Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alfeios είπε

Εισαι υπερβολικος. Τι ωρα τα εστειλες χθες;

5.30 το απόγευμα. Παίζει ρόλο; Τότε τι instant είναι; Τέλος πάντων.

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει, υποτίθεται το instant φτάνει σε 10 δευτερόλεπτα.

Μου έχει τύχει να κάνει κάποιες ώρες (revolut --> change) και μου απάντησαν πως ήταν πρόβλημα από τη μεριά τους (change).

Μου έχει τύχει επίσης να μην εμφανιστεί για μέρες. Κατέβασα το "επιβεβαίωση - λήψη" από Ρεβολουτ, το έστειλα στο support της άλλης υπηρεσίας και σε λίγες ώρες "βρέθηκαν".

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kalahaan είπε

5.30 το απόγευμα. Παίζει ρόλο; Τότε τι instant είναι; Τέλος πάντων.

Παιζει ρόλο. Αλλά τις περισσοτερες φορες η μεταφορα γινεται σε δευτερολεπτα ολο το 24/ωρο. Μου εχει ττυχει ομως απογευματινες εντολες να εκτελεστουν την επομενη μερα.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kalahaan είπε

Μα δες εδώ, μόλις σήμερα άλλαξε το στάτους σε "transfer sent successfully" που σημαίνει ότι έχουν φτάσει. Βέβαια λέει "it may take additional time to credit recipient 's account".

Βασικα το "transfer sent successfully" δεν σημαίνει ότι έχουν φτάσει, σημαινει οτι εσταλησαν επιτυχημενα.

Μην ξεχασουμε και τα Αγγλικα που ξερουμε.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jumbi είπε

Βασικα το "transfer sent successfully" δεν σημαίνει ότι έχουν φτάσει, σημαινει οτι εσταλησαν επιτυχημενα.

Μην ξεχασουμε και τα Αγγλικα που ξερουμε.

Το προηγούμενο στάτους είναι "Received by recipient bank".. Ξαναδές το screenshot.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kalahaan είπε

Το προηγούμενο στάτους είναι "Received by recipient bank".. Ξαναδές το screenshot.

Γιατί δεν  κάνεις top up με την κάρτα της  revolut?

https://n26.com/en-eu/top-up

και επίσης η Ν26 λεει για καθυστερήσεις 

Top up processing times

It might take some time before your top up shows up in your account, depending on your top up method. Some might appear instantly in your account, while others might take up to 5 days.

With N26, all top ups are either instant or take up to 2 days at most.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Με google/apple  pay πάλι έχει προμήθεια;

Νομίζω πως ναι, η προμήθεια είναι της Ν26 εξάλλου, 1.5%. Τι σημασία έχει άμα είναι μέσω google pay;

• Sad 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Kalahaan είπε

Δεν ειδα screenshot, οτι εγραψες μετεφρασα.

Και τωρα το ιδιο, "Received by recipient bank", δεν σημαινει οτι μπηκαν στον λογαριασμο, σημαινει οτι το παρελαβε η παραληπτρια τραπεζα.

Μεχρι εκει μπορει να "δει", αυτο αναφερει, απο 'κει και περα ειναι θεμα της παραληπτριας πως διαχειριζεται το εισερχομενο εμβασμα και ειναι αλλη διαδικασια της παραληπτριας να τα περασει στον λογαριασμο που προοριζονται.

Τεσπα, ολα καλα φανταζομαι αφου εφτασαν τελικα και κρατας για το μελλον την πιθανοτητα καθυστερησης μιας μερας.

Καποτε οι δικες μας τραπεζες τα κραταγαν πολλες μερες και δεν μπορουσαμε να διαμαρτυρηθουμε.

Ισως ακομη ειναι ετσι πχ στις επιταγες πριν χρονια, ειχαν και καποιο ονομα για αυτην την καθυστερηση, valeur, ισως ισχυει ακομη.

• Like 1
Δημοσ.

Για ταξίδι στην Αμερική τη συμφέρει; Μετατροπή από την εφαρμογή του υπολοίπου από € σε $ και αγορές με την κάρτα ή αφήνω το ποσό σε € και αγοράζω με κάρτα (με μετατροπή σε $ σε κάθε συναλλαγή; ).

Επίσης, βλέπω ενδιαφέρουσα την ταξιδιωτική ασφάλιση αν αναβαθμίσω τη συνδρομή σε premium. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω την κάρτα που έχω ή στέλνουν νέα αν αναβαθμιστώ; Μάλλον δεν θα προλάβω να παραλάβω νέα.

Τέλος, εάν κάποιος έχει εμπειρία ή άποψη, αξίζει η ταξιδιωτική της revolut σε σχέση με το να κάνω μόνος μου ταξιδιωτική σε κάποια εταιρεία (πχ mondial). Από πλευράς κόστους δε με απασχολεί. Είναι παρόμοιο (12 μήνες premium vs αυτόνομη ασφάλιση για τη δάρκεια του ταξιδιού που με ενδιαφέρει). Με ενδιαφέρει μόνο ποιός τρόπος δίνει περισσότερη  εξασφάλιση.

Δημοσ.

Εγ΄ψ το 2019 μόνο € είχα φορτώσει. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, δε νομίζω πως κερδίζεις κάτι με το να τα μετατρέψεις εσύ από πριν. Μόνο τα ΣΚ και καλά έχει μια διαφορά αλλά δεν είχα ασχολήθηκα καθόλου τότε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, popopo είπε

Για ταξίδι στην Αμερική τη συμφέρει; Μετατροπή από την εφαρμογή του υπολοίπου από € σε $ και αγορές με την κάρτα ή αφήνω το ποσό σε € και αγοράζω με κάρτα (με μετατροπή σε $ σε κάθε συναλλαγή; ).

Επίσης, βλέπω ενδιαφέρουσα την ταξιδιωτική ασφάλιση αν αναβαθμίσω τη συνδρομή σε premium. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω την κάρτα που έχω ή στέλνουν νέα αν αναβαθμιστώ; Μάλλον δεν θα προλάβω να παραλάβω νέα.

Τέλος, εάν κάποιος έχει εμπειρία ή άποψη, αξίζει η ταξιδιωτική της revolut σε σχέση με το να κάνω μόνος μου ταξιδιωτική σε κάποια εταιρεία (πχ mondial). Από πλευράς κόστους δε με απασχολεί. Είναι παρόμοιο (12 μήνες premium vs αυτόνομη ασφάλιση για τη δάρκεια του ταξιδιού που με ενδιαφέρει). Με ενδιαφέρει μόνο ποιός τρόπος δίνει περισσότερη  εξασφάλιση.

Μονο το ΣΚ νομίζω έχει 1 με 1.5% προμήθεια. Αν θες να το γλυτώσεις μετατρέπεις παρασκευή βράδυ καποια λεφτά από ευρώ σε δολλάρια. Επίσης, προσοχη... επιτρέπει μόνο μέχρι 1000€ μετατροπή σε άλλο νομισμα. Μετά χρεώνει πάλι προμήθεια.

Δημοσ.

Η κάρτα που σου στέλνουν ξέρετε αν έρχεται με ΕΛΤΑ η κούριερ

Στην εφαρμογή πάντως μου λέει we cant provide a tracking number for this delivery

Επίσης να ρωτήσω αν έκανα κάποιο πλάνο και παρειγελνα την μέταλ και μετά το ακυρωνα, θα μαι άφηναν να κρατήσω την μέταλ καρντ που είναι και πιο μουρικη στο στάνταρντ πλάνο τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...