Antiriad Δημοσ. Δευτέρα στις 12:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:39 μμ Έκανα account στο Relolut πριν μερικές εβδομάδες και ο βασικός λογαριασμός έγινε τσακ-μπαμ. Έκανα αίτηση για Savings & Funds λογαριασμό και με απόρριψαν λόγο του ότι το προϊών δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα. Είναι έτσι η κάνω λάθος; Προς το παρών το χρησιμοποιώ για Online αγορές με Disposable Credit card. Επίσης υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για να πάρω το Plus η το Premium;
vali Δημοσ. Δευτέρα στις 12:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:51 μμ 9 minutes ago, Antiriad said: Επίσης υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για να πάρω το Plus η το Premium Διάβασε τα προνόμια που σου προσφέρουν οι συνδρομές και αν πιστευεις ότι θα τα κάνεις χρηση, τότε αξίζει.
PharmChem Δημοσ. Τρίτη στις 12:52 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:52 πμ Στις 29/8/2025 στις 9:51 ΜΜ, andreasomagiras είπε Έχει εικόνα κάποιος για την χρέωση που υπάρχει αν κάνω ανάληψη με κάρτα revolut από atm ελληνικής τράπεζας, ας πούμε της Attica Bank; Δεν νομίζω να είναι μέσα στις χρεώσεις που έχουν καταργηθεί. Η Πειραιώς, η Άλφα και η Εθνική δεν χρεώνουν τις αναλήψεις μετρητών εφόσον χρησιμοποιηθεί κάρτα έκδοσης Ε.Ε / Ε.Ο.Χ (εξαρτάται την τράπεζα). Η Revolut για κάρτες που εκδίδονται στην Ελλάδα, έχει ως έδρα τη Λιθουανία, η οποία είναι εντός Ε.Ε. / Ε.Ο.Χ. (πέραν ενός μικρού ποσοστού πελατών που άνοιξαν λογαριασμό παλιά, οπότε μπορεί η κάρτα να είναι έκδοσης Ηνωμένου Βασιλείου, εκεί θα υπάρξει χρέωση). Ενδεικτικά παραθέτω τα τιμολόγια των τραπεζών που ανέφερα όπου φαίνεται ή μη επιβολή χρέωσης για αναλήψεις με κάρτα έκδοσης Ε.Ε / Ε.Ο.Χ (με τη σειρά Πειραιώς, Άλφα, Εθνική). Στις 30/8/2025 στις 1:51 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Ανάληψη με wise απο ΑΤΜ της Πειραιώς τα έξοδα είναι όσα ήταν,2€ . Η wise έχει έδρα το UK, οπότε η κάρτα εμφανίζεται ως έκδοσης στο IK. Εφόσον είναι εκτός Ε.Ε. / Ε.Ο.Χ. συνεχίζεται να υφίσταται (δυστυχώς) χρέωση. 2
teot Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:53 πμ Η αντικατάσταση κάρτας (standard) που λήγει γίνεται αυτόματα η πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια εγώ;
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 πμ 8 ώρες πριν, PharmChem είπε . Η wise έχει έδρα το UK, οπότε η κάρτα εμφανίζεται ως έκδοσης στο IK. Εφόσον είναι εκτός Ε.Ε. / Ε.Ο.Χ. συνεχίζεται να υφίσταται (δυστυχώς) χρέωση. Μερικά στοιχεία για να μπλέξει ακόμα παραπάνω η κατάσταση σχετικά με την wise:Το ΙΒΑΝ για € είναι απο Βέλγιο ΒΕ75κλπκλπ όπως και η διευθυνση Brussels,1050,Belgium που δίνει για συναλλαγές.Οταν βάζεις την κάρτα για ανάληψη δεν σε ρωτάει αν θες να χρεωθείς σε € ή στο νόμισμα της κάρτας όπως γίνεται σε κάρτες που δεν είναι σε ευρώ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ δεν κρατάω λεφτά στο ευρω πορτοφόλι αλλά στης GBP .Aπο εκεί κάνουμε ανάληψη.Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά να μετατρέψω σε € πριν την ανάληψη . 1
PharmChem Δημοσ. Τρίτη στις 09:41 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:41 πμ 7 ώρες πριν, teot είπε Η αντικατάσταση κάρτας (standard) που λήγει γίνεται αυτόματα η πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια εγώ; Στην ιστοσελίδα υποστήριξης της Revolut, αναφέρει τα εξής σχετικά: 1
bill_viper Δημοσ. Τρίτη στις 11:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:08 πμ 23 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Γιατί να μην περάσει; Λόγο ορίου;
NikosKallithea Δημοσ. Τρίτη στις 11:49 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:49 πμ 31 λεπτά πριν, bill_viper είπε Λόγο ορίου; Αν υπάρχει όριο θα ειναι απο τις ελληνικές τράπεζες, η ρεβο ειναι χρεωστική 50κ να ζητήσεις θα στα δώσει Δεν το εχω κανει αλλα δεν εχω διαβασει και καπου να εχει ορια στις πληρωμες, εκτος να τα θεσεις εσυ για την προστασια σου. Παντως μια ερώτηση στο σαπορτ της ρεβο δεν κανει κακο, οι ανθρωποι απαντουν σε χρονο μηδεν, είναι πολύ εξυπηρετικοί. 1
teot Δημοσ. Τετάρτη στις 02:14 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:14 πμ 16 ώρες πριν, PharmChem είπε Στην ιστοσελίδα υποστήριξης της Revolut, αναφέρει τα εξής σχετικά: Ευχαριστώ ... παρότι το είχα ψάξει δεν το ειχα δει, εύρισκα μόνο αντικατάσταση λόγω απώλειας, φθοράς κλπ.... Σήμερα μου ήρθε και ειδοποίηση απο την Revolut που με πηγαίνει στην αντικατάσταση λόγω λήξης... δωρεάν και με δωρεάν μεταφορικά... Και πάλι ευχαριστώ... 2
crazysax Δημοσ. Τετάρτη στις 07:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:05 μμ Παιδια καλησπερα. Εχω την καρτα σε ευρω. Μια φιλη απο αμερικη ηθελε να μου μεταφορει ενα ποσο σε ευρω (ειχαμε πει) αλλα τα εβαλε σε δολλαρια. ετσι εχει παει στον λογαριασμο απο τα δολλαρια. Τωρα τι πρεπει να κανω για να τα μετατρεψω /περασω στον λογαριασμο των ευρω? Ευχαριστω!
Doubt Δημοσ. Τετάρτη στις 07:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:09 μμ 2 λεπτά πριν, crazysax είπε Παιδια καλησπερα. Εχω την καρτα σε ευρω. Μια φιλη απο αμερικη ηθελε να μου μεταφορει ενα ποσο σε ευρω (ειχαμε πει) αλλα τα εβαλε σε δολλαρια. ετσι εχει παει στον λογαριασμο απο τα δολλαρια. Τωρα τι πρεπει να κανω για να τα μετατρεψω /περασω στον λογαριασμο των ευρω? Ευχαριστω! Αρχική σελίδα στο μέσον --> δεξιά 3 τέλειες --> μετατροπή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα