Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Votritis Κάνεις λάθος σε χρέωσαν 15,62€ και όχι 15€ από εκεί που αγόρασες ότι αγόρασες. Πήρε USD γιατί δεν είχες ευρώ μέσα για να πληρωθεί. (αν είχες πχ 15ευρώ ακριβώς απλά δεν έφταναν) 

PS. Σε περίπτωση που σε χρέωσε η Revolut, αν πατήσεις μέσα στην συναλλαγή αναφέρει το fee.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Billator είπε

@Votritis Κάνεις λάθος σε χρέωσαν 15,62€ και όχι 15€ από εκεί που αγόρασες ότι αγόρασες. Πήρε USD γιατί δεν είχες ευρώ μέσα για να πληρωθεί. (αν είχες πχ 15ευρώ ακριβώς απλά δεν έφταναν) 

PS. Σε περίπτωση που σε χρέωσε η Revolut, αν πατήσεις μέσα στην συναλλαγή αναφέρει το fee.

τι εννοεις δεν ειχε ευρω να πληρωθει , χθες εκανα την πληρωμή και ειχα 400Ε στον λογαριασμο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Votritis είπε

τι εννοεις δεν ειχε ευρω να πληρωθει , χθες εκανα την πληρωμή και ειχα 400Ε στον λογαριασμο 

Ίσως το main account σου δεν είναι ευρώ;  Μήπως το πρόβλημα είναι στον Payment gateway του site που πλήρωσες και όχι στην Revolut; Καλύτερα μίλα με το support.

Εγώ έχω πλέον δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές από Revolut από το 2016 και μετά και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα να μου χρεώνει τυχαίες ισοτιμίες, οπότε κάτι φταίει στο setup ή σε κάτι άλλο. 

Πάντα ελέγχει το διαθέσιμο ποσό στο νόμισμα αγοράς, αν υπάρχει πληρώνει από εκεί, μετά πηγαίνει στην κύρια ισοτιμία και αν δεν έχει ούτε εκεί στο balance (οποιουδήποτε currency με βάση πως τα έχεις βάλει στη σειρά) και τραβάει από εκεί. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί κανονικά. 

Edit: Επίσης αν έχεις Revolut Pro και πλήρωσες με εκείνη την κάρτα τα balances δεν είναι κοινά. 

Επεξ/σία από Billator
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

28 λεπτά πριν, Billator είπε

Ίσως το main account σου δεν είναι ευρώ;  Μήπως το πρόβλημα είναι στον Payment gateway του site που πλήρωσες και όχι στην Revolut; Καλύτερα μίλα με το support.

Εγώ έχω πλέον δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές από Revolut από το 2016 και μετά και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα να μου χρεώνει τυχαίες ισοτιμίες, οπότε κάτι φταίει στο setup ή σε κάτι άλλο. 

Πάντα ελέγχει το διαθέσιμο ποσό στο νόμισμα αγοράς, αν υπάρχει πληρώνει από εκεί, μετά πηγαίνει στην κύρια ισοτιμία και αν δεν έχει ούτε εκεί στο balance (οποιουδήποτε currency με βάση πως τα έχεις βάλει στη σειρά) και τραβάει από εκεί. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί κανονικά. 

Edit: Επίσης αν έχεις Revolut Pro και πλήρωσες με εκείνη την κάρτα τα balances δεν είναι κοινά. 

τωρα ειδα οτι οι συναλαγες που εχει γινει αυτο ειναι μεσω paypal , παιζει κατι με αυτο ?  , αλλα εκει εμφανιζονται κανονικα οι χρεώσεις  .....

......ΟΚ το βρηκα  στο Paypal στην καρτα της Revolut ηταν σε δολαρια η χρέωση! 

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Votritis είπε

τωρα ειδα οτι οι συναλαγες που εχει γινει αυτο ειναι μεσω paypal , παιζει κατι με αυτο ?  , αλλα εκει εμφανιζονται κανονικα οι χρεώσεις  .....

Δες στην εφαρμογή paypal --> ψηφιακό πορτοφόλι --> κάρτα ρεβολουτ σε τι νόμισμα δείχνει πως είναι η κάρτα.

Δημοσ.
43 minutes ago, Billator said:

Στέκομαι λίγο στο τονισμένο κείμενο γιατί μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός.
Το εκατοντάδες ή χιλιάδες συναλλαγές δεν θα με παραξένευε. Αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες;
Ισχύει όντως ή το ’γραψες καθ’ υπερβολή;
Ο μέσος Έλληνας δεν κάνει δεκάδες χιλιάδες αγορές με τις κάρτες των 4 συστημικών τραπεζών αθροιστικά!
[Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης τα παραπάνω]

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, 9-11 είπε

Το εκατοντάδες ή χιλιάδες συναλλαγές δεν θα με παραξένευε. Αλλά ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες;
Ο μέσος Έλληνας δεν κάνει δεκάδες χιλιάδες αγορές με τις κάρτες των 4 συστημικών τραπεζών αθροιστικά!

Μη το λες, φέτος είχα 12000€ αγορές με κάρτα και ο λογιστής μου είπε κόψε. Ξέρει ότι χρησιμοποιώ Revolut και μου είπε να τα στέλνω στη Revolut και να πληρώνω από εκεί καθώς δεν ενημερώνεται αυτόματα η εφορία και δε φαίνεται σαν αγορά αλλά μεταφορά.

Επεξ/σία από someone-
Δημοσ.
6 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Επίσης άλλο το "συναλλαγές αξίας δεκάδων χιλιάδων" και άλλο το "δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές". 

Μα ακριβώς εκεί στάθηκα, έτσι όπως είναι διατυπωμένο δεν αναφέρεται στο ύψος (τόσες χιλιάδες ευρώ) των συναλλαγών αλλά στον αριθμό.
«Δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές» γράφει ο @Billator όχι «Συναλλαγές δεκάδων χιλιάδων ευρώ» (που μπορεί να είναι λίγες στον αριθμό)

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Δεν είναι καθ' υπερβολή, είναι η κύρια μου κάρτα από το 2016.
Εσύ μπορεί να είσαι στην κατηγορία του μέσου Έλληνα, αλλά δεν ξέρεις για τους άλλους για να το σχολιάζεις. :)

Μιλάμε για αριθμό συναλλαγών,  και αφορά αθροιστικά και Revolut και Revolut Pro που χρησιμοποιώ. 
Οπότε η εμπειρία που παραθέτω είναι από τις λίγες αυτές συναλλαγές. Απλά είναι αστείο που σταθήκατε σε αυτό.

Δημοσ.

Now I’m intrigued.
Ποιο το ύψος των συναλλαγών των 2 καρτών ετησίως; Θα με φάει η περιέργεια.
Αν θέλεις απαντάς, δεν είμαστε εφοριακοί...

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 9-11 είπε

Now I’m intrigued.
Ποιο το ύψος των συναλλαγών των 2 καρτών ετησίως; Θα με φάει η περιέργεια.
Αν θέλεις απαντάς, δεν είμαστε εφοριακοί...

...(Deleted)...

Τώρα πλέον συμπεριλαμβάνει τις καθημερινές αγορές (online - offline) 2 ατόμων (και ίσως κάτι παραπάνω). 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 ώρες πριν, Billator είπε

Παιδιά SOS μια βοήθεια!!! Πήγα να μπω στην εφαρμογή της revolut και δεν παίρνει τον κωδικό, μου βγάζει σφάλμα και να προσπαθήσω λέει αργότερα. Εάν κάνω απεγκατασταση της εφαρμογής και εγκατάσταση θα υπάρξει πρόβλημα?

Καταλάθος έκανα παράθεση, συγγνώμη...

Επεξ/σία από Natashaky
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Natashaky είπε

Παιδιά SOS μια βοήθεια!!! Πήγα να μπω στην εφαρμογή της revolut και δεν παίρνει τον κωδικό, μου βγάζει σφάλμα και να προσπαθήσω λέει αργότερα. Εάν κάνω απεγκατασταση της εφαρμογής και εγκατάσταση θα υπάρξει πρόβλημα?

Καταλάθος έκανα παράθεση, συγγνώμη...

κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο που έκανες εγγραφή

Δημοσ.
9 ώρες πριν, asdfnikos είπε

κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο που έκανες εγγραφή

Τελικά ήταν πολύ πιο περίπλοκο από μια απλή απεγκατάσταση και εγκατάσταση. Χρειάστηκε να μιλήσω από άλλο τηλέφωνο στο chat γιατί δεν είχα με κανέναν τρόπο πρόσβαση στον λογαριασμό, δεν αναγνώριζε τίποτα. Λύθηκε με τη βοήθεια του υπαλλήλου μετά από αρκετές οδηγίες και προσπάθειες! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...