thephotoshoped Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Πόσο καφενειακη λογική ρε φίλε πλέον ο κουτοπονηρος Έλληνας; Ξέρεις τι είναι ο GDPR; Έχεις δουλέψει στη ζωή σου σε επιχείρηση στον ιδιωτικό τομέα για να καταλάβεις τι σημαίνει συγκατάθεση εφαρμογή και συμμόρφωση με τον GDPR. Έχεις την παραμικρή ιδέα πως λειτουργεί η δικαιοσύνη; Τι κόστος έχει μια μήνυση; Το ότι το δικό σου μακρύ και κοντό θα καθυστερησουν μια πολύ πιο σημαντική υπόθεση για κάποιον που πραγματικά χρειάζεται το δικαστήριο και είναι ήδη υπερφορτωμενα από δικομανεις. Βρήκες νομίζεις ευκαιρία για να κονομήσεις. Σε φαντάζομαι εσένα οδηγό. Να φρενάρεις μέσα στο δρόμο και να σε χτυπάει ο καημένος από πίσω, για να βάλεις καινούργιο προφυλακτήρα επειδή τον γρατζουνισες. Σοβαρεψου και βρες άλλους τρόπους να βγάλεις ψωρολεφτα. Κοίταξε να συμμορφωθείς και να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται. 3 2
nojom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε Πόσο καφενειακη λογική ρε φίλε πλέον ο κουτοπονηρος Έλληνας; Ξέρεις τι είναι ο GDPR; Έχεις δουλέψει στη ζωή σου σε επιχείρηση στον ιδιωτικό τομέα για να καταλάβεις τι σημαίνει συγκατάθεση εφαρμογή και συμμόρφωση με τον GDPR. Έχεις την παραμικρή ιδέα πως λειτουργεί η δικαιοσύνη; Τι κόστος έχει μια μήνυση; Το ότι το δικό σου μακρύ και κοντό θα καθυστερησουν μια πολύ πιο σημαντική υπόθεση για κάποιον που πραγματικά χρειάζεται το δικαστήριο και είναι ήδη υπερφορτωμενα από δικομανεις. Βρήκες νομίζεις ευκαιρία για να κονομήσεις. Σε φαντάζομαι εσένα οδηγό. Να φρενάρεις μέσα στο δρόμο και να σε χτυπάει ο καημένος από πίσω, για να βάλεις καινούργιο προφυλακτήρα επειδή τον γρατζουνισες. Σοβαρεψου και βρες άλλους τρόπους να βγάλεις ψωρολεφτα. Κοίταξε να συμμορφωθείς και να βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται. συγνώμη αλλά αυτές που λες είναι άκυρα. το τι κάνει η επιχείρηση ή τι πρέπει να κάνει δε με απασχολεί καθόλου. Είναι υποχρεωμένη να τηρεί κάποιους κανόνες. ΤΕΛΟΣ Είναι σα να μου λές ότι δε σου κόβω απόδειξη γιατί ξέρεις πόσα έξοδα φόρους,εισφορές έχει να πληρώσει μια επιχείρηση; δικαιοσύνη: με την ίδια λογική όταν εσύ θες θέλεις να βγεις βόλτα με το αυτοκίνητο να στο απαγορεύσουμε διότι ξέρεις πόσοι κυκλοφορούν στο δρόμο για να σοβορότερους λόγους; Δε γίνεται να δημιουργείται μποτιλιάρισμα επειδή εσύ θες να πας τη βόλτα σου. Πως σου φαίνεται αυτό; το παράδειγμα με τον προφυλακτήρα είναι κι αυτό παρόμοιου επιπέδου με τα άλλα. θα είχες δίκιο, αν φρόντιζα με ύπουλο τρόπο να μου στείλουν το μήνυμα και μετά έκανα καταγγελία. Εδώ δεν έκανα κάτι τέτοιο και εννοείται σε καμια περίπτωση δε θα έκανα αυτό που περιγράφεις διότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Στη δική μου περίπτωση δε προκαλώ εγώ. φανταζομαι καταλαβαίνεις τη διαφορά 2
Ntinaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, DrLo είπε Αυτό είναι το παράνομο. Δεν ηξερα οτι ειναι παρανομο να διεκδικεις αποζημιωσεις. 1
Speculoos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Πιο εύκολα θα βγάλεις λεφτά αν κυκλοφορείς με ψόφιες μύγες στην τσέπη και τις ρίχνεις διακριτικά στο πιάτο που σου σερβίρουν στο εστιατόριο. 1
DrLo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 56 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Δεν ηξερα οτι ειναι παρανομο να διεκδικεις αποζημιωσεις. Φυσικά, Έτσι κι αλλιώς είναι λίγα αυτά που ξέρεις. Επειδή ως κλασσικός insomniac δεν σου κόβει και πολύ "Το να βάζω λεφτά" <> "αποζημείωση" Αποζημείωση είναι αυτό που θα σε φέρει στη πρώτερή σου κατάσταση Βγάζω λεφτά είναι βρίσκω τρόπο να βγάλω λεφτά για να έχω εισόδημα. ΥΓ: Δεν έχω την φιλοδοξία να σε κάνω να καταλάβεις τη διαφορά αν δεν μπορείς. Το πιτσιρίκι που άνοιξε το thread δε το πήρα στα σοβαρά γιατί είναι προφανές ότι είναι ακόμα σε φάση "πιπιλάω το δάχκτυλο". Εσύ είσαι παλιός άρα το ελαφρυντικό της "μεταεφηβικής ηλικίας δεν εφαρμόζεται σε εσένα. 1 1
fuz10n Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 μου αρεσει που ολοι κραζετε τους ελληνες με την πρωτη ευκαιρια, ενω οι διανοουμενοι του εξωτερικου ασχολουνται επι δεκαετιες και εχουν κανει πλεον επιστημη το πως να μηνυσεις εταιριες για κουραφεξαλα αιτιολογιες. μεχρι και ετησια τοπ10 αποζημιωσης υπαρχουν. καθομουν τουαλετα σημερα και το πλυντηριο πανω εγραφε σε ελληνικο ταμπελακι «πριν βαλετε πλυντηριο βεβαιωθειτε οτι δεν εχει μπει καποιο παιδι η κατοικιδιο μεσα» TS παρτους και τα σωβρακα. «παρτους» γιατι τελικα ολοι εμεις θα πληρωσουμε οπως και να χει αν προκειται για ασφαλισμενο χρημα 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Δεν ηξερα οτι ειναι παρανομο να διεκδικεις αποζημιωσεις. 21 λεπτά πριν, DrLo είπε Φυσικά, Έτσι κι αλλιώς είναι λίγα αυτά που ξέρεις. Επειδή ως κλασσικός insomniac δεν σου κόβει και πολύ "Το να βάζω λεφτά" <> "αποζημείωση" Αποζημείωση είναι αυτό που θα σε φέρει στη πρώτερή σου κατάσταση Βγάζω λεφτά είναι βρίσκω τρόπο να βγάλω λεφτά για να έχω εισόδημα. ΥΓ: Δεν έχω την φιλοδοξία να σε κάνω να καταλάβεις τη διαφορά αν δεν μπορείς. Το πιτσιρίκι που άνοιξε το thread δε το πήρα στα σοβαρά γιατί είναι προφανές ότι είναι ακόμα σε φάση "πιπιλάω το δάχκτυλο". Εσύ είσαι παλιός άρα το ελαφρυντικό της "μεταεφηβικής ηλικίας δεν εφαρμόζεται σε εσένα. μηπως ειναι μονο ανηθικο και οχι παρανομο; 2
Arkin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Πηγαινε σε κανενα καταστημα apple εκεινα που ειναι ολο τζαμι και διαφανες τρακαρε επιτηδες σπασε καμια μυτη και κανε μηνυση μετα.
nojom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, fuz10n είπε μηπως ειναι μονο ανηθικο και οχι παρανομο; προφανώς και δε θα σου απαντήσει. δε κάθεται να ασχολείται με πιτσιρίκια. αφού λέει ότι είναι παράνομο, έτσι θα είναι ακολουθάς το γράμμα του νόμου αλλά είσαι παράνομος. μάλιστα. το ακούσαμε και αυτό. 3 ώρες πριν, Arkin είπε Πηγαινε σε κανενα καταστημα apple εκεινα που ειναι ολο τζαμι και διαφανες τρακαρε επιτηδες σπασε καμια μυτη και κανε μηνυση μετα. τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; όπως και το παράδειγμα του thephotoshoped με τον προφυλακτήρα και το αστειάκι του Speculoos με τις μύγες και στις 3 περιπτώσεις πας με δόλο, να πετύχεις αυτό που θέλεις. καθαρή εξαπάτηση. τι σχέση έχει αυτό που λέω εγώ με τα 3 παραδείγματα; αν κάποιοι δε μπορούν να διακρίνουν διαφορά τι να πω...... Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι παράνομος στην περίπτωση μου είναι η επιχείρηση. Εγώ θέλω να κάνω την καταγγελία και βγαίνουν κάποιοι και χαρακτηρίζουν εμένα παράνομο. Για την επιχείρηση ουδέν σχόλιο. Απορώ που δε με αποκάλεσαν και ρουφιάνο ακόμα. παράδειγμα μήπως και κάποιοι καταλάβουν: Ένα κατάστημα κάνει κάποια παρανομία (δε κόβει αποδείξεις, έχει ανασφάλιστο προσωπικό........), εγώ κάνω καταγγελία. Όλα καλά μέχρι εδώ. Δε φαντάζομαι να είμαι παράνομος; Εγώ όμως είμαι ανταγωνιστής και στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω να τον βγάλω απο τη μέση για να μην έχω ανταγωνισμό. μήπως είμαι παράνομος τώρα; ανήθικη κίνηση ίσως, παράνομη όχι Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από nojom
Comic maniak Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, nojom είπε προφανώς και δε θα σου απαντήσει. δε κάθεται να ασχολείται με πιτσιρίκια. αφού λέει ότι είναι παράνομο, έτσι θα είναι ακολουθάς το γράμμα του νόμου αλλά είσαι παράνομος. μάλιστα. το ακούσαμε και αυτό. τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; όπως και το παράδειγμα του thephotoshoped με τον προφυλακτήρα και το αστειάκι του Speculoos με τις μύγες και στις 3 περιπτώσεις πας με δόλο, να πετύχεις αυτό που θέλεις. καθαρή εξαπάτηση. τι σχέση έχει αυτό που λέω εγώ με τα 3 παραδείγματα; αν κάποιοι δε μπορούν να διακρίνουν διαφορά τι να πω...... Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι παράνομος στην περίπτωση μου είναι η επιχείρηση. Εγώ θέλω να κάνω την καταγγελία και βγαίνουν κάποιοι και χαρακτηρίζουν εμένα παράνομο. Για την επιχείρηση ουδέν σχόλιο. Απορώ που δε με αποκάλεσαν και ρουφιάνο ακόμα. Ένα κατάστημα κάνει κάποια παρανομία (δε κόβει αποδείξεις, έχει ανασφάλιστο προσωπικό........), εγώ κάνω καταγγελία. Όλα καλά μέχρι εδώ. Δε φαντάζομαι να είμαι παράνομος; Εγώ όμως είμαι ανταγωνιστής και στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω να τον βγάλω απο τη μέση για να μην έχω ανταγωνισμό. μήπως είμαι παράνομος τώρα; ανήθικη κίνηση ίσως, παράνομη όχι Χωρις να θελω να σε προσβαλλω, εσυ θες να παρεις λεφτα και οχι να επιβαλλεις την δικαιοσυνη. Δεν σε τρωει το δικιο, σε τρωει το χαρτζιλικι. Φιλε μου αμα ηταν ετσι καθε φορα που παω στον φουρνο της γειτονιας και περνω ενα γαλα και δεν μου κοβει αποδειξη να κανω καταγγελεια μπας και παρω λεφτα απο την γιαγουλα. Το εχετε παρατραβηξει μου φαινεται. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2018 από Comic maniak 1
NT1G Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Αν κάνετε καταγγελία για μη-απόδειξη, λεφτά δεν θα πάρετε πάντως... 🙂
papp0us Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Εσύ γιατι να πάρεις λεφτά; Αν κάνεις καταγγελία, και πράγματι κάποια επιχείρηση έχει παρανομήσει, θα φάει πρόστιμο. Εσύ απο που και ως που να διεκδικήσεις αποζημίωση;
Jiakometi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Ok Να το κάνεις.. Βρες έναν δικηγόρο, πλήρωσε τον για να ασχοληθεί , βρες πως μπορεί να βρήκαν τα στοιχεία σου (στον δυτικό κόσμο ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας - ο κατήγορος πρέπει να αποξείξει την κατηγορία όχι ο κατηγορούμενος την αθωότητα του). Επίσης σκέψου μήπως παίζει η περ'ιπτωση να 'έδωσες κάπου αλλού τα στοιχεία σου και εκείνοι στα privacy terms είχαν μια παράγραφο που ανέφερε κάτι σαν: "Διατηρούμε το δικαίωμα να γνωστοποιήσουμε τα στοιχεία σας για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς σε τρίτους συνεργάτες μας ..........." Μετά από όλα αυτά ακόμη και αν ήταν παράτυποι τότε καλώς θα πληρώσουν πρόστιμο αλλά αυτό θα καταλήξει στο κράτος, όπως ειπώθηκε παραπάνω. Μετά θα πρέπει να αποδείξεις την ζημιά (θετική ή αποθετική) που υπέστης από τις πράξεις τους.... Τότε ναι θα πάρεις αποζημίωση... Εμπρός λοιπόν .... βλέπω πεδίον δόξης λαμπρό. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις