Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η μάνα μου πλήρωσε στα ΕΛΤΑ εγώ πήγα στη ΔΕΗ,με δέχτηκαν μια χαρά.

Δεν έχουν σημασία οι λεπτομέρειες,το θέμα είναι;ι τι μπορώ να κάνω να τελειώσει αυτό το θέμα.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατ αρχας κακως σε δεχτηκαν χωρις εξουσιοδοτηση .Με τα προσωπικα δεδομενα γινεται χαμος τελευταια.

Η μαννα σου να παει ή εσυ με εξουσιοσοτηση και να κανεις αιτηση να σου πιστωσου το πληρωμενο  ποσο .Βαλε και λιγο τις φωνες ..Αποδιδουν .

Δημοσ.
Στις 27/8/2018 στις 11:49 ΜΜ, ObeyWario! είπε

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 11770 για οποιοδήποτε αίτημα ή πληροφορία. 

Για κλήσεις από το εξωτερικό μπορείτε να καλείτε στο +30 211 211 0770 και η κλήση σας θα δρομολογείται στο 11770.

Ωράριο Λειτουργίας: 
Δευτέρα - Παρασκευή 7:00π.μ. – 7:00μ.μ. 

Η χρέωση πελάτη στο 11770 είναι μία αστική μονάδα/λεπτό για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο πανελλαδικά. Για κλήσεις από κινητό ή από το εξωτερικό, η χρέωση ακολουθεί τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου της τηλεφωνικής σας σύνδεσης. Οι διαφορετικές χρεώσεις από παρόχους σταθερής & κινητής τηλεφωνίας άπτονται της πολιτικής τους.

Εντωμεταξυ ειναι τερμα παρανομο που ολες οι εταιριες για επικοινωνια μαζι τους δινουν μονο 4 ψηφια η 5 ψηφια νουμερα που χρεωνουν φουλ αλλα στην μπανανια ουδεις ασχολειται με τετοιες λεπτομερειες.....

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, DYEL είπε

η μάνα μου πλήρωσε στα ΕΛΤΑ εγώ πήγα στη ΔΕΗ,με δέχτηκαν μια χαρά.

Δεν έχουν σημασία οι λεπτομέρειες,το θέμα είναι;ι τι μπορώ να κάνω να τελειώσει αυτό το θέμα.

Δεν έχει σημασία σε ποιο όνομα είναι ο λογαριασμός.

Την πληρωμή μπορείς να την κάνεις κι εσύ, είτε μέσω ίντερνετ είτε μέσω ΑΤΜ.

Σου δίνει τα λεφτά κι εσύ πληρώνεις με έναν από τους τρόπους που αναφέρονται και της δίνεις την απόδειξη πληρωμής.

Πιο απλά δεν γίνεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Δεν έχει σημασία σε ποιο όνομα είναι ο λογαριασμός.

Την πληρωμή μπορείς να την κάνεις κι εσύ, είτε μέσω ίντερνετ είτε μέσω ΑΤΜ.

Σου δίνει τα λεφτά κι εσύ πληρώνεις με έναν από τους τρόπους που αναφέρονται και της δίνεις την απόδειξη πληρωμής.

Πιο απλά δεν γίνεται. 

Πιο απλα δεν γινεται τι?

Εχεις διαβασει το  θεμα και σχολιαζεις?

Ξαναλεω,εχω πληρωσει λογαριασμο και ηδη στους 2 επομενους παραμενει το ποσο του πρωτου λογαριασμου ως απλέρωτο.

Πηγα στη ΔΕΗ και μου βγαλαν καινουριους αλλους/σωστους τους 2 επομενους λογαριασμούς μετα το συμβαν και τους πληρωσα, και ειπαν ότι θα συνεχισει να συμβαινει αυτό.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

Επεξ/σία από DYEL
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DYEL είπε

Πιο απλα δεν γινεται τι?

Πιο απλά για να μη δημιουργούνται μπερδέματα για το αν πληρώθηκε έγκαιρα ο λογαριασμός.

8 λεπτά πριν, DYEL είπε

Πιο απλα δεν γινεται τι?

Ξαναλεω,εχω πληρωσει λογαριασμο και ηδη στους 2 επομενους παραμενει το ποσο του πρωτου λογαριασμου ως απλέρωτο.

Πηγα στη ΔΕΗ και μου βγαλαν καινουριους αλλους/σωστους τους 2 επομενους λογαριασμούς μετα το συμβαν και τους πληρωσα, και ειπαν ότι θα συνεχισει να συμβαινει αυτό.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

Θα συμβαίνει τί?

Οι λογαριασμοί θα λένε ότι υπάρχει προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό?

Αν δεν μπορούν να το λύσουν από τη ΔΕΗ δεν νομίζω ότι μπορεί να σου το λύσει κάποιος άλλος.

Εσύ συνεχίζεις να πληρώνεις εγκαιρα μόνο το ποσό του κάθε νέου λογαριασμού, αγνοώντας, όπως λέει και η σημείωση, το προηγούμενο ανεξόφλητο ποσό.

Κάποτε θα βρουν τρόπο να το λύσουν το θέμα και στη ΔΕΗ.

Δεν νομίζω να συμβαίνει μόνο σε σας αυτό.

Υπάρχουν χιλιάδες λογαριασμοί που πληρώνονταν στα ΕΛΤΑ και στη ΔΕΗ φαίνονται απλήρωτοι!!!

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετοί που έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Η ΔΕΗ ισχυρίζεται οτι εφόσον δεν της έχουν αποδοθεί τα χρήματα από τα ΕΛΤΑ, ο λογαριασμός φαίνεται απλήρωτος ανεξάρτητα από το οτι εσύ τον έχεις πληρώσει στα ΕΛΤΑ. Λένε οτι το πρόβλημα θα λυθεί όταν τα ΕΛΤΑ δώσουν τα χρήματα. Αυτό είναι άγνωστο πότε θα γίνει και επίσης ακόμα και αν γίνει δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα το μάθουμε, ώστε να μην έχει μετά πάτημα η ΔΕΗ να συνεχίζει να μη βάζει την έκπτωση. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι ένα έγγραφο στα κεντρικά του ΕΛΤΑ στην Απελλού ζητώντας να μάθεις το λόγο που τα ΕΛΤΑ δεν αποδίδουν τα χρήματα. Δε σημαίνει οτι θα λύσεις το πρόβλημα, το γράφω ως ένα μέσο πίεσης. Και εννοείται ζητάς αριθμό πρωτοκόλλου.

Δημοσ.

Είχα ακούσει την ιστορία με τα ΕΛΤΑ, αλλά νόμιζα ότι ΠΡΟΣΚΟΜΟΝΤΑΣ την απόδειξη αυτη στην ΔΕΗ το θέμα ΛΥΝΟΤΑΝ !

Εκπλισομαι που ακούω ότι η ΔΕΗ δεν δέχεται την απόδειξη των ΕΛΤΑ!

ΥΓ.

Άρα ΧΑΝΕΤΑΙ και η έκπτωση του 15%

(για όσους την επαιρναν).

ΠΑΡΟΛΟΓΟ!

Είστε σίγουροι, δεν βρέθηκε κανείς να τους τρίψει τα δόντια στη δεη? Όχι ότι φταίει οι υπάλληλοι.

Δημοσ.

Αυτό που κάνει η ΔΕΗ είναι εντελώς παράλογο.Η ΔΕΗ έχει επιλέξει τα ΕΛΤΑ ως συνεργάτη στην είσπραξη των λογαριασμών,από την στιγμή που ο πελάτης προσκομιζει  την απόδειξη πληρωμής δεν πρέπει να φαίνεται ανεξόφλητο υπόλοιπο.Οι διάφορες που έχει η ΔΕΗ με τα ΕΛΤΑ δεν πρέπει να επηρεάζουν τον καταναλωτή.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ΕΛΤΑ φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, όμως:

1)διαφημίζουν οτι αν πληρώσεις εμπρόθεσμα το λογαριασμό έχεις 15% έκπτωση, δεν αναφέρουν οτι η έκπτωση ισχύει από τη στιγμή που αποδώσει το ποσό ο πράκτορας στα ΕΛΤΑ.
2) Είναι άγνωστο το πότε τα ΕΛΤΑ θα αποδώσουν τα χρήματα στη ΔΕΗ. Και αν δεν το κάνουν ποτέ;
3) Η ΔΕΗ συνεργάζεται και με άλλους στην εξόφληση λογαριασμών (τράπεζες, ΟΠΑΠ, κτλ). Τι θα γίνει αν στο μέλλον κάποιος από αυτούς δεν αποδώσει τα χρήματα στη ΔΕΗ; 
4) Μήπως η ΔΕΗ μετά από αυτό που έγινε θα έπρεπε να διακόψει την ανάθεση είσπραξης λογαριασμών στα ΕΛΤΑ;

Δημοσ.
Στις 6/11/2018 στις 7:36 ΜΜ, DYEL είπε

Επαναφερω το θεμα.

Παραμενει το πρόβλημα,ηρθε και ο επομενος λογαριασμος και το ποσο που πληρωθηκε στα ΕΛΤΑ είναι ακομα εκει σαν να μην το πληρωσα.

Μαλιστα μου ειπαν πως θα συνεχιστεί αυτό μεχρι να τους τα δωσει τα ΕΛΤΑ.

Τι μπορω να κανω ρε παιδια? δεν γινεται να παιρνω αδεια κάθε 2 μηνες για αυτές τις μπουρδες.

Μαλλον τιποτα.

Θα περιμενεις να πληρωσουν τα ΕΛΤΑ.

Μπραβο στα ΕΛΤΑ βεβαια,τωρα πια δεν θα εχει στις ουρες ανθρωπους που εχουν παει να πληρωσουν την vodafone και την ΔΕΗ αλλα μονο οσους θελουν ταχυδρομικες υπηρεσιες😇

Δημοσ.

Όλα όσα λέτε είναι υποθέσεις,
και υπάρχει πιθανότητα να μην είμαι έτσι τα πράγματα και να μην έχει σχέση το λάθος που παρουσιάζεται με πιθανή καθυστέρηση της απόδοσης των χρημάτων από τα ΕΛΤΑ.

- Μου έχει συμβεί το ίδιο ακριβώς σκηνικό πολύ παλαιότερα.  
Πλήρωσα το λογαριασμό εμπρόθεσμα και σε υποκατάστημα της ΔΕΗ, αλλά μου έλεγαν τα ίδια πράγματα που λένε τώρα στον @DYEL όταν έλαβα τους 2 επόμενους λογαριασμούς (που αγνοούσαν την πληρωμή του προ-προηγούμενου). Το έχω ακούσει και από άλλους πριν πολλά χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Είναι παλαιό πρόβλημα της ΔΕΗ στην έκδοση των λογαριασμών, δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τα ΕΛΤΑ.

- Για να λύσεις το θέμα θα πρέπει να επιδιώξεις να μιλήσεις τηλεφωνικώς με τον αρμόδιο προϊστάμενο του τμήματος που εκδίδει τους λογαριασμούς.
Μόνο με αυτόν, γιατί το συγκεκριμένο τμήμα λειτουργεί περίπου ως κράτος εν κράτει. Οι περισσότεροι  υπάλληλοι εκεί αισθάνονται περίπου ως ανέγγιχτοι και είναι έτοιμοι για καυγά αν τους τηλεφωνήσεις και όχι να σε εξυπηρετήσουν.

Δημοσ.
Στις 7/11/2018 στις 7:06 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Κατ αρχας κακως σε δεχτηκαν χωρις εξουσιοδοτηση .Με τα προσωπικα δεδομενα γινεται χαμος τελευταια.

Η μαννα σου να παει ή εσυ με εξουσιοσοτηση και να κανεις αιτηση να σου πιστωσου το πληρωμενο  ποσο .Βαλε και λιγο τις φωνες ..Αποδιδουν .

Απο οτι καταλαβα, στο ονομα του νηματοθετη ειναι το ρευμα, απλα εστειλε την μανα του να το πληρωσει και αυτη πηγε στα ΕΛΤΑ.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Απο οτι καταλαβα, στο ονομα του νηματοθετη ειναι το ρευμα, απλα εστειλε την μανα του να το πληρωσει και αυτη πηγε στα ΕΛΤΑ.

Ναι αλλα πηγε στη ΔΕΗ για διευκρινησεις χωρις εξουσιοδοτηση .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...