Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spoiler
10 λεπτά πριν, jorgemeto είπε

Πότε μην λες "Ποτέ μην λες "ποτέ μην λες ποτέ!!"!!"

Ποτέ μην λες " Πότε μην λες "Ποτέ μην λες "ποτέ μην λες ποτέ!!"!!" " 

2 λεπτά πριν, monster749 είπε

Τιμές για γέλια.... 

με βάση αυτά που προσφέρουν ως συνολική εμπειρία χρήσης και βλέποντας και τον ανταγωνισμό, σε ποια κατηγορία τιμών δεν θα ήταν τιμές για γέλια κατά την άποψή σου; 

Πρόσεχε, άλλον "τιμές για γέλια", άλλο "δεν θα έδινα τόσα λεφτά για κινητό" και άλλο το "δεν θα έδινα τόσα λεφτά για αυτό το κινητό γιατί το τάδε, ποιο οικονομικό μοντέλο μου προσφέρει σχεδόν ίδια εμπειρία χρήσης) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω κοιτάξει στα άλλα Pixel μοντέλα χωρητικότητα,πάντως το Pixel XL που είναι σχετικά φθηνό σε σχέση με τα νεότερα μοντέλα βγαίνει στα 32 GB 300€ και σε 128 Gb 500€!Δηλαδή δεν το βγάζει σε 64 Gb και ζητάει +200€ για 32Gb!

Το κινητό έχει 3.5mm θύρα,radio κλπ.

Βάλε 1 υποδοχή για micro sd!!!Μπορεί να μην γουστάρω cloud.

Σε κάθε κινητό θα λείπει κάτι.Η 3.5 mm θύρα,η θα έχει μικρή μπαταρία,η μονή πίσω κάμερα (πχ S8),η OIS κλπ.Η ειρωνεία είναι οτι κάποια απο αυτά υπάρχουν σε πιο παλιά μοντέλα.Βρίσκουμε κινητό που έχει όσα θέλουμε εκτός πχ απο θύρα 3.5 mm η που θα έχει κάτι που δεν θελουμε πχ notch.Αν τα, έχει όλα θα υστερεί κάπου,πχ στην μπροστινή κάμερα.

Εχουμε φυσικά και το "κερασάκι" στην τούρτα..Το notch.Συν το 18:9 ratio.

Το 16:9 και το 18:9 υποτίθεται πως έχουν διαφορετική χρησιμότητα;Νομίζω πως το 16:9 ταιριάζει περισσότερο πχ σε βίντεο και εικόνες γιατί δεν αφήνει κενά με μαύρες μπάρες όπως στο 18:9 που το εμβαδόν της οθόνης είναι μικρότερο στις ίδιες ίντσες.

Πόσα updates παίρνει το κάθε κινητό Pixel,2-3;1 iphone παίρνει updates για 5 χρόνια.Αν είναι δηλαδή να, δώσω 800-1000€ για Pixel παίρνω iPhone απο 7 Plus και μετά που έχει τα μισά χρήματα.Πραγματικά το android sofware support είναι ελλιπές.Ναυαρχίδες με επίσημη τιμή 800€+ που παίρνουν μόνο 2 android versions;

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Confused 3
Δημοσ.

Υπάρχει ένα τυπογραφικό... στην τιμή... λέει 860 για το απλό... δεν μπορεί, τυπογραφικό θα είναι 

• Like 2
Δημοσ.

1,060€ ??? δεν τα τρωω καλυτερα σε παστελια να μου μεινει και η γλυκα!!! εχουν ξεφυγει εντελως..για κινητο μιλαμε οχι για αμαξι... 

Δημοσ.

Ουσιαστικά εδώ πληρώνεις το software της Google. Η συσκευή σαν συσκευή δε λέει και πολλά. Και για αυτό το software πρέπει να δώσεις ένα χιλιάρικο. Τα ίδια και παραπάνω πρέπει να δώσεις και για ένα iPhone, μόνο που εκεί παίρνεις και καλό hardware. Είμαι αρκετά εξαρτημένος από τις υπηρεσίες της Google, but i will pass, όπως πολλοί, πιστεύω.

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexzzz είπε

Υπάρχει ένα τυπογραφικό... στην τιμή... λέει 860 για το απλό... δεν μπορεί, τυπογραφικό θα είναι 

αυτες οι τιμες ειναι για το εξωτερικο. εδω θα θες ΜΟΝΟ 2-3 μισθους 🤣 

περα απ τη πλακα, αμα εχει εστω και ενα μοντελο κατω απο 1000ρικο στην ελλαδα, στο επομενο θεμα για το γοογλη θα γραψω (copy paste :P) 100 φορες "ο γοογλης ειναι ο daddy μου" 🤣

Δημοσ.

Ο Βασιλιάς του Android, τέλος. Όποιος θέλει ενημερώσεις λογισμικού στην ώρα του σταθερά όπως και την πιο ομαλή εμπειρία Android πηγαίνει καρφί σε Pixel. Όσο για το Design που αρκετοί κράζανε από τα Leaks, εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

1 ώρα πριν, whoever81 είπε

Οσο υπάρχει η Xiaomi ποτέ! 

καλά κάντε όνειρα. Και για την Huawei τα ίδια λέγατε και σιγά σιγά αγγίζει και αυτή το χιλιάρικο για τις ναυαρχίδες της. Όσο αυτές οι εταιρίες μεγαλώνουν θα βλέπουν τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους και θα ανεβάζουν τις τιμές. Όλες είναι εταιρίες και δουλεύουν για το κέρδος. 

17 λεπτά πριν, kevin13 είπε

1,060€ ??? δεν τα τρωω καλυτερα σε παστελια να μου μεινει και η γλυκα!!! εχουν ξεφυγει εντελως..για κινητο μιλαμε οχι για αμαξι... 

1.060€ για το καλύτερο Android τηλέφωνο της αγοράς, αν θέλεις τα δίνεις αν δεν θέλεις ευτυχώς υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε χαμηλότερες κατηγορίες τιμών. Μια φορά πάντως δεν θα σας κάνει κανείς την χάρη να πουλάει το κορυφαίο τηλέφωνο του για 200€ επειδή τόσο θεωρείτε εσείς, λογική τιμή.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Ο Βασιλιάς του Android, τέλος. Όποιος θέλει ενημερώσεις λογισμικού στην ώρα του σταθερά όπως και την πιο ομαλή εμπειρία Android πηγαίνει καρφί σε Pixel. Όσο για το Design που αρκετοί κράζανε από τα Leaks, εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

καλά κάντε όνειρα. Και για την Huawei τα ίδια λέγατε και σιγά σιγά αγγίζει και αυτή το χιλιάρικο για τις ναυαρχίδες της. Όσο αυτές οι εταιρίες μεγαλώνουν θα βλέπουν τα μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους και θα ανεβάζουν τις τιμές. Όλες είναι εταιρίες και δουλεύουν για το κέρδος. 

1.060€ για το καλύτερο Android τηλέφωνο της αγοράς, αν θέλεις τα δίνεις αν δεν θέλεις ευτυχώς υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε χαμηλότερες κατηγορίες τιμών. Μια φορά πάντως δεν θα σας κάνει κανείς την χάρη να πουλάει το κορυφαίο τηλέφωνο του για 200€ επειδή τόσο θεωρείτε εσείς, λογική τιμή.

πας καλα ?? ειδε κανενα να λεει οτι θα θελαμε να το κοστολογει 200€ ?? λεμε οτι για αυτα που προσφερει ειναι πανακριβα..και δεν τα αξιζει...

Δημοσ.

Αυτό που μου έχει δημιουργήσει την μεγαλύτερη απορία σε οτι αφορά την google είναι η ανακοίνωση του project treble.

Θεωρώ οτι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που παίρνουν pixel , το κάνουν για τα updates.

Αν το treble πάρει σάρκα και οστά στο προσεχές μέλλον, ποιός θα αγοράζει τα pixel?

Δημοσ.

Γιατι μονο 2 καμερες μπροστα και μονο wide + ultrawide, κακως το φοβηθηκαν στην google, επρεπε να προχωρησουν σε 360, να μην χανουν ουτε χιλιοστο απο το προιον και το περιβαλλον του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...