-orestis- Δημοσ. Δευτέρα στις 10:01 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:01 πμ Καλημέρα παιδιά. σκέφτομαι να μπω και εγω στη διαδικασία αν και έχω nova. κυρίως για τις περιγραφές. Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πέρυσι αν θυμάμαι καλά τα εισητήρια για F4 ανοιξαν μια μέρα πριν για τους έχοντες συνδρομή. Θυμάμαι καλά; Ισχύει και σ αυτή τη περίπτωση με τα τουρκοβουλγάρικα; Ρωτάω μιας και είναι ευκαιρία φέτος που γίνεται Ελλάδα.
JailbrokenDiesel Δημοσ. Δευτέρα στις 11:27 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:27 πμ Καλημερα! Εχει κανει κανεις ανανεωση συνδρομης μεσω iOS? Πρεπει να αγορασουμε παλι καρτα απο Eneba με τουρκικες λιρες και να περασουμε στο τουρκικο iOS account μας? Αλλιως εχω συνδεδεμενη μια Revolut, θα τραβηξει απο εκει την ανανεωση; 1 ώρα πριν, -orestis- είπε Καλημέρα παιδιά. σκέφτομαι να μπω και εγω στη διαδικασία αν και έχω nova. κυρίως για τις περιγραφές. Ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πέρυσι αν θυμάμαι καλά τα εισητήρια για F4 ανοιξαν μια μέρα πριν για τους έχοντες συνδρομή. Θυμάμαι καλά; Ισχύει και σ αυτή τη περίπτωση με τα τουρκοβουλγάρικα; Ρωτάω μιας και είναι ευκαιρία φέτος που γίνεται Ελλάδα. σωστα ειχαν ανοιξει, οπως και για οσους ειχαν εισητηριο απο το προηγουμενο Φ4
belalik Δημοσ. Δευτέρα στις 11:54 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:54 πμ εγω προσπαθησα σε φρεσκο καθαρο chrome, με φρεσκο profile εννοω, ενεργοποιημενη τουρκικη ip μεσω (πληρωμενου) surfshark, αλλα η σελιδα της πληρωμης δεν φορτωνε κανονικα (ενω ολες οι υπολοιπες σελιδες του site φορτωναν κανονικα). Αυτο που εννοω, ειναιπως εμενε εδω: δοκιμασα εννοειται hard-refresh κλπ, στο console του web tools βλεπω js λαθη/επισημανσεις, αλλα οχι κατι σιγουρο. Παντως υποθετω πως μπλοκαρουν τα 'γνωστα' ip pools .. αλλα μονο υποθεση ειναι αυτη, δεν ξερω. Τελοσπαντων, εβαλα τον κωδικο που προτεινε ενας φιλος πιο πανω για -15%, ο οποιος δουλεψε (και ευχαριστουμε!), οποτε αγορασα ετησια με 76 ευρω .. Νταξει, χαλαλι - επειδη βλεπω μπασκετακι, για μενα αξιζει τον κοπο, αν ηταν 50ρικο εξαρχης δεν θα εμπαινα καν σε οποια διαδικασια.. 1
Panosss_2023 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:08 μμ 11 ώρες πριν, bill_2 είπε Σ ευχαριστω για το χρονο σου , θα το δοκιμασω ,τωρα καταλαβα ,VPN πρεπει να αγοράσω αν ναι προτείνετε καποιο ? Ψάξε δωρεάν VPN κ απλά πρέπει να βρεις την χώρα που θες (αλλά υπάρχει και οικονομική λύση συνολικά 0,40€ σου βγαίνει shrushark vpn 3 μήνες premium απλά κάντο ακύρωση αυτόματης ανανέωσης μετά την αγορά , είναι απλό) 1
bill_2 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 μμ 1 ώρα πριν, Panosss_2023 είπε Ψάξε δωρεάν VPN κ απλά πρέπει να βρεις την χώρα που θες (αλλά υπάρχει και οικονομική λύση συνολικά 0,40€ σου βγαίνει shrushark vpn 3 μήνες premium απλά κάντο ακύρωση αυτόματης ανανέωσης μετά την αγορά , είναι απλό) μπηκα στην σελιδα , ποιο πακετο διαλέγω γιαυτο που λες αυτο που λεει ενα χρονο ? δεν θα μου κρατήσει με την μια ολα τα χρηματα?
Panosss_2023 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:08 μμ 26 λεπτά πριν, bill_2 είπε μπηκα στην σελιδα , ποιο πακετο διαλέγω γιαυτο που λες αυτο που λεει ενα χρονο ? δεν θα μου κρατήσει με την μια ολα τα χρηματα? https://www.eneba.com/surfshark-promo-surfshark-vpn-unlimited-devices-2-month-trial-key-global?srsltid=AfmBOoqAi4gl-cuHL-9lNB3hsjjbPH8c72woA8I5Ign22sAQig6ME0gS Από εδώ πρέπει να το πάρεις φίλε Λοιπόν παιδιά εγώ προτείνω να κάνουμε μια προσπάθεια για το thread της Euroleague και εάν υπάρχει συμμετοχή και δεν σκοτωθούν κόκκινοι και πράσινοι καλώς , ειδάλλως ας κλείσουν το thread οι ανώτεροι εάν αποτύχει το εγχείρημα.
Aggelos_INSM Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Και με Αλβανια 32 ευρω ετησιο βγαζει. Σας παιζει κανονικα με Βουλγαρία χωρίς να ζηταει vpn καθε φορα? Αν θελει vpn μονο το κινητο που θα κανει στριμ στην τηλεοραση ολα καλα, αν θελει vpn και η τηλεόραση για να παιξει το στριμ εχουμε θέμα . Μπορει κανεις να το δοκιμάσει παρακαλω; Στις 28/9/2025 στις 10:37 ΜΜ, bobabis είπε kαλησπερα, με βουλγαρια δουλεψε μια χαρα προς το παρων χωρις vpn Σου εμφανιζει τους σημερινους αγωνες στη λιστα? Δοκιμασες χωρις vpn? Παιζουν και τα παλια στριμ-αγωνες ή θελει μονιμα vpn?
Manu Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2025 στις 12:34 ΠΜ, Eldir13 είπε Μάλλον δεν έγινε κατανοητή η ερώτηση μου... Πάω να κάνω σύνδεση με vpn Τουρκίας κλπ σε android tv και εκει που σου λέει να συμπληρώσεις τον τετραψήφιο κωδικό στο κινητό που δείχνει η τηλεόραση για να κάνει login, σε εμένα δεν δείχνει νούμερα, είναι κενό... ξέρει κάποιος λύση γι αυτό;;;; Πριν λίγες μέρες που το είχα ξανακάνει έδειχνε κανονικά νούμερα, και έπαιζε κανονικά με PIA vpn στην τηλεόραση... Παρομοίως δεν ανοίγει με ενεργό VPN. Τι κάνουμε; (έχω ανανεωμένη από πέρυσι συνδρομή) EDIT : Αν μπω με άλλη χώρα πχ Ελβετία ή χωρίς ενεργό VPN μπαίνει κανονικά. Μόνο με Τουρκία δεν μου ανοίγει για κάποιον λόγο. Είμαι με το proton vpn Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Manu
Aggelos_INSM Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 25 λεπτά πριν, Manu είπε Παρομοίως δεν ανοίγει με ενεργό VPN. Τι κάνουμε; (έχω ανανεωμένη από πέρυσι συνδρομή) EDIT : Αν μπω με άλλη χώρα πχ Ελβετία ή χωρίς ενεργό VPN μπαίνει κανονικά. Μόνο με Τουρκία δεν μου ανοίγει για κάποιον λόγο. Είμαι με το proton vpn Χωρις vpn δε σου παιζει καν το στιμ? Τι μηνυμα σας πεταει? Το κανει και με Βουλγαρία ?
dimoskoutr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Εγώ με ενεργή περσινή τουρκική συνδρομή η οποία ανανεώθηκε την παρασκευή αυτόματα πήγα κανονικά να δω από τον υπολογιστή χωρίς vpn και τέτοια (που δεν χρειαζόταν ποτέ) και τα ματς είναι κλειδωμένα!!!! Μας βάρεσε και η Ευρωλίγκα; Τι γίνεται; Το stream σε μένα δεν παίζει. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από dimoskoutr
Conan2046 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 6 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εγώ με ενεργή περσινή τουρκική συνδρομή η οποία ανανεώθηκε την παρασκευή αυτόματα πήγα κανονικά να δω από τον υπολογιστή χωρίς vpn και τέτοια (που δεν χρειαζόταν ποτέ) και τα ματς είναι κλειδωμένα!!!! Μας βάρεσε και η Ευρωλίγκα; Τι γίνεται; Το stream σε μένα δεν παίζει. Εγώ πάντως με αυτόματη ανανέωση επίσης βλέπω κανονικά αυτήν την στιγμή το Ντουμπάι-Παρτιζάν που το δοκίμασα. Ενω και στην TV δεν μου έβγαζε κάποιο μήνυμα.
tanidis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Το δοκιμασε κανεις να παρακολουθησει απο αλλη χωρα με καινουργια συνδρομη, χωρις VPN φυσικα, τωρα που ξεκινησαν οι πρωτοι αγωνες? Πχ Αλβανια που και εκει ειναι φθηνα? Καλησπερα @Conan2046 , σου εχει γινει ομως η αυτοματη ανανεωση η οχι ακομα? Επισης παιζει ρολο αν σου εγινε πριν 1 μηνα η πριν λιγες μερεσ καθοτι οι οροι αλλαξαν τις τελευταιες μερες. Στο subscription σου λεει Annual Plan η Turkish Annual plan? Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από tanidis
dimoskoutr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Εγώ πάντως με αυτόματη ανανέωση επίσης βλέπω κανονικά αυτήν την στιγμή το Ντουμπάι-Παρτιζάν που το δοκίμασα. Ενω και στην TV δεν μου έβγαζε κάποιο μήνυμα. Μπήκα με nord vpn μέσω Τουρκίας και βλέπω κανονικά. Τι στο καλό γίνεται; Ποτέ δεν ζητούσε να δεις με vpn αγώνες. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από dimoskoutr
Conan2046 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μπήκα με nord vpn μέσω Τουρκίας και βλέπω κανονικά. Τι στο καλό γίνεται; Ποτέ δεν ζητούσε να δεις με vpn αγώνες. Μήπως δεν είχε χρήματα η κάρτα και δεν έγινε η ανανέωση με την πρώτη:
Panosss_2023 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 22 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εγώ με ενεργή περσινή τουρκική συνδρομή η οποία ανανεώθηκε την παρασκευή αυτόματα πήγα κανονικά να δω από τον υπολογιστή χωρίς vpn και τέτοια (που δεν χρειαζόταν ποτέ) και τα ματς είναι κλειδωμένα!!!! Μας βάρεσε και η Ευρωλίγκα; Τι γίνεται; Το stream σε μένα δεν παίζει. Μάλλον έχεις το Turkish Annual Pass , δεν έπρεπε να ανανεώσεις , μόνο μέσω Τουρκίας σ επιτρέπει να δεις Εγώ έχω το Annual Pass κ παίζει κανονικά, νομίζω οτιδήποτε εκτός Turkish Annual Pass δουλεύει χωρίς VPN παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα