Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google ανακοίνωσε ότι η δεύτερη e-mail υπηρεσία της, το Inbox, θα απενεργοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο και όσοι το χρησιμοποιούν θα πρέπει μέχρι τότε να κάνουν τη μετάβαση στο Gmail.

Η κίνηση αυτή δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη για τη συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία λανσαρίστηκε πριν 4 χρόνια ως ένα «πείραμα» της εταιρείας να δημιουργήσει μια πιο μοντέρνα e-mail υπηρεσία που θα είχε παράλληλη παρουσία με το Gmail που όλοι γνώριζαν. Η εταιρεία μέσω του Inbox παρουσίασε αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως το snoozing, standbys, τα οποία αγκάλιασαν οι χρήστες. Επίσης το Inbox έδινε τη δυνατότητα στον χρήστη να διαχειρίζεται τα πολλά email του με gestures κάτι που έκανε πιο γρήγορη και εύκολη την όλη διαδικασία. Στο Inbox είδαμε και μερικά νέα χαρακτηριστικά τα οποία στη συνέχεια η Google μετέφερε στο Gmail.

Τον περασμένο Απρίλιο, η εταιρεία προχώρησε στην πλήρη ανανέωση του Gmail προσθέτοντας σχεδόν όλα τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Inbox όπως το snoozing και τις συνδεδεμένες ενέργειες μέσω μιας κάθετης μπάρας στο δεξί μέρος. Η Google αναφέρει ότι υπάρχουν και άλλες λειτουργίες που θα μεταφερθούν το επόμενο διάστημα στο Gmail όπως η ομαδοποίηση μηνυμάτων που αφορούν κοινό θέμα όπως ένα ταξίδι. 

TheVerge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Sad 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα ακόμα project της Google στο βρόντο.

Υ.Γ. RIP λοιπόν μαζί με τα:

Google Reader
iGoogle
Google Talk
Google Health
Knol
Google Insights for Search
Picnik
Google Buzz
Aardvark
Sidewiki
Google Notebook
Google Dictionary
Google Labs
Google Wave
SearchWiki
Dodgeball
Jaiku
Google Lively
Google Page Creator
Zeitgeist
Google Answers

Google X

Google Catalog

Google Web Accelerator

Google Video Player

Google Audio Ads

Google Sets

SearchMash

Writely 

και πόσα άλλα...

Εδώ περισσότερα.

Επεξ/σία από hyperspaced
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

το προσπάθησα αλλά με μπέρδευε και προτίμησα το κλασικό gmail. Ίσως φταίει ότι δε λαμβάνω/στέλνω και τόσα email.

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dpolal είπε

Το αντίθετο.
Αντί να πειραματίζεστεί επάνω στο gmail με κίνδυνο να το χαλάσει και να χάσει τον κόσμο που το χρησιμοποιεί έφτιαξε μία παράλληλη υπηρεσία έκανε ένα σωρό δοκιμές και πειράματα σε αυτό και τώρα όλα σχεδόν τα επιτυχημένα χαρακτηριστικά θα περάσουν στο πρώτο.
Μια χαρά τακτική είναι.

Τότε γιατί την σταματάει??? αυτό ήταν... ότι ήταν να γίνει στο gmail έγινε???

• Like 1
Δημοσ.

Από τότε που μπήκα στο Inbox το χρησιμοποιώ ως κύρια εφαρμογή στο κινητό. Πολύ βολικό, ιδιαίτερα τα bundles, για να ξεχωρίζουν γρήγορα τα σοβαρά mails από τα δευτερεύοντα. Ελπίζω να μεταφερθεί αυτό το feature και στην απλή εφαρμογή (νομιζω δεν υπάρχει, έτσι δεν είναι;) 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Έγινε τέλειο!

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

Εξαιρετική υπηρεσία το Inbox. Επιτρέπει την ομαδοποίηση και την ταχύτατη προσπέλαση των σημαντικών email. Το χρησιμοποιώ για αρκετά χρόνια και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. 

Τρομάζω στην ιδέα να επιστρέψω στην κλασική έκδοση email. Ελπίζω να εξυγχρονιστει σύντομα 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το inbox είχε πολύ καλές ιδέες, αλλά ήταν δύσχρηστο για κάποιον που δούλευε 10+ το Gmail. Προσπάθησα να το κάνω default client, αλλά δεν τα κατάφερα. Το καλό είναι ότι κάποια πράγματα πέρασαν στο Gmail, όπως το snooze, οπότε σε καλό βγήκε. Άντε και προγραμματισμένη αποστολή όπως στο Boomerang! :)

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, apos είπε

Το inbox είχε πολύ καλές ιδέες, αλλά ήταν δύσχρηστο για κάποιον που δούλευε 10+ το Gmail. Προσπάθησα να το κάνω default client, αλλά δεν τα κατάφερα. Το καλό είναι ότι κάποια πράγματα πέρασαν στο Gmail, όπως το snooze, οπότε σε καλό βγήκε. Άντε και προγραμματισμένη αποστολή όπως στο Boomerang! :)

Συνήθεια είναι.. Εγώ έχω Gmail από το 2005 και το Inbox με κέρδισε σχεδον αμέσως... Σταδιακά άρχισα να το χρησιμοποιώ όλο και πιο πολύ μέχρι που έγινε ο νέος μου client στο κινητό 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, christos4 είπε

Από τότε που μπήκα στο Inbox το χρησιμοποιώ ως κύρια εφαρμογή στο κινητό. Πολύ βολικό, ιδιαίτερα τα bundles, για να ξεχωρίζουν γρήγορα τα σοβαρά mails από τα δευτερεύοντα. Ελπίζω να μεταφερθεί αυτό το feature και στην απλή εφαρμογή (νομιζω δεν υπάρχει, έτσι δεν είναι;) 

Μία από τα ίδια και εγώ, στην αρχή ήταν λίγο περίεργο αλλά μόλις το συνήθισα ήταν απλά απίστευτο και πάρα πολύ βολικό.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, christos4 είπε

Συνήθεια είναι.. Εγώ έχω Gmail από το 2005 και το Inbox με κέρδισε σχεδον αμέσως... Σταδιακά άρχισα να το χρησιμοποιώ όλο και πιο πολύ μέχρι που έγινε ο νέος μου client στο κινητό 

Ναι ναι, δεν διαφωνώ. Η τεμπελιά μου έφταιγε, όχι το inbox :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Ίσως το κόστος του να το συντηρεί πλέον είναι μεγαλύτερο από την παραγωγικοτητα που δίνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...