Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Billator είπε

Αν έχεις από παλιά Revolut, έχεις λογικά και τοπικό αγγλικό λογαριασμό (εφόσον είχες ανοίξει το νόμισμα), το προσθέτεις στο Quidco και σου τα στέλνεις σε λίρες χωρίς καμία μετατροπή. Δεν τα βάζεις καν στην paypal οπότε τα λεφτά. 

Αρκετά χρόνια χρησιμοποιούσα σε deals με 40%-100% cashback από προϊόντα / υπηρεσίες που χρησιμοποιούσα και όλα τα λάμβανα σε Revolut (πριν από αυτή τα έτρωγα κατευθείαν από paypal).

Ανοιξε revolut εχει 5 6 μηνες οποτε λογικα δεν θα γινετε σωστα? Να στειλω δηλαδη αμεσα απο quidco στο iban της revolut. Δεν θα πανε αν το κανω χωρις να τα στειλω paypal?

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ανοιξε revolut εχει 5 6 μηνες οποτε λογικα δεν θα γινετε σωστα? Να στειλω δηλαδη αμεσα απο quidco στο iban της revolut. Δεν θα πανε αν το κανω χωρις να τα στειλω paypal?

Πήγαινε άνοιξε λίγο λογαριασμό σε λίρες και δες αν σου δίνει τοπικό λογαριασμό, αν σου δίνει μπορείς να το προσθέσεις κατευθείαν στο Quidco. (8 ψηφία θα έχει ο λογαριασμός και 6ψήφιο sort code, οπότε θα καταλάβεις κατευθείαν αν έχεις ή όχι)

image.png.739ec07917f7546212ba55cbbc76b65a.png

Αν δεν έχεις λογαριασμό τοπικό τότε θα πρέπει να τα στείλεις paypal και από paypal στην Revolut όπου θα γίνει αλλαγή νομίσματος πριν την μεταφορά όποτε ή θα τα ξοδέψεις μέσα από την paypal και θα χρεωθείς συνάλλαγμα κατά την αγορά σου ή θα τα μεταφέρεις όλα μαζί και θα χρεωθείς συνάλλαγμα και τα ξοδεύεις από revolut μετά όπου θες.

Επεξ/σία από Billator
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το έχω εγώ αυτό με τον τοπικό λογαριασμό σε λίρες, βασικά τώρα το είδα, δεν το είχα προσέξει. Όντως δεν είναι τύπου "ΙΒΑΝ", ο αριθμός λογαριασμού είναι 8ψηφιος κι ο κωδικός τράπεζας 6ψηφιος.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, επειδή ειναι τεράστια το θεμα για να βρω απάντηση,αν και πιθανώς να την ξερω,γνωριζει κανεις αν μπορει η revolut να δεχθει μεταφορά κρυπτο απο αλλου;δεν βρηκα καποια επιλογη εκτος απο αγορά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/1/2023 στις 12:47 ΜΜ, alfeios είπε

Χρεώνεσαι εξερχόμενο εμβασμα

Για δικό σου λογαριασμό τα αναεβαζεις με κάρτα ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα

Για ξένο λογαριασμό τα αναεβαζεις με κάρτα ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα στη δική σου Revolut και απο εκει τα στελνεις στον λογαριασμό του αλλου επήσεις ανεξοδα και σε δευτερόλεπτα

1) Για πληρωμή απο ξένη τράπεζα, στον λογαριασμό μου IBAN στην revolut, δεν με χρέωσε κάτι η revolut, αλλα ήταν σχετικά μικρό ποσό (~400€)  Υπάρχει καποιο όριο που απο εκεί και πέρα χρεώνει έξοδα μεταφοράς;

2) αντίστοιχα απο λογαριασμό revolut σε λογαριασμό revolut υπάρχει καποιο όριο που απο εκεί και πάνω, χρεώνει έξοδα μεταφοράς; πχ για μεταφορα 5.000€.. δεν έχω για να δοκιμάσω τι μου βγάζει.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Πρέπει απλώς, να τσεκάρετε το πρόγραμμά σας (plan), μέσω της εφαρμογής. Εκεί, αναφέρονται ακριβώς τα όρια.

Αν αναφέρεσαι στο μήνυμα μου, στο 1 screenshot παρακάτω, δεν αναφέρει κάτι σχετικό για μεταφορά από τράπεζα του εξωτερικού στο iban της revolut, εκτός και αν το transfer αναφέρεται στο έμβασμα που κάνει η τράπεζα του εξωτερικού στον λογαριασμό iban που έχουμε στην revolut.

Στο 2 screenshot αναφέρει για 1000€ αλλά δεν διευκρινίζεται αν ισχύει για εσωτερική χρήση μεταξύ λογαριασμών revolut ή με τις άλλες τράπεζες.

Screenshot_20230131-174435__01.jpg

Screenshot_20230131-175008__01.jpg

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία...

Για πατήστε μια, πάνω στο exchange (2η επιλογή), βγάλτε μια φωτογραφία και πείτε μας τι λέει; 

Edit : Μπραααβο.. Πατήσατε. Για μεταφράστε τώρα, τι λέει στη δεύτερη εικόνα που επισυνάψατε; 

Edit2: Μιας και κάνετε edit στον αρχικό σας μήνυμα, σας απαντώ από εδώ : ό,τι λέει ΑΚΡΙΒΩΣ ισχύει. Διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά ό,τι γράφει.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αν αναφέρεσαι στο μήνυμα μου, σε αυτό παρακάτω, δεν αναφέρει κάτι σχετικό για μεταφορά από τράπεζα του εξωτερικού στο iban της revolut ή αν υπάρχει χρεώσει από revolut σε revolut για μεγάλα ποσά. 

Screenshot_20230131-174435__01.jpg

Μην παιδευεσαι άδικα μολις γραψεις το ποσό που θελεις να στείλεις απο την ρεβο σε οπουδήποτε άλλο λογαριασμό σου λεει ποια εναι η προμήθεια και αν υπάρχει, τωρα σε εισερχομενο εμβασμα προς την ρεβο δεν νομιζω να υπαρχει προμήθεια για οποιοδήποτε πόσο, εχω στειλει 5000€ χωρις χρέωση.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, prefuse είπε

1) Για πληρωμή απο ξένη τράπεζα, στον λογαριασμό μου IBAN στην revolut, δεν με χρέωσε κάτι η revolut, αλλα ήταν σχετικά μικρό ποσό (~400€)  Υπάρχει καποιο όριο που απο εκεί και πέρα χρεώνει έξοδα μεταφοράς;

2) αντίστοιχα απο λογαριασμό revolut σε λογαριασμό revolut υπάρχει καποιο όριο που απο εκεί και πάνω, χρεώνει έξοδα μεταφοράς; πχ για μεταφορα 5.000€.. δεν έχω για να δοκιμάσω τι μου βγάζει.

1&2 από όσο ξέρω όχι.

Καλό θα είναι βέβαια, τυχόν μεγάλο εισερχόμενο έμβασμα να μπορεί να δικαιολογηθεί ως προς την προέλευση του, πως δεν έχει σχέση δηλαδή με παράνομες δραστηριότητες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ωραία...

Για πατήστε μια, πάνω στο exchange (2η επιλογή), βγάλτε μια φωτογραφία και πείτε μας τι λέει; 

Edit : Μπραααβο.. Πατήσατε. Για μεταφράστε τώρα, τι λέει στη δεύτερη εικόνα που επισυνάψατε; 

Φίλε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά αν δεν θέλεις δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς, ούτε να διαβάζεις τα μηνύματα του νήματος. Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν νέοι και παλιοί χρήστες και κάποιες φορές αναζητούμε μια γρήγορη απάντηση γιατί προφανώς έχουμε και άλλα πράγματα που τρέχουν.

Ας κάνετε ένα ακόμα νήμα για advance Revo user να μην σας ενοχλούν οι χρήστες που απλά αναζητούν μια γρήγορη απάντηση. 

Καλό απόγευμα 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, prefuse είπε

Στο 2 screenshot αναφέρει για 1000€ αλλά δεν διευκρινίζεται αν ισχύει για εσωτερική χρήση μεταξύ λογαριασμών revolut ή με τις άλλες τράπεζες.

Μεταξύ Ρεβολουτ λογαριασμών όχι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

1&2 από όσο ξέρω όχι.

Καλό θα είναι βέβαια, τυχόν μεγάλο εισερχόμενο έμβασμα να μπορεί να δικαιολογηθεί ως προς την προέλευση του, πως δεν έχει σχέση δηλαδή με παράνομες δραστηριότητες.

Ευχαριστώ,

Δοκιμαστικά έβαλα κάποιες μικρές πληρωμές από booking και είδα ότι δεν κρατάει προμήθεια όπως πχ η Πειραιώς. 

Δεν έχω ιδέα όμως τι γίνεται με μεγαλύτερα πόσα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

Φίλε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά αν δεν θέλεις δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς, ούτε να διαβάζεις τα μηνύματα του νήματος.

Σαφώς και δεν είμαι. Ούτε εσείς είστε υποχρεωμένος να πείτε ευχαριστώ (δείγμα καλών τροπων είναι άλλωστε, δεν τους έχουμε όλοι).

Στο δια ταύτα : ισχύει ο,τι ακριβώς αναγράφεται. 

Η βιασύνη δεν βοήθησε ποτέ κανέναν.

Καλό απόγευμα σε εσάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...