Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Γνωρίζει κάποιος, ποια είναι τα έξοδα αν πληρώνω με Ελληνική πιστωτική κάρτα στην Τουρκία;

Η μήπως είναι πιο συμφέρον να χρησιμοποιήσω την της revolut;

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 hours ago, stcp said:

Καλησπερα.

Θελω να κανω μια πληρωμη με καρτα στις ΗΠΑ $2000.

Ρωτησα στην Alpha Bank και μου ειπαν οτι η μετατροπη απο Ευρω θα γινει με την ισοτιμια ημερας και θα υπαρχει προμηθεια εως 2,5%, δηλαδη στα 2000 μπορει να,φτασει 50Ε!

Αν κανω τη συναλλαγη με revolut τι θα χρεωθω (πλην της μετατροπης)? Ο λογαριασμος μου ειναι σε Euro.

2 hours ago, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 said:

Καλημέρα.

Γνωρίζει κάποιος, ποια είναι τα έξοδα αν πληρώνω με Ελληνική πιστωτική κάρτα στην Τουρκία;

Η μήπως είναι πιο συμφέρον να χρησιμοποιήσω την της revolut;

Δεν χρειαζεται αναλυση, revolut δαγκωτο 😉

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/6/2024 στις 10:36 ΠΜ, nek4d είπε

Δεν χρειαζεται αναλυση, revolut δαγκωτο 😉

Επανέρχομαι.

Η Rev από ότι έψαξα χρεώνει 1% προμήθεια για ποσό άνω των 1000Ε εφόσον η μετατροπή γίνει Δευτέρα-Παρασκευή. Σ-Κ οι προμήθειες διπλασιάζονται. Οκ, συμφέρει (τις καθημερινές).

Ερώτηση: Όταν προσθέτεις χρήματα στην κάρτα έχει επιλογή να προστεθούν απευθείας σε δολάρια. Τη μετατροπή όμως την κάνει η Τράπεζα από την οποία προέρχονται τα χρήματα ή η Rev? Συμφέρει αυτό ή τα αφήνεις σε Euro και κάνει η Revolut μετά τη δουλειά κατά τη συναλλαγή? Ή προσθέτεις σε Euro, μετατρέπεις μέσω Rev σε δολάριο και κάνεις τη συναλλαγή? Έχω μπερδευτεί...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stcp είπε

Επανέρχομαι.

Η Rev από ότι έψαξα χρεώνει 1% προμήθεια για ποσό άνω των 1000Ε εφόσον η μετατροπή γίνει Δευτέρα-Παρασκευή. Σ-Κ οι προμήθειες διπλασιάζονται. Οκ, συμφέρει (τις καθημερινές).

Ερώτηση: Όταν προσθέτεις χρήματα στην κάρτα έχει επιλογή να προστεθούν απευθείας σε δολάρια. Τη μετατροπή όμως την κάνει η Τράπεζα από την οποία προέρχονται τα χρήματα ή η Rev? Συμφέρει αυτό ή τα αφήνεις σε Euro και κάνει η Revolut μετά τη δουλειά κατά τη συναλλαγή? Ή προσθέτεις σε Euro, μετατρέπεις μέσω Rev σε δολάριο και κάνεις τη συναλλαγή? Έχω μπερδευτεί...

Βάζεις ευρώ απο την κάρτα σου στην Rev.

Κάνεις μετατροπη τα χρήματα που πιστεύεις ότι θα ξοδέψεις στο νόμισμα της χώρας που θα είσαι εκτός του ΣΚ ώστε να μην πληρώσεις την προμήθεια.

Όταν γυρίσεις Ελλάδα ότι δεν έχεις ξοδέψει το κάνεις μετατροπή σε ευρώ πάλι εκτος ΣΚ.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου εβγαλε ειδοποιηση οταν μπηκα στην εφαρμογη να ανεβασω παλι φωτογραφια και να αλλαξω τον κωδικο του app. Ελεος με αυτες τις φωτογραφιες ολη την ωρα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, runner69 είπε

Μου εβγαλε ειδοποιηση οταν μπηκα στην εφαρμογη να ανεβασω παλι φωτογραφια και να αλλαξω τον κωδικο του app. Ελεος με αυτες τις φωτογραφιες ολη την ωρα.

Kάτι δεν είχες κάνει σωστά πριν.Δεν ζητάει έτσι στα ξαφνικά σέλφι/φωτό/πιν.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Kάτι δεν είχες κάνει σωστά πριν.Δεν ζητάει έτσι στα ξαφνικά σέλφι/φωτό/πιν.

απλα login κανω. Εχω να κανω οποιαδηποτε ενεργεια πολλους μηνες τωρα.

Δημοσ.

Flexible account διαφημιση βλεπω, 3,94% επιτοκιο λεει αν καταλαβα καλα για Ευρω, ~5,40% για usd/gbp.
Αυτος ειναι ο τυπος λογαριασμου για να παιρνουμε κατιτις σε τοκους, σωστα?

Μεχρι 100 η 120 χιλιαδες ειναι εγγυημενα απο ΕΕ, σωστα?

Υπαρχουν και αλλες εταιρειες που ειναι παρομοιως εγγυημενες απο ΕΕ?

Η Ν26, που γνωριζω σαν απλος χρηστης, εχει παρομοιο λογαριασμο?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, fagoura είπε

Flexible account διαφημιση βλεπω, 3,94% επιτοκιο λεει αν καταλαβα καλα για Ευρω, ~5,40% για usd/gbp.
Αυτος ειναι ο τυπος λογαριασμου για να παιρνουμε κατιτις σε τοκους, σωστα?

Μεχρι 100 η 120 χιλιαδες ειναι εγγυημενα απο ΕΕ, σωστα?

Υπαρχουν και αλλες εταιρειες που ειναι παρομοιως εγγυημενες απο ΕΕ?

Η Ν26, που γνωριζω σαν απλος χρηστης, εχει παρομοιο λογαριασμο?

Επενδυτικό account είναι όχι αποταμιευτικό, αναγράφεται και σε προηγούμενα μηνύματα αναλυτικά. 
Όπως αναγράφει και ξεκάθαρα το ποσό ασφάλισης επενδυτικού λογαριασμού που είναι τα 22.000ευρώ

Επίσης τα επιτόκια αυτά δε ισχύουν είναι με την Ultra συνδρομή και είναι 3,79% EUR , 5,19% GBP, 5.345% USD
Οπότε πρακτικα είναι και ακόμα χαμηλότερα από αυτά. 

Αν κάνεις Login στην εφαρμογή είναι όλα ξεκάθαρα πάντως, δεν σου κρύβουν κάτι. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αα, μαλιστα...
Οποτε στο αποταμιευτικο χωρις ρισκο ειναι χαμηλοτερο το επιτοκιο...
Στα αλλα ερωτηματα, για αποταμιευτικο, ξερετε μηπως κατι?
"Υπαρχουν και αλλες εταιρειες που ειναι παρομοιως εγγυημενες απο ΕΕ?

Η Ν26, που γνωριζω σαν απλος χρηστης *οτι εχει εγγυηση ΕΕ*, εχει παρομοιο αποταμιευτικο λογαριασμο με καποιο επιτοκιο? "

Επεξ/σία από fagoura
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Doubt είπε

2,8%

Υπάρχει άλλο θέμα για τη Ν26

Thanks, ok βρηκα το θεμα της και αλλα 3-4 σχετικα με το θεμα, θα τα διαβασω.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mindreader είπε

Υπαρχει η δυνατοτητα να χειριζομαι, τα παντα τα της revolut, ΟΧΙ απο το κινητο, αλλα ως ebanking απο τον υπολογιστη;

Υπάρχει web version ωστόσο δεν νομίζω ότι έχει όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...