Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

όχι καμία σχέση αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω συζητήσεις με ψυχασθενείς ειδικά με σχιζοφρενείς 

Να δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα.....no offense though.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

όχι καμία σχέση αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω συζητήσεις με ψυχασθενείς ειδικά με σχιζοφρενείς 

Τι θα καταλάβεις δηλαδή αν μιλήσεις με σχιζοφρενείς οι οποίοι παίρνουν την αγωγή τους?

Μάλλον έχεις λάθος εικόνα στο μυαλό σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λήψη της ηρωίνης γίνεται με διάφορους τρόπους: ενδοφλέβια, ρινικά και εισπνέοντας τους καπνούς της θερμαίνοντας ποσότητα σε φύλλο αλουμινίου.

1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

δεν θα κερδιζες τπτ και δεν ξερεις να κανεις τετοια συζητηση ( εννοω οτι δεν εισαι εξιδικευμενος , παιζει να ηταν και επικινδυνο)

το αστειο ειναι οτι την ηρωινη την ανακαλυψανε ως "θεραπεια" για την απεξαρτηση απο την μορφινη.. φανταστειτε εκπληξη οταν το καταλαβαν :P

Επεξ/σία από nipoa
  • Like 1
Δημοσ.

Στα ποδια βαράνε ανάμεσα από τα δάχτυλα και σε άντρα έχω ακούσει ότι βαράνε στα γεννητικά όργανα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντου βαρανε το ειπαμε ναι, ακομα και στο ματι ( στο ασπραδι )

Επεξ/σία από nipoa
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Έχω δει με τα μάτια μου μέχρι και συνταγή για ρυζόγαλο με πρέζα

Link?

Ο Πετρετζίκης την έκανε?

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι όλα ενέσιμα,όμως αυτό είναι το καθιερωμένο στα πρεζάκια.

Το οτι Βαράνε παντού ενέσεις,όπως αναφέρθηκε πιο πάνω γίνεται όταν τους τελειώνουν οι φλέβες γιατί τις έχουν κάψει και ψάχνουν να βρούν σημεία :huh:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετα διαβασμενους σας βρισκω,,,

Ναρκωτικα υπαρχουν και σε χαπια. Επισης αλλα σνιφαρονται και αλλα γινονται ενεση σε μερη που δεν βλεπεις, π.χ. πατουσες. Κατι μοντελα που παιρνουν το κανουν εκει για να μην τους χαλασει την μοστρα.

2 ώρες πριν, Pa0ki είπε

Τι θα καταλάβεις δηλαδή αν μιλήσεις με σχιζοφρενείς οι οποίοι παίρνουν την αγωγή τους?

Μάλλον έχεις λάθος εικόνα στο μυαλό σου

Τους θεωρει ψαγμενους. Ειναι το movie profile που εχουν χτισει για τους συγκεκριμενους. Πρωταγωνιστες ειναι ή the mouth of truth

1 ώρα πριν, nipoa είπε

παντου βαρανε το ειπαμε ναι, ακομα και στο ματι ( στο ασπραδι )

Αυτο νομιζω δεν παιζει

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Έχω πετύχει πρεζάκι να κατεβάζει βρακι στη μέση του δρόμου (ροτοντα) και ενώ νόμιζα ότι θα κατουρισει, αυτός βάρεσε την ένεση στο π@παρι του 

• Sad 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mylo είπε

Έχω πετύχει πρεζάκι να κατεβάζει βρακι στη μέση του δρόμου (ροτοντα) και ενώ νόμιζα ότι θα κατουρισει, αυτός βάρεσε την ένεση στο π@παρι του 

τυπε εσυ δουλεια δεν ειχες και καθοσουν και κοιταζες ανδρικους φαλλους? 🤗🤗

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Ξέρεις τί είναι η σχιζοφρένεια; Ακόμα και εσύ μπορεί να είσαι χωρίς να το ξέρεις. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Apoll είπε

Ξέρεις τί είναι η σχιζοφρένεια; Ακόμα και εσύ μπορεί να είσαι χωρίς να το ξέρεις. 

Ολοι μας δηλαδη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...