Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η "απελευθέρωση" της αγοράς γενικά δεν επωφέλησε τον Έλληνα καταναλωτή. Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες Τηλεπικινωνιών και Ταχυδρμείων είναι οι ακριβότερες της Ευρώπης.

Το πέτυχα τυχαία εδώ: http://www.zougla.gr/money/agores/article/mia-endiaferousa-meleti-ti-plironi-o-elinas-akrivotera-apo-ka8e-evropeo

Μπορείτε όμως να δείτε αναλυτικά εδώ: https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Comparative_price_levels_of_consumer_goods_and_services

Και τον πίνακα με τις τηλεπικοινωνίες εδώ: https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Comparative_price_levels_of_consumer_goods_and_services#Price_levels_for_personal_transport_equipment.2C_transport_services.2C_communication.2C_restaurants_and_hotels

Φταίει η ΕΕΤΤ, φταίει κάποιο λόμπυ, φταίει...; Η ουσία είναι πως εδώ στην Ελλάδα, ο βλάχος άγιος κι αν γενεί, σκατένια δόξα θα χει! Ούτε αυτό δούλεψε όπως θα έπρεπε.

• Απαντ. 274
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Goriillaki5 είπε

οχι δεν οδηγω τιποτα,δεν εχω δυστυχως διπλωματα.

ειμαι και 50+...

Αδερφέ λυπάμαι και εύχομαι να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο,είμαι και γω σε άνω των 40 και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρείς δουλειά αφού οι περισσότεροι ζητάνε παλικαράκια κάτω απο 30...

Είναι μεγάλο πακέτο να είσαι χωρίς ρεύμα δεν έχετε άλλους συγγενείς η κάποιους να βοηθήσουν στο ποσό που χρειάζεται ? η κάποιον ηλεκτρολόγο γνωστό η της γειτονιάς, που να μπορεί να συνδέσει το ρεύμα ?

Πάντος επειδή δεν πήγαινε με τις υπερχρεώσεις στήν ΔΕΗ ιδιαίτερα Καλοκαίρι/Χειμώνα στήν Εταιρία που πήγαμε (αρχίζει με Η )την αλλαγή ονόματος και την διαδικασία για αυτήν την έκαναν εκείνοι Δωρεάν,βέβαια δεν είχαμε βγάλει ποτέ πιστοποιητικό ΔΕΔΗΗΕ γιαυτό και με την αλλαγή μας ήρθε μερικούς μήνες μετά χαρτί απο την ΔΕΔΗΗΕ,πως θα πρέπει να φωνάξουμε ιδιώτη ηλεκτρολόγο και να βγάλουμε αλλά αυτό είναι κάνα 30-40 ευρώ.

Δημοσ.

Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα που ήρθε ο λογαριασμός διπλός επειδή δεν αφαίρεσαν τον προηγούμενο που τον πλήρωσα και μάλιστα 2 εβδομάδες πριν τη λήξη;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε

Εγώ τι πρέπει να κάνω τώρα που ήρθε ο λογαριασμός διπλός επειδή δεν αφαίρεσαν τον προηγούμενο που τον πλήρωσα και μάλιστα 2 εβδομάδες πριν τη λήξη;

Τα ιδια και σε εμας, απλα πληρωνεις την διαφορα.
Σε εμας μαλιστα δεν βαζουν την εκπτωση...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Και γιατι θελουν να τη πουλησουν σε εξευτελιστικη τιμη?

ΕΚ?

Συμφέροντα, μπορεί καποιο ανώτατο στέλεχος να έχει δωροδοκηθεί οπως γινετε παντα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε

Και δε μου λέτε,που είναι καλύτερα να πληρώνω τους λογαριασμούς;

Στη ΔΕΗ ή τράπεζα.

Μπορείς και ταχυδρομείο αλλά έχει προμήθεια.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Στη ΔΕΗ ή τράπεζα.

Μπορείς και ταχυδρομείο αλλά έχει προμήθεια.

Στο ταχυδρομειο οχι δεν ειναι καλα, ειχε δημιουργηθει θεμα οτι ειπρατουν τα χρηματα και καθυστερουν να τα δωσουν στην ΔΕΗ γιατι κλεινουν δικες τους ελλειψεις.
e banking οπου μενουν τα παντα για οσα χρονια χρειαστει, χωρις κινδυνο να χασεις το χαρτακι/αποδειξη πληρωμης

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cosmonaut21 είπε

Και δε μου λέτε,που είναι καλύτερα να πληρώνω τους λογαριασμούς;

Μακρια απο ταχυδρομειο και ebanking. Εχουν προμηθειες. Μεσω του site της ΔΕΗ 5 λεπτα ειναι με καρτα και τελος. Ουτε προμηθειες τιποτα και πηγαινουν απευθειας τα χρηματα. Και οτε αρχισαν να βαζουν προμηθειες τα ebanking χθες τον πληρωσα μεσα απο το cosmote app στο κινητο με καρτα σε μισο λεπτο την εχω παντα αποθηκευμενη γιατι βαζω καρτες απο εκει. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, orck είπε

Στον ΟΤΕ υπηρχαν τοτε που λες τα αναλογικα κεντρα με τα ρελεδακια, εχεις τυχει να βρεθει μεσα σε ενα τετοιο κεντρο; Ειχαμε παει εκπαιδευτικη εκδομη και καθως περπατουσες στους διαδρομους ακουγες απο παντου τακ-τακ-τακ τα ρελεδακια που χτυπαγαν, ουσιαστικα καλουσαν τα νουμερα, υπηρχε ολοκληρη ομαδα που τα συντηρουσε ολα αυτα, κολλαγαν και τα αντικαθιστουσαν.
Μετα ολες αυτες οι ντουλαπες που ηταν σε ενα τεραστιο δωματιο αντικαταστασθηκε απο μια μικρη ντουλαπιτσα σε μια γωνια, αυτο δεν ηθελε τιποτα, ρευμα και κλιματισμο και αντε να αλλαξεις καμια καρτα που και που.
Τωρα ετοιμαζονται για ενοποιηση δικτυου, και αντι να εχουμε τηλεφωνικα κεντρα και dslam θα κρατησουμε μονο τα δευτερα και θα στελνουμε ολες τις υπηρεσιες απο εκει.
Βλεπεις την διαφορα;

Παλιοτερα τα αυτοκινητα ηθελαν οικογενιακο πλανο για να μπορεσει μια οικογενεια να αγορασει ενα αυτοκινητο, ηταν πολυ ακριβα. Πλεον σε καθε οικογενεια εχουν ο καθενας το δικο του. Μηπως πιστευεις οτι παλια οι αυτοκινητοβιομηχανιες ηταν ελληνικου δημοσιου και το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τους εδινε υψηλα επιδοματα ενω τωρα ιδιωτικοποιηθηκαν εγινε το προιον πιο προσιτο;
Η ΜΗΠΩΣ σε καποια πραγματα η τεχνολογια προχωρησε μπροστα με καλυτερες υλοποιησεις (πιο φτηνες, πιο αποδοτικες)
Σαφως και επαιζε και παιζει το πελατακι που το χρυσωναν για να μην ριξει στην καλπη τους αλλους αλλα ειναι η και η τεχνολογια που παει μπροστα.

Διαφωνω εν μέρει. Αν είχε μείνει μόνο ο ΟΤΕ οι τιμές θα ήταν πολύ υψηλότερες. 

Οσο για τις τιμές αν θυμάσαι στις παλιές οικογενειες υπήρχαν και 5-6 παιδιά δούλευε μόνο ο πατέρας και παίρνανε σπίτια εξοχικά αυτοκίνητο χωρίς δάνεια και πιστωτικές. Αντε να βρεις σήμερα άνθρωπο να αγοράσει σπίτι και καινούριο αυτοκίνητο 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Pain_Nagato είπε

Αυτό το thread είναι σαν να βλέπω συνδικαλιστές να μαλώνουν για το ποιος θα αποκαλύψει πρώτος το μεγαλύτερο σκάνδαλο και όλοι βάζουν μέσα την παράμετρο του κακοπληρωτή που φεσώνει, χωρίς να γνωρίζεται στην ουσία τίποτα για το θέμα γιατί δεν έχετε ασχοληθεί και απλά αναπαράγετε τα δελτία ειδήσεων. Αλλά φαντάζομαι τα iPhone X ορισμένοι απο αυτούς δεν τα ρίχνουν ούτε 10€ στις αγγελίες τους. Μιλάμε για φουλ υποκρισία. Και εντωμεταξή κανείς δεν έδωσε μια ουσιαστική απάντηση γιατί κανείς δεν ασχολήθηκε προφανώς απλά βγάλατε τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ για ακόμα μια φορά απο μέσα σας........

Καλά πήγαινε σε καμιά μάχη με τους akatsuki και άσε το ηλεκτρικό για τους ειδικούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...