maria_dtps Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπόν παιδιά όλα καλά!!✌️ Μίλησα με τους καινούριους το απόγευμα και τους ενημέρωσα ότι αν δε μπορούν για μεταγενέστερη έναρξη, δε θα μπορέσω να συνεργαστώ οπότε συμφώνησαν να μου δώσουν το χρόνο που θέλω. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, προφανώς ξέρω ότι δεν είστε επαγγελματίες δικηγοροί κτλ. αλλά επειδή και για μένα ήταν η πρώτη φορά απόλυσης δεν ήξερα πως να το χειριστώ. Δεν είναι ξεκάθαρη και η νομοθεσία (και τι να καταλάβεις όπως τα γράφουν?) και ήλπιζα ότι θα το δει και κάποιος που ίσως έχει περάσει κάτι ανάλογο να μου πει την άποψή του. ☺️ 5
Curtis76 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Καλή αρχη, και ευχομαι να ειναι ολα καλυτερα. Σκεψου παντως οσα διαφασες, για διαφορα θεματα, και μη περιμενεις πρωτα να γινει κατι σε σενα για να κινητοποιηθεις. Οι νομοι αυτοι οι περιεργοι που λες ψηφιζονται συνεχεια αλλα εφαρμοζονται στον καθενα μας οταν ολα αλλαζουν πιο δυσκολα. 1
lightsout Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, maria_dtps είπε Λοιπόν παιδιά όλα καλά!!✌️ Μίλησα με τους καινούριους το απόγευμα και τους ενημέρωσα ότι αν δε μπορούν για μεταγενέστερη έναρξη, δε θα μπορέσω να συνεργαστώ οπότε συμφώνησαν να μου δώσουν το χρόνο που θέλω. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, προφανώς ξέρω ότι δεν είστε επαγγελματίες δικηγοροί κτλ. αλλά επειδή και για μένα ήταν η πρώτη φορά απόλυσης δεν ήξερα πως να το χειριστώ. Δεν είναι ξεκάθαρη και η νομοθεσία (και τι να καταλάβεις όπως τα γράφουν?) και ήλπιζα ότι θα το δει και κάποιος που ίσως έχει περάσει κάτι ανάλογο να μου πει την άποψή του. ☺️ Μπράβο και σιδεροκέφαλη! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από lightsout 1
Fortistis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, maria_dtps είπε Λοιπόν παιδιά όλα καλά!!✌️ Μίλησα με τους καινούριους το απόγευμα και τους ενημέρωσα ότι αν δε μπορούν για μεταγενέστερη έναρξη, δε θα μπορέσω να συνεργαστώ οπότε συμφώνησαν να μου δώσουν το χρόνο που θέλω. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, προφανώς ξέρω ότι δεν είστε επαγγελματίες δικηγοροί κτλ. αλλά επειδή και για μένα ήταν η πρώτη φορά απόλυσης δεν ήξερα πως να το χειριστώ. Δεν είναι ξεκάθαρη και η νομοθεσία (και τι να καταλάβεις όπως τα γράφουν?) και ήλπιζα ότι θα το δει και κάποιος που ίσως έχει περάσει κάτι ανάλογο να μου πει την άποψή του. ☺️ Το σημαντικό είναι ότι (έστω και από τύχη και όχι προσωπική επιλογή) έκανες τα προβλεπόμενα και τα σωστά, και όχι Ελληνικές λαμογιές, όπως να πάρεις άδεια κτλ. Επίσης, το ίδιο ισχύει και για τους εργοδότες σου. 1
maria_dtps Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Curtis76 είπε Καλή αρχη, και ευχομαι να ειναι ολα καλυτερα. Σκεψου παντως οσα διαφασες, για διαφορα θεματα, και μη περιμενεις πρωτα να γινει κατι σε σενα για να κινητοποιηθεις. Οι νομοι αυτοι οι περιεργοι που λες ψηφιζονται συνεχεια αλλα εφαρμοζονται στον καθενα μας οταν ολα αλλαζουν πιο δυσκολα. Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να μπορούσε όλος ο κόσμος που χάνει τη δουλειά του να βρίσκει κάτι γρήγορα και μακάρι να μη χρειαζόταν κανένας εργαζόμενος να περνάει αυτές τις ψυχοφθόρες καταστάσεις. Πίστεψέ με.. τα διάβασα και τα ξαναδιάβασα.. κάθε άποψη ή πληροφορία μου κανε εντύπωση και προσπάθησα να τη δω όσο πιο απ'εξω απ'το πρόβλημά μου γινόταν.. Τελικά κατέληξα σε αυτό που θα με έκανε εμένα να νιώθω καλά με την απόφασή μου. Βέβαια έψαξα ήδη να βρω τι παίζει με το σωματείο του κλάδου μου.. που ξέρεις? ίσως μια μέρα να μπορώ να βοηθήσω με κάποιο τρόπο κ εγώ. 7 ώρες πριν, lightsout είπε Μπράβο και σιδεροκέφαλη! Ευχαριστώ!! 😃 31 λεπτά πριν, Fortistis είπε Το σημαντικό είναι ότι (έστω και από τύχη και όχι προσωπική επιλογή) έκανες τα προβλεπόμενα και τα σωστά, και όχι Ελληνικές λαμογιές, όπως να πάρεις άδεια κτλ. Επίσης, το ίδιο ισχύει και για τους εργοδότες σου. Θα διαφωνίσω με αυτό.. όπως έγραψα από την αρχή και σε προηγούμενα ποστ δε σκόπευα να κάνω καμία λαμογιά, παρανομία και να φερθώ άσχημα σε κάποιον.. σε αντίθεση με τους εργοδότες μου που από τη μέρα που με απέλυσαν (και πιο πριν) μόνο σε δύσκολη θέση με έχουν φέρει με τη συμπεριφορά τους (δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω περισσότερο). Ρώτησα ξεκάθαρα κ εγώ λοιπόν τι ορίζει η νομοθεσία για εμάς τους ποταπούς εργαζομένους. Γι' αυτό πήγα και στην επιθεώρηση και επικοινώνησα με εργατολόγο. Τύχη ήταν που κάποιος είδε το προφίλ μου στο Linkedin την κατάλληλη στιγμή. προσωπικές επιλογές είναι ΟΛΑ ΟΣΑ έχω κάνει από εκείνη τη στιγμή. Ο τρόπος που απάντησα, οι αποστολές βιογραφικών, ο χρόνος που αφιέρωσα να διαβάσω και να προετοιμαστώ, οι 1ες,2ες,3ες συνεντεύξεις, οι βενζίνες που χάλασα για να πάω, τα πουκάμισα που αγόρασα για να κάνω καλή εντύπωση, ότι ρίσκαρα να χάσω μια καλή δουλειά λέγοντας ότι δε θα συνεργαστώ αν δε με δεχτούν την ημερομηνία που πρέπει. Δε ξέρω αν έχετε βιώσει την απόλυση και το άγνωστο της επόμενης ημέρας αλλά σας εύχομαι να μη το βιώσετε ούτε για 16 ρημαδομέρες. Να ξυπνάτε με ημικρανίες, με πόνους στο στομάχι και ναυτίες και να πρέπει να είστε και σωστός στη δουλειά σας, γιατί αυτό έχετε μάθει να κάνετε από τότε που είστε το εργατικό δυναμικό του οποιουδήποτε. Σας εύχομαι, όπως και σε κανέναν άνθρωπο να μη χρειαστεί να το νιώσετε. ΠΟΤΕ. Φιλικά πάντα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους, αν έχω μια συμβουλή αν κάποιος βρεθεί σε τέτοια κατάσταση είναι να μιλήσει με τους ειδικούς και να πράξει ότι θα τον κάνει να νιώθει καλά η ψυχούλα του Go with your gut που λέγαν και στο χωριό μου.😎 3
stepits Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Σε περίπτωση που ο εργοδότης για λόγους π.χ. "εκδίκησης" θέλει να απολύσει τον εργαζόμενο (αορίστου χρόνου), αλλά όχι άμεσα αλλά με προειδοποίηση τόσο για του σπάσει τα νεύρα όσο και για να του δώσει την μισή αποζημίωση, μπορεί να κάνει κάτι ο εργαζόμενος; και πως μπορεί να αποδείξει αυτήν την «κακήν πίστη» ενέργεια του εργοδότη του.
Πανος999 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, stepits είπε Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Σε περίπτωση που ο εργοδότης για λόγους π.χ. "εκδίκησης" θέλει να απολύσει τον εργαζόμενο (αορίστου χρόνου), αλλά όχι άμεσα αλλά με προειδοποίηση τόσο για του σπάσει τα νεύρα όσο και για να του δώσει την μισή αποζημίωση, μπορεί να κάνει κάτι ο εργαζόμενος; και πως μπορεί να αποδείξει αυτήν την «κακήν πίστη» ενέργεια του εργοδότη του. Δυστυχως τιποτα.. Απλα να μην ειναι αποδοτικος τον τελευταιο του μηνα.. Να ειναι γλαστρα χωρις να κανει "ζημια" στον εργοδοτη..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, stepits είπε Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Σε περίπτωση που ο εργοδότης για λόγους π.χ. "εκδίκησης" θέλει να απολύσει τον εργαζόμενο (αορίστου χρόνου), αλλά όχι άμεσα αλλά με προειδοποίηση τόσο για του σπάσει τα νεύρα όσο και για να του δώσει την μισή αποζημίωση, μπορεί να κάνει κάτι ο εργαζόμενος; και πως μπορεί να αποδείξει αυτήν την «κακήν πίστη» ενέργεια του εργοδότη του. Όπως ανέφερα νωρίτερα, με αφορμή την περίπτωση της TS, η προειδοποίηση ενόψει καταγγελίας της σύμβασης σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να έχει κέρδος για τον εργοδότη, λ.χ. υπάλληλοι με πολύ μεγάλο χρόνο υπηρεσίας. Όμως, κι εδώ υπάρχουν υποσημειώσεις. Λ.χ., ο ένας μήνας ειδοποίησης ισχύει στις περιπτώσεις όπου ο υπάλληλος έχει έως δύο χρόνια στην εταιρία, οπότε δικαιούται 2 μισθούς αποζημίωση. Το θέμα, όμως, όπως εξήγησα και νωρίτερα, είναι πως σε αυτή την περίπτωση πρακτικά ο εργοδότης δεν κερδίζει τίποτε απολύτως σε επίπεδο καταβολής χρημάτων, αφού η προειδοποίηση ναι μεν περιορίζει την αποζημίωση στο μισό (άρα 1 μισθό) αλλά θα πρέπει να καταβληθεί κανονικά και ο μισθός του μήνα που θα τρέχει η προειδοποίηση: άρα, ούτως ή άλλως, ο εργοδότης τα ίδια χρήματα θα καταβάλει, συν του ότι θα έχει επί ένα μήνα έναν άνθρωπο στη δουλειά προφανώς δυσαρεστημένο, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο χρόνος προειδοποίσης αυξάνεται κλιμακωτά (πρέπει να βρω τους πίνακες) ανάλογα με τα χρόνια παραμονής σε μια θέση εργασίας. Δεν μπορεί να προειδοποιηθεί με 1 μήνα άνθρωπος που έχει 10 χρόνια σε μια δουλειά, είναι μεγαλύτερο το διάστημα, που και πάλι καταλήγει στα ίδια, περίπου, χρήματα για τον εργοδότη. Μάλιστα, η πρόνοια αυτή είναι σε τέτοιο βαθμό "δώρο άδωρο" για τον εργοδότη, ώστε σπάνια εφαρμόζεται, η δε περίπτωση που περιέγραφε η TS ήταν παντελώς άγνωστη ακόμη και στην Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία ερωτήθηκε σχετικά (θα ρωτήσουν κι αυτοί για να μου απαντήσουν...) Τώρα, για αυτό που ρωτάει ο @stepits, αυτά τα πράγματα μόνο δικαστικά μπορούν να κριθούν και, προφανώς, χρειάζονται στοιχεία, μάρτυρες κτλ. που θα αποδεικνύουν τον ισχυρισμό πως η καταγγελία της σύμβασης έγινε κακόπιστα, για λόγους εκδίκησης κτλ. Προφανώς, πέραν του δύσκολου της όλης υπόθεσης, παράμετρος σημαντική είναι και ο χρόνος που θα απαιτηθεί προκειμένου να κριθεί η υπόθεση. Λ.χ., και πάλι με αφορμή το παράδειγμα της TS, η απόφαση που βρήκα, με την οποία έκρινε το δικαστήριο πως δεν δικαιούται ο εργαζόμενος αποζημίωσης αν αποχωρήσει πριν την ημερομηνία της προαναγγελθείσας καταγγελίας, είναι απόφαση Εφετείου, που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι δεν αρκέστηκαν στην πρωτόδικη απόφαση. Υπάρχουν, δε, υποθέσεις που φτάνουν μέχρι και τον Άρειο Πάγο, οπότε, προκειμένου να τελεσιδικήσουν, ο χρόνος εκδίκασης υπερβαίνει ακόμη και τη δεκαετία. 1
DrFreeman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, spectaculator said: Δεν είμαι δικηγόρος, δεν είναι απαραίτητο για να γνωρίζεις πέντε-έξι πράγματα, και δεν έχει πολύ σημασία το τι θα σου πω πως είμαι (στο χώρο του ότι δηλώσεις είσαι). Γι' αυτό προσέχουμε τι υπογράφουμε. Σχεδόν κανείς δεν διαβάζει τη σχέση που συμφωνεί πριν το υπογράψει. Και καλά, εδώ σε μια χώρα με κομπογιαννίτες δεν δίνουν σημασία όταν είσαι γι' αυτούς ασήμαντος. Όταν όμως είσαι σε σοβαρή εταιρεία και με κάποια θέση σημασίας είναι πολύ διαφορετικά. Φυσικά τη τελική την έχει αυτός που έχει και το θέμα. Ζυγίζεις και ρίχνεις. Σύμφωνοι, ως προς το ότι προσέχουμε το κάθετι που υπογράφουμε. Ωστόσο: αν κάποια άρθρα/παράγραφοι της σύμβασης είναι παράνομα ή εμπεριέχουν αντισυνταγματικές ρυθμίσεις, σαφώς και δεν έχουν καμία ισχύ (και όποια προσπάθεια επιβολής τους θα καταπέσει δικαστικά αν χρειαστεί). Δεν μπορεί ο καθένας να ρυθμίζει όπως θέλει αυτά τα ζητήματα. Πρωτίστως ισχύουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι και ακολούθως, κάποια ειδικότερα ζητήματα ρυθμιζονται από την εκάστοτε σύμβαση - πάντοτε όμως σύννομα. Αυτό ισχύει για ότι κι αν υπογράψεις - συμβάσεις με παράνομες παραγράφους, ρυθμίσεις, κλπ, είναι άκυρες, παρά την συμφωνία των δύο μερών. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από DrFreeman damn typos
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Γενικά, όταν καλείται ο εργαζόμενος να υπογράψει κάτι (ειδικά σε περιπτώσεις καταγγελίας σύμβασης κτλ.) δεν είναι κακό, εκεί που υπογράφει, να σημειώσει "Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου". Δεν σημαίνει πως μπαίνει μια υπογραφή και παραιτείται κάθε αξίωσης, εφόσον το έγγραφο περιλαμβάνει κάτι που δεν είναι προβλεπόμενο κτλ. Επίσης, σε συνέχεια αυτών που έγραφα παραπάνω: πρακτικά, με την ειδοποίηση επερχόμενης καταγγελίας ο εργοδότης, σε ποσό αποζημίωσης, δεν γλιτώνει τίποτε απολύτως: όσα χρόνια υπηρεσίας κι αν έχει ο υπάλληλος, η προειδοποίηση ναι μεν μειώνει την αποζημίωση στο μισό, αλλά πρέπει να προηγηθεί του μισού χρόνου των μηνιαίων αποζημιώσεων που θα κατέβαλε κανονικά ο εργοδότης: Που σημαίνει, για να φύγει από μια εταιρία ένας υπάλληλος που έχει 5 χρόνια, δικαιούται μισθούς τριών μηνών. Η προειδοποίηση, επομένως, πρέπει να γίνει νωρίτερα 1,5 μήνα, για να καταβληθεί η μισή. Και αυτός ο 1,5 μήνας θα πληρωθεί κανονικά, προφανώς, συν θα έχεις έναν άνθρωπο "χαλασμένο" επί 1,5 μήνα στη δουλειά, συν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να πλακωθεί στις άδειες ή απλά να μην αποδίδει. Γενικά, είναι ένα μέτρο τόσο παράξενο ώστε, από φοροτεχνικά γραφεία που ρώτησα, έως Επιθεώρηση Εργασίας, παντού η απάντηση είναι πως οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες και ο εργοδότης μόνο μπελάδες βάζει στο κεφάλι του, γι' αυτό και είναι τόσο σπάνιο το φαινόμενο (την δε περίπτωση της TS δεν την είχαν καν ακουστά ως πιθανό σενάριο, αλλά μου απάντησαν προ ολίγου πως συνιστά οικειοθελή αποχώρηση το να έφευγε ακόμη και 9 ημέρες πριν την καταγγελία). Μία περίπτωση που μου ανέφεραν από την Επιθεώρηση Εργασίας (ως όφελος του εργοδότη) είναι πως, με την προαναγγελία, "σπάει" το ποσό που πρέπει να καταβάλει, καθώς σε περίπτωση άμεσης καταγγελίας, πρέπει να καταβληθεί η αποζημίωση άμεσα (με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή επιταγή ημέρας, τουτέστιν όχι μεταχρονολογημένη), ειδάλλως η καταγγελία καθίσταται άκυρη. Και πάλι, όμως, σε περιπτώσεις μεγάλων ποσών αποζημίωσης, υπάρχει ήδη πρόνοια καταβολής αυτής σε δόσεις, άρα ούτε εκεί κερδίζει κάτι ο εργοδότης. Και γι' αυτό, όπως προανέφερα, είναι τόσο σπάνιες αυτές οι περιπτώσεις.
haHa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, maria_dtps είπε Θα διαφωνίσω με αυτό.. όπως έγραψα από την αρχή και σε προηγούμενα ποστ δε σκόπευα να κάνω καμία λαμογιά, παρανομία και να φερθώ άσχημα σε κάποιον.. σε αντίθεση με τους εργοδότες μου που από τη μέρα που με απέλυσαν (και πιο πριν) μόνο σε δύσκολη θέση με έχουν φέρει με τη συμπεριφορά τους (δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω περισσότερο). Θα διαφωνησω με αυτα που γραφεις τωρα: Προσπαθουσες να βρεις τροπο να παραιτηθεις ΚΑΙ να παρεις αποζημιωση(κατι που δεν στεκει ουτε νομικα ουτε ηθικα). Αντιθετα, ο εργοδοτης που λες οτι σε εφερε σε δυσκολη θεση, επειδη απλα σε προειδοποιησε για την επικειμενη απολυση, εχει φερθει απολυτως επαγγελματικα και συμφωνα με το γραμμα του νομου. Με λιγα λογια, απο τις περιγραφες σου, ο εργοδοτης σου φερθηκε επαγγελματικα(δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι θα ακολουθησεις τελικως το νομιμο και επαγγελματικο δρομο που εξαρχης επελεξε ο εργοδοτης για λυση της συνεργασιας στις 17/10) σε αντιθεση με τις σκεψεις που εκανες εσυ και παρεθεσες εδω. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από haHa
agrio.imeros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Τον επαγγελματισμό του εργοδότη που τον είδες; Και που κατάλαβες ότι η κοπέλα θέλει να παραιτηθεί και να πάρει και αποζημίωση;
logistoulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Τον επαγγελματισμό του εργοδότη που τον είδες; Και που κατάλαβες ότι η κοπέλα θέλει να παραιτηθεί και να πάρει και αποζημίωση; αυτό δεν έλεγε; να φύγει πριν την ημερομηνία της απόλυσης και έψαχνε τρόπο να πάρει και αποζημίωση ε δε γινόταν και δεν το έκανε ο εργοδότης έκανε προειδοποίηση, το οποίο στην τελική από άποψη κόστους δεν τον συμφέρει κιόλας για αυτό και δεν γίνεται συχνά και ο μόνος λόγος που γίνεται όταν γίνεται είναι επειδή υπάρχει δουλειά που πρέπει να βγει εφόσον κάνεις ότι σου επιτρέπει ο νόμος είσαι σωστός, αν ο νόμος είναι άδικος είναι άλλο πράγμα Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis
agrio.imeros Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, maria_dtps είπε Ούτε εγώ!😑 Ε, ακριβώς αυτό δε θέλω.. γιατί πραγματικά του έχω φερθεί άψογα.. θα το θεωρήσω τουλάχιστον σχιζοφρένεια, να παραιτηθώ και να πει τα χειρότερα για μένα μόνο και μόνο γι'αυτό. Δε με αφορά καθόλου η αποζημίωση πια, θα'θελα να μπορώ να φύγω χωρίς προβλήματα. Από τις συμβουλές που μου έδωσαν οι περισσότερο "ειδικοί" πρέπει να μείνω ως το τέλος.. Όπως λέει και ο spectaculator, αν θεωρήσει ότι προκαλώ ζημιά στην επιχείρησή του φεύγοντας, αξιώνει ωραιότατη αποζημιωσούλα, παρά το ότι έχω απολυθεί. Τρέχα γύρευε δηλαδή! Εδώ ας πούμε τι λέει η κοπέλα; Και που ξέρεις εσύ αν τον εργοδότη δεν τον συμφέρει σ΄αυτήν την περίπτωση να απολύσει με προειδοποίηση; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από agrio.imeros
Προτεινόμενες αναρτήσεις