Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Εγώ θα πρότεινα i7, η έστω threadripper ειδικών δυνάμεων 😎 Και Ι15 να έχεις βγει, τις ειδικές δυνάμεις δεν τις γλιτώνεις, υπάρχει και ειδικό τμήμα που δέχεται αποκλειστικά αυτά τα άτομα, η μεραρχία σκυλιών του πολέμου.
mastoras007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυνατο θέμα. Παντος βλέπω δεν πτοείσαι αλλος θα ειχε κομπλεξ και θα εκρυβε το i5 καπου θα βρεις δουλεια δεν θα μεινεις ετσι, μου θυμήζεις φάση ποτσεπη (αγαπη μονο) i5 αλλά το τρολ ι5 το καλό Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από mastoras007
tritonas00 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, NinjaMan είπε Ασ'τα φιλε η βραδια απετυχε αλλα δεν πειραζει γιατι τωρα εχω σχεση 2 χρονια με αλλη κοπελα απο αυτην του νηματος. κοιτα μη την καψεις ζωντανη την ερμη
krixos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, NinjaMan είπε Γεια σας. Οπως γραφει και ο τιτλος εβαλα φετος πρωτη επιλογη προσωπικο ασφαλειας προσωπων και υποδομων και μετα το τουρισμου υποδοχης και φιλοξενιας. Το προβλημα ειναι οτι εχω ι5 ψυχολογικο (εχω την δυνατοτητα να το μετατρεψω και σε παθολογικο) και αν με παρουν για σεκιουριτι δεν ξερω αν θα με αφησουν στο τελος να κανω την πρακτικη εργασια. Τι να κανω; 11 ώρες πριν, NinjaMan είπε Ρε φιλε με ολο το συμπαθειο με ξερεις απο χθες και λες οτι ειναι τρολλια; Ενταξει εκανα και γω μια μαλακια στην ζωη μου που εγραψα το υγρο πυρ και ολο μου το χτυπατε εσεις εδω μεσα. Το θεμα ειναι σοβαρο για εμενα οποτε σε παρακαλω πολυ να ανακαλεσεις! https://www.youtube.com/watch?v=_bT80j-zitU Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από krixos
Pokemon640 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Και Ι15 να έχεις βγει, τις ειδικές δυνάμεις δεν τις γλιτώνεις, υπάρχει και ειδικό τμήμα που δέχεται αποκλειστικά αυτά τα άτομα, η μεραρχία σκυλιών του πολέμου. Ο i15 cpu είναι αρκετός για να νικήσει το πόλεμο, οπότε τον παραδίδει και γλυτώνει τη θητεία 😄απλά θα συμβιβαστεί με Ryzen 2 στο σπίτι του.
dreaming123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, NinjaMan είπε Γεια σας. Οπως γραφει και ο τιτλος εβαλα φετος πρωτη επιλογη προσωπικο ασφαλειας προσωπων και υποδομων και μετα το τουρισμου υποδοχης και φιλοξενιας. Το προβλημα ειναι οτι εχω ι5 ψυχολογικο (εχω την δυνατοτητα να το μετατρεψω και σε παθολογικο) και αν με παρουν για σεκιουριτι δεν ξερω αν θα με αφησουν στο τελος να κανω την πρακτικη εργασια. Τι να κανω; Aφού είσαι Ninja γιατι να πέσεις στο επίπεδο του προσωπικού ασφαλείας; Μπορούν να σε προσλάβουν σαν Ninja να φυλάς το χώρο χωρίς να σε βλέπουν...
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τουλαχιστον κοιτας για σεκιουριτι.. Γιατι αν ελεγες οτι ψαχνεις για πυροσβεστης θα χαναμε απο υγρο πυρ και τα τελευταια δαση που μας απεμειναν μεχρι να ριξεις εκεινη τη γκομενα... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
aris1986 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Υγρό πυρ Μούσια που δεν ξαναβγαίνουν Σεκιούριτι με Ι5Ψ/Ι5Π. Τρελαίνομαι σου λέω..! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Θελω να δω ποτε ο ελληνας θα μαθει να πληρωνει αυτά που κανει της επιλογες του και ότι άλλο και να μην ψαχνει παντα τροπο να ξεγλυστραει από τα νομιμα και να κανει αυτό που πρεπει !!!!!
mastoras007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, funlar είπε Θελω να δω ποτε ο ελληνας θα μαθει να πληρωνει αυτά που κανει της επιλογες του και ότι άλλο και να μην ψαχνει παντα τροπο να ξεγλυστραει από τα νομιμα και να κανει αυτό που πρεπει !!!!! Οταν τα ''Νομιμα'' γινουν Νομιμα.
sanaeriko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Οι 9/10 εταιρείες του κλάδου δεν ζητάνε απολυτήριο στρατού, μόνο τυπικά συμπληρώνεις στην αίτηση αν πηγές η όχι. Άσε που το χαρτί δεν γράφει τους ακριβείς λόγους της απόλυσης σου, μόνο ότι έχεις απαλλαχθεί από τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Τώρα για το ιεκ δεν ξέρω. Ότι έχει να κάνει με ιατρικούς λόγους είναι πολύ προσωπικό οπότε σε γενικές γραμμές είσαι καλυμμένος. Ο ρόλος του φύλακα στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετικός απ'ότι στο εξωτερικό, περισσότερο τον θυρωρό κανείς. Πάντως υπάρχει αρκετή ζήτηση. Βέβαια είναι ένας υποβαθμισμένος κλάδος από κάθε άποψη. Μισθοί/ωράρια/αντιμετώπιση/συμπεριφορές/συνάδελφοι. Πολύ χαμηλού επιπέδου όλα. Δυστυχώς, γιατί υπάρχουν και κάποιοι αξιόλογοι και ευγενικοί εργαζόμενοι στον χώρο που τους παίρνει η μπάλα. 1 1
aris1986 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Σεκιούριτι από τις χειρότερες δουλειές. 12ωρο 30€ μεροκάματο. Σαπιλα.
NinjaMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/9/2018 στις 3:17 ΠΜ, funlar είπε Θελω να δω ποτε ο ελληνας θα μαθει να πληρωνει αυτά που κανει της επιλογες του και ότι άλλο και να μην ψαχνει παντα τροπο να ξεγλυστραει από τα νομιμα και να κανει αυτό που πρεπει !!!!! Δεν το έπιασα το υπονοούμενο. Ούτως ή άλλως έχω σκοπό το ι5 να το κάνω ι1 και να υπηρετήσω την θητεία μου οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την φράση σου αυτή και τα πολλά θαυμαστικά. Στις 3/9/2018 στις 11:05 ΠΜ, aris1986 είπε Σεκιούριτι από τις χειρότερες δουλειές. 12ωρο 30€ μεροκάματο. Σαπιλα. Απ'το να μην έχεις καθόλου δουλειά καλύτερα δεν είναι έστω και αυτό φίλε μου; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από NinjaMan
Miracle Worker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Το θέμα δεν είναι αν μπορεί να βρει δουλειά σε εταιρία, αλλά αν θα μπορέσει να βγάλει άδεια security αρχικά. Θέλει σίγουρα βεβαίωση από ψυχίατρο και νομίζω την άδεια την εκδίδει η αστυνομία, οπότε εκεί πιθανόν να σκαλώσει το πράγμα.
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, NinjaMan είπε Απ'το να μην έχεις καθόλου δουλειά καλύτερα δεν είναι έστω και αυτό φίλε μου; Όχι απαραίτητα. Αν σου ζητάνε απείρως περισσότερα από αυτά που σου δίνουν, τα βάζεις κάτω και βλέπεις ότι δεν έχει νόημα να σκίζεσαι για ένα κομμάτι ψωμί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα