Hal9000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Η Google ανακοίνωσε ότι η δεύτερη e-mail υπηρεσία της, το Inbox, θα απενεργοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο και όσοι το χρησιμοποιούν θα πρέπει μέχρι τότε να κάνουν τη μετάβαση στο Gmail. Η κίνηση αυτή δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη για τη συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία λανσαρίστηκε πριν 4 χρόνια ως ένα «πείραμα» της εταιρείας να δημιουργήσει μια πιο μοντέρνα e-mail υπηρεσία που θα είχε παράλληλη παρουσία με το Gmail που όλοι γνώριζαν. Η εταιρεία μέσω του Inbox παρουσίασε αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως το snoozing, standbys, τα οποία αγκάλιασαν οι χρήστες. Επίσης το Inbox έδινε τη δυνατότητα στον χρήστη να διαχειρίζεται τα πολλά email του με gestures κάτι που έκανε πιο γρήγορη και εύκολη την όλη διαδικασία. Στο Inbox είδαμε και μερικά νέα χαρακτηριστικά τα οποία στη συνέχεια η Google μετέφερε στο Gmail. Τον περασμένο Απρίλιο, η εταιρεία προχώρησε στην πλήρη ανανέωση του Gmail προσθέτοντας σχεδόν όλα τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Inbox όπως το snoozing και τις συνδεδεμένες ενέργειες μέσω μιας κάθετης μπάρας στο δεξί μέρος. Η Google αναφέρει ότι υπάρχουν και άλλες λειτουργίες που θα μεταφερθούν το επόμενο διάστημα στο Gmail όπως η ομαδοποίηση μηνυμάτων που αφορούν κοινό θέμα όπως ένα ταξίδι. TheVerge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
hyperspaced Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα ακόμα project της Google στο βρόντο. Υ.Γ. RIP λοιπόν μαζί με τα: Google Reader iGoogle Google Talk Google Health Knol Google Insights for Search Picnik Google Buzz Aardvark Sidewiki Google Notebook Google Dictionary Google Labs Google Wave SearchWiki Dodgeball Jaiku Google Lively Google Page Creator Zeitgeist Google Answers Google X Google Catalog Google Web Accelerator Google Video Player Google Audio Ads Google Sets SearchMash Writely και πόσα άλλα... Εδώ περισσότερα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από hyperspaced 1 1
mants118 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 το προσπάθησα αλλά με μπέρδευε και προτίμησα το κλασικό gmail. Ίσως φταίει ότι δε λαμβάνω/στέλνω και τόσα email. 4
Δημοφιλής ανάρτηση dpolal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, hyperspaced είπε Ένα ακόμα project της Google στο βρόντο. Το αντίθετο. Αντί να πειραματίζεστεί επάνω στο gmail με κίνδυνο να το χαλάσει και να χάσει τον κόσμο που το χρησιμοποιεί έφτιαξε μία παράλληλη υπηρεσία έκανε ένα σωρό δοκιμές και πειράματα σε αυτό και τώρα όλα σχεδόν τα επιτυχημένα χαρακτηριστικά θα περάσουν στο πρώτο. Μια χαρά τακτική είναι. 54 2
AtiX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, dpolal είπε Το αντίθετο. Αντί να πειραματίζεστεί επάνω στο gmail με κίνδυνο να το χαλάσει και να χάσει τον κόσμο που το χρησιμοποιεί έφτιαξε μία παράλληλη υπηρεσία έκανε ένα σωρό δοκιμές και πειράματα σε αυτό και τώρα όλα σχεδόν τα επιτυχημένα χαρακτηριστικά θα περάσουν στο πρώτο. Μια χαρά τακτική είναι. Τότε γιατί την σταματάει??? αυτό ήταν... ότι ήταν να γίνει στο gmail έγινε??? 1
christos4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Από τότε που μπήκα στο Inbox το χρησιμοποιώ ως κύρια εφαρμογή στο κινητό. Πολύ βολικό, ιδιαίτερα τα bundles, για να ξεχωρίζουν γρήγορα τα σοβαρά mails από τα δευτερεύοντα. Ελπίζω να μεταφερθεί αυτό το feature και στην απλή εφαρμογή (νομιζω δεν υπάρχει, έτσι δεν είναι;) 5 1
Istros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, AtiX είπε Τότε γιατί την σταματάει??? αυτό ήταν... ότι ήταν να γίνει στο gmail έγινε??? Έγινε τέλειο! Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros
yaret Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Εξαιρετική υπηρεσία το Inbox. Επιτρέπει την ομαδοποίηση και την ταχύτατη προσπέλαση των σημαντικών email. Το χρησιμοποιώ για αρκετά χρόνια και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Τρομάζω στην ιδέα να επιστρέψω στην κλασική έκδοση email. Ελπίζω να εξυγχρονιστει σύντομα 6 1
apos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Το inbox είχε πολύ καλές ιδέες, αλλά ήταν δύσχρηστο για κάποιον που δούλευε 10+ το Gmail. Προσπάθησα να το κάνω default client, αλλά δεν τα κατάφερα. Το καλό είναι ότι κάποια πράγματα πέρασαν στο Gmail, όπως το snooze, οπότε σε καλό βγήκε. Άντε και προγραμματισμένη αποστολή όπως στο Boomerang! 1
christos4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, apos είπε Το inbox είχε πολύ καλές ιδέες, αλλά ήταν δύσχρηστο για κάποιον που δούλευε 10+ το Gmail. Προσπάθησα να το κάνω default client, αλλά δεν τα κατάφερα. Το καλό είναι ότι κάποια πράγματα πέρασαν στο Gmail, όπως το snooze, οπότε σε καλό βγήκε. Άντε και προγραμματισμένη αποστολή όπως στο Boomerang! Συνήθεια είναι.. Εγώ έχω Gmail από το 2005 και το Inbox με κέρδισε σχεδον αμέσως... Σταδιακά άρχισα να το χρησιμοποιώ όλο και πιο πολύ μέχρι που έγινε ο νέος μου client στο κινητό
Q-Taxys Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Όσοι το χρησιμοποιούν πολύ, το λατρεύουν. Προσωπικά δεν μπόρεσα να το συνηθίσω.
coffeex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, christos4 είπε Από τότε που μπήκα στο Inbox το χρησιμοποιώ ως κύρια εφαρμογή στο κινητό. Πολύ βολικό, ιδιαίτερα τα bundles, για να ξεχωρίζουν γρήγορα τα σοβαρά mails από τα δευτερεύοντα. Ελπίζω να μεταφερθεί αυτό το feature και στην απλή εφαρμογή (νομιζω δεν υπάρχει, έτσι δεν είναι;) Μία από τα ίδια και εγώ, στην αρχή ήταν λίγο περίεργο αλλά μόλις το συνήθισα ήταν απλά απίστευτο και πάρα πολύ βολικό. 1
apos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, christos4 είπε Συνήθεια είναι.. Εγώ έχω Gmail από το 2005 και το Inbox με κέρδισε σχεδον αμέσως... Σταδιακά άρχισα να το χρησιμοποιώ όλο και πιο πολύ μέχρι που έγινε ο νέος μου client στο κινητό Ναι ναι, δεν διαφωνώ. Η τεμπελιά μου έφταιγε, όχι το inbox
Nikolas7_7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AtiX είπε Τότε γιατί την σταματάει??? αυτό ήταν... ότι ήταν να γίνει στο gmail έγινε??? Ίσως το κόστος του να το συντηρεί πλέον είναι μεγαλύτερο από την παραγωγικοτητα που δίνει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα