Billator Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά :), πέρυσι που έβγαλα νέα physical, λήγει το 27, άρα 5 χρόνια. Δεν είσαι σίγουρο αυτό, επειδή έχω σχεδόν από την πρώτη μέρα που βγήκε revolut, μου ακύρωσαν μέχρι τώρα 2 φορές τις κάρτες και έκαναν αυτόματη επανέκδοση άλλων οπότε αν αλλάξει κάτι από άποψη έδρας ή λειτουργίας πολύ πιθανόν να το κάνει και πάλι.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω τι διάρκεια σε έτη έχει μία revolut κάρτα? δηλαδή κάνοντας έναν λογαριασμό revolut και αποκτώντας την σχετική κάρτα Visa, πόσα χρόνια έχει ισχύ μέχρι να χρειαστώ να κάνω ανανέωση? Ευχαριστώ!! Γράφει επάνω πότε λήγει η κάρτα.Οι δικές μου λήγουν στα 5 χρόνια απο την ανανέωση. Αλλά μπορεί να στην αλλάξουν με άλλη γιατί .........ετσι .Μου το έκαναν πέρυσι και έστειλαν απο mastercard visa. Δεν βλέπω όμως γιατί να σε ανησυχεί κάτι τέτοιο. 1
ppetr Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω τι διάρκεια σε έτη έχει μία revolut κάρτα? δηλαδή κάνοντας έναν λογαριασμό revolut και αποκτώντας την σχετική κάρτα Visa, πόσα χρόνια έχει ισχύ μέχρι να χρειαστώ να κάνω ανανέωση? Ευχαριστώ!! Γιατι σε απασχολει αυτο?
tzitzikas2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Γράφει επάνω πότε λήγει η κάρτα.Οι δικές μου λήγουν στα 5 χρόνια απο την ανανέωση. Αλλά μπορεί να στην αλλάξουν με άλλη γιατί .........ετσι .Μου το έκαναν πέρυσι και έστειλαν απο mastercard visa. Δεν βλέπω όμως γιατί να σε ανησυχεί κάτι τέτοιο. Καλησπέρα. Επειδή έχω περασμένη την prepaid τώρα σε μια εταιρεία που μου προμηθεύει ένα προϊόν για να μην αλλάζω συχνά τα στοιχεία τιμολόγησης της κάρτας και κάθε μήνα κρατάει ένα συγκεκριμένο ποσο. Επίσης θέλω να.ειναι visa μιας και είναι δοκιμασμένη ότι λειτουργεί σωστά στην υπηρεσία της εν λόγω εταιρείας. Ευχαριστώ 5 ώρες πριν, ppetr είπε Γιατι σε απασχολει αυτο? Δες πιο πανω
sdikr Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Η αλλαγή είχε γίνει λόγο brexit και αλλαγής βάσης, πήγανε μετά σε Λιθουανία, αυτό είχε κάποιο θέμα με τις κάρτες που είχανε εκδώσει σαν UK μάλλον. Αν δεν έχουμε πάλι κάποιο ΧΧexit δεν νομίζω οτι θα υπάρξει θέμα, μπορείς να εκδόσεις και virtual visa και να δώσεις εκείνο το νούμερο για συναλλάζεις, πριν κανα μήνα που έκανα δίνει 5 χρόνια διάρκεια
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Στις 15/4/2023 στις 6:03 ΜΜ, sdikr είπε Ποιος έγραψε για να μιλήσει με κάποιον ή να κάνει κάποιος εκτός απο εσένα; έτσι για να είμαστε 99,99999999% ακριβείς Αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ είναι άλλο θέμα, αλλά δεν είναι το σύνηθες, μπορείς πάντα να ζητήσεις παραπάνω εξηγήσεις για κάτι που δεν καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να θεωρείς πως αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι το normal. Στις 13/4/2023 στις 1:57 ΜΜ, sdikr είπε Για να μην έχεις προμήθεια για το ΣΚ μπορείς να ζητήσεις να κάνεις μετατροπή ευρώ σε zloty Τουλάχιστον να θυμόμαστε τι γράφουμε. Για την υπόλοιπη τρικυμία δε σχολιάζω κάτι. Το μόνο που ειπα είναι οταν δίνουμε συμβουλές σε ενα νέο χρήστη που δε γνωρίζει ακριβώς πως λειτουργεί, να ειμαστε ακριβείς στο τι οδηγίες του δινουμε για να μη τον μπερδεύουμε χειρότερα. "Μπορείς να κάνεις" = κάνεις την πράξη μόνος σου "Μπορείς να ζητήσεις να κάνεις" = κάνεις αίτημα/ερωτηση/παράκληση να το κάνει κάποιος άλλος.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 51 λεπτά πριν, sdikr είπε Η αλλαγή είχε γίνει λόγο brexit και αλλαγής βάσης, πήγανε μετά σε Λιθουανία, αυτό είχε κάποιο θέμα με τις κάρτες που είχανε εκδώσει σαν UK μάλλον. Αν δεν έχουμε πάλι κάποιο ΧΧexit δεν νομίζω οτι θα υπάρξει θέμα, μπορείς να εκδόσεις και virtual visa και να δώσεις εκείνο το νούμερο για συναλλάζεις, πριν κανα μήνα που έκανα δίνει 5 χρόνια διάρκεια Πέρυσι άλλαξαν και άλλες fintech τις κάρτες τους μαζί με την revolut.Πχ εμένα άλλαξαν και της monese και νομίζω της wise.
sdikr Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τουλάχιστον να θυμόμαστε τι γράφουμε. Για την υπόλοιπη τρικυμία δε σχολιάζω κάτι. Το μόνο που ειπα είναι οταν δίνουμε συμβουλές σε ενα νέο χρήστη που δε γνωρίζει ακριβώς πως λειτουργεί, να ειμαστε ακριβείς στο τι οδηγίες του δινουμε για να μη τον μπερδεύουμε χειρότερα. "Μπορείς να κάνεις" = κάνεις την πράξη μόνος σου "Μπορείς να ζητήσεις να κάνεις" = κάνεις αίτημα/ερωτηση/παράκληση να το κάνει κάποιος άλλος. Οτι να ναι! Ο χρήστης μια χαρά κατάλαβε, αν και νέος Καλη ανάσταση 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πέρυσι άλλαξαν και άλλες fintech τις κάρτες τους μαζί με την revolut.Πχ εμένα άλλαξαν και της monese και νομίζω της wise. Και οι δυο που αναφέρεις ήταν UK 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Και οι δυο που αναφέρεις ήταν UK Ακόμα είναι UK.Εγω και τις δύο αυτές Αγγλία τις άνοιξα.
sdikr Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ακόμα είναι UK.Εγω και τις δύο αυτές Αγγλία τις άνοιξα. Και η Revolut παραμένει και Uk, αλλά για να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες και σε ΕΕ πήρε άδεια με έδρα Λιθουανία, Πχ για Monese σχετικό https://support.monese.com/hc/en-gb/articles/360017661279-Why-is-my-account-being-transferred-to-an-EU-license-partner- 1
Jumbi Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, sdikr είπε Και οι δυο που αναφέρεις ήταν UK Αφου σου γραφει ο ανθρωπος με ονομα "Ukforthemoment", τι δεν καταλαβαινεις? 😜
therock Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Προσπαθω λιγο να καταλαβω αν υπαρχει, και ποια ειναι η προμηθεια εισερχομενου εμβασματος απο ξενη χωρα. εδω λεει τα εξης Αναφορά σε κείμενο Add money Add money Add money by bank transfer to your home account (in your home country) Free. Add money by bank transfer to a local account (outside your home country) USA local accounts via Fedwire (wire transfer): £8 Add money using a UK or EEA issued card Free However, if you add money with a card that is issued somewhere else (e.g. in the USA, Switzerland or anywhere else that is not part of the UK or EEA) or you add money with a commercial card then we may charge a small fee to cover our costs. Θελω να δω αν με συμφερει για να λαμβανω χρηματα απο booking/airbnb επειδη τα στελνουν απο τραπεζα εξωτερικου, και καθε πιστωση που κανουν, χρεωνει 3 ευρω η ελληνικη τραπεζα Επισης ειναι νομιμο να λαβεις τα εσοδα απο τετοιες πηγες στην Revolut? Εννοειται πως δηλωνονται και φορολογουνται κανονικα στην Ελλαδα μεχρι στιγμης, και ετσι πρεπει να συνεχιστει να γινεται
sdikr Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, therock είπε Προσπαθω λιγο να καταλαβω αν υπαρχει, και ποια ειναι η προμηθεια εισερχομενου εμβασματος απο ξενη χωρα. εδω λεει τα εξης Θελω να δω αν με συμφερει για να λαμβανω χρηματα απο booking/airbnb επειδη τα στελνουν απο τραπεζα εξωτερικου, και καθε πιστωση που κανουν, χρεωνει 3 ευρω η ελληνικη τραπεζα Επισης ειναι νομιμο να λαβεις τα εσοδα απο τετοιες πηγες στην Revolut? Εννοειται πως δηλωνονται και φορολογουνται κανονικα στην Ελλαδα μεχρι στιγμης, και ετσι πρεπει να συνεχιστει να γινεται Σου δίνει λογαριασμό Iban (LT Lithuania) και δεν έχει χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος για συναλλαγές μέσω SEPA Δεν ξέρω για το νόμιμο ή όχι, πάντως δηλώνεις ΑΦΜ στην revolut Προσθήκη, υπάρχει και η viva Που δίνει ελληνικό iban Και έχει δωρεάν εισερχόμενα Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από sdikr 1
Doubt Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, sdikr είπε Καλη ανάσταση Ευτυχές το νέον έτος
kormos Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Αν και το είχα θέσει ως ερώτημα και είχα λάβει απάντηση που δεν μπορώ να πω ότι συμφωνούσα με την διαδικασία (όχι την απάντηση) πως όταν έχεις 2-3-4 διαφορετικά νομίσματα να παίρνει αυτόματα απ όπου θέλει αυτές τις ημέρες παρατήρησα το εξής: Αναδρομή της ερώτησης εδώ και εδώ και της απάντησης εδώ και εδώ Σήμερα ήθελα να κάνω συναλλαγή με νόμισμα USD. Στην επιλογή Account είχα βάλει USD και τράβηξε ορθά τα χρήματα από εκεί! Εχθές ήθελα να κάνω συναλλαγή με νόμισμα TRY Στην επιλογή Account είχα βάλει TRY και τράβηξε ορθά τα χρήματα από εκεί! Τις προηγούμενες ημέρες που το είχα στο All Accounts ακόμα και αν επαρκούσε το ποσό συναλλαγής σε όλα τα νομίσματα (EURO,USD,GBP,TRY) τραβούσε απ όπου ήθελε οπότε έχανα στη μετατροπή του νομίσματος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα