qwertyuiop2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Κηφισιά γίνεται ΧΑΜΟΣ. Δε με τσιμπάνε ποτέ (ή και να με τσιμπάνε, δεν αφήνουν σημάδι) αλλά πρέπει να έχει 2-3 κάθε δωμάτιο. Η κοπέλα μου που είναι εξαιρετικά λατρεμένη από τα όπου γης κουνούπια, πλακωνόταν στα autan 1-2 μέρες μέχρι να τα σκοτώσω με κλειστές πόρτες. Ξέρουμε τί τα κάνει να προτιμούν κάποιους από ό,τι άλλους;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα με τσιμπάνε σκνίπες, αλλά τα κουνούπια με αγνοούν τελείως. Στην Θεσσαλονίκη δεν έχω δει ούτε κουνούπι ούτε σκνίπα εδώ και χρόνια. Στις διακοπές μου όμως είδα αρκετά. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 5 λεπτά έκατσα μπαλκόνι να μιλήσω στο κινητό, άρπαξα 4 τσιμπήματα στα πόδια και η φαγούρα απίστευτη. Εκτός ελενχου η κατάσταση πια.
nipoa Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 ρε ψεκασανε αθηνα φετος ή απλα χρησιμοποιουν τπτ ληγμενα και δε πιανουν
ΛεναΛενα Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, GenesisX είπε Εμένα με τσιμπάνε σκνίπες, αλλά τα κουνούπια με αγνοούν τελείως. Στην Θεσσαλονίκη δεν έχω δει ούτε κουνούπι ούτε σκνίπα εδώ και χρόνια. Στις διακοπές μου όμως είδα αρκετά. αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ (😏)
Dynamics Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Τα χειρότερα είναι κατι μαύρα π πετάνε χαμηλά κ σου κάνουν καρουμπαλα...δυο φιδάκια στα πόδια μ..ειχα μαστουρωσει απο τον καπνό κ αυτά να με τσιμπάνε χαλαρά..μιλάμε για κουνούπια ΟΥΚ οχι αστεία... Τα συνάντησα νεο Φάληρο κ αγιο Δημήτριο..
rus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, Dynamics είπε Τα χειρότερα είναι κατι μαύρα π πετάνε χαμηλά κ σου κάνουν καρουμπαλα...δυο φιδάκια στα πόδια μ..ειχα μαστουρωσει απο τον καπνό κ αυτά να με τσιμπάνε χαλαρά..μιλάμε για κουνούπια ΟΥΚ οχι αστεία... Δεν εχεις ακουσει ποτέ για το κουνουπι "τιγρης"? Είναι η νεα μοδα. Βιονικη εκδοση του παλιου καλου κλασικου κουνουπιού.
Arkin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, Dynamics είπε Τα χειρότερα είναι κατι μαύρα π πετάνε χαμηλά κ σου κάνουν καρουμπαλα...δυο φιδάκια στα πόδια μ..ειχα μαστουρωσει απο τον καπνό κ αυτά να με τσιμπάνε χαλαρά..μιλάμε για κουνούπια ΟΥΚ οχι αστεία... Τα συνάντησα νεο Φάληρο κ αγιο Δημήτριο.. Μην βαζετε φιδακια ειναι οτι χειροτερο μπορειτε να κανετε. Καλυτερα παρτε μια ρακετα με ρευμα οπως ανεφερα πιο πανω δεν θα μενει τιποτα γυρω σας και θα ασχολειστε και με κατι. Μακρια απο φιδακια πιο καρκινογονο πραγμα δεν υπαρχει.
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Στο μεταξυ 3 θανατοι απο ιο δυτικου Νειλου στη χωρα μας (οι 2 στα Μεγαρα) ενω στη δυτικη Αττικη εχουν καταγραφει πανω απο 10 κρουσματα. Οι περιοχες που εχουν εντοπιστει κουνουπια που φερουν τον ιο: Ηράκλειο (Αττικής) Ηλιούπολη Σαλαμίνα Κορυδαλλός Νίκαια Μέθανα Λουτράκι Μέγαρα Ελευσίνα Ασπρόπυργος Τανάγρα Χαλκίδα Αλίαρτος Θήβα Χαλκηδόνα Ωραιόκαστρο Βόλβη Κορδελιό Θεσσαλονίκη Δέλτα Αλεξάνδρεια Βέροια Παιονίας (Κιλκίς) Μυλοπόταμος (Ρέθυμνο)
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Στις 11/8/2018 στις 3:33 ΜΜ, YourTrueLegend είπε Στο μεταξυ 3 θανατοι απο ιο δυτικου Νειλου στη χωρα μας (οι 2 στα Μεγαρα) ενω στη δυτικη Αττικη εχουν καταγραφει πανω απο 10 κρουσματα. Οι περιοχες που εχουν εντοπιστει κουνουπια που φερουν τον ιο: Ηράκλειο (Αττικής) Ηλιούπολη Σαλαμίνα Κορυδαλλός Νίκαια Μέθανα Λουτράκι Μέγαρα Ελευσίνα Ασπρόπυργος Τανάγρα Χαλκίδα Αλίαρτος Θήβα Χαλκηδόνα Ωραιόκαστρο Βόλβη Κορδελιό Θεσσαλονίκη Δέλτα Αλεξάνδρεια Βέροια Παιονίας (Κιλκίς) Μυλοπόταμος (Ρέθυμνο) Σε λίγο τύπε θα αρχίσουν πάλι να κυκλοφορούν αυτοί ανάμεσα μας
McNerd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Ιος δυτικου Νειλου: 59 περιπτωσεις στην ελλαδα, 123 στην Ιταλια με 3 θανατους, 23 στην Ουγγαρία. Το κουνούπι τιγρης δεν εχει ως τώρα μεταφερει δυτικο νειλο, αλλα διαπιστωμενα μεταφερει δαγγειο πυρετο, κιτρινο και ιό ζίκα. Ηδη εχει ανέβει Τσεχία και Νοτια Γερμανια όπου και εγκατασταθηκε λόγω των ασυνηθιστα υψηλών θερμοκρασιων. Brace yourselves.
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, McNerd είπε Ιος δυτικου Νειλου: 59 περιπτωσεις στην ελλαδα, 123 στην Ιταλια με 3 θανατους, 23 στην Ουγγαρία. Το κουνούπι τιγρης δεν εχει ως τώρα μεταφερει δυτικο νειλο, αλλα διαπιστωμενα μεταφερει δαγγειο πυρετο, κιτρινο και ιό ζίκα. Ηδη εχει ανέβει Τσεχία και Νοτια Γερμανια όπου και εγκατασταθηκε λόγω των ασυνηθιστα υψηλών θερμοκρασιων. Brace yourselves. Πριν 10 λεπτά σκότωσα 4-5 κουνούπια/σκνίπες έξω στον κήπο μου. Μιλάμε οι 3 δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αίμα είχαν, τσιμπάνε τα αδέσποτα, τσιμπάνε τους ανεμβολιάστους μετανάστες, τσιμπάνε και εμάς στο τέλος. Η πιθανότητα να κολλήσεις και να νοσήσεις είναι μικρή αλλά ποιος μου λέει πως δεν θα είμαι εγώ ο γκαντέμης στα 1000 άτομα; Και να μην πεθάνεις σκέψου να μείνεις με καμιά μόνιμη νευρολογική αναπηρία μιας όλα αυτά χτυπάνε στο κεντρικό νευρικό σύστημα.
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Vasivouzoukos said: Πριν 10 λεπτά σκότωσα 4-5 κουνούπια/σκνίπες έξω στον κήπο μου. Μιλάμε οι 3 δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αίμα είχαν, τσιμπάνε τα αδέσποτα, τσιμπάνε τους ανεμβολιάστους μετανάστες, τσιμπάνε και εμάς στο τέλος. Η πιθανότητα να κολλήσεις και να νοσήσεις είναι μικρή αλλά ποιος μου λέει πως δεν θα είμαι εγώ ο γκαντέμης στα 1000 άτομα; Και να μην πεθάνεις σκέψου να μείνεις με καμιά μόνιμη νευρολογική αναπηρία μιας όλα αυτά χτυπάνε στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Για να μην το παμε ρατσιστικα το θεμα, ανεμβολιαστοι καμποσοι υπαρχουν και μη μεταναστες οχι λογω ανεχειας ή καταστασεων , αλλα λογω ιδεολογιας... Ας ασχοληθουμε καλυτερα με τους συγκεκριμενους ανεμβολιαστους λοιπον, που το κανουν απο...επιλογη, αν πρεπει σωνει και ντε να το προσωποποιησουμε σε συγκεκριμενους ανθρωπους. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από YourTrueLegend 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε Για να μην το παμε ρατσιστικα το θεμα, ανεμβολιαστοι καμποσοι υπαρχουν και μη μεταναστες οχι λογω ανεχειας ή καταστασεων , αλλα λογω ιδεολογιας... Ας ασχολουηθουμε καλυτερα με τους συγκεκριμενους ανεμβολιαστους λοιπον, αν πρεπει να το προσωποποιησουμε. Παλιά είχαμε τα αρχαιοελληνικά κουνούπια που το μόνο κακό που είχαν είναι ότι βούιζαν; Πόσοι πέθαναν από ελληνικά έντομα; Τώρα όλοι οι αιγύπτιοι και ασιάτες κουνούπιδες που έρχονται μας σκοτώνουν, αν είναι δυνατόν! /s
McNerd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Για τι εμβολιασμους μιλατε; δεν υπαρχει εμβολιο για τον ιο δυτικου νειλου. Ουτε και θεραπεια, αν νοσησεις (80% οσων τσιμπησουν τον ιο δεν θα νοσησει. Απο το υπολοιπο 20% συνηθως το περνουν σαν βαρια γριππη λεει, αλλα ο ενας στους 150 θα το γυρισει σε εγκεφαλοπαθεια και r.i.p.) Ουτε για δαγγειο και ζικα υπαρχει εμβολιο Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από McNerd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα