vagreek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ripper386 είπε Σε αντίστοιχα θέματα σε άλλα forum και στο Facebook όλοι κατέληξαν ότι από πέρσι δεν έχει κανένα περιορισμό και απλά έχει ξεχαστεί στο FAQ. Μερικοί είχαν και επίσημες διαβεβαιώσεις από απαντήσεις σε email για αυτό, οπότε μην έχετε κάποιο φόβο όσοι ενδιαφέρεστε. Εγώ το είχα πριν αρκετά χρόνια με περιορισμούς αλλά η εικόνα και τα replay των αγώνων ήταν εξαιρετικά. Γνωρίζει κανείς αν έχει περιορισμούς για μια συσκευή, κοινώς αν μπορούμε να το μοιραστούμε με κάποιον άλλο για ταυτόχρον θέαση; Ναι παιζουν κανονικα ολα τα παιχνιδια , καθως και τα ελληνικα. Ταυτοχρονη θεαση θα πεταει απο τη σελιδα/εφαρμογη (disconnect) τον ενα απο τους 2 μετα απο λιγο... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από vagreek
papafigos84 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ripper386 είπε Σε αντίστοιχα θέματα σε άλλα forum και στο Facebook όλοι κατέληξαν ότι από πέρσι δεν έχει κανένα περιορισμό και απλά έχει ξεχαστεί στο FAQ. Μερικοί είχαν και επίσημες διαβεβαιώσεις από απαντήσεις σε email για αυτό, οπότε μην έχετε κάποιο φόβο όσοι ενδιαφέρεστε. Εγώ το είχα πριν αρκετά χρόνια με περιορισμούς αλλά η εικόνα και τα replay των αγώνων ήταν εξαιρετικά. Γνωρίζει κανείς αν έχει περιορισμούς για μια συσκευή, κοινώς αν μπορούμε να το μοιραστούμε με κάποιον άλλο για ταυτόχρον θέαση; Τααυτοχρονα οχι. Κανει αποσυνδεσεις καθε 4-5 λεπτα. Μπορει βεβαια ο ενας να το δει ζωντανα και ο αλλος οn demand.
GIS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστουμε για τις απαντησεις. Ξερεις καποιος αν γινεται να δουμε τα ματς σε Smart TV ?
Looter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eurosport Player UK. Έχει ΟΛΑ τα παιχνίδα Euroleague και ΟΛΑ τα παιχνίδια Basketball Champions League. Έχει επίσης ΤΡΟΜΕΡΟ περιεχόμενο σε επιπλέον sports όπως MotoGP , κλπ. Αν υπάρχει σοβαρό VPN και κάρτα αγγλική ΔΕΝ το συζητώ , το έχω 2 χρόνια. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Looter 1 1
moshelas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Σχετικά με το eurosport Player uk , VPN και για το streaming ή μονο κατά την αγορά του πακέτου;;
Looter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, moshelas είπε Σχετικά με το eurosport Player uk , VPN και για το streaming ή μονο κατά την αγορά του πακέτου;; Για τα ΠΑΝΤΑ.
lancias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 μπορει καποιος να μας εξηγησει τι ειναι το vpn κ πως δουλευει με δυο λογια.....
isay Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, lancias είπε μπορει καποιος να μας εξηγησει τι ειναι το vpn κ πως δουλευει με δυο λογια..... Εδώ είσαι -> http://bfy.tw/9txm 2 1
vrwmiaris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Looter είπε Eurosport Player UK. Έχει ΟΛΑ τα παιχνίδα Euroleague και ΟΛΑ τα παιχνίδια Basketball Champions League. Έχει επίσης ΤΡΟΜΕΡΟ περιεχόμενο σε επιπλέον sports όπως MotoGP , κλπ. Αν υπάρχει σοβαρό VPN και κάρτα αγγλική ΔΕΝ το συζητώ , το έχω 2 χρόνια. Ποια είναι το επιπλέον περιεχόμενο;
Looter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vrwmiaris είπε Ποια είναι το επιπλέον περιεχόμενο; https://www.eurosport.co.uk/eurosport-tv-schedule.shtml Επίσης έχει το Eurocup. Και όλα τα παραπάνω και σε ondemand.
GeorgeAl92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 40 λεπτά πριν, Looter είπε https://www.eurosport.co.uk/eurosport-tv-schedule.shtml Επίσης έχει το Eurocup. Και όλα τα παραπάνω και σε ondemand. Υπάρχει μια σελίδα που να αναφέρει όλα τα αθλήματα και τα πρωταθλήματα για τα οποία έχει τα δικαιώματα θέασης ο συνδρομητής της;
Zerg13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Εδώ είσαι -> http://bfy.tw/9txm Χαχαχα
james01gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 πάντως δεν ξέρω εάν συμφέρει ως τελική τιμή εάν μπορείς να βάλεις νόβα ή όπως αλλιώς την λένε
MikeJ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Εγώ είχα βάλει για ένα μήνα που έτρεχε μια ειδική προσφορά νομίζω 99 cents αντί για 14,99 για να δοκιμάσω και προσωπικά δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Δε ξέρω κατά πόσο έκανα εγώ κάτι λάθος ή ήταν η συγκεκριμένη προσφορά έτσι αλλά : α) Η ποιότητα ήταν HD και όχι Full HD β) Επειδή ήθελα να δω τους αγώνες στη τηλεόραση από το tv box που έχω, η εφαρμογή δεν ήταν συμβατή οπότε μόνη λύση ήταν να ανοίγω μέσω browser στο tv box και να βλέπω έτσι , που όμως ήταν πολύ προβληματικό και άβολο. (έχω το xiaomi mi box που δεν έχει κανονικό android αλλά android tv) γ) οι μεταδόσεις είναι αγγλικά (εντάξει αυτό είναι αναμενόμενο αλλά για ξένη μετάδοση υπάρχουν και άλλες επιλογές δωρεάν) Τελικά τζάμπα πέταξα και το 1 ευρώ αφού συνέχισα να βλέπω τους αγώνες με Acestream από το livetv.
exelcior Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, SnakeMJK said: Αυτό είναι το παλιό FAQ. Δεν σε βγάζει σε αυτό το λινκ πλέον. (και μάλλον κακώς είναι online ακόμα) Από πέρσι έχει όλους τους αγώνες. Δεν το ήξερα ευχαριστώ! Έχεις δίκιο είναι άλλο το "επίσημο" FAQ. Και πάλι κακώς βέβαια που υπάρχει ακόμα το παλιό, τέτοια θέματα πρέπει να τα προσέχουμε λίγο παραπάνω σε μια τέτοια οργάνωση, ειδικά όταν βγαίνει το λάθος αποτέλεσμα πρώτο στη google.
Προτεινόμενες αναρτήσεις