Προς το περιεχόμενο

EAGET T1 Class 10 80MB/s TF Card 64GB @dresslily 8,99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EAGET T1 Class 10 80MB/s TF Card 64GB στο dresslily 8,99€ με κουπόνι DSDLNEW7

https://www.dresslily.com/eaget-t1-class-10-80mb-product3205609.html

Επίσης η εγγραφή στο νιουςλέττερ δίνει και 150 πόντους και σύνολον τελικά η κάρτα κοστίζει €7,20

αρρασσ.jpg

Αλλού: 

https://www.gearbest.com/memory-cards/pp_009997982823.html?wid=1433363#goodsDetail

Επεξ/σία από dimigar
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimigar είπε

Μάρκα Noname..

Κάνεις λάθος....μάλλον δεν αγοράζεις από το εξωτερικό

15 λεπτά πριν, achisael είπε

τι μάρκα είναι Αυτήν??

Μια από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες κινέζικες μάρκες της αγοράς.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Αξίζει δηλαδή γενικά ή θα κλαίμε και τα δεδομένα μας;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeAl92 είπε

Αξιόπιστη δεν θα την έλεγα. Είχα αγοράσει ένα OTG usb stick 32GB για να αφαιρώ δεδομένα από το κινητό (microUSB) σε USB. Μετά από 3 χρήσεις, έχει κολλήσει και δεν γίνεται format, δεν μπορείς να γράψεις η να σβήσεις δεδομένα. Το Gearbest έστειλε full refund χωρίς να το στείλω γιατί όπως τους είπα, είχα μέσα δουλειές και λήψεις από πελάτες που δεν γίνεται να τους τα έδινα και ειδικά χωρίς τη δυνατότητα να σβηστούν.

Δεν θα πρότεινα αυτη τη μάρκα σε κανένα λόγω αυτού του συμβάντος.

Δημοσ.

EAGET αξιοπιστη, αντε να δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα (στο τελος θα βρισκει κοσμος 128αρες καρτες με 10ε και θα τις λεει αξιοπιστες).

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, non-serviam είπε

Άρα με μια λέξη... ΜΑΚΡΙΑ!

Αναλογα την χρηση, αν την θελεις για καβατζα αν σου χαλασει ποτε η καρτα που εχεις στην φωτογραφικη η στην καμερα γιατι οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω τελείως αντίθετη άποψη για την EAGET. Έχω αγοράσει 2 στικακια OTG για το κινητό και δουλεύουν εδώ και 2 χρόνια άψογα. Η χρήση που κάνω είναι περιστασιακή και δεν έχω καμία απαίτηση ταχύτητας. Με αυτές τις παραδοχές, η σχέση απόδοσης - τιμής είναι εξαιρετική

Δημοσ.

Γιατί αν δεν παίζει αξιοπιστία δεν κάνει ούτε για καβάτζα. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να χάσεις τα δεδομένα σου, είτε με μια φορά είτε με εκατό χρήσεις. Το ρισκάρεις; Προσωπικά ούτε σε τεστ RPI δεν θα το δοκίμαζα. Με 10 ευρώ παραπάνω παίρνει σαμσουνγκ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Γιατί αν δεν παίζει αξιοπιστία δεν κάνει ούτε για καβάτζα. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να χάσεις τα δεδομένα σου, είτε με μια φορά είτε με εκατό χρήσεις. Το ρισκάρεις; Προσωπικά ούτε σε τεστ RPI δεν θα το δοκίμαζα. Με 10 ευρώ παραπάνω παίρνει σαμσουνγκ.

Ενταξει οσο χαλια και να ειναι για 1 χρηση δεν θεωρω πως παιζει περιπτωση να χαλασει μια καρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Δε ξερω τη συγκεκριμενη μαρκα, αλλα εχουν περασει απο τα χερια μου διαφορες μαρκες sd/microsd, sony,lexar,sandisk,samsung,transcend και αλλες

και η μονη εταιρια που μεχρι στιγμης εχω 100% αξιοπιστια ειναι η sandisk.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vagdesign είπε

Αξιόπιστη δεν θα την έλεγα. Είχα αγοράσει ένα OTG usb stick 32GB για να αφαιρώ δεδομένα από το κινητό (microUSB) σε USB. Μετά από 3 χρήσεις, έχει κολλήσει και δεν γίνεται format, δεν μπορείς να γράψεις η να σβήσεις δεδομένα. Το Gearbest έστειλε full refund χωρίς να το στείλω γιατί όπως τους είπα, είχα μέσα δουλειές και λήψεις από πελάτες που δεν γίνεται να τους τα έδινα και ειδικά χωρίς τη δυνατότητα να σβηστούν.

Δεν θα πρότεινα αυτη τη μάρκα σε κανένα λόγω αυτού του συμβάντος.

Δεν λέει κάτι αυτό. Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο (και ακόμα ψάχνω τον λόγο που γίνεται αυτό το lock, κάπου πρέπει να ευθύνεται το Android) σε Kingston και SanDisk. Δεν την ξέρω τη μάρκα του τοπικ βέβαια, απλά θέλω να πω ότι δεν είναι ένα no name φαινόμενο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αξίζει να κλαίς τα δεδομένα σου για να γλυτώσεις μερικά €€€ που θα έδινες για μια αξιόπιστη κάρτα 

Πχ πάτε το χειμώνα διακοπές και βγαζεται φωτό τα παιδιά σας,την παρέα σας η όποιον άλλον έχετε.

Χαλάει η μουφοκαρτα η παθαίνει το οτιδήποτε επειδή είναι noname και χωρίς κανένα ελενχο της πλασαρουνε στην αγορά, και άντε γεια μετά ότι είχατε βγαλει. Χάνετε της αναμνήσεις μιας ωραίας στιγμής επειδή γλυτωσατε μερικά €€€ που θα δίνατε παραπάνω για μια αξιόπιστη κάρτα μνήμης.

(Όχι και αξιόπιστη και γνωστή η EAGET....ελεος,μην τα παραλεμε...) Ψωνίζω ανελλιπώς από εξωτερικό οτιδηποτε και την  συγκεκριμένη "μάρκα" σπάνια την συναντάω... Άντε να δεχθώ καμιά MIXZA η NETAC αλλά οχι και αυτήν 😛

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...