Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν δεν είσαι ταμίας ή κάτι τέτοιο, να δέχεσαι χιλιάδες ευρώ κάθε μέρα, πιστεύω ότι μπορείς να το βρεις και μόνος σου το πλαστό. Ο καλύτερος έλεγχος είναι η αφή στα επίμαχα σημεία και τα υδατογραφήματα ή πως λέγονται εκείνα τα ασημένια που αλλάζουν σχήμα. Από ότι μου έχει πει τραπεζικός, αυτά ειδικά είναι δύσκολο να αντιγραφούν. Βέβαια πάντα μαρκαδοράκια και μηχανήματα είναι η πρώτη γραμμή, για να μη γίνεσαι και ρεζίλι.

Δημοσ.

Δεν εχω δει ποτε μαρκαδορακι στην τραπεζα,δεν ξερω τι νοημα εχουν

Σας λεω παντως οτι αν καποιος επιχειρησει να με κλειδωσει μεσα στο μαγαζι του θα ειναι μαλλον η χειροτερη αποφαση που εχει λαβει ποτε στη ζωη του,μην αναλαμβανετε τετοια ρισκα,δεν ειστε αστυνομια 

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, james9tito είπε

Ας κανω οτι δεν διαβασα τοσες μπουρδες και ας πω τι πρεπει να κανει ο ανθρωπος. 

Απο τη στιγμη που δεν ανιχνευεται το χαρτονομισμα , ευγενικα λες στον πελατη "δεν μπορω να δεχτω το συγκεκριμενο χαρτονομισμα γιατι δεν ανιχνευεται απο το μηχανημα, μηπως εχετε καποιο αλλο" ?

Ουτε του λες ειναι πλαστο , ουτε καλεις καμια αστυνομια . Σε περιπτωση έστω 1% που ο ανιχνευτης σου κανει λαθος θα βρεθεις κατηγορουμενος . 

Ολα τα αλλα που γραφτηκαν ουτε να τα σκεφτεις δεν εισαι ουτε αστυνομικος , ουτε ο τζον ραμπο , ουτε δικαστης. Ακομη και να στραβωσει ο πελατης και να φερει αστυνομια πχ μολις τους δειξεις οτι το χαρτονομισμα δεν ανιχνευεται το θεμα εχει ληξει . 

Δεν χρειάζονται αναλύσεις επί αναλύσεων, ράμπο, τζάμπο, ντάμπο το ελεφαντάκι. Εδώ ο φίλος τα γράφει μια χαρά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιστρεφεις πισω το πλαστο και παριμενεις να παρεις κανονικο ε;  Το πλαστο κατασχεται και παιρνεις τηλεφωνο το 100. Αν θελει να το παρει ας περιμενει. Λογικα θα εξαφανιστει. Αν μεινει ειναι θυμα, δεν φταιει. Τραβα τον και μια φωτο πριν του το πεις.

δεν γινεται οτι πλαστο σου δινουν να το δινεις πισω και ολα καλα.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 10/9/2018 στις 1:39 ΠΜ, Miracle Worker είπε

Είχε συμβεί στη γειτονιά μου ένα τέτοιο περιστατικό. Είχαν πάει 2 Πακιστανοί σε έναν ηλικιωμένο μαγαζάτορα και του έδωσαν πλαστό 20ευρω. Αυτός το ψιλιάστηκε αλλά φοβήθηκε να κάνει κάτι. Το πήγε μετά δίπλα που είχαν μηχάνημα και ήταν όντως πλαστό. Μετά από μερικές μέρες όμως έκαναν το λάθος να ξαναπάνε. Αλλά δεν υπολόγισαν τον ηλικιωμένο γάτο, που τους είπε πάω να κάνω ψιλά δίπλα, αλλά στην ουσία έδωσε σήμα να καλέσουν την αστυνομία, η οποία ήρθε και τους μπουζούριασε επί τόπου με ένα πάκο πλαστά στην κατοχή τους. Βέβαια, μετά από μία βδομάδα τους ξαναείδαμε να κυκλοφορούν στην πόλη, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς, μπορεί να βρεις και το μπελά σου.

Η σύλληψη από μόνη της δεν έχει κανένα νόημα. Και οι αστυνομικοί βαριούνται τη διαδικασία, αφού αν δεν απαγγέλονται καταγγελίες (για διάφορα αδικήματα) δεν έχει νόημα και οι παραβάτες αποθρασύνονται ακόμα περισσότερο.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Επιστρεφεις πισω το πλαστο και παριμενεις να παρεις κανονικο ε;  Το πλαστο κατασχεται και παιρνεις τηλεφωνο το 100. Αν θελει να το παρει ας περιμενει. Λογικα θα εξαφανιστει. Αν μεινει ειναι θυμα, δεν φταιει. Τραβα τον και μια φωτο πριν του το πεις.

δεν γινεται οτι πλαστο σου δινουν να το δινεις πισω και ολα καλα.

Από ποιον κατασχεται? Ποσο % εισαι σιγουρος οτι εισαι πλαστο και δεν κανει λαθος το μηχανημα? 

Ναι τραβηξε τον και μια φωτογραφια να μην ειναι πλαστο τελικα και να σε παει @@ντας μεχρι το τμημα , να τρεχεις και να μην φτανεις. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/9/2018 στις 1:39 ΠΜ, Miracle Worker είπε

Είχε συμβεί στη γειτονιά μου ένα τέτοιο περιστατικό. Είχαν πάει 2 Πακιστανοί σε έναν ηλικιωμένο μαγαζάτορα και του έδωσαν πλαστό 20ευρω. Αυτός το ψιλιάστηκε αλλά φοβήθηκε να κάνει κάτι. Το πήγε μετά δίπλα που είχαν μηχάνημα και ήταν όντως πλαστό. Μετά από μερικές μέρες όμως έκαναν το λάθος να ξαναπάνε. Αλλά δεν υπολόγισαν τον ηλικιωμένο γάτο, που τους είπε πάω να κάνω ψιλά δίπλα, αλλά στην ουσία έδωσε σήμα να καλέσουν την αστυνομία, η οποία ήρθε και τους μπουζούριασε επί τόπου με ένα πάκο πλαστά στην κατοχή τους. Βέβαια, μετά από μία βδομάδα τους ξαναείδαμε να κυκλοφορούν στην πόλη, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς, μπορεί να βρεις και το μπελά σου.

Αρα καλά λέω εγώ ότι χρειαζόμαστε minimum άλλες δέκα φυλακές για αρχή!

Επεξ/σία από skiabox
  • Moderators
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, skiabox είπε

Αρα καλά λέω εγώ ότι χρειαζόμαστε minimum άλλες δέκα φυλακές για αρχή!

Αυτη η ιστορια ειπε ο ιδιος οτι ηταν πριν 10 χρονια. Για αποφυγη παρερμηνειας και παει λεγοντας.

Δημοσ.
Στις 10/9/2018 στις 11:45 ΠΜ, stelios18120 είπε

Εμένα έτσι και πάρω χαμπάρι ότι μου έσπρωξε τράπεζα πλαστό,πρώτα θα μπω στο κατάστημα και θα τους κάνω ξεφτίλα φωνάζοντας ότι δεν τα ελενχουν καθόλου και δίνουν πλαστά και δεύτερον αστυνομία κτλπ κτλπ

Πάντως μην λέτε ότι θελετε,δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει τραπεζικός σε άλλον άνθρωπο πλαστό χαρτονόμισμα.

(Το μηχάνημα ελενχου της τράπεζας  πχ στο ταμείο που σας δίνουν τα χρήματα στο χερι έχει 35.000€ και σκαναρει το χαρτονόμισμα 1000%) δεν είναι του 50αρικου το μηχάνημα που έχει ο κυρ Νίκος στο σουβλατζίδικο.

Φυσικά θα αρνηθούν ότι στο έδωσαν αυτοί και τελικά η αστυνομία αν έρθει, θα μπαγλαρώσει εσένα για εξύβριση, συκοφαντία κλπ. Αν κάνεις και μήνυση θα έχεις να αντιμετωπίσεις το νομικό τμήμα της τράπεζας που θα σε ξετινάξει στο χαλαρό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dchatz είπε

Φυσικά θα αρνηθούν ότι στο έδωσαν αυτοί και τελικά η αστυνομία αν έρθει, θα μπαγλαρώσει εσένα για εξύβριση, συκοφαντία κλπ. Αν κάνεις και μήνυση θα έχεις να αντιμετωπίσεις το νομικό τμήμα της τράπεζας που θα σε ξετινάξει στο χαλαρό.

Αν το παρεις χαμπαρι εντος της τραπεζας χωρις να εχεις φυγει, το αναποδο θα γινει. ας ειναι καλα οι κάμερες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallair είπε

Αν το παρεις χαμπαρι εντος της τραπεζας χωρις να εχεις φυγει, το αναποδο θα γινει. ας ειναι καλα οι κάμερες.

Αυτό ακριβώς θα έγραφα.

Εννοείται ότι δεν παίρνω και φεύγω για χρήματα και το βλέπω πχ 1 ώρα μετά,αλλά αν το πάρω χαμπάρι μέσα στο κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Σκηνικο που ελαβε χωρα πριν 11 χρονια..

Παει κοπελα απο τον λογιστηριο να εισπραξει επιταγη 3000€ απο μια τραπεζα..

Στο καπακι παει στην τραπεζα που ειχαμε τον εταιρικο λογαριασμο και τα κανει καταθεση.

3 απο τα χαρτονομισματα ηταν προσημειωμενα απο καποια απαγωγη και η συναδελφος κατεληξε στο τμημα...

Μεχρι να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας ειχε χασει 10 χρονια απο την ζωη της....

Το σκηνικο ειναι ασχετο με τα πλαστα αλλα μας δειχνει οτι ακομα και μεταξυ των τραπεζων αλλαζουν οι διαδικασιες.

Στην μια δεν ψαχναν και πολυ τα λεφτα ενω στην αλλη τσεκαρουν μεχρι και τους σειριακους..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Σκηνικο που ελαβε χωρα πριν 11 χρονια..

Παει κοπελα απο τον λογιστηριο να εισπραξει επιταγη 3000€ απο μια τραπεζα..

Στο καπακι παει στην τραπεζα που ειχαμε τον εταιρικο λογαριασμο και τα κανει καταθεση.

3 απο τα χαρτονομισματα ηταν προσημειωμενα απο καποια απαγωγη και η συναδελφος κατεληξε στο τμημα...

Μεχρι να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας ειχε χασει 10 χρονια απο την ζωη της....

Το σκηνικο ειναι ασχετο με τα πλαστα αλλα μας δειχνει οτι ακομα και μεταξυ των τραπεζων αλλαζουν οι διαδικασιες.

Στην μια δεν ψαχναν και πολυ τα λεφτα ενω στην αλλη τσεκαρουν μεχρι και τους σειριακους..

Τωρα μου εβαλες απορια...τα μηχανακια των τραπεζων ειτε ταμειο ειτε αυτοματων καταθεσεων ειτε σε φακελλο στα ΑΤΜ, διαβαζουν και αριθμογραματιου ωστε να εντοπισθουν τα βρωμικα απαγωγης η αυτα τα δινει η τραπεζα  στη αστυνομια με καποια ειδικη σημανση επανω?...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...