Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω νά ρωτήσω τα εξής όταν κάποιος πληρώνει με κάρτα τα έξοδα του μήνα οχ σούπερ ΔΕΗ τηλέφωνο κλπ όταν έρχεται η ώρα νά πληρώσει την κάρτα πληρώνει όλο το ποσό ή μόνο κάποια δόση.

Επίσης ποσό είναι περίπου η μηνιαία δόση για μία πιστωτική ?

Δημοσ.

Aν δεν πληρωνεις ολο το ποσο αργα ή γρήγορα θα μπεις στον Τειρεσία

Η δόση ειναι 10 ευρω στις περισσότερες κάρτες ανεξάρτητου συνολικού ποσού ωφειλης

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Καλησπέρα θέλω νά ρωτήσω τα εξής όταν κάποιος πληρώνει με κάρτα τα έξοδα του μήνα οχ σούπερ ΔΕΗ τηλέφωνο κλπ όταν έρχεται η ώρα νά πληρώσει την κάρτα πληρώνει όλο το ποσό ή μόνο κάποια δόση.

Επίσης ποσό είναι περίπου η μηνιαία δόση για μία πιστωτική ?

Όσα θέλει πληρώνει, από την ελάχιστη καταβολή(συνήθως είναι 2%, εξαρτάται από την κάρτα) ως και όλο το ποσό. Όσα περισσότερα πληρώσει όμως τόσα λιγότερα θα χρωστάει, και όσα χρωστάει θα τοκίζονται με εξωφρενικό επιτόκιο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Η δόση ειναι 10 ευρω στις περισσότερες κάρτες ανεξάρτητου συνολικού ποσού ωφειλης

δεν τιθεται θεμα να μην πληρωθει , ειναι η δευτερη φορα που εχω αναγκη την πιστωτικη καρτα την πρωτη ζορηστικα μεν αλλα την ξεχρεωσα

2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Όσα θέλει πληρώνει, από την ελάχιστη καταβολή(συνήθως είναι 2%, εξαρτάται από την κάρτα) ως και όλο το ποσό. Όσα περισσότερα πληρώσει όμως τόσα λιγότερα θα χρωστάει, και όσα χρωστάει θα τοκίζονται με εξωφρενικό επιτόκιο.

λεω εχω να μπει το ποσο σε δοσεις η γινετε αυτοματα ? ο τοκος ειναι 15% σωστα , αλλα τον πληρωνεις ανεξαρτατητα η μονο αν δεν πληρωνεις δοσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

λεω εχω να μπει το ποσο σε δοσεις η γινετε αυτοματα ? ο τοκος ειναι 15% σωστα , αλλα τον πληρωνεις ανεξαρτατητα η μονο αν δεν πληρωνεις δοσεις

Προσπάθησε να ξαναγράψεις αυτό στα bold με τρόπο που να βγάζει νόημα.

Το επιτόκιο είναι ανάλογα με την κάρτα, δεν είναι σε όλες το ίδιο, παίζει ανάμεσα σε 15 ως και 20%.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Σε καμια καρτα δεν ειναι φιξ 10€. Η ελαχιστη καταβολη ειναι 2% το λιγοτερο (σε καποιες και 3%), απλα το μινιμουμ ειναι 10€. 

51 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

δεν τιθεται θεμα να μην πληρωθει , ειναι η δευτερη φορα που εχω αναγκη την πιστωτικη καρτα την πρωτη ζορηστικα μεν αλλα την ξεχρεωσα

Αν ειναι ατοκες δοσεις, δε πληρωνεις καθολου τοκο αν πληρωνεις καθε μηνα στην ωρα της. Ο τοκος 15% ειναι ετησιος. Δηλαδη αν παρεις κατι με 100€, δεν θα παει 115 τον επομενο μηνα. Οκ εχουν μεγαλα επιτοκια οι πιστωτικες καρτες αλλα ειναι και τοκογλυφοι εξω απο το καζινο :P 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Σε καμια καρτα δεν ειναι φιξ 10€. Η ελαχιστη καταβολη ειναι 2% το λιγοτερο (σε καποιες και 3%), απλα το μινιμουμ ειναι 10€. 

Αν ειναι ατοκες δοσεις, δε πληρωνεις καθολου τοκο αν πληρωνεις καθε μηνα στην ωρα της. Ο τοκος 15% ειναι ετησιος. Δηλαδη αν παρεις κατι με 100€, δεν θα παει 115 τον επομενο μηνα. Οκ εχουν μεγαλα επιτοκια οι πιστωτικες καρτες αλλα ειναι και τοκογλυφοι εξω απο το καζινο :P 

Βλέπω στην εθνική ότι για τούς πρώτους 6 μήνες το επιτόκιο είναι 7 τα εκατό για αγορές ισχύει ή είναι παπατσα.

Επίσης σε μια απλή πιστωτική ποσό είναι το όριο αγορών ???

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Βλέπω στην εθνική ότι για τούς πρώτους 6 μήνες το επιτόκιο είναι 7 τα εκατό για αγορές ισχύει ή είναι παπατσα.

Επίσης σε μια απλή πιστωτική ποσό είναι το όριο αγορών ???

Το οριο αγορων εξαρταται απο το εκκαθαριστικο σου. 

Εφοσον στη συμβαση λεει για επιτοκιο αγορων 7% τους πρωτους 6 μηνες, τοτε θα ισχυει. Προσεξε μονο αν υπαρχουν ψιλα γραμματα. Λογικα εισαι οκ 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το οριο αγορων εξαρταται απο το εκκαθαριστικο σου. 

Εφοσον στη συμβαση λεει για επιτοκιο αγορων 7% τους πρωτους 6 μηνες, τοτε θα ισχυει. Προσεξε μονο αν υπαρχουν ψιλα γραμματα. Λογικα εισαι οκ 

Βγάζουν εύκολα πιστωτικές ή είναι σαν τά δάνεια πού πλέον δεν δινουν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Πιστωτικές με όριο 1000-1500 σου βγάζουν εύκολα αν έχεις μισθοδοσία στην ίδια τράπεζα εμένα με είχαν ζαλίσει μια εποχή... Πάντως αν θυμάμαι καλά παίρνεις ΚΕΑ και δεν πιστεύω να σου βγάλουν εύκολα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Στην ουσία η πιστωτική δάνειο είναι, το ίδιο δύσκολα σου εγκρίνουν πιστωτική όπως και δάνειο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Πιστωτικές με όριο 1000-1500 σου βγάζουν εύκολα αν έχεις μισθοδοσία στην ίδια τράπεζα εμένα με είχαν ζαλίσει μια εποχή... Πάντως αν θυμάμαι καλά παίρνεις ΚΕΑ και δεν πιστεύω να σου βγάλουν εύκολα.

Κοίτα κάνα 500αρι θέλω για κάνα δίμηνο γιατί περιμένω να εγκριθεί η νεα απόφαση για το προνοιακό , έχω φορολογική κάπου 6000 γιατί πέρσι ήμουν καί σέ ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Κοίτα κάνα 500αρι θέλω για κάνα δίμηνο γιατί περιμένω να εγκριθεί η νεα απόφαση για το προνοιακό , έχω φορολογική κάπου 6000 γιατί πέρσι ήμουν καί σέ ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Είναι μικρό το εκκαθαριστικό και χωρίς εργασία λίγο δύσκολο να σου βγάλουν αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις ☺

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Για να Μην παιδεύεσαι ξεχνάς την πιστωτική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...