Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ανοίγω καινούργιο θέμα γιατί δεν βρήκα κάτι παρόμοιο όμως βλέπω ότι το τελευταίο καιρό έχει γίνει μάστιγα.

Τον τελευταίο χρόνο στην γειτονία μου(Ζωγράφου) και όχι μόνο παρατηρώ ότι στα συστημένα πακέτα ενώ γράφει το tracking ότι μου αφήσανε ειδοποιητήριο δεν μου έχουν αφήσει ποτέ(τουλάχιστον 7-8 φορές μέσα στη χρονιά) και ούτε χτυπάνε κουδούνι.

Σήμερα πονηρεμένος ενώ απο το tracking φαινότανε ότι θα έρθει το πακέτο εντός της ημέρας έκατσα σπίτι και περίμενα μπας και έρθει κάποιος να χτυπήσει τη πόρτα αλλά μάταια... Οπότε με το που είδα πάλι στο tracking ότι 12:00 αφήσανε ειδοποιητήριο πήγα στο ταχυδρομείο. Εκεί μου είπανε ότι δεν έχουν αυτή τα συστημένα αλλά ένα άλλο κτήριο στα Ιλίσια με τους delivery, παίρνω εκεί τηλέφωνο και μιλάω με αυτον που μου άφησε το ειδοποιητήριο και μου λέει αυτός ναι τα μεγάλα δέματα δεν τα κουβαλάω και αφήνω απλά ειδοποιητήριο και αφού δεν έχω δέμα δεν χτυπάω και το κουδούνι και ότι για να πάρω το δέμα μου που είχε αυτός στα χέρια του Παρασκεύη πρέπει να περιμένω Δευτέρα να το πάρω μόνος μου απο το Ταχυδρομείο μου...

Φαντάζομαι ότι στα πραγματικότητα αυτός έχει τα smartphone που απλά γράφει για όλα τα πακέτα ότι άφησε ειδοποιητήριο, αν το δεις απο μόνος του το tracking το παίρνεις την επόμενη εγράσιμη αν όχι θέλω να πιστεύω ότι ο τυπάς σου αφήνει όντως το δεύτερο ειδοποιητήριο.

Με λίγα λόγια για τον ταχυδρόμο:

1 - η δουλεία του είναι να παραδώσει το συστημένο σπίτι,δεν το έχει καν πάνω του

2 - λέει ότι αφήσε ειδοποιητήριο και δεν αφήνει ποτέ(γιατί προφανός δεν έρχεται ποτέ)

3 - δεν χτυπάει το κουδούνι να σε ειδοποιήσει(γιατί προφανός δεν έρχεται ποτέ)

4 - ενώ το πακέτο είναι προς παράδωση μια μέρα A σε αναγκάζουν να το πάρεις μόνο σου σε A+1 εργάσιμές(3 κανονικές στη συγκεκριμένη περίπτωση)

Μετά φταίνει εμείς που δεν θέλουμε ούτε καρφίτσα στο Δημόσιο;;;

Επεξ/σία από Strategos
  • Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν παραδίδουν δέματα, ειδοποιήσεις αφήνουν

Δεν μπορεί ενας πεζός ταχυδρόμος να κουβαλάει δέματα μαζι του, εστω και μικρα, μονο στα πορτα πορτα ειναι υποχρεωμένοι να στο φέρουν στην πόρτα σου.

Και τα ελτα έχουν μια χαρά υπηρεσίες

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Μηπως εισαι υπερβολικος;
Πληρωσες 2,60υρω για δεμα ενος κιλου, στο μεταφερουν και θες να εχεις υπηρεσιες ισαξιες των courier που ζητανε για το ιδιο δεμα πανω απο 10ευρω;
Δυο λυσεις υπαρχουν.

Θες φτηνο κοστος αλλα να πηγαινεις μονος σου να παραλαμβανεις το δεμα απο το τοπικο καταστημα, τοτε ελτα δεμα συστημενο, ελαχιστο κοστος 2,60
Θες να στο φερνουν σπιτι σου το συντομοντερο δυνατον, πληρωσε 10αρικο και απευθυνσου σε μια εταιρια courier (και τα ΕΛΤΑ courier) για να κανεις την δουλεια σου.

Η τελευταια σου προταση τα λεει ολα ομως, εαν εχεις αποφασισει οτι δεν κανεις κεφι το κακο δημοσιο γιατι ασχολεισαι μαζι του και δεν πας στο καταπληκτικο ιδιωτικο να εισαι αρχοντας;
Μαλλον σου πεφτουν βαρια τα 10αρικα που ζητανε.

ΥΓ Καποιες εταιριες courier εχουν μικροτερο κοστος εαν πας εσυ στο γραφειο τους η εαν η παραλαβη γινει απο το γραφειο αποστολης, δες και αυτο μηπως και βγει φτηνοτερα ετσι.

Δημοσ.

Τα δέματα τα όχι συστημένα μου έρχονται κανονικα στην ώρα τους. Το πρόβλημα μου παρουσιάζεται το τελευταίο χρόνο με τα συστημένα τα οποία ισχυρίζονται ότι αφήνουν ειδοποιητήριο "ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ". 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Strategos είπε

Τα δέματα τα όχι συστημένα μου έρχονται κανονικα στην ώρα τους. Το πρόβλημα μου παρουσιάζεται το τελευταίο χρόνο με τα συστημένα τα οποία ισχυρίζονται ότι αφήνουν ειδοποιητήριο "ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ". 

Αφου ειναι συστημενα με tracking number, τι το θες το χαρτακι;
Αφου μπηκες εδω μεσα τοτε σιγουρα μπορεις να μπεις και παρακατω να το δεις μονος σου, paperless office, δες το οικολογικα :)
http://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Strategos είπε

Αν θελεις την γνωμη μου, στα απλα με τρακ, δεν θα έπρεπε ουτε καν να περνά ταχυδρόμος για να αφήσει χαρτακι, απλα μονο με το τρακ μπορείς να πας και να παραλάβεις οταν δεις οτι το δέμα έφτασε στο ταχυδρομικό κατάστημα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αν θελεις την γνωμη μου, στα απλα με τρακ, δεν θα έπρεπε ουτε καν να περνά ταχυδρόμος για να αφήσει χαρτακι, απλα μονο με το τρακ μπορείς να πας και να παραλάβεις οταν δεις οτι το δέμα έφτασε στο ταχυδρομικό κατάστημα

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι συστημένο και ήρθε(Ζωγράφου) σε 7 μέρες απο Κίνα(πλήρωσα 15 ευρώ). Το πρόβλημα μου το οποίο δεν ξέρω γιατι υπερασπίζεστε τόσο τον ταχυδρόμο είναι ότι στο tracking σου γράφουν ότι σου αφήσσανε ειδοποιητήριο ενώ δεν σου αφήσανε ποτέ. Και τώρα μου λένε να ελέγχω το tracking αν βιάζομαι και όταν περιμένω δέμα να τους παίρνω τηλεφωνο να ζητάει τον κ.Μήτσο για να μου το φέρνει λολ.

Επεξ/σία από Strategos
Δημοσ.

Στο απλο δεμα με χρέωση 2.60€ δεν στο φερνουν ποτέ σπίτι, και πλεον δεν θα αφηνουν ειδοποιηση αν ο αποστολεας έχει δωσει το κινητο του παραληπτη. 

Υπαρχει ομως η υπηρεσια δεμα κατοικον που χρεωνεται 1€ παραπανω και στο φερνουν κανονικα. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Strategos είπε

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι συστημένο και μου ήρθε σε 7 μέρες απο Κίνα(πλήρωσα 15 ευρώ). Το πρόβλημα μου το οποίο δεν ξέρω γιατι υπερασπίζεστε τόσο τον ταχυδρόμο είναι ότι στο tracking σου γράφουν ότι σου αφήσσανε ειδοποιητήριο ενώ δεν σου αφήσανε ποτέ. Και τώρα μου λένε να ελέγχω το tracking αν βιάζομαι και όταν περιμένω δέμα να τους παίρνω τηλεφωνο να ζητάει τον κ.Μήτσο για να μου το φέρνει λολ.

. Δεν υπερασπιζομαστε κανεναν ταχυδρομο.
Σου λεμε οτι μια φτηνη υπηρεσια εχει και φτηνη εξυπηρετηση. Οταν αγοραζεις κατι απο Κινα και το βαζεις δωρεαν αποστολη η την απλη χρεωση λογικο ειναι να περιμενεις και να πας να το παραλαβεις εσυ. Εαν ομως επιλεξεις μια διεθνη εταιρια μεταοφορων (πχ dhl) τοτε σαφως και θα πληρωσεις αρκετα παραπανω, αλλα θα παραλαβεις και πιο γρηγορα και θα στο φερουν στην πορτα σου. Δεν ειναι το Zastava και η Mercedes το ιδιο πραγμα, παρολο που εχουν 4 ροδες και τα δυο.

Δηλαδη εαν παρεις τον κυρ Μητσο αυτος θα στο φερει σπιτι σου;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, orck είπε

Δεν υπερασπιζομαστε κανεναν ταχυδρομο.
Σου λεμε οτι μια φτηνη υπηρεσια εχει και φτηνη εξυπηρετηση. Οταν αγοραζεις κατι απο Κινα και το βαζεις δωρεαν αποστολη η την απλη χρεωση λογικο ειναι να περιμενεις και να πας να το παραλαβεις εσυ. Εαν ομως επιλεξεις μια διεθνη εταιρια μεταοφορων (πχ dhl) τοτε σαφως και θα πληρωσεις αρκετα παραπανω, αλλα θα παραλαβεις και πιο γρηγορα και θα στο φερουν στην πορτα σου. Δεν ειναι το Zastava και η Mercedes το ιδιο πραγμα, παρολο που εχουν 4 ροδες και τα δυο.

Δηλαδη εαν παρεις τον κυρ Μητσο αυτος θα στο φερει σπιτι σου;

Μα δεν ανέφερα πουθενά ότι έβαλα free shiping, αναφέρω συστημένο 15 ευρώ. Και το θέμα μου δεν είναι ότι δεν μου το φέρνει σπίτι αλλα το ότι γράφει ψεύτικα ότι άφησε ειδοποιητήριο και δεν μπορώ να παραλάβω έστω απο μόνος μου την μέρα που θα έπρεπε.

• Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, orck said:

Μηπως εισαι υπερβολικος;
Πληρωσες 2,60υρω για δεμα ενος κιλου, στο μεταφερουν και θες να εχεις υπηρεσιες ισαξιες των courier που ζητανε για το ιδιο δεμα πανω απο 10ευρω;

Να θυμίσω ότι μέχρι πέρσι ήταν 1,5€ για δέμα 1 κιλού. Αύξηση 73% που πέρασε απαρατήρητη...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Strategos είπε

...1 - η δουλεία του είναι να παραδώσει το συστημένο σπίτι,δεν το έχει καν πάνω του...

3 λεπτά πριν, Strategos είπε

... το θέμα μου δεν είναι ότι δεν μου το φέρνει σπίτι ...

Μηπως δεν ξερεις ουτε εσυ ο ιδιος τον λογο που γκρινιαζεις τελικα;

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...