TsoliasGR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ενώ στα καινούργια ανταλλακτικά νομίζεις δεν μπορεί να έρθει διαφοροποίηση στην τελική τιμή? Λέω το πιο από παράδειγμα που δεν υπάρχει παραστατικό αγοράς....Γιατί για το καινούριο σίγουρα υπάρχει.Εάν οι αποθήκες δεν περάσουν την πώληση στο σύστημα θα χάσουν την μπάλα με το τι έχουν και τί όχι (και δεν ειναι μονο αυτό).Οπότε κόβουν κανονικά την πώληση.Απλά μπορείς να ζητήσεις το παραστατικό αγοράς για καινούριο ανταλλακτικό αλλά σίγουρα θα φας καπέλο στην εργασία.Για το μεταχειρισμένο μπορεί να σου πεί ο μάστορας πχ ε μου το άφησε ενας πελάτης εδώ μια χαρά δουλεύει το έφτιαξα εγώ πχ εκείνος έβαλε καινούριο και δεν το ήθελε και θα σου βγεί στη μισή τιμή η πιο κάτω απο καινούριο κτλπ κτλπ.Άντε βγάλε άκρη.Ακόμα και για τακάκια...εκεί στη σπύρου πάτση καρφώνουν τακάκια μια χαρά ποιότητα είναι στο civic εκεί φτιάχνω τα δικά μου.Και κοστίζει κανα 30ρι η 4άδα η 15 ανα τροχό αν θές.Για πήγαινε να πάρεις αντιπροσωπείας να δείς;Αυτα θα σου πει το συνεργείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις