Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε

Εχω και γω το μαραφετακι με τον μπλε φωτισμο...βγαινω στο μπαλκονι συννεφο οι κωνωπες,κατεβαινω αυλη ανεμοστροβιλος οι κωνωπες συν ενα καρο αλλα συμπαθη εντομα οπως μυγες και σφηκες....το μαραφετι ομως καθαρο...αναγκαστικα πασαλειβομαι με χημικο και ριχνω και κανενα φιδακι ετσι να θυμηθω θερινο σινεμα καπως βολευεται η κατασταση.Οι βροχες φετος εφεραν πολυ κουνουπι....βρηκα ενα πιατακι γλαστρας με μισο κουταλακι νερο μεσα...γεματο προνυμφες κουνουπιων!jesus!!!😰

Να το αφήνεις όλο το βράδυ έξω ανοιχτό το πρωί κατά 99% γεμάτο θα είναι. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να το αφήνεις όλο το βράδυ έξω ανοιχτό το πρωί κατά 99% γεμάτο θα είναι. 

Ντεν εκει μπριζα οξω καρντια μου.....^^

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε

Ντεν εκει μπριζα οξω καρντια μου.....^^

Πως εγινε αυτο ρε συ? Μονο ετσι θα καθαρισουν 2 εχω πανω κατω ολο το βραδυ γινεται χαμος χιλιαδες καθε καλοκαιρι φαντασου τι θα γινοταν αν δεν τα ειχαμε.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πως εγινε αυτο ρε συ? Μονο ετσι θα καθαρισουν 2 εχω πανω κατω ολο το βραδυ γινεται χαμος χιλιαδες καθε καλοκαιρι φαντασου τι θα γινοταν αν δεν τα ειχαμε.

Εγινε....μονο με προεκταση αλλα και παλι για τα τετραγωνικα του ο κηπος θα ηθελε καμια ντουζινα απο δαυτα!

Δημοσ.

Φέτος χειρότερα από κάθε άλλη χρονιά.
Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Στο σπίτι έχω σήτες, όλο το 24ωρο έχω στη πρίζα υγρά και ταμπλέτες. Στο μπαλκόνι καίω φιδάκια και καφέ. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Χτες το βράδυ βγήκα να κάτσω στο μπαλκόνι. Είχα ένα φιδάκι να καίει κάτω από το τραπέζι, δίπλα έκαιγε καφε και παραδίπλα άλλο φιδάκι. Πήρα τους βασιλικούς αγκαλιά, ετριψα χέρια πόδια με τα φύλλα τους. 9 τσιμπήματα σε 5 λεπτά. 😤 Ο δήμος ψεκασε 3 φορές και καλά. Ζω σε τουριστική πόλη, έχουμε 100% πληρότητα. Λογικά θα ξεπουλήσουν τα σπρέι για τσιμπήματα και θα μείνουν τα souvenir στο ράφι.

• Like 1
Δημοσ.

Φέτος είναι η χειρότερη χρονιά φίλοι μου με τα κουνούπια...

Δεν υπάρχει χειρότερο να είναι καλοκαιράκι και να μην μπορείς να χαρείς το αυλή σου, το μπαλκόνι σου, τις καλοκαιρινές βραδιές βρε αδελφέ...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξερω αν εχουμε πολλες σκνιπες, αυτό που βλεπω είναι πολλους τίγρεις... που μαλιστα αγνοουν και το εντομοαπωθητικο. Υποψιάζομαι μηπως περνανε και απ τη σιτα, μου εχουν αλλαξει τα φωτα, σκοτώνεις δυο εμφανιζονται αλλοι 4 :lol::wacko:

4 ώρες πριν, Nessuno_ είπε

Φέτος χειρότερα από κάθε άλλη χρονιά.
Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Στο σπίτι έχω σήτες, όλο το 24ωρο έχω στη πρίζα υγρά και ταμπλέτες. Στο μπαλκόνι καίω φιδάκια και καφέ. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

Πως σε νιωθω, συναγωνιστη:(

14 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Κατά κάποιο τρόπο θα δούμε ποιος έχει και δυνατό ανοσοποιητικό ή δεν είναι εντελώς γκαντέμης με αυτήν την ιστορία

https://www.protothema.gr/greece/article/811666/duo-nekroi-apo-ton-io-tou-dutikou-neilou-stin-attiki/

Αυτη τη σιγμη εχω στα ποδια 6 μεγαλα σημαδια και αλλα 5-6 μικροτερα σε ποδια και χερια, αλλα ακομα δεν ασθενησα. Να θεωρησω οτι διαθετω δυνατο ανοσοποιητικο?

15 ώρες πριν, Lelouch είπε

Το χειρότερο είναι ότι αυτές οι μαλακίες τσιμπάνε και μες την μέρα. Ένα μεσημέρι να βγω στην αυλή του σπιτιού θα με γαμήσουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Προσεξα οτι στο σκοταδι δε τσιμπανε. Δηλαδη μπορει να κοιμηθεις και να είναι ολη νυχτα στο δωματιο σου χωρις να σε πειραξουν. Το πρωι ομως που θα σηκωθεις εξαπολυουν τις επιθεσεις τους. Αθόρυβα  παντα.

Επεξ/σία από rus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μεταξυ οσοι εχουν κατοικιδια και τα βγαζουν εκτος σπιτιου εστω και για 5 λεπτα, οπωσδηποτε ψεκασμα με σιτρονελλα ή autan (προτεινω σιτρονελλα γιατι το autan ειναι χημικο), διαφορετικα ειναι θεμα χρονου να κολλησουν καποια σοβαρη ασθενεια, περα απο το γεγονος οτι και ασθενεια να μην κολλησουν, υποφερουν απο το σφυροκοπημα τσιμπηματων, οπως υποφερουμε κι εμεις αλλωστε.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στην γάτα ενός γείτονα είδα οτι της είχε φορέσει από τον λαιμό ένα πράγμα σαν κολάρο και αυτό περιείχε κάποιο εντομοαποθητικό, μύριζε κάπως σαν λεβάντα και baygon.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε

Εχω και γω το μαραφετακι με τον μπλε φωτισμο...βγαινω στο μπαλκονι συννεφο οι κωνωπες,κατεβαινω αυλη ανεμοστροβιλος οι κωνωπες συν ενα καρο αλλα συμπαθη εντομα οπως μυγες και σφηκες....το μαραφετι ομως καθαρο...αναγκαστικα πασαλειβομαι με χημικο και ριχνω και κανενα φιδακι ετσι να θυμηθω θερινο σινεμα καπως βολευεται η κατασταση.Οι βροχες φετος εφεραν πολυ κουνουπι....βρηκα ενα πιατακι γλαστρας με μισο κουταλακι νερο μεσα...γεματο προνυμφες κουνουπιων!jesus!!!😰

Σε ικετεύω πες μου πως δε τα λυπήθηκες!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Στην γάτα ενός γείτονα είδα οτι της είχε φορέσει από τον λαιμό ένα πράγμα σαν κολάρο και αυτό περιείχε κάποιο εντομοαποθητικό, μύριζε κάπως σαν λεβάντα και baygon.

και δε ψοφησε ακομα η γατα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...