Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Talibanakos Ελληναρά θα έλεγα καλύτερα εγώ,αυτόν που υπερασπίζεται την ανικανότητα και την αργομισθία,αλλά και που μάλλον του αρέσει να ζει με τα κακώς κείμενα,πιθανώς επειδή είναι και μέρος αυτών

Το όποτε του καπνίσει,είναι μεν σχετικό και σίγουρα δεν είναι για όλους,αλλά προκύπτει ως ενα συμπέρασμα ύστερα απο σχετική παρατήρηση για καιρό στήν περιοχή και όταν το έχουν παρατηρήσει και άλλοι μάλλον συμβαίνει.

Απάντησα στο ακριβώς πιο πάνω Post,που έγραφε οτι φταίει ο ταχυδρόμος και οχι τα ΕΛΤΑ !,μάλλον όμως δεν το πρόσεξες αυτό,είπα πως ΑΝ φταίει ο εργαζόμενος επειδή δεν κάνει την δουλειά του,τότε ναι να τον αντικαταστήσουν.

Ζω αρκετά χρόνια στο ίδιο μέρος και πιο παλιά δεν θυμάμαι ποτέ να είχαμε τέτοια προβλήματα,ακόμα και τον μισθό του πατέρα μου μας έφερνε ο ταχυδρόμος κάθε μήνα...βλέπαμε πολύ συχνά τον ταχυδρόμο και τον ξέραμε κιόλας φατσικά,λες να βγάζω πράματα απο το μυαλό μου ρε παλικάρι και εγώ και κάποιοι άλλοι,απλά γιατί δεν έχουμε τι να κάνουμε η για να κράξουμε άδικα τους καυμένους αυτούς τους εργαζόμενους ?

Είπε κανείς οτι θέλουμε σούπερμαν ταχυδρόμους  ? Στο οτι δεν είναι θέμα δικό μου η ώρα κλπ αλλά θέμα συμβάσεων κλπ στο ποιές μέρες και ώρες δουλεύουν βρήκες να το σχολιάσεις με χαρακτηρισμό Ελληναρά ...Πειράζει οτι θέλω να γίνεται,κατά το δυνατόν,σωστά η δουλειά που πρέπει να κάνουν ? και οτι ανέφερα τι βλέπω πως γίνεται συήθως ? ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που βλέπω πως τα παρατάνε "ολα" στήν είσοδο,δεν χτυπάνε κουδούνια,έχουμε ανύπαρκτα ειδοποιητήρια και τέτοια.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, randomcat είπε

Μου κάνει χάρη όποτε μου τα φέρνει ο ταχυδρόμος;

Μπορει να σε γουσταρει.

ΑΠο εξωτερικο μπορει κατι να αλλαζει,σε δεματα εσωτερικου οσες φορες συναλλαχθηκα εδω μεσα και δε ζητησα να σταλει σαν επιστολη ( 3.20 με παραδοση ) ελαβα μηνυμα για να παω να το παρω εγω. Οταν μου το εστελναν με τα 3.20 παντα μου το εφερνε ο ταχυδρομος στο σπιτι.

Να τονισω οτι επειδη ημουν κουριερ ειχα πιασει φιλιες με ολους τους ταχυδρομους και ο φιλος που εξυπηρετει την περιοχη μου με ειχε μαθει και αφηνε ολα τα δεματα σε μια ντουλαπα στην πισω αυλη. Παρ'ολα αυτα οσα δεματα ηταν με απλη χρεωση επρεπε να παω να τα παρω.

32 λεπτά πριν, ELMastas είπε

βλέπαμε γενικά πολύ συχνά τον ταχυδρόμο και τον ξέραμε κιόλας φατσικά

Ε τωρα πολυ απλα δεν τον βλεπετε γιατι εξυπηρετει και αλλα ποστα,ειτε αυτα ειναι χρεη αποθηκαριου,ειτε ειναι αλλες περιοχες,και τα δυο λογω περικοπων.

Εκει που ερχοταν καθε μερα στην περιοχη σου τωρα ερχεται 2 φορες τη βδομαδα ( και δεν τα κουβαλαει και ολα λογω φορτου εργασιας ) και τις υπολοιπες παει σε αλλες περιοχες.

Θυμαμαι στη Γενικη οταν μας ελειπε ατομο με αδεια εξυπηρετουσαμε μεν το δρομολογιο μας,αλλα τα δεματα της καθε ημερας πηγαιναν την επομενη μερα,και φυσικα εξυπηρετουσαμε και την περιοχη αυτουνου που ελειπε.

Αυτο οταν ο συναδελφος ειχε μια βδομαδα αδεια,δε συζηταμε να εχουν κοψει 2 συναδελφους μονιμα ( που στα ελτα αυτο εχει γινει ) .

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Μπορει να σε γουσταρει.

ΑΠο εξωτερικο μπορει κατι να αλλαζει,σε δεματα εσωτερικου οσες φορες συναλλαχθηκα εδω μεσα και δε ζητησα να σταλει σαν επιστολη ( 3.20 με παραδοση ) ελαβα μηνυμα για να παω να το παρω εγω. Οταν μου το εστελναν με τα 3.20 παντα μου το εφερνε ο ταχυδρομος στο σπιτι.

Να τονισω οτι επειδη ημουν κουριερ ειχα πιασει φιλιες με ολους τους ταχυδρομους και ο φιλος που εξυπηρετει την περιοχη μου με ειχε μαθει και αφηνε ολα τα δεματα σε μια ντουλαπα στην πισω αυλη. Παρ'ολα αυτα οσα δεματα ηταν με απλη χρεωση επρεπε να παω να τα παρω.

Τότε γουστάρει και αρκετούς άλλους που ξέρω. Ένας άλλος ταχυδρόμος μάλιστα, σε κοντινή μου γειτονιά, πρέπει να γουστάρει έναν κολλητό μου τόσο πολύ που δεν του αφήνει ποτέ χαρτάκια με αποτέλεσμα να με δουλεύει ο φίλος μου κάθε φορά που μαθαίνει ότι πηγαίνω να παραλάβω δέμα. Τουλάχιστον, από τότε που ξεκίνησα να πηγαίνω κατ' ευθείαν στην αποθήκη τους για παραλαβή αντί να πηγαίνω στο κατάστημα, έχουν περιοριστεί τα χαρτάκια, αλλά και πάλι ποτέ δεν είμαι σίγουρος και για κάθε παραγγελία μου αναρωτιέμαι για το αν θα μου έρθει το δέμα ή το χαρτάκι.

Με δέματα εσωτερικού δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία. Νομίζω ότι μόνο δύο φορές έχω λάβει δέματα (αντί για επιστολή), αλλά πρέπει να μου είχαν έρθει στο σπίτι.

Το θέμα πάντως είναι το τι υποχρεούνται νομικά να κάνουν και όχι η πολιτική που εφαρμόζουν στα πλαίσια ενός χαλαρού κράτους. Όπως είπα σε κάποιο προηγούμενό μου post, μία φορά που γκρίνιαξα σε υπάλληλο των ΕΛΤΑ ζητώντας να μάθω το λόγο που έρχονται χαρτάκια αντί για τα απλά δέματά μου από εξωτερικό, μου είχε πει  "Ήταν συστημένα; Αν όχι, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας τα φέρνουμε στην πόρτα. Μόνο τα συστημένα." ... αλλά ο OP ισχυρίζεται ότι ούτε τα συστημένα του έρχονται. Γι' αυτό νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον το να εξετάσουμε το έγγραφο που παρέθεσε ο συμφορουμίτης Alxnks παρά το τι γίνεται στην πράξη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, randomcat είπε

Τότε πώς εξηγείς το έγγραφο που παρέθεσε ο Alxnks με το προαναφερθές κείμενο;

Και αν ισχύει απόλυτα, δηλαδή 100%, τότε γιατί μερικές φορές μου φέρνουν τα πακέτα και άλλες φορές όχι; Και μάλιστα για τις ίδιες ακριβώς αγορές π.χ. με αποστολή από το ίδιο το αγγλικό Amazon (και όχι από τρίτους πωλητές του) θα μου φέρουν πότε το δέμα πότε το χαρτάκι (με σημειωμένο φυσικά το πεδίο "απλό δέμα"). Μου κάνει χάρη όποτε μου τα φέρνει ο ταχυδρόμος;

Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Δέμα εσωτερικού (που έχει πάνω νάιλον θήκη με 2 χαρτάκια) παραλαμβάνεται αποκλειστικά από τα ΕΛΤΑ. Τώρα όσον αφορά το δέμα εξωτερικού έχω καταλήξει στην άποψη ότι είναι θέμα καθαρά τύχης. Δηλ. στις ορέξεις του ταχυδρόμου ποιο δέμα θα παραδώσει και σε ποιο θα αφήσει ειδοποιητήριο. Πάντως από τότε που οι τιμές ανέβηκαν, μου έρχονται όλα τα δέματα σπίτι (ανεξαρτήτως μεγέθους) με εξαίρεση όπως είπα τα δέματα εσωτερικού ή κάποια δέματα πχ από άμαζον που ήταν συστημένα και ήθελαν παραλαβή από το κατάστημα των ΕΛΤΑ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Δέμα εσωτερικού (που έχει πάνω νάιλον θήκη με 2 χαρτάκια) παραλαμβάνεται αποκλειστικά από τα ΕΛΤΑ. Τώρα όσον αφορά το δέμα εξωτερικού έχω καταλήξει στην άποψη ότι είναι θέμα καθαρά τύχης. Δηλ. στις ορέξεις του ταχυδρόμου ποιο δέμα θα παραδώσει και σε ποιο θα αφήσει ειδοποιητήριο. Πάντως από τότε που οι τιμές ανέβηκαν, μου έρχονται όλα τα δέματα σπίτι (ανεξαρτήτως μεγέθους) με εξαίρεση όπως είπα τα δέματα εσωτερικού ή κάποια δέματα πχ από άμαζον που ήταν συστημένα και ήθελαν παραλαβή από το κατάστημα των ΕΛΤΑ.

Τι ακριβώς έχω μπερδέψει; Για δέματα εξωτερικού έλεγα και εγώ. Για το θέμα τύχης που λες και εγώ εκεί έχω καταλήξει. Για τα συστημένα δέματα εξωτερικού, όπως είπα, η ίδια η υπάλληλος των ΕΛΤΑ μου δήλωσε - επειδή παραπονέθηκα για τα χαρτάκια - ότι "Ήταν συστημένα; Αν όχι, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας τα φέρνουμε στην πόρτα. Μόνο τα συστημένα." ... οπότε τρέχα γύρευε για το τι πραγματικά ισχύει.

Αυτό ίσως να είναι ό,τι πιο έγκυρο έχω διαβάσει μέχρι στιγμής:

Δημοσ.

@Strategos

Είναι πολύ απλό, το έχω κάνει εγώ προσωπικά για άλλο κατάστημα ΕΛΤΑ και γνωρίζω άλλους που το έκαναν επίσης για άλλο κατάστημα ΕΛΤΑ.

Θα επικοινωνήσεις με το σώμα Ελεγκτών - Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (http://www.seedd.gr) και θα κάνεις ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία. Σε μία-δύο εβδομάδες θα έχουν κάνει οι ελεγκτές αυτό που πρέπει να κάνουν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fortistis είπε

@Strategos

Είναι πολύ απλό, το έχω κάνει εγώ προσωπικά για άλλο κατάστημα ΕΛΤΑ και γνωρίζω άλλους που το έκαναν επίσης για άλλο κατάστημα ΕΛΤΑ.

Θα επικοινωνήσεις με το σώμα Ελεγκτών - Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (http://www.seedd.gr) και θα κάνεις ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία. Σε μία-δύο εβδομάδες θα έχουν κάνει οι ελεγκτές αυτό που πρέπει να κάνουν. 

Που ακριβώς πατάς για να κανείς επώνυμη καταγγελία;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Alxnks είπε

εύκολο:

http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/ΧΥΚ & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.pdf

αντιγράφω από σελίδα 66:

Β4 ∆ιανοµή Ταχυδροµικών Αντικειµένων

Σύµφωνα µε τις διατάξεις των νόµων 4053/2012 και την αριθ. 710/019/13.03.2014 απόφαση της Ε.Ε.Τ.Τ., η διανοµή των ταχυδροµικών αντικειµένων γίνεται στη διεύθυνση του παραλήπτη µε την προϋπόθεση ότι η διεύθυνση αναγράφεται σωστά και πλήρως στο ταχυδροµικό αντικείµενο, δηλαδή περιλαµβάνει οδό, αριθµό και ταχυδροµικό κώδικα. Η αναγραφόµενη οδός και αριθµός θα πρέπει να είναι µοναδικοί ανά περιοχή, επίσηµα καθορισµένοι από τον οικείο Οργανισµό Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθµού. Σε περιοχές όπου η οδοαρίθµηση είναι ελλιπής ή χωρίς µοναδικές ονοµασίες οδών και κατά συνέπεια δεν υπάρχει δυνατότητα κατ’ οίκον διανοµής των αντικειµένων αλληλογραφίας, οι κάτοικοι θα πρέπει να παραλαµβάνουν τα ταχυδροµικά τους αντικείµενα από τοπικό κατάστηµα ή θυρίδα υποδοχής ή γραµµατοθυρίδες που εγκαθίστανται µε ευθύνη των αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε κατάλληλα προκαθορισµένα σηµεία, σε συνεννόηση µε τον φορέα παροχής καθολικής υπηρεσίας και την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων (Ε.Ε.Τ.Τ). Οι προσήκουσες εγκαταστάσεις που εγκαθίστανται µε δαπάνη των αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν συγκεκριµένα χαρακτηριστικά, είναι εύκολα προσβάσιµες και µπορούν να χρησιµοποιούνται από όλους τους φορείς παροχής ταχυδροµικών υπηρεσιών.

Β4.1 Απλή αλληλογραφία

Τα προς διανοµή απλά ταχυδροµικά αντικείµενα προσκοµίζονται στην αναγραφόµενη διεύθυνση και τοποθετούνται στα γραµµατοκιβώτια των κατοικιών ή πολυκατοικιών (εφόσον υπάρχουν). Οι κάτοχοι των γραµµατοκιβωτίων είναι υπεύθυνοι για την εγκατάσταση, τη συντήρηση και τη σωστή σήµανση (αναγραφή ονόµατος) των γραµµατοκιβωτίων. Σε περιπτώσεις έλλειψης ή µη επαρκούς σήµανσης γραµµατοκιβωτίων, ειδικά σε πολυκατοικίες, όταν το αρµόδιο προσωπικό της Εταιρείας δεν αναγνωρίζει το γραµµατοκιβώτιο του παραλήπτη για την επίδοση απλών ταχυδροµικών αντικειµένων, δύναται να τα τοποθετήσει σε κατά το δυνατόν, ασφαλές, κατά την ΧΥΚ-ΕΛΤΑ 67 κρίση του, σηµείο της εισόδου. Στην περίπτωση αυτή η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα να επιστρέψει τα απλά ταχυδροµικά αντικείµενα στον αποστολέα.

Β4.2 Απλά Μικροδέµατα

Τα απλά µικροδέµατα προσκοµίζονται από τον διανοµέα στην διεύθυνση του παραλήπτη και εφόσον λόγω διάστασης δεν είναι δυνατή η επίδοση στο γραµµατοκιβώτιο, αναζητείται ο παραλήπτης ή σύνοικος αυτού προκειµένου να επιδοθεί χωρίς αποδεικτικό επίδοσης. Σε περίπτωση µη ανεύρεσης του παραλήπτη ή σύνοικου εκδίδεται ειδοποιητήριο για την παραλαβή του από το πλησιέστερο ταχυδροµικό κατάστηµα ή θυρίδα υποδοχής. Το ταχυδροµικό κατάστηµα ή θυρίδα υποδοχής παρακολουθεί και διασφαλίζει τα ειδοποιηµένα απλά µικροδέµατα.

Β4.3 Επίδοση σε γραµµατοθυρίδες

Ταχυδροµικά αντικείµενα επιστολικού ταχυδροµείου, που έχουν επιγραφή αριθµό γραµµατοθυρίδας, αν µεν είναι απλά τοποθετούνται εντός της γραµµατοθυρίδας, εάν δε είναι ειδικής διαχείρισης (συστηµένα, επί αντικαταβολή, δηλωµένης αξίας) εκδίδεται ειδοποιητήριο, για την επίδοσή τους από τη θυρίδα του ταχυδροµικού καταστήµατος, το οποίο τοποθετείται στην οικεία γραµµατοθυρίδα. Το ίδιο ισχύει για τα δέµατα και τις επιταγές.

Β4.4 Έκδοση ειδοποιητηρίου

Στην περίπτωση επίδοσης συστηµένης αλληλογραφίας και εξόφλησης ταχυδροµικών επιταγών, κατά την οποία απουσιάζει ο παραλήπτης, εκδίδεται ειδοποιητήριο για την προσέλευσή του στο ταχυδροµικό κατάστηµα στο οποίο αναγράφεται το χρονικό διάστηµα παραµονής του ταχυδροµικού αντικειµένου σε αυτό το οποίο δεν µπορεί να είναι µικρότερο των είκοσι ηµερολογιακών ηµερών .

Β4.5 Επίδοση συστηµένης αλληλογραφίας

Τα προς διανοµή συστηµένα αντικείµενα προσκοµίζονται από το διανοµέα στην αναγραφόµενη διεύθυνση και επιδίδονται µε υπογραφή στον παραλήπτη ή στο ΧΥΚ-ΕΛΤΑ 68 νόµιµο εκπρόσωπό του. Ειδικά για τις πολυώροφες οικοδοµές οι διανοµείς υποχρεούνται να επιδώσουν µέχρι τον πρώτο όροφο, αν δεν υπάρχει ανελκυστήρας και σε όλους τους ορόφους της οικοδοµής αν υπάρχει.

Β4.6 Επίδοση ∆εµάτων Εσωτερικού

Η επίδοση δεµάτων εσωτερικού, µε εξαίρεση τα οίκοι δέµατα, γίνεται από τις θυρίδες των ταχυδροµικών καταστηµάτων και ταχυδροµικών πρακτορείων Β’ – Γ’ τάξης, ύστερα από τηλεφωνική ειδοποίηση ή την έκδοση σχετικού ειδοποιητηρίου, στο οποίο θα αναγράφεται και το χρονικό διάστηµα παραµονής του δέµατος στο ταχυδροµικό κατάστηµα ή πρακτορείο επίδοσης.

Β4.7 Εισερχόµενα ∆έµατα Εξωτερικού – Επίδοση

Τα εισερχόµενα στη χώρα δέµατα εξωτερικού επιδίδονται κατά γενικό κανόνα στην αναγραφόµενη σε αυτά διεύθυνση του παραλήπτη τους. Στην περίπτωση µη ανεύρεσης του παραλήπτη κατά τη διέλευση του διανοµέα εκδίδεται ειδοποιητήριο, προκειµένου ο παραλήπτης να προσέλθει στο πλησιέστερο στη διεύθυνσή του ταχυδροµικό κατάστηµα για την παραλαβή του αντικειµένου.

επειδή είδα αναφέρθηκαν τα μικροδέματα, ακόμα κι αυτά όπως βλέπετε υποχρεούται να έρχονται μέχρι την πόρτα μας και μόνο αν δεν είμαστε στο σπίτι να μας αφήνει ο ταχυδρόμος ειδοποίηση. 

τα συστημένα εννοείται επίσης ότι πρέπει να έρχονται σπίτι και αν δεν είμαστε εκεί, τότε να εκδίδεται ειδοποίηση.

πολλοί ταχυδρόμοι εκδίδουν την ειδοποίηση πριν καν βγούνε για διανομή και αφήνουν αυτήν! προσωπικά, με βάση τα παραπάνω, δεν το αποδέχομαι. 

οπότε όποιοι θέλετε, την επόμενη φορά που θα μιλήσετε με ταχυδρόμο/υπεύθυνο τοπικού καταστήματος διανομής (όχι ταχυδρομείο, η διανομή έχει να κάνει με αυτό το θέμα, οι ταχυδρόμοι υπάγονται στο γραφείο διανομής, όχι στο ταχυδρομείο!), αν θέλετε αναφέρετε τους τα παραπάνω :)

Απο οτι καταλαβα τα απλα μικροδεματα τα πηγαινουν στο σπιτι πελατη και απλα τα παραδιδουν στο γραμματοκιβωτιο, σε εμας αυτο κανουν, μιλαμε για δεματα που εχουν μεσα μικρα πραγματακια οπως μια θηκη κινητου τηλεφωνου.
Αναφερει οτι τα δεματα εσωτερικου τα παραλαμβανεις στο καταστημα, και αυτο το κανουν.
Τα χαρτακια οντως γραφει οτι πρεπει να τα τοποθετουν σε καθε περιπτωση που δεν βρισκεις τον παραληπτη, προσωπικα αυτο δεν με ενοχλει καθολου οταν μιλαμε για δεμα με αριθμο παραδωσης (tracking number) καθως παντα τα κοιταζω απο αυτο το ιντερνετ του διαολου στο γκομπιουτερ :)

Συμφωνω οτι πολλοι ταχυδρομοι γραφουν τα χαρτακια απο πριν και απλα τα μοιραζουν, αλλα εαν η υπηρεσια δεν τους δινει αυτοκινητο πως να τα μεταφερουν ολα αυτα πανω στο σκουτερακι; Η απαντηση "δεν με ενδιαφερει" δεν μπορει να δουλεψει γιατι θα λαβουμε αντααπαντηση "δεν με νοιαζει ουτε εμενα" απο την αλλη μερια. Ολοις μας νοιαζει.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα ΕΛΤΑ ειναι σε προετοιμασια χαρισματος σε καποιον κουμπαρο, οποτε οι κυβερνησεις (ακομη και αυτες που ηρθαν για να δουλεψουν για τον λαο) δεν θελουν να δουλευουν και πολυ καλα, πριν την πωληση ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει μια συγκρατημενη δυσαρεσκεια απο τον κοσμο για να μην υπαρξουν εντονες αντιδρασεις κατα την πωληση-χαρισμα.

Δεν θα ελεγα οτι ειναι λαθος κινηση να απευθυνθει προφορικα στον προισταμενο της περιοχης του εαν οντως υπαρχει προβλημα, αλλα δεν βλεπω τον λογο να γινει επωνυμη γραπτη αναφορα προς τους επιθεωρητες δημισιας διοικησης. Πρωτα δοκιμαζεις τις απλες μεθοδους και μετα τις πιο συνθετες. Η λογικη μου ετσι λεει.
Πιστευω οτι πολλες απαντησεις ισως και το θεμα εξαρχης βασιζονται στην πολιτικη ιδεοληψια του καθενος "το δημοσιο ειναι κακο, ας το εξοντωσουμε".

Οταν γινει ιδιωτικο μετα ξεχαστε τα δεματα προς οποιοδηποτε σημειο της ελλαδας με 2,60ευρω

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dykon είπε

Που ακριβώς πατάς για να κανείς επώνυμη καταγγελία;

Είτε τους παίρνεις τηλέφωνο είτε από εδώ: http://www.seedd.gr/επικοινωνία/tabid/136/Default.aspx

Φαντάζομαι ότι εάν θέλεις να το κάνεις, θα βρεις το πώς γίνεται. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ελευσίνα πάντως είναι σούπερ οι ταχυδρόμοι, μόνο παλιότερα είχαμε έναν μάπα που βαριόταν αλλά έκτοτε οι συμβασιούχοι ήταν μια χαρά. Πλέον έχουμε μια μόνιμη που είναι χρόνια και επίσης φέρνει τα πάντα.

Στην Αθήνα είχα κι εγώ προβλήματα. Μια φορά που έκανα καταγγελία μου την είπε κιόλας ο προϊστάμενος... "γιατί δεν λυπήθηκα τον ταχυδρόμο μιας και δουλεύουν κοντινοί συγγενείς μου στα ΕΛΤΑ και τον ξέρουν". Ε αφού τον ξέρουν ένας λόγος παραπάνω να μου τα φέρνει.

Δημοσ.

Εγώ λέω να το επεκτείνουμε και στα γράμματα. Να μην τα παραδίδουν, να βλέπεις το ειδοποιητηριο. Η ακόμη καλύτερα, να μην βλέπεις τίποτα, να πηγαίνεις μια στο τόσο στο ταχυδρομείο και να ρωτάς "ψηλέ έχεις τίποτα για εμένα;" 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, idomeneas7 είπε

Ελευσίνα πάντως είναι σούπερ οι ταχυδρόμοι, μόνο παλιότερα είχαμε έναν μάπα που βαριόταν αλλά έκτοτε οι συμβασιούχοι ήταν μια χαρά. Πλέον έχουμε μια μόνιμη που είναι χρόνια και επίσης φέρνει τα πάντα.

Τι είπες τώρα ρε φίλε.Παλιά είχαμε έναν που μόνο τα δικά μας δεν βρίσκαμε στο κουτί.Πλάκωνε πρωί πρωί τα τσίπουρα και έβγαινε μετά να μοιράσει φακέλλους.Το τι έβρισκα στο κουτί δε λέγεται.Μόνο δικά μου δεν είχε μέσα όταν ξεπέρναγε το όριο των τσίπουρων.:D Μοίραζα γράμματα στη γειτονιά μετά όπως και οι υπόλοιποι.

Ευτυχώς μετά από παράπονα πολλών τον σταμάτησαν και στέλνουν συμβασιούχο.Τώρα που μοιράζει ένας θεός ξέρει.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, randomcat είπε

Τουλάχιστον, από τότε που ξεκίνησα να πηγαίνω κατ' ευθείαν στην αποθήκη τους για παραλαβή αντί να πηγαίνω στο κατάστημα, έχουν περιοριστεί τα χαρτάκια, αλλά και πάλι ποτέ δεν είμαι σίγουρος και για κάθε παραγγελία μου αναρωτιέμαι για το αν θα μου έρθει το δέμα ή το χαρτάκι. 

Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά τα χαρτάκια δεν τα αφήνουν απτο ταχυδρομείο της γειτονιάς, ο ταχυδρόμος που κάνει διαλογή στους δρόμους ανήκει στη κεντρική μονάδα διαλογής όχι στο τοπικό κατάστημα

Το καιρό που έγινε η μετάβαση απτο 1,5Ε στα 2,6Ε είχα αρκετές αγοραπωλησίες γιαυτό και θυμάμαι πως στον κατάλογο υπήρχε αστερίσκος δίπλα απτο 1,5Ε με σημείωση πως είναι προσφορά

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.

Αποστολή απο Θεσ/νίκη φάκελος για Αθήνα.Ημερομηνία αποστολής δεν θυμάμαι η 2 η 6 φεβρουαρίου 2018.Ακόμα δεν έχει παραδοθεί.Απάντηση;Άμα χαθεί χάθηκε.Να το στελνες συστημένο.Γιατί μου πε εμενα κανένας οτι αμα δεν παει συστημένο παιζει να χαθεί;Αχρηστοι επιηκώς.Όσο για την κυρία των ελτα με τα τασάκια...Ότι και να έχει προηγηθεί αυτή είναι απαράδεκτη.Μπορούσε εάν ο πελάτης την ενοχλούσε να ζητήσει την συνδρομή του προισταμένου και εάν η ίδια είναι προισταμένη  να φωνάξει το 100.Τόσο απλά.Αλλά να πετάει τασάκι η ότι άλλο πέταξε και να ουρλιάζει...Επιηκώς απαράδεκτη.

• Like 3
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...