Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη μιλάμε μόνο για τα παιδιά που κάνουν ντελίβερι τα οποία ναι πολλές φορές υπό την πίεση εργοδότη - δουλειάς οδηγούν επικίνδυνα ακόμη και παράνομα (προσωπικά όταν δω ντελιβερά καρφώνομαι στους καθρέπτες να δω αν θα περάσει δεξιά ή αριστερά να τον προστατεύσω) αλλά τα μηχανάκια γενικά είναι απροστάτευτα από πολλούς οδηγούς που δεν τα υπολογίζουν.

Πάω σε ίδιο δρόμο με τέλεια ορατότητα από παντού,πετάγεται με όλα τα γκάζια ο άλλος που ήταν σταματημένος στο stop να διασχίσει κάθετα το δρόμο και παραλίγο να με στείλει.Ευτυχώς έστειλε μόνο τη μηχανή για διαγραφή άδειας και ανακύκλωση-ανταλακτικά. :D.Και τι μου λέει..............

-Συγγνώμη δεν σε είδα.Τι να την κάνω τη συγγνώμη του αν με στείλει.Ο άλλος ανεβαίνω Φιλολάου στο Παγκράτι πάω να περάσω από δεξιά με κλείνει . ξαναπάω με ξανακλείνει,πάω από αριστερά με κλείνει πάλι.Πιάνει το κόκκινο πάω δίπλα του σταματάω και του ακολουθεί διάλογος.

-Κοίτα και λίγο τους καθρέπετες ρε φίλε. Και η απάντηση;;;;;

-Σε είδα αλλά επίτηδες σε έκλεινα γιατί πρέπει να μάθετε εσείς με τα μηχανάκια να μην οδηγείται επικίνδυνα.

Τι τους λες μετά.

Φαντάζομαι τι καψόνια θα κάνει στους ντελιβεράδες ο τύπος.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, elorant είπε

Στην ίδια χώρα δεν ζούμε; Δεν τα βλέπουμε κάθε μέρα στον δρόμο; Δεν έχουμε το θλιβερό προνόμιο της χώρας με τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα επειδή ο καθένας λειτουργεί με γνώμονα την πάρτι του αδιαφορώντας για τους πάντες. Κάποιος που κάνει έντο στη μέση του δρόμου είναι εν δυνάμει εγκληματίας. Πόσες φορές το δοκίμασε για να καταφέρει να το πετύχει; Εκατοντάδες. Εκατοντάδες φορές που θα μπορούσε να του έχει φύγει η μηχανή και να έχει σκοτώσει κάποιον άλλο. Εκατοντάδες φορές που σε κάποιο δημόσιο δρόμο οδηγούσε σαν μαλάκας γιατί "έτσι". Για τον ίδιο λόγο που οδηγούν και όλοι οι υπόλοιποι. Τους αξίζει ο θάνατος; Δεν ξέρω, αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Έχω βαρεθεί την ασυδοσία σε αυτή την χώρα.

Αν και συμφωνώ με αυτά που λες, διορθώνω λίγο το "αξίζει" ο θάνατος. Αξίζει σημαίνει ότι κάνεις κάτι πολύ κακό που προκάλεσες ας πούμε θάνατο και τώρα ήρθε η τιμωρία σου. Στην περίπτωση απλά παίζουν με τις πιθανότητες με αντίτιμο τη ζωή τους.

Επίσης αυτή η "αγιοποίηση" μετά το θάνατο με ενοχλεί. Το τι έκανε εν ζωή, δε διαγράφεται ξαφνικά. Αν όντως οδηγούσε επικίνδυνα, θα προτιμούσα να τον έδειχνα ως παράδειγμα προς αποφυγή στο παιδί μου ας πούμε, παρά να πω "το καημένο το παιδί".

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Αν και συμφωνώ με αυτά που λες, διορθώνω λίγο το "αξίζει" ο θάνατος. Αξίζει σημαίνει ότι κάνεις κάτι πολύ κακό που προκάλεσες ας πούμε θάνατο και τώρα ήρθε η τιμωρία σου. Στην περίπτωση απλά παίζουν με τις πιθανότητες με αντίτιμο τη ζωή τους.

Επίσης αυτή η "αγιοποίηση" μετά το θάνατο με ενοχλεί. Το τι έκανε εν ζωή, δε διαγράφεται ξαφνικά. Αν όντως οδηγούσε επικίνδυνα, θα προτιμούσα να τον έδειχνα ως παράδειγμα προς αποφυγή στο παιδί μου ας πούμε, παρά να πω "το καημένο το παιδί".

Με έχει απασχολήσει η "αγιοποίηση" μετά θάνατον , νομίζω ότι ΔΕΝ πρέπει να κρίνουμε τον εκλιπόντα γιατί δεν μπορεί να καταθέσει την άποψη του. Σε κάθε περίπτωση είμαστε λίγο χάος στην οδήγηση όλοι και οι ντελιβεράδες μέσα που θεωρούν δεδομένο ότι ο οδηγός αυτοκινήτου είναι έτοιμος με 100% αντανακλαστικά να τους κάνει χώρο για τις σφήνες τους. Φυσικά και όλοι οι οδηγοί ανεξαρτήτως οχήματος είμαστε συνήθως αντικοινωνικοί. ΠΡΟΣΟΧΗ στους οδηγούς μοτοσυκλετών διπλή γιατί εκεί τα λάθη (ακόμη και των άλλων οδηγών) μπορεί να φέρουν τραγικά αποτελέσματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Μη μιλάμε μόνο για τα παιδιά που κάνουν ντελίβερι τα οποία ναι πολλές φορές υπό την πίεση εργοδότη - δουλειάς οδηγούν επικίνδυνα ακόμη και παράνομα (προσωπικά όταν δω ντελιβερά καρφώνομαι στους καθρέπτες να δω αν θα περάσει δεξιά ή αριστερά να τον προστατεύσω) αλλά τα μηχανάκια γενικά είναι απροστάτευτα από πολλούς οδηγούς που δεν τα υπολογίζουν.

Πάω σε ίδιο δρόμο με τέλεια ορατότητα από παντού,πετάγεται με όλα τα γκάζια ο άλλος που ήταν σταματημένος στο stop να διασχίσει κάθετα το δρόμο και παραλίγο να με στείλει.Ευτυχώς έστειλε μόνο τη μηχανή για διαγραφή άδειας και ανακύκλωση-ανταλακτικά. :D.Και τι μου λέει..............

-Συγγνώμη δεν σε είδα.Τι να την κάνω τη συγγνώμη του αν με στείλει.Ο άλλος ανεβαίνω Φιλολάου στο Παγκράτι πάω να περάσω από δεξιά με κλείνει . ξαναπάω με ξανακλείνει,πάω από αριστερά με κλείνει πάλι.Πιάνει το κόκκινο πάω δίπλα του σταματάω και του ακολουθεί διάλογος.

-Κοίτα και λίγο τους καθρέπετες ρε φίλε. Και η απάντηση;;;;;

-Σε είδα αλλά επίτηδες σε έκλεινα γιατί πρέπει να μάθετε εσείς με τα μηχανάκια να μην οδηγείται επικίνδυνα.

Τι τους λες μετά.

Φαντάζομαι τι καψόνια θα κάνει στους ντελιβεράδες ο τύπος.

Αυτό που λες με τα μηχανάκια που πετάγονται δίπλα από το αυτοκίνητα εν κινήσει μου το λέει συχνά και ο ξάδερφός μου, φοβάται οτι κάποια στιγμή θα χτυπήσει κανέναν. Τα μηχανάκια πολλές φορές κατευθύνονται από το αριστερό μέρος του αυτοκινήτου και βρίσκονται στο πίσω μέρος κοντά στο δεξιό φανάρι, σε εκείνο το σημείο δεν τα πιάνει εύκολα και ο καθρέπτης. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Με έχει απασχολήσει η "αγιοποίηση" μετά θάνατον , νομίζω ότι ΔΕΝ πρέπει να κρίνουμε τον εκλιπόντα γιατί δεν μπορεί να καταθέσει την άποψη του.

Σωστός και το αποφεύγω και εγώ. Αλλά δε δικάζουμε κανέναν εδώ. Το παιδί "πλήρωσε" με τη ζωή του και αν οδηγούσε γενικά επικίνδυνα, είναι καλό για τη νεολαία να γίνει ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Η γρήγορη και χωρίς προφυλάξεις οδήγηση μόνο το θάνατο μπορεί να φέρει. Αν έχει ποστάρει φωτογραφίες που οδηγά επικίνδυνα, είναι σοβαρή ένδειξη ότι το έκανε κατ' εξακολούθηση. Κάποια στιγμή θα ερχόταν η άτυχη στιγμή, πιθανό και να ήταν ένα βαρύ τροχαίο και να τον άφηνε παράλυτο. Θα άλλαζε κάτι;

Αυτό που λυπάμαι είναι ότι η ελληνική κοινωνία δε λέει να ξεφύγει από κάτι κολλήματα, την ώρα που σε άλλες χώρες πράττουν εντελώς διαφορετικά. Σκοτώνεται ο άλλος στο δρόμο μετά από επικίνδυνη οδήγηση, γεμίζει το fb από αποχαιρετιστήρια μηνύματα και οδυρμούς "το καημένο το παιδί".Ήρωας.

Σκοτώνεται ο άλλος από πυροβολισμούς σε γάμο στην Κρήτη, τα ίδια. Η μαύρη η ώρα. Ήρωας.

Χάνει ο άλλος τα χέρια του από βαρελότα την Ανάσταση, η μαύρη η ώρα. Ευτυχώς που ήταν Ανάσταση και δεν πέθανε κιόλας.

Για συμπεριφορές θα μιλήσουμε καμία φορά ή όχι;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Σωστός και το αποφεύγω και εγώ. Αλλά δε δικάζουμε κανέναν εδώ. Το παιδί "πλήρωσε" με τη ζωή του και αν οδηγούσε γενικά επικίνδυνα, είναι καλό για τη νεολαία να γίνει ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Η γρήγορη και χωρίς προφυλάξεις οδήγηση μόνο το θάνατο μπορεί να φέρει. Αν έχει ποστάρει φωτογραφίες που οδηγά επικίνδυνα, είναι σοβαρή ένδειξη ότι το έκανε κατ' εξακολούθηση. Κάποια στιγμή θα ερχόταν η άτυχη στιγμή, πιθανό και να ήταν ένα βαρύ τροχαίο και να τον άφηνε παράλυτο. Θα άλλαζε κάτι;

Αυτό που λυπάμαι είναι ότι η ελληνική κοινωνία δε λέει να ξεφύγει από κάτι κολλήματα, την ώρα που σε άλλες χώρες πράττουν εντελώς διαφορετικά. Σκοτώνεται ο άλλος στο δρόμο μετά από επικίνδυνη οδήγηση, γεμίζει το fb από αποχαιρετιστήρια μηνύματα και οδυρμούς "το καημένο το παιδί".Ήρωας.

Σκοτώνεται ο άλλος από πυροβολισμούς σε γάμο στην Κρήτη, τα ίδια. Η μαύρη η ώρα. Ήρωας.

Χάνει ο άλλος τα χέρια του από βαρελότα την Ανάσταση, η μαύρη η ώρα. Ευτυχώς που ήταν Ανάσταση και δεν πέθανε κιόλας.

Για συμπεριφορές θα μιλήσουμε καμία φορά ή όχι;

Αν διαβάσεις προσεκτικά το υπόλοιπο μήνυμα μου θα καταλάβεις ότι συμφωνούμε. Απλά όταν ο άλλος χάνει την ζωή του (ιδίως νέος) και οι οικείοι του είναι σε τόσο δύσκολη θέση πρέπει να προσεγγίζουμε αλλιώς το θέμα. Φυσικά πρέπει να σημειώνουμε τις παθογένειες! Είναι γεγονός ότι ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι από εμάς τους οδηγούς (και οι ντελιβεράδες μέσα) είμαστε αντικοινωνικοί στην οδήγηση μας.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...