Προς το περιεχόμενο

Μεγάλος διαγωνισμός Honor: Κερδίστε ένα ταξίδι στην Πράγα και δείτε την παρουσίαση του Honor 8X


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Ο νέος μεγάλος διαγωνισμός της Honor και του επίσημου ελληνικού Honor Club στο Insomnia ξεκινά από σήμερα, με δύο μεγάλους νικητές να κερδίζουν ένα διήμερο ταξίδι τον επόμενο μήνα στην Πράγα προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση του Honor 8X.

8X.jpg.423427bc3150eb8b39fc756f9379c2cf.jpg.f3fa3f12de7100f61cf710bf1b739cd6.jpg.5f046a5c7fd874499e5f41f6bbd14249.jpg

 

Διαβάστε για το Honor 8X

Οι τεχνολογικές εξελίξεις βοηθάνε στο να ξοδεύουμε λιγότερα χρήματα προκειμένου να απολαμβάνουμε smartphones υψηλής ποιότητας και δυνατοτήτων, με την αγορά να διαθέτει πολλές σχετικές επιλογές.

  1. Ποια όμως είναι τα TOP 3 οικονομικά smartphones με κόστος από €150 έως €250 που έχετε πιο κοντά στην καρδιά σας και γιατί;
  2. Επιπλέον ποιες είναι οι προσδοκίες σας από το επερχόμενο Honor 8X όχι μόνο σε ότι αφορά τη γενική χρήση αλλά και πάνω σε συγκεκριμένες σας ανάγκες στις οποίες δίνετε μεγάλη σημασία (πχ. αυτονομία).

Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας και κερδίστε ένα διήμερο Honor Star ταξίδι στην Πράγα ειδικά για τους φίλους της Honor κατά τη διάρκεια του οποίου θα μπορέσετε να συμμετάσχετε σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και να κερδίσετε εκπληκτικά δώρα!!

honor-8x-ufficiale-in-europa-teaser-00.jpg.94bc5c7103c4b4dddf32c3aee7b67b76.jpg


Πως να συμμετάσχετε

  •  Γίνετε μέλη στο επίσημο ελληνικό club της Honor
  • Αφήστε το σχόλιο σας σε αυτό θέμα μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2018 απαντώντας στα δύο ερωτήματα (ελάχιστο κείμενο 80 λέξεων). Οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν στις 24/9/2018.
  • Αφήστε τα σχόλια σας στο σχετικό θέμα που έχει δημιουργηθεί μέσα στο Honor Greek Club, απαντώντας στα δύο ερωτήματα (ελάχιστο κείμενο 80 λέξεων).

Καλή επιτυχία !

Όροι διαγωνισμού

  • Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού: 22/9/2018
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 24 Σεπτεμβρίου σε αυτή την είδηση αλλά και σε ειδικό θέμα στο Honor Greek Club
    Honor.
  • H Honor έχει το τελικό δικαίωμα επιλογής των δύο νικητών
  • Έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν όλα τα μηνύματα με ελάχιστες 80 λέξεις και τα οποία αναφέρονται και στα δύο ερωτήματα
  • Οι νικητές θα κερδίσουν διήμερο ταξίδι στην Πράγα με όλα τα έξοδα πληρωμένα (αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή)
  • Οποιαδήποτε απορία σχετικά με το διαγωνισμό, θα πρέπει να αποσταλεί στο contact @ insomnia.gr
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  1. Huawei Mate 10 Lite Dual (64GB)
  2. Xiaomi Mi A2 (64GB)
  3. Xiaomi Redmi 5 Plus (64GB)

2. Επειδή έχουν περάσει απο τα χέρια μου και τα τρία παραπάνω μοντέλα  αυτό που θα ήθελα να έχει είναι καλύτερη αυτονομία για την μπαταρία (βαρέθηκα πλέον μόνο μία μέρα) ενώ προσωπικά το βρίσκω υπερβολικό το κομμάτι της ανάλυσης. Μια full hd ανάλυση είναι παραπάνω από αρκετή στα δικά μου μάτια ενώ θα προτιμούσα να είχε λίγο μικρότερη οθόνη.Για τις ανάγκες του μέσου χρήστη που δεν παίζει παιχνίδια μια μέση ταχύτητα που τον βοηθάει να ανοίγει σχετικά γρήγορα τις εφαρμογές χωρίς να κρασάρει είναι αρκετό πιστεύω. Ένα κινητό αυτής της τιμής στοχεύει σε αυτούς τους χρήστες και όχι σε gamers.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα. Ως κατοχος iphone για χρονια, πριν 5-6 μηνες αποφάσισα να πουλησω το 6s plus μου και ο πιο βασικος λογος ηταν η τραγικη μπαταρια αλλα η ταχυτητα φορτισης. Απο τοτε λοιπον εχω αλλαξει 3 κινητα και οι εντυπωσεις μου για την Huawei-Honor ειναι τρομερες. Αρχικα πηρα το Mate 10 lite μολις βγηκε. Παρα πολυ καλες εντυπωσεις δε βρηκα τιποτα που να με '' ενοχλει''  περα απ το λιγο μεγαλο μεγεθος. Στη συνεχεια πηρα το P20 Lite μολις βγηκε και πραγματικα εντυποσιαστηκα με το design, την μπαταρια και την ταχυτητα φορτισης. 

Και η καλυτερη επιλογη μακραν θα ελεγα πως ειναι το Honor 10 που πηρα τον Αυγουστο. Design απιστευτο, fast charging 0-50 σε 25 λεπτα (ειναι αληθεια!), επεξεργαστης τερας δε κολαει ποτε ακομη και multitasking των πιο ζορικων παιχνιδιων, καμερα φοβερη και γενικα θα ελεγα το καλυτερο κινητο που πηρα ever. 

1) honor 10

2)p20 lite

3)mate 10 lite

Οσον αφορα τα κομματια που δινω προσωπικα εμφαση και εχω αυξημενες προσδοκιες ειναι τα εξης. Πρωτον και κυριο αυτονομια και ταχυτητα φορτησης, δευτερον, ποιοτητα οθονης-κατασκευης και design γενικοτερα, τριτων καμερα. Στα λιγοτερο απαραιτητα αλλα θα το ηθελα ειναι η αδιαβροχοποιηση. 

Ps. Το πιο βασικο κριτήριο περα απο τα specs θα ελεγα που ειναι το after sales service πραγμα που η Huawei-Honor το εχει παει σε αλλο level. Απο προσωπικη εμπειρια στο service στη Μιχαλακοπουλου εγινε επιδιωρθωση μεσα σε 30 λεπτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)

Huawai Mate 10 lite
honor 10
Xiaomi Mi A2

2) καλή αυτονομία μπαταριας, δαχτυλικο αποτυπωμα κατω απο την οθονη και καλές νυχτερινες λήψεις. θεωρω οτι καθε μπαταρια και νυχτερινη ληψη, ειναι ακομα 2 χαρακτηριστικα των κινητων, ακομα και των flagship συσκευων, τα οποια καθε χρόνο παρατηρουμε ελαχιστες βελτιωσεις, πραγμα περιεργο. στις αμεσως επομενες βλετιωσεις θα ζητουσα, μειωση του notch, δυνατότερο ηχειο stereo και γρηγορη ασυρματη φορτιση. 

Επεξ/σία από mavrosjr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) Huawei Mate 10 Lite γιατί είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις με τιμή λίγο μικρότερη από τα 250€. Γρήγορο, κουκλί το EMUI 8, πολύ όμορφη οθόνη και ηχεία!

2) Xiaomi Redmi Note 5 γιατί είναι πιθανότατα το καλύτερο value for money σε αυτή την οικονομική κατηγορία. Υπολείπεται σε ποιότητα κάμερας και ηχείου, αλλά με τέτοια χαρακτηριστικά και με τέτοια τιμή, δεν μπορεί να τα ζητάς και όλα :-)

3) Huawei Honor 9 Lite έυκολα στην τριάδα, παίζει χαμηλότερα από την κορυφή καθαρά για την αυτονομία του.

Ως προς τις προσδοκίες, αφορούν καθαρά την βελτίωση της φωτογραφικής εμπειρίας και της λήψης βίντεο, καθώς και τη βελτίωση της αυτονομίας.
(Ευχαριστούμε insomnia! Πάντα τέτοια!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Xiaomi mi A2 Lite

2. Honor 10

3. Xiaomi Note 5

Και στις τρεις συσκευές που αναφέρω, πρωτεύοντα ρόλο παίζει η αυτονομία, στη συνέχεια η απόδοση της κάμερας, όπως και η εμπειρία χρήσης (ταχύτητα, απόδοση).

Οι προσδοκίες μου ως προς το νέο Honor 8X έχουν ως εξής, μεγάλη αυτονομία, ποιότητα φωτογραφικής μηχανής και σε νυχτερινές λήψεις, καθώς και slow motion video σε συνδυασμό πάντα με τη χρήση των AI λειτουργιών. Φυσικά, θεωρώ αυτονόητα την υψηλή ποιότητα κατασκευής/αντοχής σε συνδυασμό με τη χρήση premium υλικών. Επιθυμητή θα ήταν και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αναλογία μεταξύ οθόνης και σώματος συσκευής. 

Επεξ/σία από kastorakos84
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1)

  • Xiaomi Redmi Note 5
  • Huawei Mate 10 Lite
  • Huawei Honor 9 Lite

2) 

Κάποια χαρακτηριστικά που θεωρώ σημαντικά στα κινητά είναι η αδιαβροχοποίηση, η ύπαρξη 3.5mm jack, το fast charging, οι υπέρυθρες, η μεγάλη αυτονομία, η καλή οθόνη (ανάλυση/χρώματα) και το always-on display. Ένας αξιοπρεπής επεξεργαστής και 3-4gb ram για τις ανάγκες μου είναι αρκετά, μιας που δεν παίζω παιχνίδια. Επίσης, δε μου χρειάζεται τεράστια οθόνη και θα με βόλευαν καλύτερα κινητά κάτω των 5.5". Αυτό το μέγεθος όμως είναι κάτι που τείνει να εκλείψει από την αγορά, αν θες μια συσκευή που να διαθέτει πολλά από τα παραπάνω features (αν όχι όλα). Τέλος, η καλή κάμερα είναι για μένα θεμιτή αλλά όχι προαπαιτούμενο, μιας που συνήθως κουβαλάω και τη φωτογραφική μου μηχανή.

Σχετικά με το Honor 8X, αλλά και κάθε άλλο νέο μοντέλο, όσο πιο κοντά είναι στα παραπάνω κριτήριά μου, τόσο πιο κοντά θα είμαι κι εγώ στην αγορά του :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πρώτη μου επαφή με την Huawei ήταν με το πιο value4money κινητό που έχει βγει ποτέ κατά τη γνώμη μου το P8 lite. Το αποτέλεσμα ήταν να το αγοράσουν επίσης αδερφές, γαμπροί, γονείς και η κοπέλα μου :D. Μετά από 2.5 χρόνια απόσβεσης και αφού μύησα την οικογένεια πέρασα σε honor 9 που είναι εντυπωσιακό σε όλα, αυτονομία, κάμερα, οθόνη και performance.

1) Mate10 lite

2)P10 lite

3)Xiaomi Mi A2 (64GB)

Προσωπικά έμφαση δίνω σε οθόνη, κάμερα και αυτονομία. Το HONOR 11 αν έχει οθόνη amoled θα είναι σίγουρα η επόμενη αγορά μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)  a. Huawai Mate 10 lite b. Xiaomi Redmi Note 5 c. Huawei Y7 Prime 2018

2) Να έχει μεγάλη καθαρή οθόνη κατά προτίμηση AMOLED, μεγάλη αυτονομία, καλή κάμερα, 

Επεξ/σία από phisakel
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Νομίζω με σειρά προτεραιότητας για εμένα είναι α)redmi note 5 , β) honor 7x 64 , γ )sony xz

2)επειδή όλα τα Χ έχουν περάσει από τα χέρια μ αυτό που θέλω να συνεχίσει και στα επόμενα μοντέλα της είναι η τόσο καλή μπαταρία που ακόμα και μετά από καιρό δεν πέφτει,  η ομορφη και φωτεινη ips οθονη ,όπως και  η αλαγκαριστη περιηγηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα!

1) Θεωρώ value for money τα εξής κινητά: 

a. Huawai Mate 10 lite για τον φοβερό σχεδιασμό του.

b. Huawei Y6 Prime 2018 για την κάμερα του.

c. Huawei Y7 Prime 2018 για την μεγάλη οθόνη του.

2) Πέρα από τη μεγάλη αυτονομία με μπαταρία που θα το κρατάει ανοιχτό για τουλάχιστον 2 μέρες με κανονική χρήση (τουλάχιστον 3500 mAh), στο νέο Honor 8X θα επιθυμούσα, οθόνη 5,5 ιντσες με full hd ανάλυση IPS, για να μην ξεφεύγει σε όγκο και μέγεθος ώστε να το κουβαλάω εύκολα, διπλή κάμερα με αισθητήρα κατάλληλο για νυχτερινές λήψεις και πορτραίτα, selfie καμερα με flash, γρήγορη ασύρματη φόρτιση, μνήμη Ram 6 GB για να τρέχει απροβλημάτιστα πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και τέλος υποδοχή card slot για να αποθηκεύω στην κάρτα τις πολλές φωτογραφίες που τραβάω καθημερινά.  Ως λάτρης της  φωτογραφίας, θεωρώ το κινητό ως βασικό εργαλείο για τη λήψη καθημερινών θεμάτων. Έχοντας το Honor 8X πάντοτε στην τσέπη μου, θα νιώθω έτοιμος και σίγουρος ότι δεν θα χάσω καμία στιγμή χωρίς να μπορώ να την απαθανατίσω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 1) Huawei Mate 10 Lite γιατί είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις με τιμή λίγο μικρότερη από τα 250€. Γρήγορο, πολύ όμορφη οθόνη και ηχεία       2) Xiaomi Redmi Note 5 γιατί είναι πιθανότατα το καλύτερο value for money σε αυτή την οικονομική κατηγορία. Υπολείπεται σε ποιότητα κάμερας και ηχείου, αλλά με τέτοια χαρακτηριστικά και με τέτοια τιμή, δεν μπορεί να τα ζητάς και όλα :-)  3) Huawei Honor 9 Lite έυκολα στην τριάδα , παίζει χαμηλότερα από την κορυφή καθαρά για την αυτονομία του .

(2)  Μεγάλη αυτονομία με μπαταρία που θα το κρατάει ανοιχτό για τουλάχιστον 2 μέρες (τουλάχιστον 3500 mAh), στο νέο Honor 8X θα ηθελα , οθόνη 5,5 ιντσες με full hd ανάλυση IPS, για να μην ξεφεύγει σε όγκο και μέγεθος , διπλή κάμερα με αισθητήρα κατάλληλο για νυχτερινές λήψεις και πορτραίτα, selfie καμερα με flash, γρήγορη ασύρματη φόρτιση, μνήμη Ram 6 GB για να τρέχει απροβλημάτιστα πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και τέλος υποδοχή card slot για να αποθηκεύω στην κάρτα τις πολλές φωτογραφίες που τραβάω καθημερινά.  Ως λάτρης της  φωτογραφίας, θεωρώ το κινητό ως βασικό εργαλείο για τη λήψη καθημερινών θεμάτων. Έχοντας το Honor 8X πάντοτε στην τσέπη μου, θα νιώθω έτοιμος και σίγουρος ότι δεν θα χάσω καμία στιγμή χωρίς να μπορώ να την απαθανατίσω!

Επεξ/σία από sokratisbar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...