Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εξαλειφθει ποτέ η φοροδιαφυγη παιδια. Δεν τα καταφερε ουτε η τροικα που μας πατουσε το κεφαλι στο πατωμα με γερμανική μπότα επι 8 χρονια. Τωρα που δεν μας ελεγχουν πια, φανταστειτε τι θα γινει.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οχι, αλλα εχουμε εστιατοριο. Ξαναλεω, γνωριζεις οτι τα εστιατορια αγοραζουν με 13% και πουλανε με 24%? Αν αυξησω τις τιμες στην επαρχια, του μαγειρευτου απο 5-6 που το εχουμε στα 8 δεν θα παταει ψυχη με πολλους να παιρνουν βασικους μισθους.

Επειδη εσυ την εχεις βρει με την δουλεια σου, δεν σημαινει το ιδιο για ολους. Το θεμα δεν ξεκιναει απο αυτους που φοροδιαφευγουν, αλλα απο το ιδιο το κρατος που εχει τοσο υψηλες φορολογιες. 

• Like 2
Δημοσ.

Στην Ελλάδα των κρατιστων φίλε μου, όπου το κρατος ,ειδικά τώρα είναι κατα της επιχειρησης,και δεν μιλώ για καφέ και σουβλατζίδικα, αλλά για επιχειρήσεις που είναι δεκαετίες εδώ,δεν βγαινεις.

Το κράτος σε κλέβει ασυστολα,το έχεις συναιτερο,χωρίς να προσφέρει τίποτα,και σου παίρνει τα μισά. Το ζω καθημερινά.Ασε με.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, overpower είπε

Οχι, αλλα εχουμε εστιατοριο. Ξαναλεω, γνωριζεις οτι τα εστιατορια αγοραζουν με 13% και πουλανε με 24%? Αν αυξησω τις τιμες στην επαρχια, του μαγειρευτου απο 5-6 που το εχουμε στα 8 δεν θα παταει ψυχη με πολλους να παιρνουν βασικους μισθους.

Επειδη εσυ την εχεις βρει με την δουλεια σου, δεν σημαινει το ιδιο για ολους. Το θεμα δεν ξεκιναει απο αυτους που φοροδιαφευγουν, αλλα απο το ιδιο το κρατος που εχει τοσο υψηλες φορολογιες. 

Φίλε αν επιχειρείς κα δεν εχεις κέρδος το κλείνεις και ανοίγεις κάτι που να έχει κέρδος . 

Αυτός είναι ο καπιταλισμός . Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά αυτή είναι η αλήθεια .

Δημοσ.

Οι αντιπροσωπείεες λογο στανταρ εργασιων ανταλακτικων και εργατοωρών εχουν φιχ τιμές γαι αυτο τις ανακοινώνουν με φπα.Για την παροχη δεν υπαρχει υπωχρεωση τιμής μαζι με το φπα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε

Φίλε αν επιχειρείς κα δεν εχεις κέρδος το κλείνεις και ανοίγεις κάτι που να έχει κέρδος . 

Αυτός είναι ο καπιταλισμός . Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά αυτή είναι η αλήθεια .

Οκ, δεν το συνεχιζω αφου δεν εχει ιδεα για το τι θα πει να εισαι ελευθερος επαγγελματιας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jmmys είπε

Στην Ελλάδα των κρατιστων φίλε μου, όπου το κρατος ,ειδικά τώρα είναι κατα της επιχειρησης,και δεν μιλώ για καφέ και σουβλατζίδικα, αλλά για επιχειρήσεις που είναι δεκαετίες εδώ,δεν βγαινεις.

Το κράτος σε κλέβει ασυστολα,το έχεις συναιτερο,χωρίς να προσφέρει τίποτα,και σου παίρνει τα μισά. Το ζω καθημερινά.Ασε με.

Φίλε μου και εμένα που είμαι ίδια. Υπάλληλος ακριβώς τα μισά μου παίρνει . 

Με μια διαφορά . Ότι εγω και να θέλω να κλέψω δεν μπορώ . 

Και μην το πάρει προσωπικά αλλά ένας από τους κυρίους λόγους που έχουμε φτάσει εδώ είναι η φοροδιαφυγή 

2 λεπτά πριν, overpower είπε

Οκ, δεν το συνεχιζω αφου δεν εχει ιδεα για το τι θα πει να εισαι ελευθερος επαγγελματιας.

Πίστεψε με γνωρίζω πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις . 

Αν το εστιατόριο το ονομάζεις ελεύθερος επαγγελματίας τότε να πω στον ασφαλιστή μου να μου φέρει μια γεμιστά 

Επεξ/σία από Alexandros7474
Δημοσ.

Ολοι κλεβουμε το κράτος αναλογα με το ποσο μπορει παντα ο καθενας.Αλλο ο Μποδοσάκης και αλλο ο Σακης.Απλα ο Σακης ειναι φοροφυγας και ο Μποδοσάκης μπισνεσμαν.

• Like 3
Δημοσ.

Σίγουρα, αλλά κυρίως οι τρομερές σπατάλες δημοσίου χρήματος εδώ και δεκαετίες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Αν το εστιατόριο το ονομάζεις ελεύθερος επαγγελματίας τότε να πω στον ασφαλιστή μου να μου φέρει μια γεμιστά 

Απο την ωρα που ενας ιδιοκτητης εστιατοριου θεωρειται ελευθερος επαγγελματιας, τοτε ναι, μας παιρνει και εμας η μπαλα.

Αν εχεις προβλημα μονο με τα συνεργεια, τοτε να αναφερετε μονο τα συνεργεια. 

Btw, μην ξεγελιεστε, το συνεργειο χτυπησε κανονικα καποια αποδειξη, εστω και μονο για τα υλικα που χρησιμοποιησε. Δεν υφισταται καποιος μονο να αγοραζει και να μην δειχνει οτι πουλαει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, overpower είπε

Btw, μην ξεγελιεστε, το συνεργειο χτυπησε κανονικα καποια αποδειξη, εστω και μονο για τα υλικα που χρησιμοποιησε. Δεν υφισταται καποιος μονο να αγοραζει και να μην δειχνει οτι πουλαει. 

+10000000000000000000000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Φίλε μου και εμένα που είμαι ίδια. Υπάλληλος ακριβώς τα μισά μου παίρνει . 

Με μια διαφορά . Ότι εγω και να θέλω να κλέψω δεν μπορώ . 

Και μην το πάρει προσωπικά αλλά ένας από τους κυρίους λόγους που έχουμε φτάσει εδώ είναι η φοροδιαφυγή 

Πίστεψε με γνωρίζω πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις . 

Ένας δηλαδή που έχει ενα εστιατόριο δεν είναι ελεύθερος επαγγελματίας;;;;;;;;;;;;;

Συγγνώμη, εντελώς εκτός θέματος.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ένας δηλαδή που έχει ενα εστιατόριο δεν είναι ελεύθερος επαγγελματίας;;;;;;;;;;;;;

Συγγνώμη, εντελώς εκτός θέματος.

;;;;;;;;;;;;;;;;;

Είναι επιχείρηση 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, overpower είπε

Εμμμ, όχι? 

βασικα νομιζω πως εχει δικιο σε αυτό. 

Επεξ/σία από RedPriest
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...