alfeios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, elias.kaz είπε Καλησπερα.. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν και είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί.. εχω συνδέσει τη revolut με το paypal. όταν μεταφέρω χρήματα από την Πειραιώς στη revolut χρεώνομαι? υπάρχει κάποιο όριο που δεν έχει χρέωση? Αν φορτώσεις την revolut από χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Πειραιώς, δεν χρεωνεσαι τίποτα και η μεταφορά είναι άμεση. Αν μεταφέρεις χρήματα από τον λογαριασμό σου στην Πειραιώς προς την Revolut, τότε έχεις χρέωση εξερχόμενου εμβάσματος από την Πειραιώς και η μεταφορά ΔΕΝ είναι άμεση 1
Doubt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, elias.kaz είπε Καλησπερα.. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν και είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί.. εχω συνδέσει τη revolut με το paypal. όταν μεταφέρω χρήματα από την Πειραιώς μέσω χρεωστικης στη revolut χρεώνομαι? υπάρχει κάποιο όριο που δεν έχει χρέωση? Το PayPal τι δουλειά έχει; Από την Πειραιώς στη Ρεβολουτ, τα έγραψε ο Αλφειός. 2
alfeios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Doubt είπε Το PayPal τι δουλειά έχει; Από την Πειραιώς στη Ρεβολουτ, τα έγραψε ο Αλφειός. Μάλλον εννοεί ότι έχει προσθέσει την Revolut στο PayPal για να πληρώνει με paypal χρεώνοντας την Revolut. Αν κατάλαβα σωστά
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μου ζητησαν σημερα να κανω ταυτοποιηση και να ανεβασω παλι εγγραφα(ταυτοτητα ή διπλωμα ή διαβατηριο) και μια σελφι. Αφου το εκανα μου εβγαλε ειδοποιηση οτι εχουν ληξει. Τωρα μιλαω επι μια ωρα μεσω chat και μου ειπαν οτι η ταυτοτητα και το διπλωμα εληξαν και οτι για την Ελλαδα θα πρεπει να ειναι τα εγγραφα τουλαχιστον μεσα στην τελευταια 15ετια απο την ημερομηνια εκδοσης. Θα πρεπει τωρα δηλαδη να βγαλω νεα ταυτοτητα η διπλωμα για να προχωρησεις η διαδικασια και να συνεχισω να λειτουργω την καρτα? Εχει τυχει σε κανεναν αλλον?
prefuse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 πείτε μερικές χρήσεις που κάνετε με την revolut και σας συμφέρει σε σχέση με τις κλασικές ελληνικές χρεωστικές; πχ σε αγορες απο το εξωτερικό, συμφέρει να πληρώνουμε με revolut και για την καλύτερη τιμή συνάλλαγμας που δίνει, πχ αν η αγορά ειναι σε λίρες αγγλίας και αν τύχει να κάνουμε επιστροφή της αγοράς μας, τα λεφτά της επιστροφής εμφανίζονται αμεσα στη revolut, σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες που κάνουν πολλές μέρες.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, elias.kaz είπε Καλησπερα.. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν και είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί.. εχω συνδέσει τη revolut με το paypal. όταν μεταφέρω χρήματα από την Πειραιώς μέσω χρεωστικης στη revolut χρεώνομαι? υπάρχει κάποιο όριο που δεν έχει χρέωση? Δεν βγαζει νόημα αυτο που ρωτάς 4 λεπτά πριν, prefuse είπε πείτε μερικές χρήσεις που κάνετε με την revolut και σας συμφέρει σε σχέση με τις κλασικές ελληνικές χρεωστικές; πχ σε αγορες απο το εξωτερικό, συμφέρει να πληρώνουμε με revolut και για την καλύτερη τιμή συνάλλαγμας που δίνει, πχ αν η αγορά ειναι σε λίρες αγγλίας και αν τύχει να κάνουμε επιστροφή της αγοράς μας, τα λεφτά της επιστροφής εμφανίζονται αμεσα στη revolut, σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες που κάνουν πολλές μέρες. Σε οποιαδηποτε αγορά εκτός ευρω η ρεβο ειναι μονόδρομος 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, prefuse είπε πείτε μερικές χρήσεις που κάνετε με την revolut και σας συμφέρει σε σχέση με τις κλασικές ελληνικές χρεωστικές; πχ σε αγορες απο το εξωτερικό, συμφέρει να πληρώνουμε με revolut και για την καλύτερη τιμή συνάλλαγμας που δίνει, πχ αν η αγορά ειναι σε λίρες αγγλίας και αν τύχει να κάνουμε επιστροφή της αγοράς μας, τα λεφτά της επιστροφής εμφανίζονται αμεσα στη revolut, σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες που κάνουν πολλές μέρες. Αγορές εκτός ευρώ και δοκιμαστικές συνδρομές με τις disposable virtual. Εγώ κάνω και δωρεάν μεταφορές χρημάτων είτε μεταξύ ελληνικών λογαριασμών (με τα κλασικά όρια, π.χ. 15 ευρώ προς Πειραιώς) είτε μεταξύ ελληνικών και γερμανικών λογαριασμών 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Μου ζητησαν σημερα να κανω ταυτοποιηση και να ανεβασω παλι εγγραφα(ταυτοτητα ή διπλωμα ή διαβατηριο) και μια σελφι. Αφου το εκανα μου εβγαλε ειδοποιηση οτι εχουν ληξει. Τωρα μιλαω επι μια ωρα μεσω chat και μου ειπαν οτι η ταυτοτητα και το διπλωμα εληξαν και οτι για την Ελλαδα θα πρεπει να ειναι τα εγγραφα τουλαχιστον μεσα στην τελευταια 15ετια απο την ημερομηνια εκδοσης. Θα πρεπει τωρα δηλαδη να βγαλω νεα ταυτοτητα η διπλωμα για να προχωρησεις η διαδικασια και να συνεχισω να λειτουργω την καρτα? Εχει τυχει σε κανεναν αλλον? Εχει τύχει σε όλους όσους έχει λήξει ταυτότητα και/ή δίπλωμα
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εχει τύχει σε όλους όσους έχει λήξει ταυτότητα και/ή δίπλωμα Οποτε μονο με εκδοση νεου τυπου και μετα να ξανακανω την διαδικασια σωστα?
prefuse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/1/2023 στις 12:27 ΜΜ, alfeios είπε Αν θελεις πες μας ποια ειναι η Τραπεζα σου και για τι ποσό μιλαμε τον μηνα .... Πειραιως, (υπάρχει και δυνατότητα για eurobank) απο 200€ μέχρι 1000€ (το μέγιστο) το μήνα, στο πολύ περίπου ειναι ολα αυτα. και ειναι μονο για λίγους μήνες το καλοκαίρι. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από prefuse
alfeios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, prefuse είπε Πειραιως, (υπάρχει και δυνατότητα για eurobank) απο 200€ μέχρι 1000€ (το μέγιστο) το μήνα, στο πολύ περίπου ειναι ολα αυτα. και ειναι μονο για λίγους μήνες το καλοκαίρι. Ενας τροπος, δωρεαν ειναι να μεταφερεις με μεταφορες των 15€ τα χρήματα απο την Revolut στην Πειραιώς. Ετσι δεν θα χρεωθεις με χρεωση εισερχομενου εμβασματος απο την Πειραιώς και μετα θα κανεις αναληψη απο τα ΑΤΜ παλι δωρεαν με την καρτα της Πειραιώς Το ιδιο ισχυει και για την Eurobank με λιγο καλυτερο όριο μεταφορας, τα 20€ Ετσι αν μια μερα μπουν στην Revolut π.χ. 120€ κανεις 8 μεταφορες των 15€ προς Πειραιώς ανεξοδα (σε δευτερολεπτα τα χρηματα ειναι στον λογαριασμό σου) ή 6 μεταφορες προς Eurobank και ολα ενταξει και χωρις προμηθεια Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από alfeios
Doubt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Εν τω μεταξύ αυτά είναι γραμμένα σε κάθε προηγούμενη σελίδα, αυτούσια. 2
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Doubt είπε Εν τω μεταξύ αυτά είναι γραμμένα σε κάθε προηγούμενη σελίδα, αυτούσια. Για πανω απο 1.000.000 φορές 😁 1
lyap13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/1/2023 στις 3:40 ΜΜ, prefuse είπε πείτε μερικές χρήσεις που κάνετε με την revolut και σας συμφέρει σε σχέση με τις κλασικές ελληνικές χρεωστικές; Θα σου δωσω την οπτικη ενος απο το εξωτερικο. Ειμαι μονιμος κατοικος Σουηδιας τα τελευταια 10 χρονια, και η Ρεβολουτ ειναι η μονη καρτα που δεν εχει μηνιαια fees για να εχεις την debit card σου για αγορες. Οι περισοτερες σουηδικες τραπεζες σε χρεωνουν περιπου 20 ευρω το ετος για να εχεις μια απλη debit card (visa ή master card). Οποτε αυτο που κανω ειναι οτι διαθετω σουηδικο λογαριασμο μισθοδοσιας σε σουηδικη τραπεζα (αυτο ειναι χωρις κοστος). Και απο εκει στελνω χρηματα στη ρεβολουτ (σουηδικες κορονες, κανενα fee) και κανω κανονικα ολα μου τα ψωνια κ αγορες με Ρεβολουτ σε Σουηδικες κορονες, στην Σουηδια. Κανενα απολυτως fee (το απλο free προγραμμα της Ρεβολουτ). Η μονη χρεωση της Ρεβολουτ ηταν μονο στην αρχη, οταν η καρτα ηρθε σπιτι (καπου 5 ευρω, που απλα ειναι το κοστος εκδοσης αποστολης της debit καρτας). Κ ακομα αυτο μπορεις να το αποφυγεις αν χρησημοποιεις την revolut vitual στο wallet σου. Για συναλλαγματα απο Σουηδικες κορονες σε ευρω, για αγορες σε αλλο νομισμα πλην Σουηδικης κορονοας κτλ., προφανως και ειναι η καλυτερη. Αυτο δεν το αναφερω καν γιατι ειναι γνωστο. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από lyap13 2 1
blueangel3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, γίνεται στην Revolut να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα