Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, KoreanW είπε πρώτα πρώτα τα επαγγέλματα που εργάζονται με βάρδιες μπορούν να έχουν όχι 6ήμερη αλλά 7ήμεργ εργασία, 40+ωρο νόμιμο δεν είναι ένα και δύο δηλαδή υγ: επάγγελμα νυχτοφύλακας, απαιτώ να δουλεύω Δευ-Παρ 8:00-16:00 παρακαλώ τα ρεπό μου ΣΚ Γελας φιλε αλλα στο εξωτερικο ετσι ειναι
kon1to Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, inson είπε Γελας φιλε αλλα στο εξωτερικο ετσι ειναι Μπορεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Όταν μιλάς για εξωτερικό τι εννοείς; Ουγκάντα; Αγγλία; Πολωνία; Καναδά; Κίνα; ΗΠΑ; Γαλλία; 1
Alexandros7474 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Lelouch είπε Ρε παιδιά ο Αλέξανδρος ΔΕΝ ξέρει την νομοθεσία και νομίζει ότι την ξέρει, απλά τα πράγματα. Πουθενά δεν απαγορεύεται η 6ημερη ή η 7ημερη εργασία. Απλά αν δουλεύεις Κυριακή πχ έχεις μεγαλύτερο μεροκάματο. Αλλά οι γραμμές παραγωγής δεν μπορούν να κλείνουν κάθε ΣΚ. Μάλλον ο Αλέξανδρος έχει μπερδέψει τις δουλειές των υπαλλήλων γραφείου που συχνά όντως δε δουλεύουν ΣΚ και νομίζει ότι αυτό ισχύει για όλες τις δουλειές. Τα τουριστικά επίσης όπως αναφέρονται. Φανταστείτε ένα τουριστικό γραφείο να κλείνει το ΣΚ. Θα χάσει το μισό τζίρο του καλοκαιριού χαχαχ. Ή μια ταβέρνα, ένα ξενοδοχείο, οτιδήποτε. Δεν απαγορεύει ο νόμος πουθενά να δουλεύεις πάνω από πενθήμερο. Απλά κανονικά νομίζω σε "προστατεύει" αναγκάζοντας τον εργοδότη να δίνει λίγο περισσότερο μεροκάματο για τις κυριακές, για τα σαββατα δεν ξέρω. Ρε παιδιά ..... τι ρε παιδιά ρε φίλε δεν ξέρεις την νομοθεσία και κανείς τον πονηρό . Γραφεις τεράστιες ανακρίβειες και συνεχίζεις να απομένει . Εσυ τι πιστεύεις ότι τα ξενοδοχεία που είναι 24 ώρα δουλεύουν με το ίδιο προσωπικο 7 μέρες επι 24 ώρες ; 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Απορώ μερικοί πως καταδέχονται να δουλεύουν δέκα ώρες την ημέρα εξαήμερο. Και εντάξει να δεχτώ πως είναι άτομα χωρίς ενδιαφέροντα και φιλίες και δεν χρειάζονται ελεύθερο χρόνο γιατί δεν έχουν τίποτα το ουσιώδες να κάνουν... Την υγεία τους δεν την σκέφτονται όμως; Αν κάποιος δουλεύει ορθοστασία δέκα ώρες την ημέρα και είναι τώρα 20 στα 40 θα έχει διαλύσει γόνατα και μέση. Ή νομίζει πως δεν θα τύχει σε αυτόν και σε κάποιον άλλον; Η νομίζει πως με σκληρή δουλειά οι κόποι του θα ανταμειφθούν; Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά η ζωή των άλλων και αν τους εκμεταλλεύονται ή αν στα σαράντα τους θα είναι ερείπία. Πραγματικά χέστηκα για αυτούς. Το πρόβλημα είναι πως αυτά τα θύματα που πάνε και καταδέχονται να δουλεύουν εξοντωντικά ωράρια για 3 και 60, γαμάνε εμάς τους υπόλοιπους. Δηλαδή πραγματικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με κάτι τέτοιες περιπτώσεις ηλιθιότητας και θυματοποίησης. Οι εργοδότες ξέρουν πολύ καλά πόσοι δούλοι υπάρχουν και για αυτό βρίσκουν και τα κάνουν. Αν δεν καταδεχόταν να δουλέψει κανένας τότε αυτόματα αυτοί θα μείωναν ωράρια και θα αύξαναν μισθούς. Αλλά τι κάθομαι και συζητάω.... άσε που τώρα περιμένω να πεταχτεί κάποιος και να μου πει ''δεν ξέρεις τι ανάγκες έχει κάποιος''. Ναι βλάκα, μόνο αυτός ο κάποιος χρειάζεται να δουλέψει για να ζήσει και όχι εμείς οι υπόλοιποι. Άσε που με 400 ευρώ το μήνα ζωή χαρισάμενη θα κάνεις, με τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα ιδιωτικά για το παιδί σου, τα επώνυμα ρούχα κτλπ. Ρε το διαβατήριο στο στόμα να πάρει όποιος μπορεί και να εξαφανιστεί από αυτό το κωλοχανείο. 6
kon1to Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Ρε παιδιά ..... τι ρε παιδιά ρε φίλε δεν ξέρεις την νομοθεσία και κανείς τον πονηρό . Γραφεις τεράστιες ανακρίβειες και συνεχίζεις να απομένει . Εσυ τι πιστεύεις ότι τα ξενοδοχεία που είναι 24 ώρα δουλεύουν με το ίδιο προσωπικο 7 μέρες επι 24 ώρες ; Με ρώτησες να σου πω επαγγέλματα, σου είπα αλλά δεν μου ξανααπάντησες... Τι θα πει με το ίδιο προσωπικο 7 μερες επι 24 ώρες; Ξέρεις πόσα άτομα χρειάζονται για να βγουν 3 βάρδιες τη μέρα; Και ξαναλέω, σε περίπτωση που δεν το διάβασες πριν, στα Ξενοδοχείο ειδικά, ειναι νομιμότατο να δουλέψεις μέχρι και 14 μέρες σερί και να πάρεις μετά τα ρεπό σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, st2 είπε Σωστός ο deismus Εγω το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και τα σχολεία ήταν και Σάββατο μέχρι το που ήρθε το παλιό το ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο και το 83 την έκανε πενθήμερη την σχολική εβδομάδα Κακως επρεπε να λειτουργουν και τα Σαββατα να παμε πιο μπροστα 1 ώρα πριν, Lelouch είπε Πάρα πολλές δουλειές δουλεύουν όχι μόνο 6ημερο αλλά και 7 μέρες δουλειάς + 2 μέρες άδειας. Εργάτες σε μέσα παραγωγής και δουλειές όπου δεν κλείνουν το ΣΚ όπως μαγαζιά καφετέριες κλπ. Πχ πήγαινε τώρα σε ένα οποιοδήποτε εργοστάσιο με βάρδιες και θα σου πουν δουλειά 8ωρη 7 φορές όλα νόμιμα και κανονικά. Φιλε μου ειναι παρανομο να δουλευεις 7 μερες σερι χωρις ρεπο.Το νομικο ειναι 40 ωρες την βδομαδα(λεμε τωρα) και μπορει και αυτο να ειναι 6 μερες δηλαδη 6.40 λεπτα η 8 ωρες και 5 μερες και φυσικα οτι ξεπερναει τις 40 ωρες πρεπει να το πληρωνεσαι διπλο 1 ώρα πριν, Narcos είπε Ειμαστε εμεις (λεμε τωρα) που ψαχνουμε μπας και κανουμε κανενα μεροκαματο παραπανω... Ειναι και οι αλλοι που χρειαζονται περισσοτερη ξεκουραση! Περα απο την πλακα τωρα... Περαν του δημοσιου, απο ποτε ο ιδιωτικος τομεας δουλευει 5μερο? Ολη η αγορα ειναι ανοιχτη απο Δευτερα εως Σαββατο! Δεν γνωριζω εαν απο τον νομο θα επρεπε ολοι να δουλευουμε μονο 5 μερες, αλλα μου ακουγεται πολυ αστειο στην πραγματικοτητα! Ξαναλεω... Ολη η αγορα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι ανοιχτη 6 μερες την εβδομαδα σταθερα! Υπαρχουν πολλα γραφεια που δεν λειτουργουν τα Σαββατα και τις Κυριακες και αμα ανοιξουν τα Σαββατα θα ειναι μεχρι το μεσημερι 24 λεπτά πριν, sanaeriko είπε Αν δεν ψάχνεις μια συγκεκριμένη ειδικότητα. Για αρχή βρες όσους ζητάνε άτομα για 5νθημερη εργασία. Πχ http://www.xe.gr/jobs στα φίλτρα βάλε πενθήμερο. Δεν ειναι κακη ιδεα φιλε αλλα δεν πολυβγαζει πραγματα Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
jgeorgiou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Πράγματι μπορείς να εργαστείς συνεχόμενες πολλές μέρες και να πάρεις τα αντίστοιχα ρεπό αργότερα , ειδικά στον τουριστικό κλάδο αξιοποιούν την σχετική νομοθετημένη πρόβλεψη. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Vasivouzoukos said: Απορώ μερικοί πως καταδέχονται να δουλεύουν δέκα ώρες την ημέρα εξαήμερο. Και εντάξει να δεχτώ πως είναι άτομα χωρίς ενδιαφέροντα και φιλίες και δεν χρειάζονται ελεύθερο χρόνο γιατί δεν έχουν τίποτα το ουσιώδες να κάνουν... Την υγεία τους δεν την σκέφτονται όμως; Αν κάποιος δουλεύει ορθοστασία δέκα ώρες την ημέρα και είναι τώρα 20 στα 40 θα έχει διαλύσει γόνατα και μέση. Ή νομίζει πως δεν θα τύχει σε αυτόν και σε κάποιον άλλον; Η νομίζει πως με σκληρή δουλειά οι κόποι του θα ανταμειφθούν; Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά η ζωή των άλλων και αν τους εκμεταλλεύονται ή αν στα σαράντα τους θα είναι ερείπία. Πραγματικά χέστηκα για αυτούς. Το πρόβλημα είναι πως αυτά τα θύματα που πάνε και καταδέχονται να δουλεύουν εξοντωντικά ωράρια για 3 και 60, γαμάνε εμάς τους υπόλοιπους. Δηλαδή πραγματικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με κάτι τέτοιες περιπτώσεις ηλιθιότητας και θυματοποίησης. Οι εργοδότες ξέρουν πολύ καλά πόσοι δούλοι υπάρχουν και για αυτό βρίσκουν και τα κάνουν. Αν δεν καταδεχόταν να δουλέψει κανένας τότε αυτόματα αυτοί θα μείωναν ωράρια και θα αύξαναν μισθούς. Αλλά τι κάθομαι και συζητάω.... άσε που τώρα περιμένω να πεταχτεί κάποιος και να μου πει ''δεν ξέρεις τι ανάγκες έχει κάποιος''. Ναι βλάκα, μόνο αυτός ο κάποιος χρειάζεται να δουλέψει για να ζήσει και όχι εμείς οι υπόλοιποι. Άσε που με 400 ευρώ το μήνα ζωή χαρισάμενη θα κάνεις, με τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα ιδιωτικά για το παιδί σου, τα επώνυμα ρούχα κτλπ. Ρε το διαβατήριο στο στόμα να πάρει όποιος μπορεί και να εξαφανιστεί από αυτό το κωλοχανείο. Μπορεις να προχωρησεις σε επωνυμες καταγγελιες στις αρμοδιες αρχες για τις περιπτωσεις που γνωριζεις οτι παραβιαζεται ο νομος απο εργοδοτες (σε συνεργασια με υπαλληλους). Διαφορετικα δεν διαφοροποιεισαι απο αυτους που κατηγορεις οτι χαλανε την πιατσα. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
kon1to Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, inson είπε Φιλε μου ειναι παρανομο να δουλευεις 7 μερες σερι χωρις ρεπο.Το νομικο ειναι 40 ωρες την βδομαδα(λεμε τωρα) και μπορει και αυτο να ειναι 6 μερες δηλαδη 6.40 λεπτα η 8 ωρες και 5 μερες και φυσικα οτι ξεπερναει τις 40 ωρες πρεπει να το πληρωνεσαι διπλο Κοίτα, φαίνεται οτι όσες φορές και να σου εξηγήσουμε οτι δεν είναι παράνομη η 6ημερη ή η 7ήμερη εργασία εσύ άλλες τόσες θα επιμείνεις οτι είναι, οπότε δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι. Μπορείς απλά να το ψάξεις στο google, ίσως βρεις κάτι σχετικό. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, kon1to είπε Με ρώτησες να σου πω επαγγέλματα, σου είπα αλλά δεν μου ξανααπάντησες... Τι θα πει με το ίδιο προσωπικο 7 μερες επι 24 ώρες; Ξέρεις πόσα άτομα χρειάζονται για να βγουν 3 βάρδιες τη μέρα; Και ξαναλέω, σε περίπτωση που δεν το διάβασες πριν, στα Ξενοδοχείο ειδικά, ειναι νομιμότατο να δουλέψεις μέχρι και 14 μέρες σερί και να πάρεις μετά τα ρεπό σου. Το ίδιο λέμε
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kon1to είπε Κοίτα, φαίνεται οτι όσες φορές και να σου εξηγήσουμε οτι δεν είναι παράνομη η 6ημερη ή η 7ήμερη εργασία εσύ άλλες τόσες θα επιμείνεις οτι είναι, οπότε δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι. Μπορείς απλά να το ψάξεις στο google, ίσως βρεις κάτι σχετικό. https://ergasianews.gr/2016/12/14/7imeri-evdomadiea-apascholisi-ton-ergazomenon-gia-pious/ Εγω απο οτι εχω διαβασει ειναι φυσικα νομιμο να δουλευεις 6 μερες την βδομαδα απλα ειναι απαραιτητο να παρεις 24 ωρες ρεπο μεσα στην βδομαδα.Νομιζω ειναι παρανομη η 7 ημερη εργασια 18 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Απορώ μερικοί πως καταδέχονται να δουλεύουν δέκα ώρες την ημέρα εξαήμερο. Και εντάξει να δεχτώ πως είναι άτομα χωρίς ενδιαφέροντα και φιλίες και δεν χρειάζονται ελεύθερο χρόνο γιατί δεν έχουν τίποτα το ουσιώδες να κάνουν... Την υγεία τους δεν την σκέφτονται όμως; Αν κάποιος δουλεύει ορθοστασία δέκα ώρες την ημέρα και είναι τώρα 20 στα 40 θα έχει διαλύσει γόνατα και μέση. Ή νομίζει πως δεν θα τύχει σε αυτόν και σε κάποιον άλλον; Η νομίζει πως με σκληρή δουλειά οι κόποι του θα ανταμειφθούν; Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά η ζωή των άλλων και αν τους εκμεταλλεύονται ή αν στα σαράντα τους θα είναι ερείπία. Πραγματικά χέστηκα για αυτούς. Το πρόβλημα είναι πως αυτά τα θύματα που πάνε και καταδέχονται να δουλεύουν εξοντωντικά ωράρια για 3 και 60, γαμάνε εμάς τους υπόλοιπους. Δηλαδή πραγματικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με κάτι τέτοιες περιπτώσεις ηλιθιότητας και θυματοποίησης. Οι εργοδότες ξέρουν πολύ καλά πόσοι δούλοι υπάρχουν και για αυτό βρίσκουν και τα κάνουν. Αν δεν καταδεχόταν να δουλέψει κανένας τότε αυτόματα αυτοί θα μείωναν ωράρια και θα αύξαναν μισθούς. Αλλά τι κάθομαι και συζητάω.... άσε που τώρα περιμένω να πεταχτεί κάποιος και να μου πει ''δεν ξέρεις τι ανάγκες έχει κάποιος''. Ναι βλάκα, μόνο αυτός ο κάποιος χρειάζεται να δουλέψει για να ζήσει και όχι εμείς οι υπόλοιποι. Άσε που με 400 ευρώ το μήνα ζωή χαρισάμενη θα κάνεις, με τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα ιδιωτικά για το παιδί σου, τα επώνυμα ρούχα κτλπ. Ρε το διαβατήριο στο στόμα να πάρει όποιος μπορεί και να εξαφανιστεί από αυτό το κωλοχανείο. Δυστυχως φιλε και το θεμα ειναι πολυ απλα δεν σε πληρωνουν σωστα την υπερεργασία.Αν δεν πληρωνεις σωστα ρε φιλε ε κλειστο το μαγαζακι σου αλλα θα μου πεις υπαρχει ελεγχος?
Camal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Απορώ μερικοί πως καταδέχονται να δουλεύουν δέκα ώρες την ημέρα εξαήμερο. Και εντάξει να δεχτώ πως είναι άτομα χωρίς ενδιαφέροντα και φιλίες και δεν χρειάζονται ελεύθερο χρόνο γιατί δεν έχουν τίποτα το ουσιώδες να κάνουν... Την υγεία τους δεν την σκέφτονται όμως; Αν κάποιος δουλεύει ορθοστασία δέκα ώρες την ημέρα και είναι τώρα 20 στα 40 θα έχει διαλύσει γόνατα και μέση. Ή νομίζει πως δεν θα τύχει σε αυτόν και σε κάποιον άλλον; Η νομίζει πως με σκληρή δουλειά οι κόποι του θα ανταμειφθούν; Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά η ζωή των άλλων και αν τους εκμεταλλεύονται ή αν στα σαράντα τους θα είναι ερείπία. Πραγματικά χέστηκα για αυτούς. Το πρόβλημα είναι πως αυτά τα θύματα που πάνε και καταδέχονται να δουλεύουν εξοντωντικά ωράρια για 3 και 60, γαμάνε εμάς τους υπόλοιπους. Δηλαδή πραγματικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με κάτι τέτοιες περιπτώσεις ηλιθιότητας και θυματοποίησης. Οι εργοδότες ξέρουν πολύ καλά πόσοι δούλοι υπάρχουν και για αυτό βρίσκουν και τα κάνουν. Αν δεν καταδεχόταν να δουλέψει κανένας τότε αυτόματα αυτοί θα μείωναν ωράρια και θα αύξαναν μισθούς. Αλλά τι κάθομαι και συζητάω.... άσε που τώρα περιμένω να πεταχτεί κάποιος και να μου πει ''δεν ξέρεις τι ανάγκες έχει κάποιος''. Ναι βλάκα, μόνο αυτός ο κάποιος χρειάζεται να δουλέψει για να ζήσει και όχι εμείς οι υπόλοιποι. Άσε που με 400 ευρώ το μήνα ζωή χαρισάμενη θα κάνεις, με τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα ιδιωτικά για το παιδί σου, τα επώνυμα ρούχα κτλπ. Ρε το διαβατήριο στο στόμα να πάρει όποιος μπορεί και να εξαφανιστεί από αυτό το κωλοχανείο. Αν επιτρέπεται εργάζεσαι κάπου; Έχεις οικογένεια; Μένεις Ελλάδα ή εξωτερικό; 1
kon1to Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, inson είπε https://ergasianews.gr/2016/12/14/7imeri-evdomadiea-apascholisi-ton-ergazomenon-gia-pious/ Εγω απο οτι εχω διαβασει ειναι φυσικα νομιμο να δουλευεις 6 μερες την βδομαδα απλα ειναι απαραιτητο να παρεις 24 ωρες ρεπο μεσα στην βδομαδα.Νομιζω ειναι παρανομη η 7 ημερη εργασια Η 7ημερη εργασια ειναι νόμιμη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Προφανέστατα δεν είναι νόμιμο να δουλεύει κάποιος 7 μέρες τη βδομάδα 4 βδομάδες το μήνα, 12 μήνες το χρόνο. Αλλά νομίζω οτι μας κάνεις πλάκα. Πόσταρες ένα σύνδεσμο που αναφέρει οτι επιτρέπεται η 7ημέρη εργασία υπό προϋποθέσεις και στο ίδιο ποστ γράφεις οτι νομιζεις οτι ειναι παράνομη. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από kon1to
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kon1to είπε Η 7ημερη εργασια ειναι νόμιμη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Προφανέστατα δεν είναι νόμιμο να δουλεύει κάποιος 7 μέρες τη βδομάδα 4 βδομάδες το μήνα, 12 μήνες το χρόνο. Αλλά νομίζω οτι μας κάνεις πλάκα. Πόσταρες ένα σύνδεσμο που αναφέρει οτι επιτρέπεται η 7ημέρη εργασία υπό προϋποθέσεις και στο ίδιο ποστ γράφεις οτι νομιζεις οτι ειναι παράνομη. Ναι λεει σε περιπτωσεις που υπαρχει μονο ενας μισθωτος και δεν μπορει να γινει αντικατασταση αυτουνου Διαβασε ομως οτι λεει οτι χωρις την αδεια ειναι παρανομο αυτο
kon1to Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, inson είπε Ναι λεει σε περιπτωσεις που υπαρχει μονο ενας μισθωτος και δεν μπορει να γινει αντικατασταση αυτουνου Διαβασε ομως οτι λεει οτι χωρις την αδεια ειναι παρανομο αυτο και διαβάζεις επιλεκτικά το άρθρο... και δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα.. δεν λέει μόνο ένας μισθωτός, αλλά μόνο ένας μισθωτός ορισμένης ειδικότητας Σύμφωνα με την διάταξη, για τους μισθωτούς του Δημοσίου και ΝΠΔΔ, των επιχειρήσεων ή εκμεταλλεύσεων του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ ή Κοινής Ωφέλειας, καθώς επίσης και σε επιχειρήσεις που απασχολούν ένα (1) μόνο μισθωτό ορισμένης ειδικότητας Το ρεζουμέ είναι ότι υπάρχουν νομοθετικές ρυθμίσεις που προβλέπουν 7ημερη εργασία και σε άλλες περιπτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα