NemeSis1990 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Παιδιά δεν είναι για μένα το μαγαζί, είναι για αργοσχολο-συνταξιουχο σε περιοχή με κλεφτρονια πρεζακια
fingolfingr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, για να γίνει σωστά θελει καλή επενδηση και κυριως προσοχή. Αν ο "αργοσχολος" τύπος φέυγει από την καρεκλα για να παει να παρει κατι και ο αλλος από πίσω του αδειάζει το ταμείο.... δεν εχει νόημα. Επίσης πιστευω ότι αν είναι αργόσχολος απλά δεν θα τα βγάλει πέρα.
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε είναι για αργοσχολο-συνταξιουχο Ξέχνα το, δεν κάνει το παιδί 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Απομεινάρι των πολεμων, των κουπονιών ,των μαυραγοριτών και μιας αλλης εποχης γενικοτερα Για να μην κάνουν ντου οι πεινασμένοι Ελπίζω να μην είμαι εδω οταν έρθει στην Ελλαδα https://www.youtube.com/watch?v=eK4e3fFqwlI Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης
NemeSis1990 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, για να γίνει σωστά θελει καλή επενδηση και κυριως προσοχή. Αν ο "αργοσχολος" τύπος φέυγει από την καρεκλα για να παει να παρει κατι και ο αλλος από πίσω του αδειάζει το ταμείο.... δεν εχει νόημα. Επίσης πιστευω ότι αν είναι αργόσχολος απλά δεν θα τα βγάλει πέρα. δε καταλαβες, οταν ο αργοσχολος μεσα στο μαγαζι παει να παρει ενα προιον , ο πελατης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε ΤΙΠΟΤΑ μεσα στο μαγαζι απο το παραθυρακι, δεν φτανει το χερι του! 12 λεπτά πριν, Dionisi$ είπε Απομεινάρι των πολεμων, των κουπονιών ,των μαυραγοριτών και μιας αλλης εποχης γενικοτερα Για να μην κάνουν ντου οι πεινασμένοι Ελπίζω να μην είμαι εδω οταν έρθει στην Ελλαδα https://www.youtube.com/watch?v=eK4e3fFqwlI εδω θα εισαι οταν θα ερθει η μοδα ελλαδα! ολα τα σοβιετικα κολπα θα τα δουμε και στην ελλαδιτσα μας. Την αρχη εκαναν τα ενεχυροδανειστήρια που πηραν οτι χρυσο ειχε ο κοσμακις Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από NemeSis1990 1
DrLo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε εδω θα εισαι οταν θα ερθει η μοδα ελλαδα! ολα τα σοβιετικα κολπα θα τα δουμε και στην ελλαδιτσα μας. Την αρχη εκαναν τα ενεχυροδανειστήρια που πηραν οτι χρυσο ειχε ο κοσμακις go back Madam Amstel, go back κύριε Ηβη-μπλε ... go back κύριοι τις ψιλικατζίδικης νομεκλατούρας της Ευρώπης !
kleo1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) φίλε έχεις μπερδευτεί λίγο. παρουσιάζεις μια ιδέα που δεν επηρεάζει τον πελάτη. Βασικά τον επηρεάζει αρνητικά. Εσύ εξακολουθείς να λες τα θετικά για τον καταστηματάρχη. Αυτό ενδιαφέρει μόνο εσένα, κανέναν άλλον. Τα πράγματα είναι απλά. αν η περιοχή πιστεύεις ότι σηκώνει ένα Mini market, προχώρα (εσύ ή ο γνωστός). Όση κίνηση θα είχε ένα Normal market, τόση κίνηση θα έχει κι εσύ αλλά μικρότερη. τους λόγους τους είπαμε. Αυτά τα συστήματα είναι λύσεις ανάγκης για περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα. αν δεν υπήρχε η εγκληματικότητα δε θα το έκανε κανείς. Γιατί; γιατί είναι μια βλακεία. προσωπικά, εκτός των άλλων εμένα θα με έπιανε ψυχοπλάκωμα. θα αισθανόμουν όπως όταν επισκέφτηκα χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και είδα αυτές τις χαρακτηριστικές πολυκατοικίες από κοντά. εκεί είχα πετύχει τέτοια καταστήματα και μου θυμίζει τέτοιες καταστάσεις. το παρουσιάζεις όλο αυτό σαν μόδα. πως είναι τα ροζ φλαμίνγκο..... μόνο που δεν είναι μόδα αλλά είναι κατάντια. σα να λέω ότι θα ανοίξω κατάστημα και θα βάλω μια δερμάτινη καρέκλα να κάθομαι κι ένα inverter a/c και θα παίζω με το ipad. πως σας φαίνεται η ιδέα; στα @@ θα μου πει ο πελάτης, κάτσε και πάνω στο ψυγείο τι με νοιάζει εμένα Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από kleo1 1
Lanike71 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 ^ Το θέμα είναι τι αποδοχής θα τύχει από τους πελάτες. Σημασία δεν έχει τι λες εσύ και γω. Και γω απέφευγα να πάω σε ορθάδικα κάποια χρόνια πριν. Μαγαζιά, που καθόσουν ένα 6ωρο όρθιος με το ποτό στο χέρι, στριμωγμένος σα σαρδέλα. Το θέμα είναι ότι τα μαγαζιά γέμιζαν...
NT1G Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Lanike71 είπε ^ Το θέμα είναι τι αποδοχής θα τύχει από τους πελάτες. Σημασία δεν έχει τι λες εσύ και γω. Και γω απέφευγα να πάω σε ορθάδικα κάποια χρόνια πριν. Μαγαζιά, που καθόσουν ένα 6ωρο όρθιος με το ποτό στο χέρι, στριμωγμένος σα σαρδέλα. Το θέμα είναι ότι τα μαγαζιά γέμιζαν... Σωστά, αλλά εσένα τι περισσότερο θα σου προσφέρει σαν πελάτης, αυτό το μαγαζί, σε σχέση με το περίπτερο. Γιατί το ορθάδικο που λες μάλλον κάτι διαφορετικό είχε σε σχέση με τα υπόλοιπα.
NemeSis1990 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 22 λεπτά πριν, kleo1 είπε μόνο που δεν είναι μόδα αλλά είναι κατάντια. δικιο εχεις, και δυστυχος επειδη ειναι ενα μερος με πολλα λαμογια κλεφτρονια κλπ ειναι η μονη επιλογη.
Lanike71 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, NT1G είπε Σωστά, αλλά εσένα τι περισσότερο θα σου προσφέρει σαν πελάτης, αυτό το μαγαζί, σε σχέση με το περίπτερο. Γιατί το ορθάδικο που λες μάλλον κάτι διαφορετικό είχε σε σχέση με τα υπόλοιπα. Κατ' εμέ, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Τα κρουασάν δεν τα ζουλάνε όπως τις ντομάτες στα SM, οπότε ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
ziaba Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Το ίδιο περίπτερο υπάρχει στο μοναστήρι του Αρχαγγέλλου Μιχαήλ στο Μανταμάδο εδώ στην Λέσβο άπλα πουλάει κομποσκοίνια, εικόνες κλπ ... κάθε μέρα τέτοια εποχή γίνεται τις τρελής απ έξω, πρέπει να περιμένεις μέχρι μίση ώρα για να αγοράσεις κάτι ... μάλιστα το δούλευέ άνθρωπος με ένα χέρι που πήγα την τελευταία φορά
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, fingolfingr είπε Πάντως εχω δεί στην περιοχή μου αρκετά "ψιλικατζίδικα" που καποτε είχαν μόνο τσιγάρα, εφημερίδες και κανενα παγωτό να το εχουν γυρίσει σε mini market κατασταση. Προφανως εχουν πολύ περιορισμένες ποσότητες και τιμές καπως τσιμπημένες σχετικά με τα super αλλα όταν θες πχ ετοιμη μπεσαμέλ κυριακή πρωί (συμβαίνει) ή γαλα εβαπορέ διχτάκι στις 10 το βράδυ για να εχεις το πρωί με τον καφέ.... βολεύει. Είναι ανοιχτά μεχρι αργά (11-12 το βράδυ) και εχουν σχεδόν τα παντα από λίγο. Προφανώς μόνο με τσιγάρα εφημερίδες και παγωτά δεν μπορείς να επιβιώσεις πλέον, οπότε πρέπει να αυξήσεις την γκάμα των προϊόντων σου για να προσελκύσεις πελάτες.
Dr_Slump Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Γιατί γίνεται σε οικοδομή και όχι μόνα τους; Όταν χτιστεί δηλαδή καταργείται;
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε Παιδιά δεν είναι για μένα το μαγαζί, είναι για αργοσχολο-συνταξιουχο σε περιοχή με κλεφτρονια πρεζακια Ο οποίος λογικά θα αιτηθεί διακοπή της σύνταξης για να κάνει έναρξη επαγγέλματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα