Andreas koree Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, παω Γ λυκειου και φετος δινω πανελληνιες και θελω να μαθω τι διαφορες εχουν τα τει και αει μεταξυ τους, εχω διαβασει διαφορα πραγματα για τα τει και θελω να μαθω εαν ειναι ισαξια, εαν υπαρχουν ισα επαγγελματικα δικαιωματα.
Andreas koree Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν εχω αποφασησει εντελως ακομα ειμαι αναμεσα σε 3 Διοικηση επιχειρησεων, Πληροφορικη και ΤΕΦΑΑ!
Aggeluska Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Andreas koree said: Δεν εχω αποφασησει εντελως ακομα ειμαι αναμεσα σε 3 Διοικηση επιχειρησεων, Πληροφορικη και ΤΕΦΑΑ! Το ΤΕΕΦΑ δεν υπαρχει σε ΤΕΙ απο οτι ξερω. Τωρα... Απο οσο βλεπεις τα ΤΕΙ τινουν να συγχωνευονται τελευταια με τα αντιστοιχα πανεπιστημια. Δηλαδη το ΤΕΙ Αθηνας και Πειραια Εγινε πανεπιστημιο Δυτικης Αττικης, το ΤΕΙ Ιονιων Νησων Συγχωνευτικε με το Πανεπιστημιο της ιδιας περιφερειας, το ΤΕΙ Αρτας θα συγχωνευτει με το Πανεπ. Ιωαννινων και γενικα θα γινουν κι αλλες συγχωνευσεις. Οποτε για ποια ΤΕΙ μιλαμε; Γραψε οσο καλυτερα μπορεις και βαλε της σχολες με βαση την προτιμηση που θες. Πλεον μετα τις συχωνευσεις δεν εχουν μεινει πολλα ΤΕΙ που ειναι αξιολογα, αλλα γενικα οπου και να περασεις ακομα και σε ΤΕΙ, αν εισαι καλος θα τα πας μια χαρα στην καριερα σου, θα κανεις μεταπτυχιακο σε καλυτερο πανεπ. και θα εισαι γνωστης της επιστημης που θα διαλεξεις. Γενικα οπου και να μπεις, Πανεπ. ή ΤΕΙ, αν βγαλεις την σχολη με αντιγραφες και χωρις να ασχοληθεις ιδιαιτερα, τοτε δυσκολα τα πραγματα μετα. 1
NickTG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 15 minutes ago, bilya said: τει+πανεπιστήμια=ΑΕΙ Πρώτη φορά με προλαβαίνουν στο να το γράψω. Σκουριασα! 1
Andreas koree Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αρα ειναι καλυτερα ουσιαστικα να περασω σε ΑΕΙ αποτι σε τει;
Aggeluska Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 5 minutes ago, Andreas koree said: Αρα ειναι καλυτερα ουσιαστικα να περασω σε ΑΕΙ αποτι σε τει; να μπεις σε καθε Πανεπ. και ΤΕΙ και να δεις το προγραμμα σπουδων που εχει και να διαλεξεις αυτο π εχει τα καλυτερα μαθηματα για σενα 1
Μάκαρος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Σε κανα 2 χρονια δεν θα υπαρχουν ΤΕΙ. Θα εχουν συγχωνευτει ολα. Ηδη οπως ειπαν κι απο πανω το τει ιονιων νησων συγχωνευτηκε στο ιονιο πανεπιστημιο και το τει πειραια+αθηνας στο.πανεπιστημιο δυτικης αττικης. 1
NemeSis1990 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Σε κανα 2 χρονια δεν θα υπαρχουν ΤΕΙ. Θα εχουν συγχωνευτει ολα. Ηδη οπως ειπαν κι απο πανω το τει ιονιων νησων συγχωνευτηκε στο ιονιο πανεπιστημιο και το τει πειραια+αθηνας στο.πανεπιστημιο δυτικης αττικης. αυτες οι αλαγες ειχαν γινει για οικονομικους λογους. καμια σχεση με το αν τα τει ειναι το ιδιο με το αει (που δεν ειναι ιδια). 1
Glator Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Διοίκηση επιχειρήσεων τει και αει πάνω κάτω τα ίδια είναι,απλός το ΑΕΙ θα έχει ποιο δύσκολα μαθηματικά.Πληροφορική πιστεύω τα ΑΕΙ στην πλειοψηφία τους είναι καλύτερα από τα ΤΕΙ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ορισμένα ΤΕΙ μηχανικων πληροφορικής κ.τ.λ δεν ειναι υψηλού επιπέδου.
Aggeluska Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 αμα για παραδειγμα ο OP ηθελε να παει Πολιτικων Μηχανικων ας πουμε, θα του ελεγα να μην παει ΤΕΙ γιατι δεν εχουν τα ιδια δικαιωματα με του Πολυτεχνιου στις υπογραφες. Αλλα στην Πληροφορικη και Διοικηση Επιχ δεν νμζ να εχει τρελη διαφορα. Βεβαια δεν ειναι ολα τα τει καλα.
Backpacker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΤΕΙ Ηπείρου, συγχωνεύεται με τον Πανεπιστημιο Ηπειρου. Το Ιονιων νησων τα ιδια. Τα ΤΕΙ Κεντρικης Μακεδονιας- Ανατολικης Μακεδονίας και Θρακης- Θεσσαλονικης συγχωνεύονται με το Διεθνές Πανεπιστημιο και βαδίζουν να γινουν τα πρωτα που θα εχουν και προπτυχιακα τμηματα και στα αγγλικα (Μεταπτυχιακα εχει αποκλειστικα στα Αγγλικα το Διεθνες). Το ΤΕΙ Κρήτης βλέπω μονο να μένει έτσι αλλά παλι ειναι πολυ καλο ιδρυμα υψηλου επιπεδου και του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Backpacker 1
ManFromEarth Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Στην θεωρια τα Πανεπιστημια και τα ΤΕΙ ειναι ισα. Στην πραξη τα Πανεπιστημια ειναι καλυτερα. Disclaimer-> H παραπανω γενικευση δεν ειναι παντα αληθης, αλλα εγινε για να πω την αποψη μου σε 2 γραμμες. Μην μου πρηξετε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις