Προς το περιεχόμενο

Netflix και Paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και χρόνια έχω Paypal συνδεδεμένο με πιστωτική κάρτα Visa της AlphaBank και κάνω κανονικά συναλλαγές παντού. Μόνο περίπου 1 χρόνο μετά τα capital controls δεν δούλευε αυτή η κάρτα και είχα συνδέσει τότε κάρτα Revolut και έκανα συναλλαγές. Από εκεί και μέτα παντού κάνω συναλλαγές κανονικά και Ebay και άλλα online shops κλπ.

Σήμερα δοκίμασα να προχωρήσω σε trial στο Netflix και για να προχωρήσει τη μηνιαία συνδρομή που θα κάνει μετά το μήνα, προχώρησα να πληρώσω με Paypal και όταν επιστρέφω στη σελίδα του Netflix μετά το πέρασμα από Paypal, μού λεει ότι κάτι πήγε στραβά και δεν είναι αποδεκτή η συναλλαγή.

Δεν έχω πουθενά αλλού πρόβλημα με το Paypal. Έχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο στο Netflix;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, isay είπε

Στον trial μήνα θέλει κάρτα, άμα συνεχίσεις και αρχίσει η χρεωση, δεχεται και paypal

Δεν ισχύει αυτό

Τον trial τον ξεκίνησα με paypal και συνέχισα με αυτό.

Δημοσ.

Παιδιά πριν λιγο καιρο που ξεκίνησα το netflix, σε δυο ξεχωριστους λογαριασμους που πηγα να δηλώσω απευθείας paypal, έφαγα πορτα. Και οι δυο ξεκίνησαν με κάρτα και μετά πριν κλείσει μήνας (για να γινει χρεωση) δεχτηκε κανονικά την αλλαγη πληρωμής σε paypal και απο τοτε πληρώνει ετσι. Δέχομαι οτι μπορει να κάνω λάθος, απλά μεταφέρω την εμπειρία μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις προχώρησα σε εγγραφή στο trial με κάρτα - και συγκεκριμένα Revolut - και δούλεψε κανονικά.

Με Paypal παρέμενε να μην προχωράει.

Επεξ/σία από kostasgr78
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ Σεπτέμβριο ξεκίνησα με paypal την trial (που εχω συνδεδεμένη την alpha bank visa μου) και το δέχτηκε κανονικά.περασε ο τσαμπα μήνας και συνεχίζω κανονικά όπως ξεκίνησε.

Τεσπά

Καλά όλοι την εμπειρία μας λέμε δεν τρέχει κάτι 😊

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,έχω το ίδιο πρόβλημα.

Ούτε τον paypal λογαριασμό μου δέχεται ,ούτε

κάποια χρεωστική μου κάρτα,για την δοκιμαστική περίοδο

προσπάθησα και εγώ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/10/2018 στις 8:10 ΜΜ, isay είπε

Παιδιά πριν λιγο καιρο που ξεκίνησα το netflix, σε δυο ξεχωριστους λογαριασμους που πηγα να δηλώσω απευθείας paypal, έφαγα πορτα. Και οι δυο ξεκίνησαν με κάρτα και μετά πριν κλείσει μήνας (για να γινει χρεωση) δεχτηκε κανονικά την αλλαγη πληρωμής σε paypal και απο τοτε πληρώνει ετσι. Δέχομαι οτι μπορει να κάνω λάθος, απλά μεταφέρω την εμπειρία μου

Στις 5/10/2018 στις 8:16 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Μόλις προχώρησα σε εγγραφή στο trial με κάρτα - και συγκεκριμένα Revolut - και δούλεψε κανονικά.

Με Paypal παρέμενε να μην προχωράει.

Στις 5/10/2018 στις 8:27 ΜΜ, stelios18120 είπε

Εγώ Σεπτέμβριο ξεκίνησα με paypal την trial (που εχω συνδεδεμένη την alpha bank visa μου) και το δέχτηκε κανονικά.περασε ο τσαμπα μήνας και συνεχίζω κανονικά όπως ξεκίνησε.

Τεσπά

Καλά όλοι την εμπειρία μας λέμε δεν τρέχει κάτι 😊

αντιμετωπισα κατι παρομοιο και σαν συμπερασμα μπορω να βγαλω οτι εχει θεμα με τη revolut συγκεκριμενα.

Παρ' οτι επελεγα paypal δεν εβλεπε τη revolut καρτα που ηταν συνδεδεμενη με το paypal και ζητουσε να εισαγω νεα καρτα.

μολις εβαλα απο Ελληνικη τραπεζα, περασε η συναλλαγη και φυσικα καταχωρηθηκε και η καρτα στο Paypal, κατι που δεν ηθελα....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bjj-p είπε

αντιμετωπισα κατι παρομοιο και σαν συμπερασμα μπορω να βγαλω οτι εχει θεμα με τη revolut συγκεκριμενα.

Παρ' οτι επελεγα paypal δεν εβλεπε τη revolut καρτα που ηταν συνδεδεμενη με το paypal και ζητουσε να εισαγω νεα καρτα.

μολις εβαλα απο Ελληνικη τραπεζα, περασε η συναλλαγη και φυσικα καταχωρηθηκε και η καρτα στο Paypal, κατι που δεν ηθελα....

Κα εγώ πρόσφατα που πήγα να κάνω την πατέντα μέσω Τούρκικης I. P. μου απέρριπτε συνεχώς τη Revolut.

Δημοσ.

Μετά από πυροβολισμό διαφημίσεων - trailer του Netflix σε videos που έβλεπα στο youtube και τα οποία trailers μου κίνησαν το ενδιαφέρον αποφάσισα να κάνω το trial.

Εγώ βασικά το έκανα με visa χρεωστική , δούλεψε κανονικα

Εμπειρία γενικά δεν είχα στο παρελθόν με άλλες τέτοιες πλατφόρμες. Όταν ήθελα να δω καμιά ταινία μόνο μέσω popcorntime η κάποια παρόμοια sites, αντε βρες υπότιτλους αντε να μην δουλευουν σωστά, κολλήματα, κατσε φτιαξε πιο σωστά τα srt αρχεία...

Σήμερα πραγματικά έπαθα την πλάκα μου . Είδα μια ταινία (Τον Μόγλη) και είδα και το πρώτο επεισόδιο του Casa de Papel. Ούτε κολλήματα ούτε τίποτα . Πάντως έχει καλές σειρές αποτι είδα και σίγουρα δεν είναι κάτι δύσκολο να κολλήσεις με μια από αυτές. Οπότε πέρα του trial σίγουρα θα κάνεις και συνδρομή

Δημοσ.
5 minutes ago, ΜΑΝΩΛΗΣ1 said:

Μετά από πυροβολισμό διαφημίσεων - trailer του Netflix σε videos που έβλεπα στο youtube και τα οποία trailers μου κίνησαν το ενδιαφέρον αποφάσισα να κάνω το trial.

Εγώ βασικά το έκανα με visa χρεωστική , δούλεψε κανονικα

Εμπειρία γενικά δεν είχα στο παρελθόν με άλλες τέτοιες πλατφόρμες. Όταν ήθελα να δω καμιά ταινία μόνο μέσω popcorntime η κάποια παρόμοια sites, αντε βρες υπότιτλους αντε να μην δουλευουν σωστά, κολλήματα, κατσε φτιαξε πιο σωστά τα srt αρχεία...

Σήμερα πραγματικά έπαθα την πλάκα μου . Είδα μια ταινία (Τον Μόγλη) και είδα και το πρώτο επεισόδιο του Casa de Papel. Ούτε κολλήματα ούτε τίποτα . Πάντως έχει καλές σειρές αποτι είδα και σίγουρα δεν είναι κάτι δύσκολο να κολλήσεις με μια από αυτές. Οπότε πέρα του trial σίγουρα θα κάνεις και συνδρομή

Εμένα δεν μου αρέσει που έχει μόνο τα παλιά και όχι αυτά που παίζονται. Εντάξει στα παλαιά δεν έχει ανταγωνισμό τα εχει σχεδόν όλα, οπότε πρέπει να γίνει πλατφόρμα και με περιεχόμενο που παίζεται αυτή την περίοδο και γιατί όχι να περιλαμβάνει και live γεγονότα, εκδηλώσεις κοκ. Δεν νομίζω κάποιος να περιμένει πότε θα παιχτεί όλος ο κύκλος μιας αγαπημένης του σειράς ώστε να την δει στο Netflix.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...