Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sstratos είπε

Δεν έχεις ιδέα τι λές... 

Αυτό που λές οτι το παραγγέλνουμε απο τις φαρμακαποθήκες και βγάζουμε 75 ευρώ χωρίς κόπο ειναι τόσο αστείο που έπεσα απο τον καναπέ μου !!!

Μάθε λοιπόν κάτι και μην μιλάς εαν δεν ξέρεις. Εαν εσυ αρρωστήσεις και πας στον γιατρό και σου γράψει μια συνταγή για φάρμακα. Πάς στο φαρμακείο , πληρώνεις την συμμετοχή σου και φεύγεις.... Θες να σου πώ εγώ τι βλέπω ???????? Εγώ πληρώνω το φάρμακο σου στην αποθήκη μου σε 30 μέρες ΜΕΤΡΗΤΑ και περιμένω να πληρώθώ απο τον εοπυυ μετά απο 60-70 μέρες. Το δικό σου φάρμακο το εχω εγώ πληρωμένο απο την τσέπη μου για 1 - 1.5 μήνα μέχρι να το πληρωθώ. Εγώ ειμαι το ταμείο σου για 1 μήνα. Εγώ πληρώνω την ασφάλεια σου για 1 μήνα.

Εαν δεν έχω εγώ , δεν θα έχεις ούτε εσύ. Εγώ εχω βάλει το κεφάλαιο μου για να έχει το κράτος μούτρα να σου δίνει τα φάρμακα.

Ολα τα φαρμακεία έτσι κάνουν και είναι όλοι μέσα 1-2 και 3 μήνες χρεωμένοι στις αποθήκες.

Εαν θές και άλλα στοιχεία , βαριέμαι να σου γράψω. Οι εποχές των παχιών αγελάδων εχει τελειώσει απο 10ετίας για όλους. Οσοι ανοίξαμε μέσα στην κρίση ειμαστε χρεωμένοι και μόλις επιβιώνουμε. 

εσενα σε καλυψα με το πρωτο ποστ, κλαψομουνιαση = εθνικο σπορ

ασε τα ταμεια μου και πιασε λιγο το συστημα υγειας βουλγαριας/σκοπιων και αλβανιας. Που ναι χτισμενα απο 'κακομοιριδες' φαρμακοποιους που χαν τακιμιασει κατι αλλους 'κακομοιριδες' γιατρους. Οι δε γραφανε αβερτα συνταγες, οι μεν 'πουλουσαν' (ξεκολαγαν το ετικετακι απο) το φαρμακο στο ΙΚΑ και το σκευασμα, ω τι μαγικο, το ξαναπουλουσαν στις παραπανω φιλες χωρες. Και τα κερδη μισα μισα.Και πηγαινες εσυ Αλβανια, Σκοπια, Βουλγαρια και αγοραζες Ελληνικο φαρμακο ( - την ετικετα ΙΚΑ). Οι Αλβανοι, απο τοτε που βγηκε βουρδουλας στην συνταγογραφηση στην Ελλαδα με λιγμενα φαρμακα την παλευουν. Ετσι, γιατι αν μιλας για τα ταμεια ΜΟΥ εσυ εισαι μεγαλο μερος της διαλυσης τους. (αφου το προσωποποιεις, ακολουθω)

Το φαρμακο στην Ελλαδα ειναι ενα τεραστιο καρτελ. Που ακουστηκε να εγγυαται το κρατος περιθωριο κερδους, πες μου ΕΝΑ κλαδο εκτος φαρμακοτριφτιδων που χει τετοια προνομια. Προστατευτισμος και κλαψα.

Αμα θες να μετρησεις ποσο μαγκας εισαι, λιστα απο το κρατος με τιμες ταβανι και ανταγωνισμος. Που ειναι γεματη η Ελλαδα φαρμακεια (ο ΟΟΣΑ λεει εχουμε τα διπλασια κατα κεφαλην φαρμακεια απο τη δευτερη χωρα) και ολοι απο το δημοσιο ζουνε (μαθαμε τωρα, χανουν λεφτα απο το δημοσιο και τα βγαζουν απο βιταμινες, παραμυθια) και προσπαθειτε να πεισετε οτι οοοοοοοοοοολα αυτα μπαινουν μεσα και τα κρατατε ανοιχτα απο χομπι. Με 'κομμενη' συνταγογραφηση η Ελλαδα (ΕΟΠΠΥ) ακομα ξοδευει 2 δις σε συνταγογραφουμενο εξωνοσοκομιακο φαρμακο το χρονο  20% (λεμε ο χαμηλοτερο δυνατο περιθωριο κερδους) των 2 δις = 400 μυρια. Δε θες 20%? Θες 10%, 200 μυρια. Κερδος.Μοιρασμενο σε 10,000 φαρμακεια. ΔΥ ειστε, και το παιζετε επιχειρηματιες. Και κλαψα μην ανοιξει το επαγγελμα και χασετε τη χρυση χηνα με το χρυσο αυγο. Και τρομοκρατια στο ποπολο οτι αν ερθει ανταγωνισμος και καμια αλυσιδα θα πληρωνουν την ασπιρινη χαβιαρι.

Τεσπα, το ληγω εδω γιατι πολυ derail επεσε.

υγ το κρατος φεσωνει προσωρινα εσενα, εσυ φεσωνεις προσωρινα την αποθηκη η αποθηκη φεσωνει προσωρινα τη φαρμακοβιομηχανια. Κι ολα αυτα τα αλυσιδωτα φεσια λειτουργουν γιατι μεχρι σημερα το κακο δημοσιο παντα σας ξοφλαει. Γιατι εχει και κατι αλλους που απο το δημοσιο εχουν λαμβανειν ... 2-3 χρονια. Τα παραμυθακια οτι ξοφλας την αποθηκη τη μερα που σου παραδιδει και μετα περιμενεις 2 μηνες να σε πληρωσει ο ΕΟΠΠΥ  πεστα σε κανα παιδακι.

επισυναπτω και τα στατιστικα  για πιστοποιηση του κακομοιρου κλαδου που μαραζωνει στην Ελλαδα. 

pharmacists-per-100-000-inhabitants_chartbuilder.png

Επεξ/σία από fredd0
  • Like 5
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για πες ρε μεγαλε σε διατημημενο κρατικα προιον πως μπορει να λειτουργησει ο ανταγωνισμος οπως εσυ νομιζεις? Δεν ειναι ελευθερης αγορας το φαρμακο. Απαγορευονται οι εκπτωσεις με νομο του κρατους οποτε θες δεν θες την ιδια τιμη θα αγορασεις απο την αποθηκη/εταιρεια ειτε παρεις 1 crestor ειτε παρεις 1000. Και δεν μπορεις να το πουλησεις 1 cent πανω οτι την ορισμενη τιμη ειτε το παρεις 10 και πρεπει να το πουλησεις 13 ειτε το παρεις 10 και πρεπει να το πουλησεις 9 οταν πεσει η τιμη και εσυ το εχεις στο ραφι. Αυτο που περιεγραψες πιο πριν με την βουλγαρια/αλβανια κλπ ειναι παρανομο και θα το κανανε καποιοι ωπος το κανουν καποιοι σε καθε επαγγελματικο κλαδο που υφιστατε, παντα θα βρεθει καποιος που θα παρανομει για να βγαλει κερδος αλλα δεν το κανεις αυτο συστημα για ολους. Τα φαρμακεια που ειναι πολλα ειναι θεσμοθετημενα απο το κρατος 1/1500 κατοιτους και ειναι παρα πολλα σε σχεση με αλλες χωρες. Πχ η Γερμανια εχει λιγα παραπανω απο την Ελλαδα μονο κλειστο (ιδιες συνθηκες ισχυουν σε ολη την Ευρωπη για τα φαρμακεια, πανε με πλυθησμιακο προσδιορισμο) δεν το λες σε σχεση με αλλου. Αν καιγεσαι τοσο πολυ με το οτι το κρατος πληρωνει τον φαρμακοποιο ας το το κοψει και ας το κανει οπως στην Κυπρο που πας στο γιατρο σου λεει τι πρεπει να παρεις και μετα πας στο φαρμακειο το αγοραζεις και καταθετεις την αποδειξη με την συνταγη του γιατρου στο ταμειο και περιμενεις εσυ να πληρωθεις και οχι το φαρμακειο, για καντο να δουμε τη γλυκα? Που 2 φορες εγινε αυτο πριν καποια χρονια και η γκρινια απο τον κοσμο που περιμενε 3 εως 6 μηνες τα 20 εως 100 του (γιατι εγινε για 1 μηνα μαξ) πηγε συνεφο, μεχρι και στις ειδησεις βγαζανε κοσμο που εκραζε οτι το κρατος ειναι ανυπαρκτο γιατι τους χρωστα αυτα τα λεφτα, φαντασου τωρα να εισαι κανα μικρο- μεσαιο φαρμακειο που εχεις να λαμβανεις μεσο ορο 15.000-20.000 το μηνα απο το ταμειο και να σε βαζει μεσα 2-3 μηνες απροηδοποιητα τι ωραια που ειναι. Παλια τουλαχιστον με το ΙΚΑ να πληρωνει μονο του μπορουσες να κανεις προγραμματισμο γιατι πληρωνε παντα στην ωρα του και οπως τα επερνες τα εδινες στην αποθηκη και ολα μια χαρα. Τωρα αν ενα μηνα δεν μπορεσει να τα δωσει το ταμειο σε τραβαει εσενα εξω 15-20.000 και αν εισαι και κανα τερας με 50Κ+ την εκατσες τη βαρκα.

Στα υψηλου κοστους φαρμακα οχι απλα την ξοφλας την εταιρεια την ιδια μερα αλλα πρεπει να την δειξεις την συνταγη και την καταθεση του ποσου για να σου στειλει την επομενη μερα το φαρμακο.Αν δεν προπληρωσεις απλα δεν το παιρνεις, γιαυτο και η παγια τακτικη απο ολα τα φαρμακεια του στερειται και τρεχουν ολοι στα κατα τοπους φαρμακεια του ΕΟΠΠΥ με τις ατελειωτες ουρες που λενε στα δελτια καθε τρεις και λιγο.

Με τον πινακα που εβαλε πιο πανω αυτοανερεις τα γραφομενα σου περι κλειστου επαγγελματος καθως αυτο που δειχνει ειναι το ποσα πολλα υπαρχουν σε σχεση με αλλες χωρες. Οσα πιο πολλα τοσο μικροτερη η πιτα.

Ελεγε ο κοσμος να πανε τα φαρμακα στα σουπερ μαρκετ να πεσουν οι τιμες, βγηκε ο νομος και τα ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ αντι να πεσουν και να πανε αλλου το μονο που εγινε ειναι να ανεβασουν τις τιμες καθως το κρατος πλεον τα αντιματωπιζει ως παραφαρμακα, κοινος μπορουν να εχουν εκπτωσεις αλλα καλη τυχη να παρεις εκπτωση στο Depon πχ που εχει δεδομενη και σιγουρη κινηση και δεν το κουναει κανεις. Ανεβασε τιμη και ολοι μοκο. Αλλα βγαλανε εντελως το κουπονι, μειωσανε στο ΜΙΣΟ την δοσολογια τη ουσιας τους και ανεβασανε και τιμη απο πανω. Δηλαδη ο κοσμος πληρωνει ακριβωτερα για το μισο προιον!!! Κατα ταλλα τα σουπερ μαρκετ θα εβαζαν αυτα τα προιοντα και θα μειωνονταν μαγικα οι τιμες... Εδω τα παιδικα γαλατα εβαλαν και εριξαν τις τιμες με αποτελεσμα να τα βγαλουν τα φαρμακεια γιατι δεν συμφερε και μετα απο μερικους μηνες τα ξανακριβιναν και πλεον πολοι ξαναγυρισαν στο φαρμακειο και τα ψαχνουν γιατι ειτε ειναι πιο φτηνα ειτε γιατι τα φερνουν σχεδον αμμεσα.

Επεξ/σία από primeragt
Δημοσ.
14 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

λοιπον για οσους δεν ξερετε οι εταιριες που βγαζουν τις καρτες paysafe, vodafone Κλπ εχουν ριξει το ποσοστο στο 1.5% οποτε ο καταστηματαρχης σου λεει δε γαμιεσ#$? βαζω +50 λεπτα και οποιος παρει. Για τα τσιγαρα που ειπε καποιος, εκει το κερδος ειναι εγγυημενο το 3% και ειναι ενα προιον που πουλας εκατονταδες την μερα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνει κανείς, είναι πως οι κάρτες ανανέωσης είναι τα λεγόμενα loss leaders για τα καταστήματα. Όσοι τις πουλάνε ΔΕΝ αναμένουν να βγάλουν κέρδος από αυτές, το κέρδος προέρχεται από τα 2-3 πράγματα που θα πάρει επιπλέον της κάρτας ο πελάτης με την αγορά της, π.χ. έναν χυμό των €2 που στο Σούπερ Μάρκετ θα στοιχίσει €1,20. Η κάρτα ανανέωσης είναι απλά το μέσο προσέλκυσης του πελάτη στο μαγαζί ώστε να πάρει και κάτι άλλο και να βγει το κέρδος. 

Υπάρχουν πολλοί καταστηματάρχες που ΔΕΝ το έχουν καταλάβει αυτό και θεωρούν πως πρέπει να βγαίνει κέρδος από όλα τα προϊόντα που πουλάνε. Έλα όμως που ένα είδος υψηλής ζήτησης και χαμηλού περιθωρίου κέρδους όπως οι κάρτες ανανέωσης δεν είναι καθόλου το ίδιο με ένα είδος χαμηλής ζήτησης και υψηλού κέρδους, όπως ένα πακέτο ξυραφάκια.

Ευτυχώς η αγορά είναι ελεύθερη, ο κάθε καταστηματάρχης μπορεί να καθορίσει τιμές όπως κρίνει ο ίδιος, ως εκ τούτου οι ξύπνιοι που δεν θα βάλουν προμήθεια θα έχουν και περισσότερη πελατεία και στο τέλος της ημέρας, θα έχουν βγάλει σεβαστό κέρδος. Οι υπόλοιποι με την προμήθεια θα έχουν βγάλει 50 σέντς για κάθε κάρτα ανανέωσης 😉

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, BritGreek είπε

Σαρωνίδα, Ανάβυσσο, Παλαιά Φώκαια, Βάρη, Πειραιά, Κερατσίνι, Γλυφάδα, όπου έχω πάρει κάρτα ανανέωσης κινητής, υπάρχει επιπλέον χρέωση 50 λεπτών, για την οποία δεν εκδίδουν απόδειξη. Είναι πάγια χρεώση σε όλα αυτά τα μαγαζιά, και νομίζω ότι είχα ανοίξει κι εγώ τέτοιο θέμα στο παρελθόν. Αν δεν θέλεις να πληρώσεις προμήθεια, αγοράζεις online με χρεωστική και είσαι ΟΚ. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, για να είμαι ειλικρινής, γιατί στην ουσία εξυπηρετούμαι.

Τα βγάζουν από τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και απο τα συμπληρώματα. 

όταν πληρώνω εφκα, ΔΕΗ, ΟΤΕ μέσω τραπέζης η τράπεζά κρατάει προμήθειά ούτε αυτή μου κόβει απόδειξή ... επίσης στο εφκα δεν υπάρχει τρόπος να πληρώσεις χωρίς προμήθειά

με λίγα λογία αν 100000 επαγγελματίες  πληρώσουν εφκα η τράπεζα καβατζώνει 500κ € / μήνα μαύρα:-)

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

το πρόβλημα σας είναι ότι σας χρεώνει αυτά τα 50 λεπτά ή όσα είναι τελοσπάντων ή ότι δε σας κόβει απόδειξη;

Δημοσ.

On topic να ρωτήσω αν έχει χρέωση ο περιπτεράς για κάθε paysafe που εκδίδει? Αν όχι και ήδη παίρνει κάποιο ποσοστό έστω και μικρό τότε ποιο είναι το πρόβλημα? δε μπαίνει μέσα. Ακόμα και μόνο για 1 paysafe να ερχόταν ο πελάτης που είναι το κακό? τα 30 δευτερόλεπτα που θα κάνει για να την εκδώσει? και αν πάρει τελικά και μια σοκολάτα όλα καλά? αν όχι θα μπει μέσα το μαγαζί ή θα αφήσει άλλο πελάτη που θα του έδινε περισσότερα?

Προσωπικά το θεωρώ νταβατζιλίκι αυτό που κάνουν.

offtopic: Ένα πακέτο φιλτράκια για στριφτά τσιγάρά το δίνουν 1.50 ευρώ αλλά το αγοράζουν λιγότερο από 50 λεπτά. εκεί έχουν τουλάχιστον 300% κέρδος.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Xvipes είπε

On topic να ρωτήσω αν έχει χρέωση ο περιπτεράς για κάθε paysafe που εκδίδει? Αν όχι και ήδη παίρνει κάποιο ποσοστό έστω και μικρό τότε ποιο είναι το πρόβλημα? δε μπαίνει μέσα. Ακόμα και μόνο για 1 paysafe να ερχόταν ο πελάτης που είναι το κακό? τα 30 δευτερόλεπτα που θα κάνει για να την εκδώσει? και αν πάρει τελικά και μια σοκολάτα όλα καλά? αν όχι θα μπει μέσα το μαγαζί ή θα αφήσει άλλο πελάτη που θα του έδινε περισσότερα?

offtopic: Ένα πακέτο φιλτράκια για στριφτά τσιγάρά το δίνουν 1.50 ευρώ αλλά το αγοράζουν λιγότερο από 50 λεπτά. εκεί έχουν τουλάχιστον 300% κέρδος.

Το πρόβλημα είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις η προμήθεια που πληρώνει στην τράπεζα (επειδή ο πελάτης πληρώνει με κάρτα) είναι μεγαλύτερη από το κέρδος που του δίνει η paysafe που πούλησε.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Η paysafe αφηνει περιπου 2,8% κερδος, αν πληρωσει με καρτα αυτο ειτε εξαφανιζεται ή μπορει να μπεις και μεσα (απο την paysafe δυσκολα αλλα με τις καρτες κινητης μπαινεις ευκολα μεσα). Το ιδιο πανω κατω και με τα τσιγαρα, αν και εκει περα (επειδη το κερδος ειναι μια ιδεα μεγαλυτερο) θα πρεπει να σε πληρωσει με amex ή diners για να μπεις μεσα. Πιστευω οτι αν ο νομος επετρεπαι να μην δεχεσαι πληρωμη με καρτα σε καποια προοιοντα ή σου επετρεπε να χρεωσεις προμηθεια μονο πληρωμες με καρτα τοτε δεν θα ειχε γινει αυτο με το +0,50 ή τουλαχιστον θα ηταν πιο περιορισμενο το φαινομενο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Xvipes είπε

αν πιεις ένα ποτό έξω θα στο χρεώσουν 7-10€. 

Από ένα μπουκάλι πόσα βγάζουν; 20 δόσεις; με απλούς υπολογισμούς το κέρδος είναι ~1000%. Αυτό βέβαια δε μας χαλάει, αλλά μας χαλάει το 300% του περιπτερά.

Έχουμε την κακιά συνήθεια να βλέπουμε ξερούς αριθμούς και να βγάζουμε άμεσα συμπεράσματα χωρίς να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω

Όλοι μας κλέβουν και όλοι είναι κλέφτες εκτός από εμάς. Κι αν κάποιος μας πει κλέφτες επειδή χρεώνουμε αρκετά στο δικό μας επάγγελμα έχουμε έτοιμη την απάντηση (παράδειγμα φαρμακοποιού παραπάνω),

Νοίκια, ΔΕΗ, ΟΤΕ..........

Μου κάνει εντύπωση που είμαστε επιλεκτικοί στο που θα επιτεθούμε και τι θα κράξουμε.

Ένας καφές πόσο κοστίζει να παρασκευαστεί και πόσο πουλιέται; τι ποσοστό κέρδους έχουμε εκεί;

Η μπύρα corona που πίνω συχνά, στις καφετέριες χρεώνεται 5-6€. εγώ τις παίρνω 1,5€ για το σπίτι. Εκεί τι κέρδος έχει ο καταστηματάρχης; 4 φορές πάνω.

Σε όλα αυτά βέβαια δε μιλάμε αλλά τρέχουμε να κατηγορήσουμε τον άλλον που θα βγάλει 0,1€ παραπάνω, έστω και αφορολόγητα.

και μη μου πει κανείς ότι οι καφετέριες και τα club έχουν περισσότερα έξοδα λόγω προσωπικού γιατί έχουν και περισσότερο κόσμο. Ο περιπτεράς έχει περιορισμένη κίνηση (εκτός εξαιρέσεων).

δεν έχω καμία σχέση με περίπτερα. Ίσα ίσα τα αποφεύγω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, torq είπε

για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.

το πρόβλημα σας είναι ότι σας χρεώνει αυτά τα 50 λεπτά ή όσα είναι τελοσπάντων ή ότι δε σας κόβει απόδειξη;

Εμένα προσωπικά κανένα. Θεωρώ το ποσό αστείο για να παραπονεθώ, ούτε μου φαίνεται λογικό να ζητήσω απόδειξη για 50 λεπτά. Είναι δίπλα μου και με εξυπηρετεί μέχρι αργά το βράδυ ένα τέτοιο μαγαζί.

2 ώρες πριν, ziaba είπε

όταν πληρώνω εφκα, ΔΕΗ, ΟΤΕ μέσω τραπέζης η τράπεζά κρατάει προμήθειά ούτε αυτή μου κόβει απόδειξή ... επίσης στο εφκα δεν υπάρχει τρόπος να πληρώσεις χωρίς προμήθειά

με λίγα λογία αν 100000 επαγγελματίες  πληρώσουν εφκα η τράπεζα καβατζώνει 500κ € / μήνα μαύρα:-)

Πώς δεν σου κόβει; Στο αποδεικτικό πληρωμής, φαίνεται το ποσό συν την προμήθεια. Και στις τράπεζες, και στα ΕΛΤΑ. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. 

Επεξ/σία από BritGreek
  • Like 1
Δημοσ.

@fredd0 Δεν έχεις ιδέα μην το συνεχίζεις. Αυτά που λένε οι εφημερίδες αυτά αναπαραγουν κάποιοι σαν εσένα. Και αυτό που λές οτι είμαστε ΔΥ , βρές μου εναν ΔΥ που να δουλεύει τους πρώτους 2-3 μήνες χωρίς να παίρνει τα χρήματά του μέχρι να αρχίσει να πληρώνει το κράτος... και εντωμεταξύ να τα βάζει από την τσέπη του για να εξυπηρετήσει εσένα και να διαιωνίζει ένα χρέος του κράτους εξοφλημένο απο την τσέπη του μέχρι να βγεί σε σύνταξη (φεσώνομαι εγώ απο τα 26 χρόνια και θα τα πάρω στα 76!)  Εαν είσαι τόσο μάγκας εσύ και τα ξέρεις καλύτερα απο εμάς , θα έδινες 35.000-40.000 στο κράτος με την υπόσχεση ότι θα τα πάρεις όταν βγεις σύνταξη? Εμείς το κάνουμε για εσένα. Ξύπνα και μην έχεις παρωπίδες.

Οσο για το " Τα παραμυθακια οτι ξοφλας την αποθηκη τη μερα που σου παραδιδει και μετα περιμένεις 2 μηνες να σε πληρωσει ο ΕΟΠΠΥ  πεστα σε κανα παιδακι. "  είπα σε 30 μέρες η αποθήκη θέλει τα χρήματα αλλα ο εοπυυ με πληρώνει στις 70-80.... πήγαινε και ρώτα οποιονδήποτε φαρμακοποιό και έλα πες μας.. σε προκαλώ !

Ζητώ πραγματικά συγνώμη απο τον topic starter και τους mods για τα off-topic , δεν θα επέμβουμε πάλι 🤢

Δημοσ.

Ναι εχουν και οι φαρμακοποιει τα θεματα τους (και τα περισσοτερα απορεουν απο το κρατος που αργει να πληρωσει) οπως π.χ. με τις επιστροφες των φαρμακων, το ποσοστο του κερδος εχει μειωθει πολυ μεσα στην κριση, ναι τους κανουν πολλα στραβα οι φαρμακαποθηκες κτλ. ΑΛΛΑ πριν την κριση ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα τα πραγματα και εφοσον οι περισσοτεροι φαρμακοποιει αναλαβαν την επιχειρηση των γονιων τους (ή των πεθερικων) δεν μπορουν να παραπονιουνται και πολυ. Οι λιγοι που ανοιξαν απο το μηδεν φαρμακειο μεσα στην κριση ειναι αλλη ιστορια.

Πιστευω οτι αν μπορουσαν να οργανωθουν καλυτερα οι φαρμακοποιοι ετσι ωστε να πιεσουν τους προμηθευτους για μεγαλυτερη (σε χρονο) πιστωση και βρουν μια καλυτερη λυση για τις επιστροφες τα πραγματα θα ηταν καλυτερα (γιατι το να πληρωσει το κρατος στην ωρα του το βρισκω καπως.... απιθανο για το προσεχες μελλον....).

ΥΓ. Ειμαι εναντιον στο ανοιγμα του επαγγελματος αλλα ειμαι επισης εναντιον στην κληροδοτηση της αδειας, πιστευω οτι με την συνταξιοδοτηση ή το κλεισιμο της επιχειρησης (σπανιο αλλα μπορει να συμβει) η αδεια θα επρεπε να επιστρεφει στο κρατος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, BritGreek είπε

Εμένα προσωπικά κανένα. Θεωρώ το ποσό αστείο για να παραπονεθώ, ούτε μου φαίνεται λογικό να ζητήσω απόδειξη για 50 λεπτά. Είναι δίπλα μου και με εξυπηρετεί μέχρι αργά το βράδυ ένα τέτοιο μαγαζί.

Πώς δεν σου κόβει; Στο αποδεικτικό πληρωμής, φαίνεται το ποσό συν την προμήθεια. Και στις τράπεζες, και στα ΕΛΤΑ. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. 

βλέπεις πουθενά νόμιμή απόδειξή (φπα κλπ) για την προμήθειά μόλις τώρα πλήρωσα

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ziaba είπε

βλέπεις πουθενά νόμιμή απόδειξή (φπα κλπ) για την προμήθειά μόλις τώρα πλήρωσα

2018_09_14_12_21_02_Window.jpg

Και ποιος σου είπε ότι οι χρέωση τραπεζικών υπηρεσιών επιβαρύνεται με ΦΠΑ?

Την χρέωση για την προμήθεια πάντως μια χαρά τη βλέπω, "Έξοδα 0,50€", μόνο αν σου έπαιρναν 50 λεπτά χωρίς να φαίνονταν κάπου θα ήταν μαύρα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και ποιος σου είπε ότι οι χρέωση τραπεζικών υπηρεσιών επιβαρύνεται με ΦΠΑ?

Την χρέωση για την προμήθεια πάντως μια χαρά τη βλέπω, "Έξοδα 0,50€", μόνο αν σου έπαιρναν 50 λεπτά χωρίς να φαίνονταν κάπου θα ήταν μαύρα.

αυτό θα ήταν κλεψιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...