Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Υπερβολές το 24/7 αρκουδίσιο στην Αθήνα... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από ThReSh
l337 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, ThReSh είπε Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Και όμως ισχύει. Τα κουνούπια έλκονται από το CO2 και από τον ιδρώτα και την απλυσιά. Συνοπτικά εδώ, περισσότερα στο site του ΚΕΕΛΠΝΟ. 31 λεπτά πριν, ThReSh είπε Υπερβολές το 24/7 αρκουδίσιο στην Αθήνα... Και στη δουλειά (Αθήνα) και στο σπίτι (Αγ. Παρασκευή) μόνιμα με το aircondition είμαστε :p
APPLEGEEK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, l337 είπε Και όμως ισχύει. Τα κουνούπια έλκονται από το CO2 και από τον ιδρώτα και την απλυσιά. Συνοπτικά εδώ, περισσότερα στο site του ΚΕΕΛΠΝΟ. Και στη δουλειά (Αθήνα) και στο σπίτι (Αγ. Παρασκευή) μόνιμα με το aircondition είμαστε :p τουλαχιστον αιρ κον και ανεμιστιρα και κλεινουμε αιρ κον καποια φαση . αλλα ανεμιστιρας μονιμα. ειμαι βουκουρεστι για ακομα λιγο μετα ελλαδαρα
pcos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 πηραν τη σκυταλη απτις τσουχτρες.😛 του χρονου τι λετε ναχουμε? 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ θέλω να μας πει ένας γιατρός εκτός από ελονοσία και ιο του δυτικού Νείλου τι άλλο μπορούμε να πάθουμε ρεαλιστικά; Η ελονοσία π.χ θερίζει στην Αφρική, οι μαύροι πεθαίνουν επειδή δεν λαμβάνουν κάποια θεραπεία ή είναι τόσο θανατηφόρα που ότι και να κάνεις δεν τη γλυτώνεις; Αν κολλήσει ένας Έλληνας μπορεί να ιαθεί αν πάει αμέσως σε νοσοκομείο ή θα πεθάνει; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από Vasivouzoukos
AristidisZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, pcos είπε του χρονου τι λετε ναχουμε? Τον Κούλη 3
APPLEGEEK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Εγώ θέλω να μας πει ένας γιατρός εκτός από ελονοσία και ιο του δυτικού Νείλου τι άλλο μπορούμε να πάθουμε ρεαλιστικά; Η ελονοσία π.χ θερίζει στην Αφρική, οι μαύροι πεθαίνουν επειδή δεν λαμβάνουν κάποια θεραπεία ή είναι τόσο θανατηφόρα που ότι και να κάνεις δεν τη γλυτώνεις; Αν κολλήσει ένας Έλληνας μπορεί να ιαθεί αν πάει αμέσως σε νοσοκομείο ή θα πεθάνει; ελα ντε----- αλλα δεν ακουσα ποτε στης ειδησεις για κατι τετοιο
~mxls~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, l337 είπε Και όμως ισχύει. Τα κουνούπια έλκονται από το CO2 και από τον ιδρώτα και την απλυσιά. ... Έχω διαβάσει πολλά τέτοια άρθρα, αλλά είμαι ζωντανή απόδειξη ότι δεν ισχύουν τα 2 τελευταία. Μπορώ να είμαι πένα, εσύ και καμια 10αρια άλλοι βρωμιάρηδες κοντά μου. Όλα τα γαμίδια θα ορμήσουν πάνω μου. No joke. 1
ELMastas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς όπως κάποτε έλεγε και με χιούμορ ο Χάρρυ Κλήν που οι περισσότεροι δεν τον καταλάβαιναν τότε,πλέον έχουμε γίνει πρακτικά αφρικανική/μεσανατολική χώρα,ιδιαίτερα σε κάποιες γειτονιές,τα τελευταία χρόνια,έχει έρθει πληθυσμός απο τις αρκετές φυλές της Αφρικής και Ασίας για κάποιο λόγο (Δεν θα αναφερθώ στούς λόγους,γιατί θα ξεφύγει η κουβέντα) έχουν έρθει στήν Ελλάδα ιδιαίτερα τα 2-3 τελευταία χρόνια και σε κάποιες περιοχές,δεν βρίσκεις πλέον Ελληνα εύκολα στήν Περιοχή έχει γίνει μειοψηφία...Οσοι δεν το πιστεύετε κάντε μια βόλτα γύρω απο Πλ Βικτωρίας,Ομόνοια,Αχαρνών,ηπείρου,στα Πατήσια κλπ και θα το διαπιστώσετε. Σημαντικό παράγοντας είναι αυτός για την κατάσταση με τα κουνούπια και τις σκνίπες ιδιαίτερα με είδη που δεν υπήρχαν εδω τα προηγούμενα χρόνια. Ερχονται και απο την Ασία και απο την μέση Ανατολή (απο χώρες που δεν έχουν καμμία σχέση με πρόσφυγες)και ανάλογοι μετανάστες μας έρχονται καθημερινά,δυστυχώς έχουν έρθει αυτά τα είδη όπως ο Τίγρης σε αποσκευές ρούχα κλπ εδω με την χωρίς έλενχο μετανάστευση και βέβαια τις συνθήκες σε κέντρα φιλοξενίας που υπάρχουν τριγύρω η ακόμα και στα σπίτια που μένουν 15 άτομα σε 2 δωμάτια,για να μην πούμε βέβαια το τι γίνεται σε αρκετά νησιά και στα εκεί κέντρα ...Οι καταστάσεις είναι τραγικές και ντροπιαστικές και θυμάμαι πως μας έχουν προειδοποιήσει εδω και χρόνια για αυτά γιατροί και κάποιοι έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου και έλεγαν πρίν μερικά χρόνια για ολα αυτά,καθώς και για ηπατίτιδες κλπ ασθένειες που είχαν εξαφανισθεί και κάνουν την επανεμφάνιση τους. Για κάποιο λόγο απο ενα σημείο και μετά σταμάτησαν να τους δείχνουν στα κανάλια και να ασχολούνται μάλλον για να μην τρομάξουν και ανησυχήσουν τους πολίτες... Εκτός απο ολα αυτά φυσικά είναι και το πρόβλημα του οτι ΔΕΝ ψεκάζουν αρκετά η καθόλου σε επικίνδυνες περιοχές,όπως αναφέρθηκε. Υπάρχουν και τα γνωστά και συνεχή χρόνια προβλήματα αποκομιδής των σκουπιδιών και μαζί με την υγρασία που είχαμε φέτος πολύ και την ζέστη,δεν είναι να απορεί κανείς για το πόσο χάλια είναι η κατάσταση και γιατί έχουν ξεφύγει τα κολο έντομα που είναι όπως διάβαζα πρόσφατα ιδιαίτερα επικίνδυνα αφού μπορεί να μεταφέρουν ασθένειες και μολύνσεις Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από ELMastas
nkar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Απο κλιματιστικα μόνο ενα οικιακο κλιματιστικό κρατάει ρυθμισμένη την υγρασία εκεί που πρέπει χειμώνα - καλοκαίρι (και φέρνει και φρέσκο αέρα απεξω και πολλά άλλα). Όλα τα άλλα ξηραίνουν την ατμοσφαιρα και μας πιάνουν λαιμοί μυτες ματια κλπ. Καμμια φορά το καλοκαίρι που συνήθως έχει πολλή υγρασία ο αέρας μπορει να τύχει με την ξηρανση που κάνουν να κάτσει η υγρασία στο 40-50% που είναι το φυσιολογικό. Αλλά είναι θέμα τύχης. Το κλιματιστικό αυτό ειναι daikin made in japan και κοστίζει 2 χιλιάρικα + τοποθέτηση...
liakjim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 31 λεπτά πριν, nkar είπε Απο κλιματιστικα μόνο ενα οικιακο κλιματιστικό κρατάει ρυθμισμένη την υγρασία εκεί που πρέπει χειμώνα - καλοκαίρι (και φέρνει και φρέσκο αέρα απεξω και πολλά άλλα). Όλα τα άλλα ξηραίνουν την ατμοσφαιρα και μας πιάνουν λαιμοί μυτες ματια κλπ. Καμμια φορά το καλοκαίρι που συνήθως έχει πολλή υγρασία ο αέρας μπορει να τύχει με την ξηρανση που κάνουν να κάτσει η υγρασία στο 40-50% που είναι το φυσιολογικό. Αλλά είναι θέμα τύχης. Το κλιματιστικό αυτό ειναι daikin made in japan και κοστίζει 2 χιλιάρικα + τοποθέτηση... Πως? Δεν έχει καμιά σχέση ο έξω με τον μέσα αέρα σε ένα κλιματιστικό. Δεν υπάρχει μεταφορά αέρα παρά μόνο ενέργειας.
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σας πω τι εκανα εγω εδω και 3 χρονια για τα κουνουπια και γενικα οτιδηποτε πεταει και τσιμπαει και αν θελετε με ακουτε. Να πω οτι τα φιδακια ειναι καρκινογονα. καθε φιδακι ειναι σαν να κανετε 100 τσιγαρα μαζι. Ουτε ταμπλετες μεσα στο σπιτι. Πηρα 2 απο τα παρακατω για εξω Kαι 2 απο τα παρακατω για μεσα Και ησυχασα τελειως. Τα εξω καθε μερα γεμιζουν απο 200 εντομα πανω τους καμμενα δουλευουν ολο το βραδυ μιας και πανε σε φως και καιγονται και το ενα το εχω βγαλμενο το περιβλημα και πανε και μεγαλα δεν μενει τιποτα. Μεσα στο σπιτι πιο ηπια τα πραγματα μαζευουν 5-10 κουνουπια τη βδομαδα τα εχω ολη μερα σε 2 πριζες και δουλευουν. Κανενα τσιμπημα μεχρι στιγμης και ειμαι σε περιοχη που γινεται χαμος απο κουνουπια και λογω ποτισματος αυλης με φυτα κτλ μαζευονται πολλα. Για οσους θελετε να μετατραπειτε σε ghostbusters προτεινω 2 απο τις παρακατω κανουν πολυ δουλεια επισης. Εφοσον δουλευει και το κουλο σας ετσι. Ολα μαζι να πω οτι βγηκαν ενα 11 ευρω 8 δηλαδη για αυτα στην πριζα και 1 ρακετα 3. Μπορειτε να βαλετε και πολυπριζο εξω να βαλετε 4 5 τετοια πανω χωρις την προστασια και αφηστε το ανοιχτο ολο το βραδυ. Τραβανε 1watt το καθενα μετρημενα με μετρητη για οποιο εχει θεμα. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από Arkin
helicoid Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως είπαν και αρκέτοι ήδη δεν είναι σκνίπες αλλά ασιατικό κουνούπι τίγρης. Είναι μικρόσωμα, πιο μαύρα σε σχέση με τα παραδοσιακά δικά μας που είναι μεγαλύτερα και πιο καφέ, και πετάνε συνήθως χαζά και χαμηλά. Δηλαδή και στο πέταγμα τους έχουν διαφορές από τα κλασικά κουνούπια. Είναι πολύ πιο δύσκολο να τα εντοπίσεις γιατί δεν πάνε ψηλά στον τοίχο να τα δεις αμέσως αλλά κάθονται συνήθως σε ύψος κάτω του ενός μέτρου. Αν σκοτώσετε ένα και το δείτε από κοντά με μεγενθυντικό φακό θα παρατηρήσετε οτι τα πόδια και το σώμα του έχουν λευκές ρίγες εξού και το όνομα τίγρης. Τσιμπάνε πολλές φορές και τα τσιμπήματα τους πονάνε την ώρα που την τρως και στο επόμενο 5λεπτο. Πολλές φορές πρήζεται το σημείο λες και σε έχει τσιμπήσει μέλισσα. Όμως μετά φαίνεται να περνάει η φαγούρα πιο γρήγορα σε σχέση με το τσίμπημα των παραδοσιακών δικών μας. Νέα Πεντέλη κοντά στο ρέμα είναι γεμάτο, απόγευμα ούτε για πλάκα δεν βγαίνω πια με σορτς όπως έκανα παλιά, ίσα ίσα που φοράω και καλοκαιρινό μπουφάν. Πάω να πάρω την μηχανή και αμέσως βλέπω σμήνος γύρω μου να προσπαθεί να βρει κρέας, μιλάμε για πολύ άσχημη φάση. Υ.Γ. Δεν είμαι ειδικός κουνουπολόγος, όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές παρατηρήσεις. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από helicoid 2
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 18 ώρες πριν, ThReSh είπε Κι αφού έφτασε 15 Αυγουστο... Γιατί νομίζω ότι με την υγρασία έχουμε περισσότερα κουνούπια? Με την υγρασια εχουμε περισσοτερα εντομα παντα. 17 ώρες πριν, ThReSh είπε Αν άντεχαν οι ρακέτες αρκετό καιρό και δεν τα έφτυναν μέσα σε μερικές μέρες, θα ήταν εθνικό σπορ... Παίζει να τα αφήναμε επίτηδες μέσα στο σπίτι για να τα σκοτώνουμε με αυτές μετά... Δεν χαλανε. 3 εχουμε ολες δουλευουν αψογα χρονια τωρα.
georgeγ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, pcos είπε πηραν τη σκυταλη απτις τσουχτρες.😛 του χρονου τι λετε ναχουμε? ακριδες παμε να ξεπερασουμε τις πληγες του φαραω 😮
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα