She Devil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας. Ξεκίνησα να δουλεύω σε μια καφετέρια ως σερβιτόρα και θα ήθελα να μου πείτε μερικά tips όσον αφορά το ταμείο, πώς να μου βγαίνουν σωστά τα τα χρήματα μετά τη λήξη της βάρδιας μου. Χθες για παράδειγμα οι παραγγελίες που πήρα ήταν 33 ευρώ, το αφεντικό μου είπε ότι ήταν σωστές αλλά για κάποιο λόγο το ταμείο μου βγήκε 5 ευρώ παραπάνω. Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή θα εκτιμηθεί. Ευχαριστώ!
Zerg13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, She Devil είπε Γεια σας. Ξεκίνησα να δουλεύω σε μια καφετέρια ως σερβιτόρα και θα ήθελα να μου πείτε μερικά tips όσον αφορά το ταμείο, πώς να μου βγαίνουν σωστά τα τα χρήματα μετά τη λήξη της βάρδιας μου. Χθες για παράδειγμα οι παραγγελίες που πήρα ήταν 33 ευρώ, το αφεντικό μου είπε ότι ήταν σωστές αλλά για κάποιο λόγο το ταμείο μου βγήκε 5 ευρώ παραπάνω. Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή θα εκτιμηθεί. Ευχαριστώ! 33 ευρω παραγγελιες και περιμενεις να παρεις μισθο απο εκει; Τιποτα αλλο μπορει να παρεις τα 5 ευρω ποιος τα πηρε; Το παραπανω δεν πειραζει, το - θα πειραξει. Ή εκανες λαθος τα ρεστα και «φουσκωσες» 5 ευρω συνολικα καποιες παραγγελιες, ή σου αφησαν μπουρμπουαρ που κατα λαθος το εριξες μεσα στο ταμειο. Τα μπουρμπουαρ σου πρεπει να τα προσεχεις γιατι ο μισθος σου ειναι διφραγγα απ οτι καταλαβαινω Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13 2 1
She Devil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Τι περιμένεις από την Ελλάδα της κρίσης? Δεν μου άφησε κάποιος μπουρμπουάρ οπότε μάλλον φούσκωσα με 5 ευρώ το ταμείο, όπως είπες και εσύ.
Zerg13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ή δεν χτυπησες αποδειξη για καποια παραγγελια και παρελαβες χρηματα ετσι. Επισης προσπαθησε να απαιτησεις να πληρωνεσαι καθε 15 μερες γιατι πες εχεις οικονομικα προβληματα. Εχε ετοιμο και το βαλιτσακι σου γιαντην επομενη δουλεια αν δεν πληρωσει. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13 2
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ή δεν χτυπησες αποδειξη για καποια παραγγελια και παρελαβες χρηματα ετσι. Επισης προσπαθησε να απαιτησεις να πληρωνεσαι καθε 15 μερες γιατι πες εχεις οικονομικα προβληματα. Εχε ετοιμο και το βαλιτσακι σου γιαντην επομενη δουλεια αν δεν πληρωσει. Και κάθε μέρα μη σου πω αν μπορεί να πληρώνεται ακόμα καλύτερα, ούτε εκκρεμότητες, ούτε τίποτα. Δούλεψε, πληρώθηκε. 3 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Και κάθε μέρα μη σου πω αν μπορεί να πληρώνεται ακόμα καλύτερα, ούτε εκκρεμότητες, ούτε τίποτα. Δούλεψε, πληρώθηκε. Αυτο μονο με μαυρα λεφτα γινεται .
Zerg13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο μονο με μαυρα λεφτα γινεται . Αδηλωτη παιζει να την εχει ετσι κι αλλιως. 33€ τζιρος
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο μονο με μαυρα λεφτα γινεται . Γίνεται με συνεννόηση, συνδυασμός Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Αδηλωτη παιζει να την εχει ετσι κι αλλιως. 33€ τζιρος Ρίσκο το τελείως αδήλωτη...
She Devil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Από όσο γνωρίζω δεν μπορεί να με έχει αδήλωτη, γιατί αν μπει κανένας έλεγχος και δεν δείξει τα χαρτιά θα φάει μεγάλο πρόστιμο. Υπέγραψα κανονικά τα χαρτιά πρόσληψης. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. 😕 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, She Devil είπε Από όσο γνωρίζω δεν μπορεί να με έχει αδήλωτη, γιατί αν μπει κανένας έλεγχος και δεν δείξει τα χαρτιά θα φάει μεγάλο πρόστιμο. Υπέγραψα κανονικά τα χαρτιά πρόσληψης. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. 😕 Πολλοί ομως το ρισκαρουν .Η μισθοδοσια σου γινεται μεσω τραπεζικου λογαριασμου ?
tsioulak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 33 ευρω παραγγελιες; 2ωρη ηταν η βαρδια;
She Devil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, tsioulak είπε 33 ευρω παραγγελιες; 2ωρη ηταν η βαρδια; Ήταν 8ωρη. 4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μπορεί να είναι σε κανένα χωριό. Είναι στη Θεσσαλονίκη😋 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πολλοί ομως το ρισκαρουν .Η μισθοδοσια σου γινεται μεσω τραπεζικου λογαριασμου ? Δεν μου ζήτησε τον τρ. λογαριασμό μου. Οπότε μάλλον στο χέρι.
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, She Devil είπε Ήταν 8ωρη. Είναι στη Θεσσαλονίκη😋 Δεν μου ζήτησε τον τρ. λογαριασμό μου. Οπότε μάλλον στο χέρι. Είναι υποχρεωτικό να φαίνεται ότι μπαίνουν τα λεφτά της σύμβασης στην τράπεζα. Μπορεί να σου ζητήσει να τα βάλεις και μόνη σου όμως. Καλή αρχή! 1
She Devil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, zio10 είπε Είναι υποχρεωτικό να φαίνεται ότι μπαίνουν τα λεφτά της σύμβασης στην τράπεζα. Μπορεί να σου ζητήσει να τα βάλεις και μόνη σου όμως. Καλή αρχή! Ααα οκ. Δεν ξέρω και εγω απο αυτά 😕 είναι η πρώτη μου δουλειά. Ευχαριστώ πολύ!😊 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα