TopicStrarter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, gas7777 είπε Τιμή μου, να με θεωρούν τόσο έξυπνο, αλλά δεν είμαι. Αυτό έγραψα. Η έρευνα που έβαλες προέρχεται από αυτό το site που έχει και iq test. Λένε ότι ο Αϊνστάιν είχε άνω του 140 iq πάντως. Ναι αυτό το κατάλαβα μετά (περι τιμής) γιαυτό και το διέγραφα απο την ερώτηση μου. Δεν έβαλα καμία έρευνα και υπάρχουν διάφορα site και παιχνίδια στο facebook που κάνουν τέτοια παιχνιδάκια για να χαίρετε ο κόσμος αυτό δεν ξέρω όμως τι σχέση έχει με τον επιστημονικό κλάδο της ψυχολογίας που ασχολείται με το συγκεκριμένο ζήτημα. 9 λεπτά πριν, totem_lost είπε Έλα τα βρήκα! Δεν τα πάμε και άσχημα οι Έλληνες στα publications per capita.. ειδικά για λάο με τόσο μέτριο IQ Δεν ειναι αυτό ακριβώς που λέμε αλλά και απο εδώ βλέπεις ότι τα μπαλάκια της Κίνας και της Ιαπωνίας ειναι τα μεγαλύτερα με εξαίρεση αυτό των ΗΠΑ (όπου μεγάλος αριθμός ειναι ασιάτες απλά σε αμερικανικά πανεπιστήμια ή και με αμερικανική υπηκοότητα) Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από TopicStrarter
gas7777 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε Επίσης στην ελλάδα πληθυσμιακά έχουμε χαμηλότερο IQ Και αυτό κατα μία σχολή σκέψης θα μπορούσε να οφείλεται στην παιδεία (υπάρχουν δύο σχολές στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει consensus η μια θέλει το IQ να ειναι στάνταρ εκ γενετής και να φτάνει στο peak του στα 30 σου η άλλη λέει πως ειναι κάτι που μπορείς μέσα σε ένα εύρος φυσικά να το βελτιώσεις αν κάνεις την κατάλληλη προσπάθεια) Οπότε λογικό ειναι να φοβούνται ή να απεχθάνονται πιο πολύπλοκα σχέδια απο το να πουλάς καφέ και τυρόπιτα η πλειοψηφία των πολιτών. αυτή η εικόνα που παρουσιάζει μια έρευνα η μάλλον ένα αποτέλεσμα προέρχεται από εδω https://iq-research.info/en/average-iq-by-country Νομίζω συννενοηθηκαμε τώρα.
TopicStrarter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, gas7777 είπε αυτή η εικόνα που παρουσιάζει μια έρευνα η μάλλον ένα αποτέλεσμα προέρχεται από εδω https://iq-research.info/en/average-iq-by-country Νομίζω συννενοηθηκαμε τώρα. Όχι δεν συνεννοηθήκαμε γιατί περνάς λάθος μηνύματα. Είναι μια τυχαία εικόνα και σαν αυτή υπάρχουν εκατοντάδες το ότι έτυχε και έβαλα αυτή και πως η συγκεκριμένη βρίσκεται στον συγκεκριμένο server δεν έχει να λέει είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η συγκεκριμένη (βαριέμαι να μπω καν στην σελίδα) μπορεί απλά να έχουν διάφορα wiki πάνω στο IQ για να σε κάνουν να πληρώσεις να παίξεις το παιχνίδι τους ή και εγώ δεν ξέρω τι.. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από TopicStrarter
totem_lost Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Δεν ειναι αυτό ακριβώς που λέμε αλλά και απο εδώ βλέπεις ότι το μπαλάκι της Κίνας και της Ιαπωνίας ειναι τα μεγαλύτερα με εξαίρεση αυτό των ΗΠΑ (όπου μεγάλος αριθμός ειναι ασιάτες απλά σε αμερικανικά πανεπιστήμια ή και με αμερικανική υπηκοότητα) Το μπαλάκι; Τώρα με κοροιδεύεις έτσι; Δηλαδή συγκρίνεις τον αριθμό δημοσιεύσεων από χώρες μεγέθους απο εκατοντάδες χιλιάδες μέχρι 1 δις με τα κούτσικα κράτη της Ευρώπης πχ; Οκ..
TopicStrarter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, gas7777 είπε αυτή η εικόνα που παρουσιάζει μια έρευνα η μάλλον ένα αποτέλεσμα προέρχεται από εδω https://iq-research.info/en/average-iq-by-country Νομίζω συννενοηθηκαμε τώρα. και βασικά επειδή μπήκα τελικά στον κόπο να δω την σελίδα τους αναφέρουν και οι ίδιοι απο που πήραν την εικόνα στο link που παραθέτεις και την πήραν απο αυτή την έρευνα https://books.google.fr/books?id=i6XDQgAACAAJ 8 λεπτά πριν, totem_lost είπε Το μπαλάκι; Τώρα με κοροιδεύεις έτσι; Δηλαδή συγκρίνεις τον αριθμό δημοσιεύσεων από χώρες μεγέθους απο εκατοντάδες χιλιάδες μέχρι 1 δις με τα κούτσικα κράτη της Ευρώπης πχ; Οκ.. Ρε φίλε εσύ με κοροϊδεύεις αν δεν θέλεις να καταλάβεις κάτι δεν μπορώ με το ζόρι να σε κάνω.. 1) σου είπα ότι αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που λέμε. 2) είναι per capita και άρα δεν έχει σχέση ο πληθυσμός... * 3) αν είχε σχέση τότε δεν βλέπεις πχ την διαφορά με την Ινδία; 4) Όπως είπα και στο "1)" δεν έχει σχέση με αυτό που λέγαμε αλλά μπορείς να πάρεις μια ιδέα για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα. *Edit: για να προλάβω επόμενη τρολλιά εννοώ δεν έχει σχέση ο πληθυσμός έτσι όπως το εννοείς εσύ (δηλαδή μεγαλύτερο πληθυσμός να δίνει περισσότερες δημοσιεύσεις και άρα λογικό η κίνα να έχει μεγάλο μπαλάκι... ) εννοείται πως διαιρείς με τον πληθυσμό για να βρεις το per capita. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από TopicStrarter
gas7777 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Έβαλες μια συγκεκριμένη, καθόλου τυχαία εικόνα, η όποια υπάρχει σε ένα συγκεκριμένο σαιτ απ όπου και προέρχεται η έρευνα. Ήθελες να αποδείξεις κάτι και το έκανες με λάθος τρόπο. Ο ίδιος αναιρεις ό, τι έγραψες νωρίτερα λοιπόν. Δε μπορείς να παρουσιάζεις μια έρευνα ως δεδομένη και μετά να λες ότι τη βρήκες τυχαία στο ίντερνετ. Μπορεί δηλαδή η άποψη σου να στηρίζετε σε μια χαζομάρα που ανέβασε ένα 10 χρόνο. Για άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι διαβάζει επιστημονικά περιοδικά αυτό είναι τεράστιο λάθος και δείχνει άγνοια παιδικού επιπέδου το λιγότερο. Έχεις χειριστεί λάθος το συγκεκριμένο επιχείρημα με το iq που ο ίδιος ξεκίνησες με τυχαία από το ίντερνετ στοιχεία όπως ο ίδιος παραδέχτηκες ότι βρήκες. 2
NT1G Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Από συζήτηση για τα περίπτερα, φτάσαμε να λέμε για το IQ. Insomnia στα καλύτερα του. 🤩 1
TopicStrarter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, gas7777 είπε Έβαλες μια συγκεκριμένη, καθόλου τυχαία εικόνα, η όποια υπάρχει σε ένα συγκεκριμένο σαιτ απ όπου και προέρχεται η έρευνα. Ήθελες να αποδείξεις κάτι και το έκανες με λάθος τρόπο. Ο ίδιος αναιρεις ό, τι έγραψες νωρίτερα λοιπόν. Δεν αναιρώ τίποτα εσύ απλά θες να τρολλάρεις. Ήξερα ήδη ότι έχουμε χαμηλότερο IQ πάτησα στο google ΙQ of countries και έβαλα την πρώτη εικόνα που βρήκα (και σαν αυτή είχε άλλες τόσες όλες συμφωνούσαν) Η σελίδα που προέρχεται η εικόνα ειναι μια σελίδα της πλάκας Στην σελίδα της πλάκας όμως γράφει την πηγή που πήραν την εικόνα (την αναφέρει δηλαδή και άρα δεν έχει σχέση με την σελίδα αλλά με την έρευνα πηγή) όπως το Insomnia που βγάζει νέα τα νέα αυτά καθ αυτά δεν έχουν σχέση με το insomnia και άρα η ποιότητα και το κύρος του insomnia δεν επηρεάζει τα νέα.. Η πηγή ειναι που το κάνει και η πηγή όπως γράφει στην ίδια την σελίδα ειναι αυτή: https://books.google.fr/books?id=i6XDQgAACAAJ] Εσύ απλά πιάστηκες απο το γεγονός (απλά για να τρολλάρεις) ότι ο server που φιλοξενεί την εικόνα έχει και ένα τεστάκι της πλάκας που το έπαιξες και μας το είπες για να αλλοιώσεις την εγκυρότητα απο κάτι που ειναι άσχετο με την σελίδα αυτή καθ'αυτή.
totem_lost Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε 2) είναι per capita και άρα δεν έχει σχέση ο πληθυσμός... Αν μιλάς για αυτή την εικόνα: Όχι προφανώς ΔΕΝ είναι per capita. Εκτός και αν σου φαίνεται λογικό το οτι στην Κίνα ο κάθε πολίτης έχει κάνει κατα μέσο όρο 142,645 δημοσιεύσεις σε 10 μήνες. Για να το κλείσουμε εδώ: Δεν μπορείς να λες οτι 'οι Κινέζοι κάνουν πολλές δημοσιεύσεις διότι από όσες διαβάζω μια σοβαρή πλειοψηφία έχει κινέζικα ονόματα', αφού η Κίνα είναι μια συντριπτικά πολυπληθέστερη χώρα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη παγκοσμίως. Θα πρέπει να κάνεις κάποιου είδους αναγωγή για να διορθώσεις αυτή την 'αδικία'. Δεν πίστευα οτι θα χρειάζονταν τόσες λέξεις για να εξηγήσουν κάτι τόσο οφθαλμοφανές.. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από totem_lost 1
gas7777 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Αγαπητέ μου. Εγώ σου βρήκα από που πήρες την εικόνα. Εσύ παραδέχτηκες ότι τη βρήκες τυχαία στο ίντερνετ. Όλα τα άλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Λες απλά ότι έκανες λάθος και συνεχίζουμε. Ειδάλλως επιμένεις ότι σε τρολαρω και αδιαφορώ. Δεν είναι κακό να κάνει κάποιος λάθος. Κακό είναι να πάει να βγει από πάνω. 2
TopicStrarter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, totem_lost είπε Αν μιλάς για αυτή την εικόνα: Όχι προφανώς ΔΕΝ είναι per capita. Εκτός και αν σου φαίνεται λογικό το οτι στην Κίνα ο κάθε πολίτης έχει κάνει κατα μέσο όρο 142,645 δημοσιεύσεις σε 10 μήνες. Οκ έκανα λάθος νόμιζα ότι ήταν per capita δεν έχει σημασία όμως πάλι έχει περισσότερες η κίνα και βάσει πληθυσμού (που ειναι λιγάκι άκυρο μιας και πιο σχετικό ειναι ο πληθυσμός των διδακτόρων μιας χώρας και όχι γενικός πληθυσμός της χώρας) συγκρίνοντας την με χώρες με μεγαλύτερους πληθυσμός σαν και αυτή. Είναι άσχετο έτσι και αλλιώς με το θέμα της κουβέντας (για το αν οι ασιάτες -στην καταγωγή- επικρατούν σε επιστημονικούς κλάδους και γενικά αν θεωρούνται έξυπνοι) και τέλος πάρε εδώ να δεις πως στις ΗΠΑ (το μεγαλύτερο κυκλάκι στην εικόνα που διάλεξες και δεν έχει άμεση σχέση με την κουβέντα αλλά έμμεση) οι ασιάτες διδάκτορες κατέχουν μεγάλο ποσοστό της πίτας στις θετικές επιστήμες (και άρα ειναι υπεύθυνοι για ένα μεγάλο ποσοστό της τιμής των δημοσιεύσεων που παραθέτεις) https://www.nsf.gov/statistics/nsf96311/5minor.htm#field
kondoras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, NT1G είπε Από συζήτηση για τα περίπτερα, φτάσαμε να λέμε για το IQ. Insomnia στα καλύτερα του. 🤩 Τελικά πόσο IQ χρειάζεται κάποιος για να ανοίξει περίπτερο; 😋
TopicStrarter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, gas7777 είπε Αγαπητέ μου. Εγώ σου βρήκα από που πήρες την εικόνα. Εσύ παραδέχτηκες ότι τη βρήκες τυχαία στο ίντερνετ. Όλα τα άλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Όχι απλά δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά είναι σαν να πήρα αυτή την εικόνα Και να λέω πως η Sony έβγαλε ένα audiophile grade μηχάνημα πολύ καλό κτλ και επειδή την πήρα απο το google και έτυχε η πρώτη μεταξύ άλλων ίδιων να ήταν απο το insomnia Να μου λες "ε σιγά το site βλακεία θα ειναι το μηχάνημά που ξέρουν αυτοί απο audiophile grade hardware δες τα σχόλια τους" κτλ... που ειναι άκυρο και άσχετο. όπως σου είπα είχα ήδη την γνώση για την συγκεκριμένη θέση μας και απλά έψαξα μια εικόνα που ήδη ήξερα πως υπάρχει και ήδη ήξερα πως έχουν γίνει έρευνες (και μάλιστα και στην ελλάδα μεταπολεμικά) που συμφωνούν και έβαλα την εικόνα απλά ως οπτική αναφορά . και στο ιδιο το site υπάρχει η αναφορά στην πηγή της εικόνας άρα εσύ αν δεν ήθελες να τρολλάρεις θα σταματούσες εκει... Θα μπορούσα να σου πω απευθείας ότι το ήξερα πως έχει την πηγή και να τελείωνε εκει.. απλά εκμεταλλεύεσαι την ειλικρίνεια μου για να συνεχίσεις το trolling. 15 λεπτά πριν, kondoras είπε Τελικά πόσο IQ χρειάζεται κάποιος για να ανοίξει περίπτερο; 😋 βάσει της συζήτησής πριν γίνει derail το IQ αναφέρθηκε απο εμένα με το σκεπτικό ότι επειδή ακριβώς η πολυπλοκότητα ειναι χαμηλή ειναι πιο αρεστή επιχειρηματική επένδυση γιατί ως λαός σε σύγκριση με άλλους έχουμε χαμηλότερο IQ και άρα προτιμούμε πιο απλά σχήματα και ιδέες. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από TopicStrarter
mechpanos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το κλου της υπόθεσης (συνοψίζοντας) είναι: -οτι τα περίπτερα είναι γαμάτα και ότι αν κλείσουν για 1 εβδομάδα θα κατέβουμε στην Ομόνοια απαιτώντας αμεση επαναλειτουργία -το μαγαζί που ρώτησε ο μάστορας δε θα πιάσει στην Ελλάδα γιατί έχουμε τις περιπτεράρες -τα περίπτερα είναι διατηρητέα μνημεία αστικής αρχιτεκτονικής αλλά παρόλα αυτά δικαιούνται εκτός από το τυποποιημένο 1.5Χ1.5 να δημιουργούν ημιυπαίθριους χώρους κατά το δοκούν σε δημόσιο κοινόχρηστο χώρο, χωρίς καμία έγκριση, εξελισσόμενα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του μάρκετινγκ της εποχής -επιχειρηματικά είναι γαμάτα επίσης. το ίδιο και οι τυρόπιτες, καφέ, παγωμένα γιαούρτια κλπ. Με τυποποιημένο ελαιόλαδο και κρασί πχ ασχολείται η λούμπεν πλέμπα της επαρχίας. -Τα ανωτέρω συμβαδίζουν απόλυτα με το ότι είμαστε γεμάτοι IQ και καθόλου τεμπέληδες. -Το insomnia δεν ξέρει από audiophile θεματολογία. - Ξέρει όμως από ΚΒΣ Εργάνη και ΔΛΠ!!! Άντε χρόνο πολλά ρε μάγκες συμφωνούμε διαφωνούμε καλά να είμαστε Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2018 από mechpanos
TopicStrarter Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, mechpanos είπε Το κλου της υπόθεσης (συνοψίζοντας) είναι: -οτι τα περίπτερα είναι γαμάτα και ότι αν κλείσουν για 1 εβδομάδα θα κατέβουμε στην Ομόνοια απαιτώντας αμεση επαναλειτουργία -το μαγαζί που ρώτησε ο μάστορας δε θα πιάσει στην Ελλάδα γιατί έχουμε τις περιπτεράρες -τα περίπτερα είναι διατηρητέα μνημεία αστικής αρχιτεκτονικής αλλά παρόλα αυτά δικαιούνται εκτός από το τυποποιημένο 1.5Χ1.5 να δημιουργούν ημιυπαίθριους χώρους κατά το δοκούν σε δημόσιο κοινόχρηστο χώρο, χωρίς καμία έγκριση, εξελισσόμενα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του μάρκετινγκ της εποχής -επιχειρηματικά είναι γαμάτα επίσης. το ίδιο και οι τυρόπιτες, καφέ, παγωμένα γιαούρτια κλπ. Με τυποποιημένο ελαιόλαδο και κρασί πχ ασχολείται η λούμπεν πλέμπα της επαρχίας. -Τα ανωτέρω συμβαδίζουν απόλυτα με το ότι είμαστε γεμάτοι IQ και καθόλου τεμπέληδες. -Το insomnia δεν ξέρει από audiophile θεματολογία. - Ξέρει όμως από ΚΒΣ Εργάνη και ΔΛΠ!!! Άντε χρόνο πολλά ρε μάγκες συμφωνούμε διαφωνούμε καλά να είμαστε Δεν μου είπες όμως γιατί πήρες κάρτα nvidia και όχι amd μιας και τρέχεις linux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα