pok0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Τι ειναι ο καβουρας? Τι ειναι το ζουμι του?😁
asinoro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Aλλο ενα παιδι ενηλικιωθηκε, αλλο ενα thread με υπαρξιακα στο insomnia. H εναλλακτικη ειναι οτι αυτα τα υπαρξιακα αργησαν πολυ, συνηθως εμφανιζονται εφηβεια, μετ-εφηβεια το πολυ. Και αυτό το παιδί είχε υπαρξιακά μέχρι που ενηλικιώθηκε: Καρτέσιος ‘Σκέπτομαι, άρα υπάρχω’ https://el.wikipedia.org/wiki/Ρενέ_Ντεκάρτ
mp123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, pok0 είπε Τι ειναι ο καβουρας? Τι ειναι το ζουμι του?😁 Η κοτα εκανε το αυγο η'το αυγο την κοτα; Ποσα απιδια πιανει ο σακος; Με επιασε το υπαρξιακο μου και κανω ερωτηματα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από mp123
Ottobock Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 22 minutes ago, asinoro said: Και αυτό το παιδί είχε υπαρξιακά μέχρι που ενηλικιώθηκε: Καρτέσιος ‘Σκέπτομαι, άρα υπάρχω’ https://el.wikipedia.org/wiki/Ρενέ_Ντεκάρτ Το Στερικό επίπεδο της βασικής προδιαγραφής στην ύπαρξη της δυτικής αστικής καταναλωτικής κοινωνίας είναι Δημιουργία Αγίων: Μουστάκας 'Πάτερ Γκομένιος'
tritonas00 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, talibanakos είπε Μην ασχολειστε με ατομα που ασχολουνται κανουν με ορθογραφικα λαθη. fixed Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από tritonas00
talibanakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, tritonas00 είπε fixed Εχεις προβληματα φιλε.. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, asinoro είπε Και αυτό το παιδί είχε υπαρξιακά μέχρι που ενηλικιώθηκε: Καρτέσιος ‘Σκέπτομαι, άρα υπάρχω’ https://el.wikipedia.org/wiki/Ρενέ_Ντεκάρτ Ωραια τα ελεγε ο κυρ Καρτέσιος αλλα τωρα πλεον εχει αλλαξει η δουλεια... "Καταναλωνω αρα υπαρχω" ειναι αυτο που πλεον ολοι ακολουθουμε..
asinoro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Zerg13 είπε Την τελευταια παραγραφο δεν την καταλαβα, ομολογω δεν μαρεσει αλλα πιστευω ειναι αφορμη για ενα νεο αρθρο γιατι ειναι κατι εντελως νεο σε ολα τα υπολοιπα που γραφεις Επισης σε ρωταει για γκομενακι τωρα οχι παλια του απαντησες για παρελθον. Πάμε να το δούμε σε σχέση και με το θέμα μας. Εάν πάω με το γκομενάκι αυτό θα πει ήρθε ο πουρόγερος να με ζαχαρώσει για κοκό. Εάν μάθει η γυναίκα μου για το γκομενάκι, σωστά θα κάνει να με χωρίσει. Εάν το γκομενάκι με γουστάρει πραγματικά και θέλει να μείνει μαζί μου πόσο Ηθικό είναι να παρατήσω την γυναίκα μου που μου έχει σταθεί όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μου και έχουμε περάσει μαζί όλες τις δυσκολίες της ζωής; Και όλα αυτά για να ικανοποιήσω τα πηγαία μου ζωώδη ένστικτα. Από την άλλη θέλω πλέον την ευτυχία μου που για μένα είναι η ηρεμία, το πιο πολύτιμο αγαθό που στερούνται όλοι σχεδόν οι άνθρωποι. Έχοντας την ηρεμία μου μπορώ να σκεφτώ απρόσκοπτα ότι θέλω και να το εκφράσω όπως θέλω κάτι που το ζείτε και εσείς εδώ στο φόρουμ. Για το άλλο σχόλιο: Οι ικανοί και με φιλοδοξίες Έλληνες την κάνανε για άλλα μέρη μετά την επιτυχή εκστρατεία του Μέγα Αλέξανδρου, άλλοι είχαν φύγει νωρίτερα δημιουργώντας και αποικίες. Πως νομίζετε ότι δημιουργήθηκε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και ο Δυτικός πολιτισμός;
HALF EVIL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Ηθικό θα είναι να αφήσεις το γκομενακι στην άκρη και να συνεχίσεις με την γυναίκα σου τη ζωή σου με την ηρεμία και ότι αυτό συνεπάγεται. Ηθικο επίσης θα είναι να πεις στα ίσια στη γυναίκα σου ότι έτσι όπως τα βλέπεις θέλεις να χωρίσετε γιατί σε τραβάει μια άλλη γυναίκα και επιθυμείς μια στροφή στη ζωή σου, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ανηθικο θα είναι να κρατήσεις και τη σύζυγο και το γκομενακι και να κοροϊδεύεις και τις δυο. 1
mp123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, asinoro είπε Για το άλλο σχόλιο: Οι ικανοί και με φιλοδοξίες Έλληνες την κάνανε για άλλα μέρη μετά την επιτυχή εκστρατεία του Μέγα Αλέξανδρου, άλλοι είχαν φύγει νωρίτερα δημιουργώντας και αποικίες. Πως νομίζετε ότι δημιουργήθηκε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και ο Δυτικός πολιτισμός; Πολυ λιακοπουλο διαβαζεις και παραμυθια που ειναι για μικρα παιδια. 1
VonLoutsos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 -Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;; -Σωστά τα λες Νίκο Ευαγγελάτο!!!
Black Demis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 31/8/2018 στις 10:20 ΠΜ, ManFromEarth είπε Οσο υπαρχει καπιταλισμος, θα υπαρχει αυτος ο κοσμος. λάθος άσο υπάρχει άνθρωπος θα το βλέπεις αυτο καθώς άνθρωπος ειναι ένα αχόρταγο ζώον που τραβιετε να πατισει ολους τους αλλους να να νιώσει ανώτερός
HALF EVIL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Black Demis είπε λάθος άσο υπάρχει άνθρωπος θα το βλέπεις αυτο καθώς άνθρωπος ειναι ένα αχόρταγο ζώον που τραβιετε να πατισει ολους τους αλλους να να νιώσει ανώτερός Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι. Γιατι να κλείσει ρε Βασιλάκη; Αν σε ενοχλεί γιατί μπαίνεις και γράφεις; 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις