Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, η Πειραιώς εδω και μια βδομαδα δινει την δυνατότητα να κάνεις αγορές με την χρεωστική κάρτα απο 50-500 ευρώ και να σπας το ποσό σε 6 δόσεις. Ήθελα να προσθέσω αρχικά ενα ποσό πχ 400 ευρω στην revolut και μετα να κάνω την αγορά με την κάρτα της revo και όχι απευθείας απο την Πειραιώς, δεδομένου πως οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας, μπορεί να σπάσει το αρχικό ποσό που στέλνεις απο την Πειραιώς στην revolut σε δόσεις? το έχει δοκιμάσει κανένας?

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xristospap7 είπε

Καλησπέρα, η Πειραιώς εδω και μια βδομαδα δινει την δυνατότητα να κάνεις αγορές με την χρεωστική κάρτα απο 50-500 ευρώ και να σπας το ποσό σε 6 δόσεις. Ήθελα να προσθέσω αρχικά ενα ποσό πχ 400 ευρω στην revolut και μετα να κάνω την αγορά με την κάρτα της revo και όχι απευθείας απο την Πειραιώς, δεδομένου πως οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας, μπορεί να σπάσει το αρχικό ποσό που στέλνεις απο την Πειραιώς στην revolut σε δόσεις? το έχει δοκιμάσει κανένας?

H υπηρεσία εχει εξαιρεσεις και σιγουρα η ρεβολουτ ειναι αναμεσα σε αυτες. Αρα δε νομιζω να μπορεις να το κάνεις.

Επεξ/σία από spartak1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xristospap7 είπε

οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας

Δεν φαίνεται σαν αγορά το top up της Revolut, αλλά και αν φαινόταν θα ήταν false positive.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.

Καλημέρα έχω μια περιέργεια που θα ήθελα να μου λύσετε εδώ στην Ελλάδα όταν πάμε να κάνουμε κάποια αγορά με κάρτα κι αυτή αγορά είναι άνω των 50€ μας ζητάει πιν για το πος… Αυτό ισχύει και για την ρεβολουτ είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό(συγκεκριμένα Αγγλία)? Ρωτάω γιατί όταν έκανα την εγγραφή και πήρα την ψηφιακή κάρτα δεν μου ζήτησε κάποιο Πιν να βάλω και λεω μήπως άμα κανω αγορές πάνω από 50 απλά να μην με αφήνει 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, xristospap7 είπε

...απευθείας απο την Πειραιώς, δεδομένου πως οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας...

Δεν ισχυει αυτο με τις χρεωστικες.

Δημοσ.
Στις 27/7/2023 στις 7:57 ΜΜ, xristospap7 είπε

Είναι στης εξαιρέσεις οι μεταφορές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Είναι στης εξαιρέσεις οι μεταφορές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Μετρανε αρκει να ειναι επαγγελματικος λογαριασμος ο ληπτης.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, runner69 είπε

Μετρανε αρκει να ειναι επαγγελματικος λογαριασμος ο ληπτης.

Ποιος λήπτης;

Στην προκειμένη ο λήπτης είναι η ρεβο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ποιος λήπτης;

Στην προκειμένη ο λήπτης είναι η ρεβο

Ναι στην προκειμενη δεν μετραει αλλα το εγραψα επειδη αναφερθηκε οτι οι μεταφορες σε τραπεζες εξαιρουνται.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Screenshot_20230729_110706_Chrome.jpg

Νομιζα οτι ειχες γραψει για το αφορολογητο και εκει πηγαινε η απαντηση μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξέχασα το passcode μου, συμβαίνει.

Προσπαθώ να το ανακτήσω, δεν λειτουργεί καμία από τις τρεις μεθόδους

1. Έχω ζητήσει mail, τσεκαρισμένα σωστή η διεύθυνση, τίποτε.

2. Έχω ζητήσει sms, τσεκαρισμένα σωστό το κινητό, τίποτε.

3. Ανέβασα φωτογραφία/ταυτότητα, τα έλαβαν λέει, υποτίθεται απαντούν σε 10 λεπτά, από χτες τίποτε.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...