zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, kalmik είπε H περίπτωση Spotwheel είναι στημένη σαν μεσιτεία εφόσον το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της "προώθησης" μέσω της εταιρίας παραμένει στην κυριότητα και χρήση του αρχικού κατόχου. Επίσης μεπροβληματίζουν οι πολύ υψηλές τιμές. Ασε που στα ψιλά γράμματα λένε για 10λεπτο test drive κλπ. Συγνώμην αλλά αν σκοπεύω να δώσω 10 χιλιάρικα για μεταχειρισμένο και 15-20 για καινούργιο, δεν υποχωρώ με τίποτε από μια ώρα οδήγηση του υποψήφιου οχήματος και ας έλθει μαζί για "ασφάλεια" όποιος θέλει. (Μια φορά την πάτησα με το Ceed - προσωπικό μου πρόβλημα που δεν μου άρεσε τελικά το κράτημα και το πούλησα στη διετία, γιατί παρασύρθηκα από τον ειδικό τύπο, τρομάρα τους). Βρίσκεις εύκολα test drive της μιας ώρας;
kalmik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Το ζήτημα δεν είναι τι βρίσκεις αλλά όταν είσαι σχεδόν ΟΚ και θέλεις να πάρεις την τελική απόφαση πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου. Δεν φυτρώνουν τα χιλιάρικα στα δέντρα πια στο Ελλάντα. Απλά κάνεις την εξήγηση και αν ο άλλος καταλάβει έχει καλώς. Ειδάλλως Move on που λένε οι αμερικάνοι. Και για να εξηγηθώ test drive δε σημαίνει ξεσκισμα και παντιλίκια αλλά κίνηση σε διαφορετικές συνθήκες, εξαγωγή συμπερασμάτων πως συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο σε κίνηση, στην επιτάχυνση π.χ. 50-80km, στο άφημα/πάτημα γκαζιού σε ανηφόρα, στο φρενάρισμα κλπ. Με 10λεπτες δήθεν δοκιμές αυτά δε γίνονται, είναι τελείως αυταπάτη. Και βεβαίως αν είμαι αποφασισμένος εννοείται ότι είμαι και διατεθειμένος να πληρώσω και τη βενζίνη και το χρόνο του υπαλλήλου της αντιπροσωπείας. Θέμα εξήγησης είναι. Όσο για τους ιδιώτες που δεν καταλαβαίνουν ότι έχω σοβαρό ενδιαφέρον, ε ας βρουν άλλο αγοραστή. Αυτά για να μην μας πιάνουν κώτσους ως καταναλωτές.
AristidisZ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kalmik είπε Όσο για τους ιδιώτες που δεν καταλαβαίνουν ότι έχω σοβαρό ενδιαφέρον, ε ας βρουν άλλο αγοραστή Το θέμα είναι ότι αν εσύ κάνεις την οποιαδήποτε λαλακία με το δικό μου όχημα, τι γίνεται μετά ; ΟΚ, αν τρακάρεις, σπάσεις ή οτιδήποτε το αμάξι της αντιπροσωπείας, θα το πληρώσεις θες δεν θες, καθώς υπάρχει από πίσω ένα νομικό τμήμα να σε κυνηγήσει αν πας να το παίξεις Κινέζος Αν στουκάρεις το δικό μου τι γίνεται ; Εσύ μπορεί να έχεις τις πιο αγνές προθέσεις, να είσαι κύριος με το Κ κεφαλαίο, και στην τελική να πληρώσεις και τη ζημιά Εγώ που θα το ξέρω ; Και αν μιλήσουμε για δίτροχα εκεί να δεις πλάκα, που πάνε να τα κάνουν δοκιμή και μην τον είδατε τον Παναή... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από AristidisZ 3
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Ποτέ δεν δίνεις το αμάξι για δοκιμή σε άγνωστο.Αν δεν θέλει να είναι συνοδηγός φεύγει.
kalmik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, jmmys είπε Ποτέ δεν δίνεις το αμάξι για δοκιμή σε άγνωστο.Αν δεν θέλει να είναι συνοδηγός φεύγει. Mάλλον το βλέπεις έτσι από τη θέση του πωλητή. Έλα όμως και στη θέση του αγοραστή. Επίσης ένα σοβαρό πρόβλημα [που κατανοώ] είναι ότι δύσκολα εμπιστεύεσαι κάποιον. Πάντως με αυτή την καψυποψία εκατέρωθεν δύσκολα γίνεται deal. 2
RedPriest Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως εγώ θα απέφευγα να αγοράσω αυτοκινητο που δεν θα με άφηνε να το οδηγήσω ο άλλος και ας το οδηγούσε οσο ήθελε με εμενα απο διπλα, το αυτοκίνητο σου το γνωρίζεις και αν θες μπορείς να 'κρύψεις' πραγματα που δεν θες να φανούν και ποσο μάλλον αν δεν το οδηγας ο ιδιος μιας και πολλά δεν τα νιωθεις καν σαν συνοδηγός.
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, kalmik είπε Το ζήτημα δεν είναι τι βρίσκεις αλλά όταν είσαι σχεδόν ΟΚ και θέλεις να πάρεις την τελική απόφαση πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου. Δεν φυτρώνουν τα χιλιάρικα στα δέντρα πια στο Ελλάντα. Απλά κάνεις την εξήγηση και αν ο άλλος καταλάβει έχει καλώς. Ειδάλλως Move on που λένε οι αμερικάνοι. Και για να εξηγηθώ test drive δε σημαίνει ξεσκισμα και παντιλίκια αλλά κίνηση σε διαφορετικές συνθήκες, εξαγωγή συμπερασμάτων πως συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο σε κίνηση, στην επιτάχυνση π.χ. 50-80km, στο άφημα/πάτημα γκαζιού σε ανηφόρα, στο φρενάρισμα κλπ. Με 10λεπτες δήθεν δοκιμές αυτά δε γίνονται, είναι τελείως αυταπάτη. Και βεβαίως αν είμαι αποφασισμένος εννοείται ότι είμαι και διατεθειμένος να πληρώσω και τη βενζίνη και το χρόνο του υπαλλήλου της αντιπροσωπείας. Θέμα εξήγησης είναι. Όσο για τους ιδιώτες που δεν καταλαβαίνουν ότι έχω σοβαρό ενδιαφέρον, ε ας βρουν άλλο αγοραστή. Αυτά για να μην μας πιάνουν κώτσους ως καταναλωτές. Δεκτό. Προσωπικά ούτε θα έδινα, ούτε θα ζητούσα αμάξι για τόση ώρα. 2
meletis_m Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Το καλύτερο είναι έλεγχο σε συνεργείο και αναβατόριο καθώς και σύνδεση σε διαγνωστικό βλαβών. Δίνεις 30 ευρώ και ξεμπερδεύεις.Εννοείται σε δικό σου συνεργείο , μήπως έχουν συμφωνηθεί αλλά π΄ριν την αγοροπωλησία. Ωστόσο έχουν ακουστεί φαινόμενα με σπείρες ειδικά σε αγοροπωλησίες φορτηγών που το πήραν , και μήν το είδατε. 1
AristidisZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, RedPriest είπε Πάντως εγώ θα απέφευγα να αγοράσω αυτοκινητο που δεν θα με άφηνε να το οδηγήσω ο άλλος και ας το οδηγούσε οσο ήθελε με εμενα απο διπλα, το αυτοκίνητο σου το γνωρίζεις και αν θες μπορείς να 'κρύψεις' πραγματα που δεν θες να φανούν και ποσο μάλλον αν δεν το οδηγας ο ιδιος μιας και πολλά δεν τα νιωθεις καν σαν συνοδηγός. Για αυτό υπάρχουν συνεργεία, μάστορες, εγκέφαλοι κλπ κλπ Δε διαφωνώ ότι έχετε δίκιο που ζητάτε να τα οδηγήσετε, και εγώ θα το ζήταγα, αλλά δε θα χάλαγα deal εάν ένας πωλητής μου το αρνιόταν, καθώς καταλαβαίνω την θέση του
RedPriest Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Για αυτό υπάρχουν συνεργεία, μάστορες, εγκέφαλοι κλπ κλπ Δε διαφωνώ ότι έχετε δίκιο που ζητάτε να τα οδηγήσετε, και εγώ θα το ζήταγα, αλλά δε θα χάλαγα deal εάν ένας πωλητής μου το αρνιόταν, καθώς καταλαβαίνω την θέση του Κοίτα και τωρα που το σκέφτομαι αν ο άλλος δεν ήθελε ισως ειναι και καλο σημάδι γιατί φαίνεται ότι το προσέχει το αμαξι και δεν το δίνει σε κάποιον άγνωστο κτλ.
Tigio13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, RedPriest είπε Κοίτα και τωρα που το σκέφτομαι αν ο άλλος δεν ήθελε ισως ειναι και καλο σημάδι γιατί φαίνεται ότι το προσέχει το αμαξι και δεν το δίνει σε κάποιον άγνωστο κτλ. Εγώ πάντως όταν πριν 3 χρονια πούλησα ενα honda s2000 δεν το έδωσα στο παιδί που το πήρε ούτε 1 λεπτό να το οδηγήσει. Παρόλα αυτά πηγαμε σε συνεργείο είδε ότι το αμάξι είναι μια χαρά και το πήρε.
nik0laus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι ; Και πως θα γίνει η δουλειά ; Να πάω να αγοράσω αυτοκίνητο και να μην το πάω ένα Μερκούρη να δω τι ψάρια πιάνει ; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από nik0laus
ctct Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Απο ιδιωτη αυτοκινητο 7ετίας, το βρήκα μέσω car.gr, με 140.000χλμ στην αγγελία και στο κοντέρ, στον διαγνωστικο ελεγχο που εκανα στην αντιπροσωπεια (αφου πρωτα το ειχα τσεκαρει σε φανοποιο και συνεργειο και δεν βρηκαν τιποτα) βρεθηκε με 320.000χλμ!! Κλασικα ο ιδιωτης δεν ηξερε τιποτα λες και δεν ειναι δικο του,ο Χριστος και η Παναγία!! και μάλιστα νευριασε κι ολας ο τυπάκος. Του ζητησα να διορθωσει την αγγελία του αλλά σίγουρα κάποιος θα το φάει. 1 1
Klausx Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, ctct είπε Απο ιδιωτη αυτοκινητο 7ετίας, το βρήκα μέσω car.gr, με 140.000χλμ στην αγγελία και στο κοντέρ, στον διαγνωστικο ελεγχο που εκανα στην αντιπροσωπεια (αφου πρωτα το ειχα τσεκαρει σε φανοποιο και συνεργειο και δεν βρηκαν τιποτα) βρεθηκε με 320.000χλμ!! Κλασικα ο ιδιωτης δεν ηξερε τιποτα λες και δεν ειναι δικο του,ο Χριστος και η Παναγία!! και μάλιστα νευριασε κι ολας ο τυπάκος. Του ζητησα να διορθωσει την αγγελία του αλλά σίγουρα κάποιος θα το φάει. Ταπετσαρίες, τιμόνι κτλ δείχνανε για 140κ ή για 320;
ctct Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, Klausx είπε Ταπετσαρίες, τιμόνι κτλ δείχνανε για 140κ ή για 320; Ηταν σε κατασταση καινουριου ειδικα το εσωτερικο του. Δεν είχε ουτε ψεγάδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα