Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί το εξής στα MediaMarkt. Βρίσκω ψυγείο samsung στο skroutz σε τιμή 350 ευρώ, φθηνότερο από οποιαδήποτε άλλο skroutzoμαγαζο. Μπαίνω στο site της mediamarkt και δεν υπάρχει πουθενά το ψυγείο. Πατώντας ωστόσο το link μέσω skroutz εμφανιζόταν κανονικά. Το αγοράζω και το πληρώνω κατευθείαν με κάρτα. Μέσα σε 2 λεπτά με κάλεσαν από τα κεντρικά και με ρώτησαν οι θεοί από που βρήκα και έκανα την αγορά. Μόλις απάντησα από skroutz προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη λέγοντας ότι θα καθυστερήσει η παράδοση 25 μέρες. Φυσικά απάντησα κανένα πρόβλημα μανμου και το πήρα. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο το link από skroutz είχε εξαφανιστεί και το ψυγείο εμφανίστηκε στο site στα 500 euro B)

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ίσως είναι θέμα τύχης αλλά εγώ από eshop και public πχ έχω πολύ καλή εμπειρία και μιλάω για αρκετές εώς πολλές αγορές.

Εξαρτάται - εκτός από την τύχη - και από το πως ορίζεις την καλή εμπειρία αγοράς π.χ. αρκετοί την ορίζουν απλά ως την απουσία προβλημάτων.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα που έχω πάντως από τo E-Shop είναι ότι πούλησαν desktop υπολογιστή με Windows 10 σε κάποιον γνωστό μου (στον οποίο πήγα για εγκατάσταση δικτύου και εφαρμογών) και τα Windows δεν ήταν ενεργοποιημένα. Κλειδί ενεργοποίησης δεν υπήρχε πουθενά, παρόλο που στην τιμή ήταν και τα Windows 10.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pral13 είπε

Μου έχει συμβεί το εξής στα MediaMarkt. Βρίσκω ψυγείο samsung στο skroutz σε τιμή 350 ευρώ, φθηνότερο από οποιαδήποτε άλλο skroutzoμαγαζο. Μπαίνω στο site της mediamarkt και δεν υπάρχει πουθενά το ψυγείο. Πατώντας ωστόσο το link μέσω skroutz εμφανιζόταν κανονικά. Το αγοράζω και το πληρώνω κατευθείαν με κάρτα. Μέσα σε 2 λεπτά με κάλεσαν από τα κεντρικά και με ρώτησαν οι θεοί από που βρήκα και έκανα την αγορά. Μόλις απάντησα από skroutz προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη λέγοντας ότι θα καθυστερήσει η παράδοση 25 μέρες. Φυσικά απάντησα κανένα πρόβλημα μανμου και το πήρα. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο το link από skroutz είχε εξαφανιστεί και το ψυγείο εμφανίστηκε στο site στα 500 euro B)

Αυτό το μεταφράζεις σαν κακή ή καλή εμπειρία; Δεν κατάλαβα. Το λέω αυτό διότι αν έχεις δει και άλλα θέματα, αρκετές εταιρείες όταν κάνουν λάθος στην τιμή, απλά δεν σου στέλνουν το προϊόν και επικαλούνται λάθος συστήματος. Πότε έγινε αυτό;

Επίσης επειδή διάβασα για αντικατάσταση προϊόντων, τα καταστήματα δεν είναι υποχρεωμένα να αλλάξουν το προϊόν. Σε αρκετές των περιπτώσεων το αλλάζουν σε συννενόηση με την κατασκευάστρια εταιρεία. Με άλλα λόγια δεν προβλέπεται πουθενά το DOA ως παροχή όπως η Εγγύηση. Για παράδειγμα η Apple δεν δίνει DOA ούτε για 5 λεπτά. Όχι 5 και 7 ημέρες που δίνουν άλλες εταιρείες. Σε αρκετές περιπτώσεις βέβαια το κατάστημα προχωρά σε αντικατάσταση κυρίως για να εξυπηρετηθεί ο αγοράστης. Από τα ολίγα που γνωρίζω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, h0kus είπε

Αυτό το μεταφράζεις σαν κακή ή καλή εμπειρία; Δεν κατάλαβα. Το λέω αυτό διότι αν έχεις δει και άλλα θέματα, αρκετές εταιρείες όταν κάνουν λάθος στην τιμή, απλά δεν σου στέλνουν το προϊόν και επικαλούνται λάθος συστήματος. Πότε έγινε αυτό;

Επίσης επειδή διάβασα για αντικατάσταση προϊόντων, τα καταστήματα δεν είναι υποχρεωμένα να αλλάξουν το προϊόν. Σε αρκετές των περιπτώσεων το αλλάζουν σε συννενόηση με την κατασκευάστρια εταιρεία. Με άλλα λόγια δεν προβλέπεται πουθενά το DOA ως παροχή όπως η Εγγύηση. Για παράδειγμα η Apple δεν δίνει DOA ούτε για 5 λεπτά. Όχι 5 και 7 ημέρες που δίνουν άλλες εταιρείες. Σε αρκετές περιπτώσεις βέβαια το κατάστημα προχωρά σε αντικατάσταση κυρίως για να εξυπηρετηθεί ο αγοράστης. Από τα ολίγα που γνωρίζω.

Καλύτερη εμπειρία δε γίνεται!!! Συμφωνώ.. Θα μπορούσαν να μου πουν ότι ήταν συστημικό λάθος και να επιστρέφουν τα χρήματα, αλλά δε το έκαναν. Γενικότερα όταν βλέπετε μια καλή τιμή αγοράστε και πληρώστε κατευθείαν για να είστε καλυμμένοι, μην έχετε εμπιστοσύνη στα συστήματά τους. Ούτε κράτηση, ούτε επίσκεψη σε κατάστημα. 

Πριν λίγο καιρό αγόρασα από κωτσόβολο ένα προιόν και επέλεξα πληρωμή στο κατάστημα. Πήγα στο κατάστημα και μου είπαν ότι δεν βλέπουν καμία αγορά αλλά είμαι τυχερός γιατί έχει μείνει ένα τελευταίο προιόν. Το πήρα και μετά από μερικές ημέρες με κάλεσαν να μου ζητήσουν συγνώμη που το προιόν  που αγόρασα ηλεκτρονικά για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε από το κατάστημα :wacko:

Δημοσ.

Οι τελικες τιμές με επιστροφή σε yellow είναι μακράν οι καλύτερες στην αγορά. Και για να προλάβω μερικούς αν χρησιμοποιείς Μασούτη ή shell έτσι και αλλιώς και τακτικά δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στην πράξη. Γενικά οι μεγάλες αλυσίδες βγάζουν καλες εκπτώσεις κάποιες στιγμές Αλλά δεν προλαβαίνουμε όλοι, πχ sasmung s9 plus public xiaomi redmi note 5 πολλές αλυσίδες και πολλά άλλα. Οι κλασικές εκπτώσεις πιο πολύ έρχονται στα ίδια μέτρα με τα υπόλοιπα σκρουτζομαγαζα και κάποιες φορές τις βελτιώνουν κιόλας. Αν θέλετε να δείτε κοροϊδία επισκεφθείτε ένα τοπικό επαρχιακό κατάστημα με ηλεκτρικά να πάρετε μια γεύση

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,εχει κανεις προβλημα σε πληρωμη με καρτα?Με αφηνει να πληρωσω μονο με δωροκαρτα και πειπαλ.Εχει ενα 10% κατω με καρτα για αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα το μεσημέρι να πάρω μια dslr στα 599€ σε προσφορά. Ευτυχώς δεν την πήρα εκείνη την ώρα γιατί έπρεπε να φύγω λόγω δουλειάς,και ξαναπήγα στις 8 το απόγευμα,και λέω αν το έχει ακόμα το παίρνω. Βρήκα ένα τεμάχιο και πάω στο ταμείο και μου λέει τελική τιμή 549€ από 599€ που είχε λίγες ώρες πριν.

Δεν με χάλασε καθόλου,το πήρα και έφυγα! Με τα 50€ που παραλίγο να πλήρωνα για μερικές ώρες πριν αγόρασα καρτα μνήμης και θήκη 😁😁😎😎👍

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fastnq2 είπε

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,εχει κανεις προβλημα σε πληρωμη με καρτα?Με αφηνει να πληρωσω μονο με δωροκαρτα και πειπαλ.Εχει ενα 10% κατω με καρτα για αυτο.

Anyway απανταω μονος γιατι στις 23:59 ληγει η ''προσφορα'' τους με το 10% κατω με καρτες εθνικης,γελαω.Εγω θα επαιρνα ετσι και αλλιως ενα συγκεκριμενο προιον στα 89.90,αλλα λεω καρτα εθνικης εχω,γιατι οχι να γλιτωσω ενα δεκαρικο,και πολεμαω να πληρωσω με καρτα απο τις 8 η ωρα και το εχει σαν μη διαθεσιμο τροπο πληρωμης σε οτι προιον και να βαλω στο καλαθι,και αφηνει μονο μεσω πειπαλ και δωροκαρτας(ουτε καν αντικαταβολη),ετσι πληρωσα μεσω πειπαλ,που τα τραβαει απο την καρτα της εθνικης,αλλα αποκλειεται να μου πιστωσουν τους ποντους γιατι ουσιαστικα ο τροπος πληρωμης ειναι πειπαλ.Τα τηλεφωνα κλειστα,το φβ δεν απανταει και live chat δεν εχουν.Α και εδω και μιση ωρα που εχει γινει παραγγελια δεν εχει ερθει μειλ τιποτα!Πρωτη φορα τα συνανταω αυτα,και εχω αγορασει και απο το πιο παρακμιακο μαγαζακι στο σκρουτζ.Αμα δεν το χετε ρε παλικαρακια μην το διαφημιζετε.Ντρεπομαι που εχω πει και καλα λογια για την συγκεκριμενη αλυσιδα παλιοτερα εδω μεσα.Ακου εκει λεει 10% εκπτωση σε αγορες με καρτες στις 23/11 αλλα ω τι συμπτωση αυτην την μερα δεν επιτρεπουμε πληρωμη με καρτα!Ετσι κανω και εγω 200% εκπτωση!!!Αγοραζετε και σας δινω και την αξια του προιοντος σε κασερι!!

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
Στις 23/11/2018 στις 11:35 ΜΜ, fastnq2 είπε

Anyway απανταω μονος γιατι στις 23:59 ληγει η ''προσφορα'' τους με το 10% κατω με καρτες εθνικης,γελαω.Εγω θα επαιρνα ετσι και αλλιως ενα συγκεκριμενο προιον στα 89.90,αλλα λεω καρτα εθνικης εχω,γιατι οχι να γλιτωσω ενα δεκαρικο,και πολεμαω να πληρωσω με καρτα απο τις 8 η ωρα και το εχει σαν μη διαθεσιμο τροπο πληρωμης σε οτι προιον και να βαλω στο καλαθι,και αφηνει μονο μεσω πειπαλ και δωροκαρτας(ουτε καν αντικαταβολη),ετσι πληρωσα μεσω πειπαλ,που τα τραβαει απο την καρτα της εθνικης,αλλα αποκλειεται να μου πιστωσουν τους ποντους γιατι ουσιαστικα ο τροπος πληρωμης ειναι πειπαλ.Τα τηλεφωνα κλειστα,το φβ δεν απανταει και live chat δεν εχουν.Α και εδω και μιση ωρα που εχει γινει παραγγελια δεν εχει ερθει μειλ τιποτα!Πρωτη φορα τα συνανταω αυτα,και εχω αγορασει και απο το πιο παρακμιακο μαγαζακι στο σκρουτζ.Αμα δεν το χετε ρε παλικαρακια μην το διαφημιζετε.Ντρεπομαι που εχω πει και καλα λογια για την συγκεκριμενη αλυσιδα παλιοτερα εδω μεσα.Ακου εκει λεει 10% εκπτωση σε αγορες με καρτες στις 23/11 αλλα ω τι συμπτωση αυτην την μερα δεν επιτρεπουμε πληρωμη με καρτα!Ετσι κανω και εγω 200% εκπτωση!!!Αγοραζετε και σας δινω και την αξια του προιοντος σε κασερι!!

Συγνωμη κιολας αλλα εσυ δε διαβασες καλα τι ελεγε η προσφορα!δε σου κανουν καμια εκπτωση εξτρα 10% με καρτα εθνικης το μονο που παιρνεις ειναι το 10% της αξιας του προιοντος που θα πληρωσεις με καρτα εθνικης σε ποντους goformore...και ηταν μονο για αγορες σε καταστηματα..αρα αν ειχες τοσο μεγαλη αναγκη να παρεις τους εξτρα ποντους τοτε ας πηγαινες απο ενα μαγαζι..διαβαζουμε καλυτερα πριν ποσταρουμε το οτιδηποτε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα καταστήματα δραματική η κατάσταση παιδιά.Αδιαφορία εγκατάλειψη και εγώ δεν ξέρω τι.Απορώ αν με αυτή την κατάσταση βρουν αγοραστή.

Είχα καιρό να πάω πάω χτες να δω για μία φωτογραφική μηχανή στο κατάστημα του Γέρακα τελικά δεν με κάλυψε λέω να πάρω ένα πακέτο χαρτί για τον εκτυπωτή που μου είχε τελειώσει.Πάω για ταμείο και βλέπω αλλαγές και ένα διάδρομο σαν λαβύρινθο.Μου λέει ένας σεκιουριτάς θα πάτε εκεί στο τέρμα που περιμένουν και άλλα τέσσερα άτομα και μόλις αδειάσει κάποιο από τα δύο ταμεία φωνάζουν τον επόμενο.

Μπαίνω στην ουρά περνάει ένα 5λεπτο το ένα ταμείο είχε κολλήσει με κάποιον που κάποιο πρόβλημα υπήρχε ή η ταμίας ήταν άσχετη και πηγαινοέρχονταν και άλλοι υπάλληλοι κάποιοι μάλλον ψιλοάσχετοι και αυτοί στο άλλο είχε φύγει ένας και είχε κολλήσει και αυτό με τον δεύτερο με τον οποίο υπήρχε συνεχής διάλογος με την ταμία χωρίς να καταλαβαίνουμε τι λένε και μάλλον δεν έβγαζαν άκρη.

Ένας πιο μπροστά από μένα παράτησε κάτι που κρατούσε στα χέρια και έφυγε.Άφησα και εγώ το χαρτί  πήγα δίπλα στο Σκλαβενίτη  και πήρα ένα. Ευτυχώς γιατί το ίδιο 80 γρ. το πλήρωσα σε προσφορά 2.88 από 3,99 που  είχε το media το πιο φτηνό.

Δεν πρόκειται φυσικά να ξαναπάω παρά μόνο αν θέλω να δω από κοντά κάποιο πράγμα που θέλω να αγοράσω από αλλού ηλεκτρονικά.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Στα καταστήματα δραματική η κατάσταση παιδιά.Αδιαφορία εγκατάλειψη και εγώ δεν ξέρω τι.Απορώ αν με αυτή την κατάσταση βρουν αγοραστή.

Είχα καιρό να πάω πάω χτες να δω για μία φωτογραφική μηχανή στο κατάστημα του Γέρακα τελικά δεν με κάλυψε λέω να πάρω ένα πακέτο χαρτί για τον εκτυπωτή που μου είχε τελειώσει.Πάω για ταμείο και βλέπω αλλαγές και ένα διάδρομο σαν λαβύρινθο.Μου λέει ένας σεκιουριτάς θα πάτε εκεί στο τέρμα που περιμένουν και άλλα τέσσερα άτομα και μόλις αδειάσει κάποιο από τα δύο ταμεία φωνάζουν τον επόμενο.

Μπαίνω στην ουρά περνάει ένα 5λεπτο το ένα ταμείο είχε κολλήσει με κάποιον που κάποιο πρόβλημα υπήρχε ή η ταμίας ήταν άσχετη και πηγαινοέρχονταν και άλλοι υπάλληλοι κάποιοι μάλλον ψιλοάσχετοι και αυτοί στο άλλο είχε φύγει ένας και είχε κολλήσει και αυτό με τον δεύτερο με τον οποίο υπήρχε συνεχής διάλογος με την ταμία χωρίς να καταλαβαίνουμε τι λένε και μάλλον δεν έβγαζαν άκρη.

Ένας πιο μπροστά από μένα παράτησε κάτι που κρατούσε στα χέρια και έφυγε.Άφησα και εγώ το χαρτί  πήγα δίπλα στο Σκλαβενίτη  και πήρα ένα. Ευτυχώς γιατί το ίδιο 80 γρ. το πλήρωσα σε προσφορά 2.88 από 3,99 που  είχε το media το πιο φτηνό.

Δεν πρόκειται φυσικά να ξαναπάω παρά μόνο αν θέλω να δω από κοντά κάποιο πράγμα που θέλω να αγοράσω από αλλού ηλεκτρονικά.

Στην Πάτρα πάντως που έκαναν και φρέσκια επένδυση ακόμα καλά είναι από ταμείο και προσωπικό

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγόρασα ον λαιν ένα βερνίκι της scholl το οποίο το είχαν σε χαμηλή τιμή. 3 ευρώ όταν στα σουπερμάρκετ το έχουν 8. Το παραλαμβάνω σήμερα από το κατάστημα και φεύγοντας συνειδητοποιώ ότι έχει λήξει τον Φλεβάρη του 2019. Είχα ήδη μπει στο λεωφορείο και τους πήρα τηλέφωνο να τους ρωτήσω αν είναι διατεθειμένοι να μου στείλουν το σωστό με δικά τους έξοδα. Φυσικά η απάντηση ήταν αρνητική οπότε εγώ πρέπει να ξαναπάω μέχρι την αγία παρασκευή για να το αλλάξω.

Οπότε καταλαβαίνετε γιατί έχουν τόσο χαμηλές τιμές σε τέτοιου είδους προϊόντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...