Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην ιδια κατηγορια ειστε και οι δυο

58 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Η βίζιτα, το μπετό και ο kingsize21. Στα βιβλιοπωλεία.

εργα και ημεραι

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Καπου ειχα διαβασει ενα ρητο:Ο γενναιος πεθαινει μια φορα,ο δειλος πεθαινει καθε μερα.

Θες να εξηγησεις πως κολλαει αυτο στο θεμα μας;

Δεν ειρωνευομαι.

Δημοσ.

Γενικά τσαμπουκάδες μην κάνετε και μην απαντάτε σε αυτούς. Αν στριμωχτείτε, φροντίστε να χτυπήσετε πρώτοι και αρκετά δυνατά.

Αυτά σαν γενικός κανόνας. Να μην φαίνεται ότι θα κάνετε κίνηση, να μην το περιμένει, και να μην χρειαστεί να φάει δεύτερη. Αλλά πρώτη επιλογή να κάνεις τον κινέζο, δεν χάνεις κάτι.

• Like 6
Δημοσ.

6η ώρα το πρωί στον Γρηγόρη στο μπουρναζι.  2 αμαξια όλα και όλα. Ένα σταματημένο,  κατεβαίνει ο οδηγός, και περνάει ο δευτερος ξυστά δίπλα του .τον βρίζει κιόλας ο δεύτερος ενώ ο πρώτος λέει "άσε μας ρε μλκα πρωί πρωί " και μπαίνει στον Γρηγόρη. Ο δευτερος όμως(φούσκας με τατου) είχε ήδη σταματήσει,  κατεβαίνει,  μπαίνει μέσα στο μαγαζί Και ρίχνει μια μπουνιά δυνατή στον πρώτο (50αρης έτσι χοντρουλης) και τον ξάπλωσε για αρκετή ώρα ενώ έφυγε σαν κύριος  . Τον λυπήθηκε η ψυχή μου πρωί πρωί  και μου ήρθε στο μυαλό αυτό που λέμε όλοι .  Δεν ξέρεις ποτέ σε τι τρελό και καθυστερημένο άτομο μπορεί να πέσεις. Γενικά δεν είμαι άτομο που νευριάζει και βρίζει αλλά ακόμα και κάτι να με πειράξει στο δρόμο σπάνια θα ασχοληθώ. Πείτε το κότα η όπως αλλιώς αλλά τουλάχιστον δεν κινδυνεύω απο τέτοια δίποδα ζωα

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, txcellas είπε

Περιγραφικός! Ένιωθα σα να το έβλεπα μπροστά μου φίλε. Εύγε!

τελευταια φορά που μάλωσα μάζεψα κάτι μπουνιδια και από τότε κάνω την κοτα!

3 ώρες πριν, men in black είπε

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτε.......................

παρακαλω να συγχωνευτει το θεμα με αυτο

Δημοσ.

Εγω τσακώνομαι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις . 

Δεν εχω πειράξει ποτέ κανέναν αλλά αν με πειράξουν χώνομαι χωρίς δεύτερη σκέψη . 

• Like 1
Δημοσ.

Τα βίαια άτομα έχουν βίαιο τέλος.
Βία ασκείς ως έσχατο μέσο εφόσον κινδυνεύει η ζωή σου ή άλλων ανθρώπων.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κινδυνεύεις να υποστείς ζημιά ή να προξενήσεις ζημιά κάτι που θα σε σημαδεύει αρνητικά σε όλη σου την ζωή.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι τέτοιοι μια φορά να τους ορμήξεις τελείωσε. Σαν φοιτητής μου είχε κάτσει σκηνικο μια φορά μέσα στη λεσχη του ΤΕΙ. Ηταν κατι καθυστερημενοι πετσαραδες (οσοι εχουν περασει απο Κρήτη ξερουν οι χωριαταραδες με τα μαυρα πουκαμισα) που την μπαίνανε σε ολους. Χώνονταν συχνα στον κολλητό μου αλλα δεν ειχε τυχει να ειμαι μπροστα τον πετυχαιναν μόνο καθε φορά. 
 Ε μια φορά αρχισαν τους τσαμπουκαδες μεσα στη λεσχη 8 το πρωι αν εχεις το θεο σου. Εμεις το είχαμε πάρει σερι απο το βραδυ και ειμασταν ακομα λιγο πιωμενοι...ε με το που σκυβει ο ενας πανω απ'το τραπεζι μας και τον φτυνει στα μαλλια παίρνω το τασακι απ'το τραπεζι και κρατώντας το τον κοπανάω και του σπασα το ζυγωματικο.  Οι αλλοι 2 φιλοι του χεστηκαν πανω τους μολις τον ειδαν μεσα στα αιματα και τον πήραν σηκωτό για νοσοκομειο!! Από τότε δεν τους ξαναπετυχάμε καν μαζι και φυσικα δεν την μπαίνανε σε κανέναν. 

Ολοι αυτοί ειναι θρασύδειλοι. Όποιος θέλει να κοπανήσει δεν μιλάει 10 ώρες...κοπανάει κατευθείαν. Αν σου αρχίζει ο άλλος 10 λεπτά τα "Θα σε μησω Θα σε σκισω κτλπ" αστο...πάτα τον μια κουτουλιά και δεν θα καταλάβει τι έγινε. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, talibanakos είπε

Απο την αλλη,οσες φορες απεφυγα καυγα στο δρομο,συνηθως πανω στη δουλεια οταν καποιος πηγαινε να με ριξει,την υπολοιπη μερα το σκεφτομουν και ο εγωισμος μου με εκανε να σκαω..

Του τελειωσε η φαντασια..

Έχω να παίξω σοβαρό ξύλο πάρα πολλά χρόνια. Ευτυχώς μέχρι και στο γυμνάσιο/λύκειο που ήμουν ποτέ δεν τις είχα φάει, πάντα τις έριχνα (λίγες όμως και θα εξηγήσω παρακάτω γιατί).

Σε αυτό που είπες στην τελευταία πρόταση συμπικνώνεις το '' που να μπλέξω τώρα(συμβιβασμό)'' και το ''αυτό το σκουπίδι μου την έπεσε και δεν έκανα τίποτα (πληγμένο ανδρισμό)''.

Και εγώ πολλές φορές σκεφτόμουν διάφορα περιστατικά που δεν απάντησα όπως ήθελα και νευριάζω. Ίσως είναι καλύτερο να τις ρίξεις ( ή να τις φας) και να δεις τι κατάληξη είχε παρά να το σκέφτεσαι μια ζωή και να χαλιέσαι.

Ίσως από την άλλη αν έχεις πράγματα να χάσεις να μην θέλεις να μπλέξεις ή να το τραβήξεις πολύ. Όσες φορές έχω πλακωθει θα μπορούσα κάλιστα τον άλλον να τον βαρέσω ενώ είναι κάτω. Δεν το έκανα ποτέ όμως, όχι γιατί τον λυπήθηκα, αλλά επειδή γνώριζα πως έπειτα από κάθε πράξη υπάρχει και μια (νομική) επίπτωση.

Εν κατακλείδι είναι μπερδεμένο το θέμα και εγώ προσωπικά δεν συστίνω τίποτα. Από τη μία αν υποθέσουμε πως η ιστορία είναι αληθινή που να πας να μπλέξεις με τον κάθε μπράβο και την τσούλα που έχει για γκόμενα. Από την άλλη επειδή αναφέρθηκε πως ο op ήταν με παρέα, αν τον σπάγανε και οι 4 στο ξύλο μέχρι να μείνει ο άλλος ανάπηρος ποτέ δεν θα ξαναενοχλούσε και δεν θα το έπαιζε νταής στο δρόμο...

Ο κάθενας ας κάνει ότι θέλει αλλά να γνωρίζει και να αποδέχεται τις συνέπειες.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως δε μπλεκομαι σε φασαρίες. Ξέρω ότι δε μπορώ, οπότε γιατί να προσπαθήσω;  

Έτσι και αλλιώς δε δίνω σημασία σε δίποδα πράματα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Εγώ πάντως δε μπλεκομαι σε φασαρίες. Ξέρω ότι δε μπορώ, οπότε γιατί να προσπαθήσω;  

Το πραγματικό ερώτημα όμως που μόνο στον εαυτό σου μπορείς να απαντήσεις και να είσαι ειλικρινής είναι το εξής:

Ξέρω πως είμαι μισοριξιά/αδύναμος/κτλπ αλλά οπλοφορώ (για τον οποιοδήποτε λόγο). Τι κάνω αν έρθει κάποιος και με απειλήσει; Θα κάνω την κότα ή θα βγάλω το 45ρι και θα του το χώσω στο.... κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού του συστήματος;

Αναρωτιέμαι αν πάει και πουλήσει μαγκιά κάποιος σε έναν αστυνομικό που δεν φοράει στολή τι θα γίνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...