prefuse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) για αγορές προιοντων σε συνάλλαγμα, USD/GBP κτλ παμε exchange και βλέπουμε BUY USD (το νομισμα του e-shop που θέλουμε να αγοράσουμε)? πχ για αγορα προιοντων 500$ απο αμερικάνικο e-shop, exchange > BUY USD USD $500 EUR €461 Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από prefuse
Doubt Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, prefuse είπε για αγορές προιοντων σε συνάλλαγμα, USD/GBP κτλ παμε exchange και βλέπουμε BUY USD (το νομισμα του e-shop που θέλουμε να αγοράσουμε)? πχ για αγορα προιοντων 500$ απο αμερικάνικο e-shop, exchange > BUY USD USD $500 EUR €461 Τα αλλάζει αυτόματα (€ σε $ ή £ ή ¥ ή οτιδήποτε)
prefuse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Doubt είπε Τα αλλάζει αυτόματα (€ σε $ ή £ ή ¥ ή οτιδήποτε) απο amazon εχει επιλογή για πλήρωμη σε δολλαρια, αλλα δεν γνωρίζεις τι ακριβώς θα χρεωθείς στην κάρτα σου μέχρι να χρεωθεις για την αγορα. Δεν το κάνει αυτόματα παντως, τουλάχιστον όχι σε Amazon.com Spoiler παραδειγμα θελω να κανω για να δω ποτε με συμφέρει και τι ακριβως θα πληρώσω οταν αποφασίσω να αγοράσω. αρα ειναι σωστό το παραπανω που εγραψα; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από prefuse
revyien Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα έχω εδώ και τρία χρόνια λογαριασμό revolut, στο λογαριασμό μόνιμα μιυ γράφει μη επαληθευμενος εδώ και ενα χρόνο, στις αρχές καθε εβδομάδα μου μπλοκάραν το λογαριασμό και μου ζητούσαν ξανά ταυτότητα , μετά απο 5 φορές που είχε γίνει αυτό και αφου αγανακτησα να στέλνω συνεχώς ταυτότητα για ταυτοποίηση ενώ ήδη είχα στείλει άπειρες φορές, έκανα φασαρία στο σαπορτ και μου βάλανε το λογαριασμό σημείωση ότι έχει ήδη ταυτοποιηθεί, τον λειτουργούσα με μικροποσα και όλα καλά, όμως ένα ενάμιση χρόνο πριν ξανα βγήκε στις ρυθμίσεις ότι δεν είναι επαληθευμενος, αλλά δε τον μπλοκάραν ποτέ, όμως πλέον συμβαίνουν δύο πράγματα, το ένα είναι ότι εκεί πλέον μπαίνει η μισθοδοσία μου και φυσικά με αγχωνει αυτό το μη επαληθευμενος που βλέπω και το άλλο ζητάω να αλλάξω τηλέφωνο βάζω το καινούριο νούμερο έρχεται το sms το δέχεται λέει ότι άλλαξε αλλά δεν αλλάζει ακόμη βλέπω το παλιό
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, revyien είπε Καλησπέρα έχω εδώ και τρία χρόνια λογαριασμό revolut, στο λογαριασμό μόνιμα μιυ γράφει μη επαληθευμενος εδώ και ενα χρόνο, στις αρχές καθε εβδομάδα μου μπλοκάραν το λογαριασμό και μου ζητούσαν ξανά ταυτότητα , μετά απο 5 φορές που είχε γίνει αυτό και αφου αγανακτησα να στέλνω συνεχώς ταυτότητα για ταυτοποίηση ενώ ήδη είχα στείλει άπειρες φορές, έκανα φασαρία στο σαπορτ και μου βάλανε το λογαριασμό σημείωση ότι έχει ήδη ταυτοποιηθεί, τον λειτουργούσα με μικροποσα και όλα καλά, όμως ένα ενάμιση χρόνο πριν ξανα βγήκε στις ρυθμίσεις ότι δεν είναι επαληθευμενος, αλλά δε τον μπλοκάραν ποτέ, όμως πλέον συμβαίνουν δύο πράγματα, το ένα είναι ότι εκεί πλέον μπαίνει η μισθοδοσία μου και φυσικά με αγχωνει αυτό το μη επαληθευμενος που βλέπω και το άλλο ζητάω να αλλάξω τηλέφωνο βάζω το καινούριο νούμερο έρχεται το sms το δέχεται λέει ότι άλλαξε αλλά δεν αλλάζει ακόμη βλέπω το παλιό Βγάλε wise ή κάποια άλλη κάρτα γιατί βλέπω κάποια στιγμή να τρέχεις και να μην φτάνεις.
runner69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, revyien είπε Καλησπέρα έχω εδώ και τρία χρόνια λογαριασμό revolut, στο λογαριασμό μόνιμα μιυ γράφει μη επαληθευμενος εδώ και ενα χρόνο, στις αρχές καθε εβδομάδα μου μπλοκάραν το λογαριασμό και μου ζητούσαν ξανά ταυτότητα , μετά απο 5 φορές που είχε γίνει αυτό και αφου αγανακτησα να στέλνω συνεχώς ταυτότητα για ταυτοποίηση ενώ ήδη είχα στείλει άπειρες φορές, έκανα φασαρία στο σαπορτ και μου βάλανε το λογαριασμό σημείωση ότι έχει ήδη ταυτοποιηθεί, τον λειτουργούσα με μικροποσα και όλα καλά, όμως ένα ενάμιση χρόνο πριν ξανα βγήκε στις ρυθμίσεις ότι δεν είναι επαληθευμενος, αλλά δε τον μπλοκάραν ποτέ, όμως πλέον συμβαίνουν δύο πράγματα, το ένα είναι ότι εκεί πλέον μπαίνει η μισθοδοσία μου και φυσικά με αγχωνει αυτό το μη επαληθευμενος που βλέπω και το άλλο ζητάω να αλλάξω τηλέφωνο βάζω το καινούριο νούμερο έρχεται το sms το δέχεται λέει ότι άλλαξε αλλά δεν αλλάζει ακόμη βλέπω το παλιό Απο τη στιγμη που τον εχεις κανει μισθοδοσιας δεν θα επρεπε να το σκεφτεσαι αλλα να τον ειχες κανει ηδη verified. Ασχετως οτι το εχεις ξανακανει. Ειναι μαλακια το ξερω αλλα δεν παιζουν με τα χρηματα εκτος αν αξιζουν τα νευρα που θα αποκτησεις οταν στον κλειδωσουν για λιγα λεπτα που θα αφιερωνες για την επαληθευση. 1
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Απο paypal σε λογαριασμο revolut καλυτερα να στελνουμε pounds/dollars και να γινετε η μετατροπη απο revolut παρα να την κανουμε στο paypal σε ευρω ετσι? Μιας και κραταει τρελη προμηθεια το paypal.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Απο paypal σε λογαριασμο revolut καλυτερα να στελνουμε pounds/dollars και να γινετε η μετατροπη απο revolut παρα να την κανουμε στο paypal σε ευρω ετσι? Μιας και κραταει τρελη προμηθεια το paypal. Δεν μπορεις να στειλεις ότι εσυ θελεις, το ππ μετατρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την μεταφορα στο αντίστοιχο νόμισμα που εχει ο αποδέκτης Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από NikosKallithea 1
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν μπορεις να στειλεις ότι εσυ θελεις, το ππ μετατρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την μεταφορα στο αντίστοιχο νόμισμα που εχει ο αποδέκτης Αυτο γνωριζα τουλαχιστον για τις δικες μας τραπεζες ειπα μηπως γινοταν στη revolut μιας και εχει κανονικα πορτοφολι για δολλαρια λιρες κτλ. Εφοσον δεν γινεται θα συνεχισω να επωμιζομαι την προμηθεια του paypal δεν γινετε και αλλιως.
a16 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Έφτιαξα πρόσφατα λογαριασμό στη revolut προκειμένου να δεχτώ μια πληρωμή από ένα συγγενή. Έκανα τον απλό δωρεάν λογαριασμό και δεν πήρα πλαστική κάρτα. Έχω δημιουργήσει μια εικονική κάρτα η οποία έχει αριθμό απάνω αλλά όχι το όνομα μου. Θα ήθελα να ρωτήσω 1. Μπορώ έτσι όπως είναι τώρα να κάνω online πληρωμές με κάρτα ? Και αν ναι στο όνομα κατόχου τι θα πρέπει να συμπληρώσω? 2. Μπορώ να μεταφέρω το ποσό από τη ρεβολουτ στο λογαριασμό μου σε Πειραιώς ή eurobank? Και μέχρι τι ποσά δεν έχουν επιβάρυνση οι ελληνικές τράπεζες γνωρίζετε ? 3. Μπορώ να βάλω τη ρεβολουτ στο Google pay και να πληρώνω με nfc από το κινητό σε pos (super market,βενζινάδικα κτλπ) ? Θα έχει κάποια προμήθεια αυτός ο τρόπος πληρωμής ? Θα το δέχονται στα καταστήματα? Ευχαριστώ πολύ!! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από a16
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 23 ώρες πριν, Arkin είπε Αυτο γνωριζα τουλαχιστον για τις δικες μας τραπεζες ειπα μηπως γινοταν στη revolut μιας και εχει κανονικα πορτοφολι για δολλαρια λιρες κτλ. Εφοσον δεν γινεται θα συνεχισω να επωμιζομαι την προμηθεια του paypal δεν γινετε και αλλιως. Βάλε να κάνει την μετατροπή η τράπεζα και όχι το paypal. 16 λεπτά πριν, a16 είπε Καλημέρα σας, Έφτιαξα πρόσφατα λογαριασμό στη revolut προκειμένου να δεχτώ μια πληρωμή από ένα συγγενή. Έκανα τον απλό δωρεάν λογαριασμό και δεν πήρα πλαστική κάρτα. Έχω δημιουργήσει μια εικονική κάρτα η οποία έχει αριθμό απάνω αλλά όχι το όνομα μου. Θα ήθελα να ρωτήσω 1. Μπορώ έτσι όπως είναι τώρα να κάνω online πληρωμές με κάρτα ? Και αν ναι στο όνομα κατόχου τι θα πρέπει να συμπληρώσω? 2. Μπορώ να μεταφέρω το ποσό από τη ρεβολουτ στο λογαριασμό μου σε Πειραιώς ή eurobank? Και μέχρι τι ποσά δεν έχουν επιβάρυνση οι ελληνικές τράπεζες γνωρίζετε ? 3. Μπορώ να βάλω τη ρεβολουτ στο Google pay και να πληρώνω με nfc από το κινητό σε pos (super market,βενζινάδικα κτλπ) ? Θα έχει κάποια προμήθεια αυτός ο τρόπος πληρωμής ? Θα το δέχονται στα καταστήματα? Ευχαριστώ πολύ!! 1)To ονομα που έχεις στον λογαριασμό.Σε καμιά κάρτα δεν έχει το όνομα όταν τις βλέπεις μέσα απο την εφαρμογή. 2)Θα δεις το τιμολόγιο της τράπεζας σου.Απο Χ€ και πάνω χρεώνουν εισερχόμενο έμβασμα.Θα κάνεις πολλες μικρές αποστολές. 3) φυσικά και μπορείς ,εσύ δεν πληρώνεις τίποτα επιπλέον.Οπου δέχονται mastercard/visa περνάει κανονικά. Ολα αυτά θα έπρεπε ήδη να τα έχεις δοκιμάσει. 1
Arkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Βάλε να κάνει την μετατροπή η τράπεζα και όχι το paypal. 1)To ονομα που έχεις στον λογαριασμό.Σε καμιά κάρτα δεν έχει το όνομα όταν τις βλέπεις μέσα απο την εφαρμογή. 2)Θα δεις το τιμολόγιο της τράπεζας σου.Απο Χ€ και πάνω χρεώνουν εισερχόμενο έμβασμα.Θα κάνεις πολλες μικρές αποστολές. 3) φυσικά και μπορείς ,εσύ δεν πληρώνεις τίποτα επιπλέον.Οπου δέχονται mastercard/visa περνάει κανονικά. Ολα αυτά θα έπρεπε ήδη να τα έχεις δοκιμάσει. Αρα γινεται να στειλω δολλαρια η λιρες απο paypal σε revolut. Αυτο ρωτησα πριν και καταλαβα οτι δεν γινεται τα μετατρεπει αυτοματα σε ευρω το paypal και μετα τα στελνει. Εφοσον γινεται μια χαρα να μην τρωει καθε φορα την προμηθεια το paypal.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Αρα γινεται να στειλω δολλαρια η λιρες απο paypal σε revolut. Αυτο ρωτησα πριν και καταλαβα οτι δεν γινεται τα μετατρεπει αυτοματα σε ευρω το paypal και μετα τα στελνει. Εφοσον γινεται μια χαρα να μην τρωει καθε φορα την προμηθεια το paypal. Περίμενε γιατί μπορεί να μην κατάλαβα εγώ καλά το ερώτημα. Δεν σου δίνει επιλογή;Οταν αγοράζεις κάτι μέσω ΡΡ ρωτάει ποιος θα κάνει την μετατροπή. Μονο για αγορές το έχω χρησιμοποιησει και όχι για μεταφορά απο το ΡΡ σε τράπεζα.
Arkin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Περίμενε γιατί μπορεί να μην κατάλαβα εγώ καλά το ερώτημα. Δεν σου δίνει επιλογή;Οταν αγοράζεις κάτι μέσω ΡΡ ρωτάει ποιος θα κάνει την μετατροπή. Μονο για αγορές το έχω χρησιμοποιησει και όχι για μεταφορά απο το ΡΡ σε τράπεζα. Δεν γνωριζω δεν το εχω κανει ποτε. Απλα περιμενω 100 λιρες απο quidco και ρωτησα αν γινεται να στειλω καθαρες λιρες στη revolut τραπεζα και να γινει η μετατροπη απο τη revolut μην τα κανω ευρω δηλαδη πρωτα και μετα τα στειλω. Κραταει αρκετα το paypal στη μετατροπη σε ευρω.
Billator Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν γνωριζω δεν το εχω κανει ποτε. Απλα περιμενω 100 λιρες απο quidco και ρωτησα αν γινεται να στειλω καθαρες λιρες στη revolut τραπεζα και να γινει η μετατροπη απο τη revolut μην τα κανω ευρω δηλαδη πρωτα και μετα τα στειλω. Κραταει αρκετα το paypal στη μετατροπη σε ευρω. Αν έχεις από παλιά Revolut, έχεις λογικά και τοπικό αγγλικό λογαριασμό (εφόσον είχες ανοίξει το νόμισμα), το προσθέτεις στο Quidco και σου τα στέλνεις σε λίρες χωρίς καμία μετατροπή. Δεν τα βάζεις καν στην paypal οπότε τα λεφτά. Αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσα σε deals με 40%-100% cashback από προϊόντα / υπηρεσίες που χρησιμοποιούσα και όλα τα λάμβανα σε Revolut (πριν από αυτή τα έτρωγα κατευθείαν από paypal).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα