρα ηταν παλι η επιστροφη εστω και με λιγοτερους εμπορους που την αποδεχονταν), το εψαξα κατα καιρους σε ολες τις τραπεζες και δεν βρηκα κατι καλο. Tελικα πηρα και κρατησα την Energy που δινει 1% επιστροφη σε ευρω για βενζιναδικα Shell, το πιο χρησιμο που μπορεσα να βρω, πληρωνοντας ομως συνδρομη. Εχει και την affinity με μεγαλυτερη επιστροφη αλλα τα ευρω επιστροφης ειναι μονο για αλυσιδα Zara. Τωρα οντως η κοσμοτε κανει το μεγαλο βημα, σωστα στην προτεινε ο γνωστης Doubt, και αυτο και μονο θα την φερει στην κορυφη προτιμησεων πολλων χρηστων. Θεωρητικα οι τραπεζες θα αντιδρασουν, κατι θα προτεινουν παρομοιο μεσα στους επομενους μηνες πιστευω, αλλα αν κρινω πως μας εχουν γραμμενους τοσα χρονια στο θεμα αυτο, θα ηταν σωστο να στηριξουμε την "επανασταση" της κοσμοτε. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα