xristospap7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, η Πειραιώς εδω και μια βδομαδα δινει την δυνατότητα να κάνεις αγορές με την χρεωστική κάρτα απο 50-500 ευρώ και να σπας το ποσό σε 6 δόσεις. Ήθελα να προσθέσω αρχικά ενα ποσό πχ 400 ευρω στην revolut και μετα να κάνω την αγορά με την κάρτα της revo και όχι απευθείας απο την Πειραιώς, δεδομένου πως οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας, μπορεί να σπάσει το αρχικό ποσό που στέλνεις απο την Πειραιώς στην revolut σε δόσεις? το έχει δοκιμάσει κανένας?
spartak1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xristospap7 είπε Καλησπέρα, η Πειραιώς εδω και μια βδομαδα δινει την δυνατότητα να κάνεις αγορές με την χρεωστική κάρτα απο 50-500 ευρώ και να σπας το ποσό σε 6 δόσεις. Ήθελα να προσθέσω αρχικά ενα ποσό πχ 400 ευρω στην revolut και μετα να κάνω την αγορά με την κάρτα της revo και όχι απευθείας απο την Πειραιώς, δεδομένου πως οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας, μπορεί να σπάσει το αρχικό ποσό που στέλνεις απο την Πειραιώς στην revolut σε δόσεις? το έχει δοκιμάσει κανένας? H υπηρεσία εχει εξαιρεσεις και σιγουρα η ρεβολουτ ειναι αναμεσα σε αυτες. Αρα δε νομιζω να μπορεις να το κάνεις. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από spartak1
gokuthelegend Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xristospap7 είπε οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας Δεν φαίνεται σαν αγορά το top up της Revolut, αλλά και αν φαινόταν θα ήταν false positive. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από gokuthelegend
Mr.kostas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Καλημέρα έχω μια περιέργεια που θα ήθελα να μου λύσετε εδώ στην Ελλάδα όταν πάμε να κάνουμε κάποια αγορά με κάρτα κι αυτή αγορά είναι άνω των 50€ μας ζητάει πιν για το πος… Αυτό ισχύει και για την ρεβολουτ είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό(συγκεκριμένα Αγγλία)? Ρωτάω γιατί όταν έκανα την εγγραφή και πήρα την ψηφιακή κάρτα δεν μου ζήτησε κάποιο Πιν να βάλω και λεω μήπως άμα κανω αγορές πάνω από 50 απλά να μην με αφήνει
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δεν υπάρχει pin σε συναλλαγές μέσω g-pay/apple pay. Το αντιστοιχο του πιν ειναι το βιομετρικό σου στοιχείο στο κινητό, πρόσωπο ή δάχτυλο 1
Titos301 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 πολυ πριξιμο τελευταια για αγορα καποιου συνδρομητικου πακετου στη Revolut
Doubt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Χθες μου έκανε προώθηση το ultra, κάπου 500€ το χρόνο. Να γελάσω ή να κλάψω;
runner69 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 22 ώρες πριν, xristospap7 είπε ...απευθείας απο την Πειραιώς, δεδομένου πως οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας... Δεν ισχυει αυτο με τις χρεωστικες.
asdfnikos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Στις 27/7/2023 στις 7:57 ΜΜ, xristospap7 είπε Καλησπέρα, η Πειραιώς εδω και μια βδομαδα δινει την δυνατότητα να κάνεις αγορές με την χρεωστική κάρτα απο 50-500 ευρώ και να σπας το ποσό σε 6 δόσεις. Ήθελα να προσθέσω αρχικά ενα ποσό πχ 400 ευρω στην revolut και μετα να κάνω την αγορά με την κάρτα της revo και όχι απευθείας απο την Πειραιώς, δεδομένου πως οταν κάνεις top up απο την καρτα σου στην κάρτα της revolut φαίνεται σαν αγορά στις κινήσεις της ελληνικής τράπεζας, μπορεί να σπάσει το αρχικό ποσό που στέλνεις απο την Πειραιώς στην revolut σε δόσεις? το έχει δοκιμάσει κανένας? Είναι στης εξαιρέσεις οι μεταφορές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
runner69 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, asdfnikos είπε Είναι στης εξαιρέσεις οι μεταφορές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Μετρανε αρκει να ειναι επαγγελματικος λογαριασμος ο ληπτης.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 31 λεπτά πριν, runner69 είπε Μετρανε αρκει να ειναι επαγγελματικος λογαριασμος ο ληπτης. Ποιος λήπτης; Στην προκειμένη ο λήπτης είναι η ρεβο
runner69 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ποιος λήπτης; Στην προκειμένη ο λήπτης είναι η ρεβο Ναι στην προκειμενη δεν μετραει αλλα το εγραψα επειδη αναφερθηκε οτι οι μεταφορες σε τραπεζες εξαιρουνται.
asdfnikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, runner69 είπε Μετρανε αρκει να ειναι επαγγελματικος λογαριασμος ο ληπτης.
runner69 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, asdfnikos είπε Νομιζα οτι ειχες γραψει για το αφορολογητο και εκει πηγαινε η απαντηση μου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Ξέχασα το passcode μου, συμβαίνει. Προσπαθώ να το ανακτήσω, δεν λειτουργεί καμία από τις τρεις μεθόδους 1. Έχω ζητήσει mail, τσεκαρισμένα σωστή η διεύθυνση, τίποτε. 2. Έχω ζητήσει sms, τσεκαρισμένα σωστό το κινητό, τίποτε. 3. Ανέβασα φωτογραφία/ταυτότητα, τα έλαβαν λέει, υποτίθεται απαντούν σε 10 λεπτά, από χτες τίποτε. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα