Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω 5s και 8 ...στο 5 s που την δοκίμασα τς πράγματα είναι καλύτερα ...όχι ότι είχα κάποιο θέμα με την 11 αλλά με την 12 όλα είναι καλύτερα ...το έχω 5 χρόνια και ακόμα δουλεύει με τόσες αναβαθμίσεις ταχύτατα...!!!απλα ένα μπράβο στην Apple Γι αυτό!!

Επεξ/σία από labrosviz
  • Like 2
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρε παιδι μου... αυτό το πράγμα που κάνει η Apple με το iOs είναι το λιγότερο αξιέπαινο... Δεν θα μεινω στην σταθερότητα, στην ταχύτητα ή στην ασφάλεια αλλά στο ότι μετά απο έξη χρόνια και, ναι το 5s θα πάρει νέα έκδοση...

Ενα μεγάλο μπράβο στην ομάδα υποστήριξης του λειτουργικού... 

• Like 7
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dimtsef είπε

IOS 12 σε 5s θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι !

κοίτα, μετά το ρεζιλίκι με το iPhone 4 που όταν πήρε την 7 κ*λοσερνόταν το έχουν δουλέψει ωραία το θέμα! Περιμένω να παίζει μια χαρά και στο 5S... ;)

Δημοσ.

γελάω με άτομα που έχουν android και κράζουν το ios , όταν είχα το nexus 5 και δεν πηρε ούτε ένα νέο λειτουργικό , απλα το εξαφανισαν από την αγορα . Και ήταν γνήσιο παιδι της google . Ίσως κάποιοι καταλάβουν γιατί έχει τέτοιες τιμές η apple . να υποστηρίζει συσκευές 6 χρονια πίσω .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, axidousgr είπε

γελάω με άτομα που έχουν android και κράζουν το ios , όταν είχα το nexus 5 και δεν πηρε ούτε ένα νέο λειτουργικό , απλα το εξαφανισαν από την αγορα . Και ήταν γνήσιο παιδι της google . Ίσως κάποιοι καταλάβουν γιατί έχει τέτοιες τιμές η apple . να υποστηρίζει συσκευές 6 χρονια πίσω .

Γιατί πόσες smartphone συσκευές νομίζεις ότι έχει να υποστηρίξει; 😉

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, axidousgr είπε

μάλλον δεν ξέρεις το xda...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, randomcat είπε

Μα δεν υποτίθεται ότι ήταν ήδη "σταθερό" το iOS; Για να γίνει κάτι "πιο σταθερό" πρέπει να έχει πρώτα κάποιες αστάθειες. Εκτός και αν απλά πουλάει η καραμέλα "πιο σταθερό, πιο γρήγορο". 😏

Ίσως τότε η σωστή έκφραση θα ήταν "Πιο σταθερό από την προηγούμενη έκδοση αλλά λιγότερο σταθερό από την επόμενη έκδοση".

Ρε σεις τώρα αφού ξέρετε πως λειτουργεί το marketing. "Πανίσχυρος διπύρηνος επεξεργαστής με άπλετη μνήμη 1GB για απρόσκοπτη λειτουργία". Πάντα τέτοια ακούγαμε.

Δημοσ.

Εντυπωσιακη η υποστηριξη της Apple  σε τοσο παλια μοντελα ,ετσι ειναι οταν   αγοραζεις premium προιοντα απολαμβανεις και αντιστοιχες υπηρεσιες .

Ανυπομονω να γινει διαθεσιμο  το ios 12  που θα κανει γρηγοροτερο το ηδη γρηγορο λειτουργικο .

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις haters... όχι και να κράζουμε την υποστήριξη σε επίπεδο λειτουργικού σε τόσο παλιό κινητό!

Και δεν μιλάμε απλά για security updates...

Ξεκολλήστε... άντε μακάρι να δούμε τέτοια υποστήριξη και σε premium android συσκευές (για τις φτηνές ούτε λόγος..)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως στο Χ έτρεξα την beta για 2μηνες και τη.ν ξήλωσα. Ούτε πιο γρήγορη ήταν ούτε πιο σταθερή.

Επεξ/σία από HPPRO
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lefterisv είπε

Φαντάσου τι παπάδες θα έκανε το 5s αν είχε την υποστήριξη από το xda... ;)

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lefterisv είπε

το ξέρω αλλα φαντάσου πλέον ότι στην ηλικία που είμαι δεν με ενδιαφέρει να ψάχνω από δω και από εκεί διαφορα , για να κάνω το κινητό μου πιο γρηγορο και έτσι 

Θα μπορούσα να είχα ασχοληθεί και με jailbrake αλλα όχι πλέον . Θέλω μια συσκευή που να μου κάνει την δουλεια μου απλα και όμορφα .

Από android όσα είχα (lg, samsung , nexus , Alcatel ) δεν με καλυπταν , και πήγα σε ένα σταθερό λειτουργικό που αν δεν είχα τρελα με την τεχνολογία θα είχα μείνει με το 6S που ακόμα και σήμερα δουλεύει σφαίρα 

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εντυπωσιακη η υποστηριξη της Apple  σε τοσο παλια μοντελα ,ετσι ειναι οταν   αγοραζεις premium προιοντα απολαμβανεις και αντιστοιχες υπηρεσιες .

Μπα, έτσι είναι όταν έχεις μόνο 5 smartphones όλα και όλα για να υποστηρίξεις.

11 λεπτά πριν, VChris είπε

Ρε σεις haters... όχι και να κράζουμε την υποστήριξη σε επίπεδο λειτουργικού σε τόσο παλιό κινητό!

Και δεν μιλάμε απλά για security updates...

Τι τόσο παλιό κινητό; Σεπτέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε, δηλαδή πριν από 5 χρόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, lefterisv είπε

και πάλι το xda δεν είναι επίσημη υποστήριξη και δεν είναι το ίδιο

δυστυχώς η google το πολύ 3 χρόνια σε πάει που σε σχέση με τους vendors δεν είναι άσχημα, αλλά θα μπορούσε και καλύτερα , η apple σε αυτό το κομμάτι υπερτερεί ακόμα και αν κάνει κάποιες συσκευές να σέρνονται σε κάποιες περιπτώσεις 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...