Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παιδιά αγόρασα στα 0.19 ευρω πριν 5 μήνες την πρωτοχρονιά.  Με σκοπό να τα αφήσω για καμιά 10 χρόνια οπότε ακόμα είμαι οκ . 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ψωνισα και γω καμποσα ακομα…ευκαιρια ηταν αφου το ειχε πει ο From….. οτι θα επεφταν κρατησα μια καβατζα :)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Stelios* είπε

Αν το δεις αλλιώς έχει πολύ καλές εκπτώσεις σήμερα! 

Έτσι έλεγα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα ...και την πιο προηγούμενη...και έχωνα να πάρω..

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, eliascm21 είπε

Αν σπάσει τα 30k το bitcoin έχετε γεια βρυσούλες νομίζω. Μας ξανα βλέπω στα 20λεπτα.

απτο στομα σου στου dump το αυτί. 

έτσι όπως έγινε, μακάρι να πάμε σε άλλα 3 χρόνια bear market....

Δημοσ.

:) ακριβώς αυτό που λέω.....μας λένε hodl και εκείνοι τα πουλάνε.... είμαστε σε bearish τρεντ, εύχομαι να πάμε σε 3 years bear market....

ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ :D

Δημοσ.

Ακόμα και στη πτώση πάντως υπάρχουν ευκαιρίες να αυξήσεις το κεφάλαιο σου αρκεί να κατέχεις το trading και να έχεις πολύ τύχη, δυστυχώς για μένα δεν έχω τίποτα από τα δύο. Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι τα κρυπτό  δεν δημιουργήθηκαν για τα exchanges και για το trading άσχετα αν οι περισσότεροι είμαστε εδώ για να αυξήσουμε το κεφάλαιο μας.Η μεγάλη προσέλκυση  κόσμου που δεν έχει ασχοληθεί με τα κρυπτονομίσματα  και συνεχίζει να μην ασχολείται ενώ είναι μέσα στο χώρο, έχει σαν αποτέλεσμα την μη σταθερότητα του χώρου και δίνει δυνατότητα στους "μεγάλους" να πλουτίσουν κι άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

άκου τί λέει εδώ ο τύπος...ακριβώς αυτό που λέω...οτι οι φάλαινες πουλάνε όταν είναι ψηλά και μας λένε αγοράστε, μετά πέφτει η τιμή, εκείνοι αγοράζουν, ξανα ανεβαίνει η τιμή, ξαναγοράζουμε εμείς και εκείνοι πουλανε....

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

άκου τί λέει εδώ ο τύπος...ακριβώς αυτό που λέω...οτι οι φάλαινες πουλάνε όταν είναι ψηλά και μας λένε αγοράστε, μετά πέφτει η τιμή, εκείνοι αγοράζουν, ξανα ανεβαίνει η τιμή, ξαναγοράζουμε εμείς και εκείνοι πουλανε....

Αυτονόητο , όσοι έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο σοβαρά γνωρίζουν ότι είναι κλασική πρακτική το pump & dump. Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό κάποιοι καλύτερα να απέχουν απο το trading , να αγοράσουν τι είναι να αγοράσουν και να τα κλειδώσουν περιμένωντας το αν και όταν ανέβει το εκάστοτε crypto.Τουλάχιστον δεν θα χάσουν χρήμα. Τα ελεγα , τα ξαναελεγα , τα ματα-ξαναελεγα να ηρεμήσουμε  εδω μέσα με προβλέψεις και fomo. 

edit: Σχεδον 3 μήνες να πάει στα  2trillion το μαρκετ καπ και 4 μέρες να πέσει στο 1. Ευθύνη καθάρα των μεγάλων funds και τυπάδων κλάσης Elon .Του δε μουν και τα @@ μας κουνιουνται ...

Επεξ/σία από stefanos_13
  • Like 1
Δημοσ.

¨Οσον αφορά τo trading, το έχω ξαναπεί πως δέν είμαι trader, είμαι οτι χειρότερο για trading. 

Όμως όσον αφορά για τις προβλέψεις δεν μπορείς να πείς πως τα πήγα άσχημα...

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Όμως όσον αφορά για τις προβλέψεις δεν μπορείς να πείς πως τα πήγα άσχημα...

Θυμίζεις λίγο Πυθία  (ή θα ανέβει ή θα πέσει )  αλλά καλός είσαι ;) 

• Δημιουργία νέου...