Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι παίζει με το Media Markt και τις εκπτώσεις του; σχεδόν ότι και να διαλέξω δεν είναι διαθέσιμο πουθενά. Αν δεν είναι διαθέσιμα αυτά τα προϊόντα γιατί τα βάζουν στο διαδικτυακό κατάστημά τους;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Δεν υπάρχουν εκπτώσεις.

2. Στο εδώ MediaMarkt στέλνουν όλες τις σαβούρες τους οι Γερμανοί και τα προϊόντα δευτέρας διαλογής των εργοστασίων που τα πουλάνε σαν πρώτης διαλογής ενώ παράλληλα πουλάνε ως καινούργια τα προϊόντα από επιστροφές και μεταχειρισμένα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, randomcat είπε

1. Δεν υπάρχουν εκπτώσεις.

2. Στο εδώ MediaMarkt στέλνουν όλες τις σαβούρες τους οι Γερμανοί και τα προϊόντα δευτέρας διαλογής των εργοστασίων που τα πουλάνε σαν πρώτης διαλογής ενώ παράλληλα πουλάνε ως καινούργια τα προϊόντα από επιστροφές και μεταχειρισμένα.

Εδώ και χρόνια δεν κατάφερα να πάρω τίποτα που μ' ενδιέφερε σε έκπτωση από εκεί. Και όντος, όλα τους τα προϊόντα είναι ξεπερασμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έψαχνα για ένα γνωστό το iPad 9,7 2017 128gb cellular. Το βλέπω στα 499 το κάνω κράτηση και μόλις κάνω κράτηση εμφανίζει στην φωτογραφία τη λέξη εκθεσιακό. Τους παίρνω τηλέφωνο, λέω έτσι και έτσι είναι όντως εκθεσιακό; Μου λένε με στόμφο ναι ναι φαντάζομαι θα ξέρετε τι σημαίνει εκθεσιακό. Του λέω είστε σίγουρος; Λέει ναι. Του λέω τότε ακυρώστε τη παραγγελία. Πάω το παίρνω στην ίδια τιμή από πλαίσιο. Στο μεταξύ με παίρνουν τηλ 2 μέρες μετά από το κατάστημα ότι παρέλαβαν να πάω να το πάρω. Τους εξηγώ την συζήτηση και μου λέει α ούτε για ακύρωση μας ενημέρωσαν ούτε εκθεσιακό είναι.

ωρες ώρες πραγματικά απορώ μαζί τους... την άλλη φορά τον Μάιο, ήθελα να πάρω μια dslr που ήταν σε προσφορά. Την βλέπω πριν φύγω από το σπίτι στη Χ τιμή. Ξεκινάω άμεσα, σε 20-30 λεπτά φτάνω στο κατάστημα την βλέπω σε σαφώς ακριβότερη τιμή. Διαμαρτυρομαι, στο τέλος μου την δίνουν στην αρχική τιμή που είδα αλλά με ενημερώνουν ότι αλλάζουν τις τιμές 2-3 φορές τη ημέρα ταχα μου με βάση τον ανταγωνισμό λες και είναι χρηματιστήριο... 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.

Φυσικα και υπαρχουν εκπτωσεις. Απλα ειναι για λιγα κομματια που συνηθως ειναι οτι στοκ εχει το καθε καταστημα. Επιβεβαιωνω οτι ισχυει αρκει να εισαι γρηγορος...

Δημοσ.

όλοι το ίδιο κάνουν.Νέο προιόν θα βγάλουν λίγα κομμάτια στις εκπτώσεις για κράχτη και όποιος προλάβει όπως κάνουν τα s/m με τα αρνιά το Πάσχα.Αν είναι κάποιο ξεπερασμένο μοντέλο θα το κρατήσουν μέχρι να τελειώσουν οι εκπτώσεις.Αυτό βέβαια μπορεί να το βρεις και σε προσφορά στην ίδια τιμή τόσο πριν όσο και μετά τις εκπτώσεις.

Δημοσ.

Αλλάζουν την τιμή 2-3 φορές την μερα λέει... 

Μόνο κ μόνο από αυτό αν μου έλεγαν στα μούτρα ενώ ξεκίνησα πχ να αγοράσω 100€ και μέσα σε λίγα λεπτά αφού έφτασα μου έλεγαν την βάλαμε 130€ λόγω ανταγωνισμού,θα έσπαγα κάτι στο κατάστημα σίγουρα.....

Δημοσ.

Και εγώ εξοργίστηκα και ήμουν στον τσακ να φύγω. Κοιτάω στο Σκρουτζ γιατί ήξερα ότι η τιμή ήταν ίδια μέχρι το ίδιο πρωί και λέω θα πάω σε άλλο μαγαζί και ξαφνικά βλέπω ΟΛΕΣ οι τιμές να έχουν ανεβεί ταυτόχρονα όσο του media markt . Έτσι παρά τα νεύρα μου αφού μου έδιναν την προηγούμενη τιμή και δόσεις το πήρα από εκεί 

Δημοσ.

Δυστηχως αυτο παει για τις περισσοτερες αλυσιδες και οντως κοροιδευουν τον κοσμο.

Ενα παραδειγμα απο Monitor που κοιταζα απο περιεργεια.

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_dell-alienware-25-–-aw2518hf-–-25-gaming-full-hd-240hz-1ms-monitor-with-freesync-1213530.html

αρχικη τιμη λεει 579ευρω

Μπαινεις στο επισημο καταστημα της Dell και βλεπεις οτι η αρχικη του τιμη(χωρις εκπτωση)ειναι αυτη

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSAW2518HF/DELL-MONITOR-ALIENWARE-AW2518HF-25''--LED-OSD-HDMI-DisplayPort-Height-Adjustable-3YearsW-FREESYNC

και σου πουλανε οι εξυπνοι την κανονικη της τιμη ως τιμη εκπτωσης.

Δημοσ.
12 minutes ago, Fulgore said:

Μπαινεις στο επισημο καταστημα της Dell

Αν πιστεύεις ότι το επίσημο κατάστημα της Dell είναι στο domain exclusivestores.gr δεν είμαι σίγουρος τι μπορώ να σου πω που θα σε βοηθήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, defacer είπε

Αν πιστεύεις ότι το επίσημο κατάστημα της Dell είναι στο domain exclusivestores.gr δεν είμαι σίγουρος τι μπορώ να σου πω που θα σε βοηθήσει.

Μιλαω για Ελληνικα δεδομενα αγαπητε.

Το μοναδικο επισημο καταστημα που εχουμε ειναι το συγκεκριμενο https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_store.asp

https://techblog.gr/b2b/dell-exclusive-store-the-mall-athens-0242/

Δεν ειπα γενικα της Dell παγκοσμιως,και το ολο point μου αλλου ηταν......

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνουμε όλοι τη διαφορά ανάμεσα στο επίσημο κατάστημα της Dell, as in "ιδιόκτητο από τη Dell", και στο "επίσημος συνεργάτης" που σημαίνει απλά ότι είναι δύο τελείως άσχετες μεταξύ τους εταιρίες που έχουν συνάψει κάποιου είδους επαγγελματική σχέση;

Από το όντως επίσημο site της Dell, μετά από μερικά κλικ στην τύχη βρέθηκα εδώ: https://dell.secure.force.com/partner/spf__partnersearch?c=gr&l=el

"Το" επίσημο κατάστημα; 🙂

Επεξ/σία από defacer
Δημοσ.
Μόλις τώρα, defacer είπε

Καταλαβαίνουμε όλοι τη διαφορά ανάμεσα στο επίσημο κατάστημα της Dell, as in "ιδιόκτητο από τη Dell", και στο "επίσημος συνεργάτης" που σημαίνει απλά ότι είναι δύο τελείως άσχετες μεταξύ τους εταιρίες που έχουν συνάψει κάποιου είδους επαγγελματική σχέση;

Εχει καποια σημασια να καθομαστε να αναλυσουμε το συγκεκριμενο σε θεμα που αφορα τις ταχα μου εκπτωσεις της Media markt?Ελεος δηλαδη.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Fulgore said:

Εχει καποια σημασια να καθομαστε να αναλυσουμε το συγκεκριμενο σε θεμα που αφορα τις ταχα μου εκπτωσεις της Media markt?Ελεος δηλαδη.....

Έχει σημασία επειδή εσύ επέλεξες να του τη δώσεις λέγοντας ότι αυτό είναι το επίσημο και άρα (αυτό δεν το είπες αλλά εννοείται από τα συμφραζόμενα) η τιμή που σου δίνει σημαίνει κάτι.

Ενώ στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη είναι ότι βρήκες ένα κατάστημα που πουλάει να το πούμε χοντρικά κανονική τιμή αυτό που αλλού το λένε εκπτωτική. Πράγμα που δε νομίζω ότι είναι καινούριο για όποιον έχει ψάξει στη ζωή του να αγοράσει κάτι.

Επεξ/σία από defacer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...