spyros007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εχω μαγαζι καρντια μου......................Αλλα αμα ειχα θα πλήρωνες τον κουκο αηδόνι οποτε έφευγες δεν έφευγες σκασιλα μου και αντε κανε καταγελεια οτι ειμαι ακριβός να δουμε τι θα παρεις.......... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από spyros007
l337 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, spyros007 είπε Δεν εχω μαγαζι καρντια μου...................... 10 λεπτά πριν, spyros007 είπε Αμα θελω να μην ψωνίσεις απο το μαγαζί μου θα το κανω και χωρίς να κινδυνευω απο καταγγέλλειa,dont worry . Όταν αποφασίσεις πες μας. 1 1
spyros007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρα τα λεω ................σιγά μη σου δώσω και αναφορα. Μείνε στην ουσια................ Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από spyros007 2
talibanakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, spyros007 είπε Δεν πειραζει κανε μου μήνυση Μηπως ειναι καλυτερα για ολους να μη συμμετεχεις σε τετοιες συζητησεις; 3 2
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Για το αφορολόγητο το κάνετε ή για την ευκολία;
l337 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, spyros007 είπε Μια χαρα τα λεω ................σιγά μη σου δώσω και αναφορα. Μείνε στην ουσια................ Δεν βλέπω καμιά ουσία, παρά μόνο κωλοτούμπες και τσάμπα μαγκιά. Αν πάντως έχεις μαγαζί (που έχεις), στείλε μας την διεύθυνση. Εάν είσαι Αθήνα θα περάσω μια βόλτα να ψωνίσω. Μόλις τώρα, zio10 είπε Για το αφορολόγητο το κάνετε ή για την ευκολία; Αλήθεια τον ρωτάς τώρα ρε zio10; 2
talibanakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, l337 είπε Δεν βλέπω καμιά ουσία, παρά μόνο κωλοτούμπες και τσάμπα μαγκιά. Αν πάντως έχεις μαγαζί (που έχεις), στείλε μας την διεύθυνση. Εάν είσαι Αθήνα θα περάσω μια βόλτα να ψωνίσω. Νομιζω οτι εχει καποια σχεση με το ψιλικατζιδικο του Κυρ Μητσου,που αναφερεται στην υπογραφη του.
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, l337 είπε Δεν βλέπω καμιά ουσία, παρά μόνο κωλοτούμπες και τσάμπα μαγκιά. Αν πάντως έχεις μαγαζί (που έχεις), στείλε μας την διεύθυνση. Εάν είσαι Αθήνα θα περάσω μια βόλτα να ψωνίσω. Αλήθεια τον ρωτάς τώρα ρε zio10; Για 2 πραγματάκια που θα πάρεις από ένα μικρό μαγαζί σοβαρά το ρωτάω ναι. Ίσως δεν έχω μπει εγώ ακόμα στη λογική να πληρώνω παντού με κάρτα, όπως έχω ξαναγράψει κάπως μου κακοφαινεται δεν ξέρω... 1
g_alkis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Υπομονη λιγα χρονια ακομα, να μας αφησει χρονους αυτη η γενια
l337 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Για 2 πραγματάκια που θα πάρεις από ένα μικρό μαγαζί σοβαρά το ρωτάω ναι. Ίσως δεν έχω μπει εγώ ακόμα στη λογική να πληρώνω παντού με κάρτα, όπως έχω ξαναγράψει κάπως μου κακοφαινεται δεν ξέρω... Σεβαστό αλλά εμένα δεν μου κακοφαίνεται εκτός αν πάρω κάτι που θεωρώ πως 100% μπαίνει μέσα η συγκεκριμένη επιχείρηση και εφόσον (και μόνο) ο ιδιοκτήτης δεν είναι μακάκας. Ειδάλλως όλα με κάρτα. 1
talibanakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, g_alkis είπε Υπομονη λιγα χρονια ακομα, να μας αφησει χρονους αυτη η γενια Γιατι οι επομενες θα ειναι καλυτερες πιστευεις..
men in black Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, g_alkis είπε Υπομονη λιγα χρονια ακομα, να μας αφησει χρονους αυτη η γενια Ποτε δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει η ζωη για την δικια σου την γενια για αυτο πρόσεχε τι εύχεσαι
xrist0s4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Σκετα τσιγάρα όντως δεν βγάζουμε τιποτα αλλα ένα μπουκαλάκι νερό να πήρες μαζί με τα τσιγάρα μια χαρά είναι το κέρδος.Περα από αυτό κ σκέτα τσιγάρα να πάρεις είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε την καρτα χωρίς να ακούς μουρμούρα. 1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, spyros007 είπε Εγω παντως αμα ειχα το μονο μπακαλικο σε 30 χλμ και μου ερχόσουν με καρτα θα σου ελεγα."αστα κατω και πήγαινε αλλου να ψωνίσεις γιατί έτσι γουσταρω".Να δεις για ποτε θα έβρισκες μετρητα. Σύντροφε του βουνού ανατρίχιασα.
christakos07 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, spyros007 είπε Δεν εχω μαγαζι καρντια μου......................Αλλα αμα ειχα θα πλήρωνες τον κουκο αηδόνι οποτε έφευγες δεν έφευγες σκασιλα μου και αντε κανε καταγελεια οτι ειμαι ακριβός να δουμε τι θα παρεις.......... Μάντεψε γιατί δεν έχεις, ούτε θα αποκτήσεις ποτέ μαγαζί. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα