Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/1/2020 στις 5:03 ΜΜ, ikorolis είπε

Γιατί και οι κλήσεις από την ΕΛ.ΑΣ (Τροχαία) μεταβιβάζονται στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) και οι κλήσεις από την δημοτική αστυνομία Αθηνών/Πειραιώς/Θεσσαλονίκης μεταβιβάζονται στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) και όταν έρθει η ώρα που θέλουν αυτοί σου στέλνουν τον λογαριασμό να πληρώσεις

το διαδίκτυο ξέρεις είναι φίλος μας και καλή πηγή αναζήτησης/ενημέρωσης άρα αν δεν μας πιστεύεις όλους/ες που στο λέμε μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου.

Εφόσον ισχυρίζεσαι κάτι γιατί δεν προσφέρεις και τις πηγές σου, αφού υπάρχουν όπως λες και μας στέλνεις να ψάξουμε εμείς;

Από όσο ξέρω εγώ η ΑΑΔΕ εισπράττει φόρους και τέλη. Ο δήμος έχει δικαίωμα από ένα ποσό και πάνω να τα στείλει στην Εφορία και η Εφορία έχει το δικαίωμα να μη σου δώσει ενημερότητα, αν και όταν τη χρειαστείς, έτσι την πατάνε οι περισσότεροι και αναγκάζονται και πληρώνουν. Στο δήμο πληρώνουν τελικά, όχι στην εφορία.

Όποιος έχει διαταγή πληρωμής για ποσό από κλήσεις, ας το παρουσιάσει. Οι δήμοι στέλνουν "ενημέρωση για χρέη", καλή η ενημέρωση αλλά δεν θα με πείσει να πληρώσω.

(εντωμεταξύ για κάποιο περίεργο λόγο έστειλαν τις ενημερώσεις λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, προφανώς για να κλείσουν καμιά τρύπα στο ταμείο)

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Εφόσον ισχυρίζεσαι κάτι γιατί δεν προσφέρεις και τις πηγές σου, αφού υπάρχουν όπως λες και μας στέλνεις να ψάξουμε εμείς;

Από όσο ξέρω εγώ η ΑΑΔΕ εισπράττει φόρους και τέλη. Ο δήμος έχει δικαίωμα από ένα ποσό και πάνω να τα στείλει στην Εφορία και η Εφορία έχει το δικαίωμα να μη σου δώσει ενημερότητα, αν και όταν τη χρειαστείς, έτσι την πατάνε οι περισσότεροι και αναγκάζονται και πληρώνουν. Στο δήμο πληρώνουν τελικά, όχι στην εφορία.

Όποιος έχει διαταγή πληρωμής για ποσό από κλήσεις, ας το παρουσιάσει. Οι δήμοι στέλνουν "ενημέρωση για χρέη", καλή η ενημέρωση αλλά δεν θα με πείσει να πληρώσω.

(εντωμεταξύ για κάποιο περίεργο λόγο έστειλαν τις ενημερώσεις λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, προφανώς για να κλείσουν καμιά τρύπα στο ταμείο)

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο στην συζήτηση για αυτό το θέμα

έχουμε διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό το θέμα

εγώ αν παραβιάσω τον νόμο και μου κόψουν κλήση είτε αυτή είναι από την ΕΛ.ΑΣ (Τροχαία) είτε αυτή είναι από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ)

την πληρώνω στο ταμείο δεν περιμένω να μου στείλουν τον λογαριασμό από την ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) γιατί τότε είναι αργά...

δεν υποχρεώνω κανέναν να πληρώσει είναι καθαρά θέμα δικής του επιλογής

όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μας είναι θέμα δικών μας επιλογών κάθε επιλογή μας φέρνει και ένα αποτέλεσμα και φυσικά έχει ευθύνη και τυχόν κυρώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/1/2020 στις 5:03 ΜΜ, ikorolis είπε

Αν το έκανα αυτό θα κέρδιζες εσύ το τζόκερ με τα 9 μύρια ευρώ  και δεν θα πήγαινε στον μεροκαματιάρη στην αλόνησο

Επίσης δεν λέω να πληρώσεις την κλήση γιατί χαίρομαι που σε γράψανε αν και εσύ φταις για αυτό καθώς έκανες παράβαση και ορθώς σε γράψανε.

Εγώ όπως και άλλοι φίλοι που σου απάντησαν το ίδιο είναι γιατί θέλουμε να σε προφυλάξουμε εσένα (που δεν θες να ακούσεις γιατί δεν σου αρέσει αυτό που ακούς) και τους άλλους που παρακολουθούν το θέμα από δυσάρεστες εκπλήξεις που θα έχετε στο προσεχές μέλλον

Γιατί και οι κλήσεις από την ΕΛ.ΑΣ (Τροχαία) μεταβιβάζονται στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) και οι κλήσεις από την δημοτική αστυνομία Αθηνών/Πειραιώς/Θεσσαλονίκης μεταβιβάζονται στην ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) και όταν έρθει η ώρα που θέλουν αυτοί σου στέλνουν τον λογαριασμό να πληρώσεις

το διαδίκτυο ξέρεις είναι φίλος μας και καλή πηγή αναζήτησης/ενημέρωσης άρα αν δεν μας πιστεύεις όλους/ες που στο λέμε μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου.

έχεις και άλλη εξυπνάδα να πεις για να χαρείς και εσύ...

κρίμα γιατί κάποτε αυτή η δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα ήταν πολύ καλύτερη σε ποιότητα των μελών της

τώρα έχει ποσότητα αλλά έχει χαλάσει η ποιότητα (ελπίζω οι υπεύθυνοι να κάνουν μια εκκαθάριση)

Δεν ειπα καμια εξυπναδα..............Περιέγραψα ακριβώς την αίσθηση που ένοιωσα διαβάζοντας τα σχολια σου.......................Αυτη της χαρας να προσπαθείς να το παίξεις καλύτερος απο τούς αλλους.

Απλα οταν κάποιος γελαει  να το αποδέχεσαι με ανωτερότητα.Μιας και έχεις και μπολικη δηλαδη..............

Στο κατω-κατω της γραφης οταν και αν έρθει η ωρα η κληση θα πληρωθει.....................Τα ειπες εσυ τα ειπαν και οι αλλοι και ο TS θα κανει οτι θελει αυτος .

1 ώρα πριν, SPYRER_007 είπε

έχεις και άλλη εξυπνάδα να πεις για να χαρείς και εσύ...

κρίμα γιατί κάποτε αυτή η δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα ήταν πολύ καλύτερη σε ποιότητα των μελών της

τώρα έχει ποσότητα αλλά έχει χαλάσει η ποιότητα (ελπίζω οι υπεύθυνοι να κάνουν μια εκκαθάριση)

Και διαταγη για εκκαθαριση ρε φιλε ,δεν το περιμενα  απο σενα .........................η μήπως το περιμενα

Επεξ/σία από SPYRER_007
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ikorolis είπε

την πληρώνω στο ταμείο δεν περιμένω να μου στείλουν τον λογαριασμό από την ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑ) γιατί τότε είναι αργά...

Επιμένεις να ισχυρίζεσαι περί "λογαριασμού" χωρίς στοιχεία. Το "τότε είναι αργά" τι σημαίνει;

Δημοσ.

Δεν έχουμε όλοι το ίδιο σκεπτικό και δεν ενεργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.Κάποιοι σκέφτονται και το αύριο κάποιοι όχι.

Ο ένας λέει δεν πρόσεξα π.χ. πάρκαρα κάπου που δεν έπρεπε καλά να πάθω πληρώνω να μην έχω στο μέλλον μπελάδες και προσέχω άλλη φορά που παρκάρω.(ετσι είμαι και εγώ).

Ό άλλος σου λέει δεν πληρώνω και ανννννν μου τη στείλουν στην Εφορία π.χ. τότε θα πληρώσω.Δεν ξέρεις όμως πως θα είσαι τότε και αν μπορείς να πληρώσεις και επίσης από την στιγμή που δεν πληρώνεις δεν σε νοιάζει παρκάρεις ξανά όπου νάναι αφού έτσι κι αλλιώς και αν σε ξαναγράψουν πάλι δεν πληρώνεις.

Ο κάθε ένας έχει την άποψή του την οποία θεωρεί σωστή

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, SPYRER_007 είπε

Δεν ειπα καμια εξυπναδα..............Περιέγραψα ακριβώς την αίσθηση που ένοιωσα διαβάζοντας τα σχολια σου.......................Αυτη της χαρας να προσπαθείς να το παίξεις καλύτερος απο τούς αλλους.

Απλα οταν κάποιος γελαει  να το αποδέχεσαι με ανωτερότητα.Μιας και έχεις και μπολικη δηλαδη..............

Στο κατω-κατω της γραφης οταν και αν έρθει η ωρα η κληση θα πληρωθει.....................Τα ειπες εσυ τα ειπαν και οι αλλοι και ο TS θα κανει οτι θελει αυτος .

Και διαταγη για εκκαθαριση ρε φιλε ,δεν το περιμενα  απο σενα .........................η μήπως το περιμενα

εγώ παραδέχομαι τα λάθη μου αγαπητέ μου φίλε και μαθαίνω από αυτά σου θυμίζω είμαι άνθρωπος άρα από την φύση μου κάνω λάθη δεν είμαι θεός.

ποτέ στην ζωή μου δεν το έχω παίξει έξυπνος.

ποτέ στην ζωή μου δεν το έχω παίξει ανώτερος από τους άλλους για μένα όλοι/ες οι άνθρωποι είναι ίσοι ανεξαρτήτως χρώματος/θρησκείας.

ποτέ στην ζωή μου δεν χαίρομαι με τις κακουχίες άλλων για τον απλό λόγο ότι αύριο μπορεί να είμαι εγώ στην θέση τους.

γιατί ξέρεις στην "ζωή όλα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα".

όσο για το διαταγή που λες ειλικρινά με έκανες να γελάσω εγώ το απλό μέλος όπως εσύ μπορώ να δώσω διαταγή στους υπεύθυνους αυτής της δημόσιας ιστοσελίδας/κοινότητας και αυτοί να με υπακούσουν?

εγώ είπα απλά την γνώμη μου/άποψη μου για την συγκεκριμένη δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα

ότι μεγάλωσε σε ποσότητα χρηστών αλλά δεν έχει την ποιότητα των χρηστών και αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει (δυστυχώς δεν είναι η μόνη δημόσια ιστοσελίδα/κοινότητα στην ελλάδα υπάρχουν πολλές) για αυτό κατά την άποψη μου δεν πρέπει να υπάρχουν κοινότητες (φόρουμ) αλλά blogs και να γράφουν συγκεκριμένοι άνθρωποι για συγκεκριμένα θέματα που γνωρίζουν αυτό ευτυχώς κάποιες δημόσιες ιστοσελίδες το κατάλαβαν εγκαίρως και αλλάζουν προς το καλύτερο.

2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δεν έχουμε όλοι το ίδιο σκεπτικό και δεν ενεργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.Κάποιοι σκέφτονται και το αύριο κάποιοι όχι.

Ο ένας λέει δεν πρόσεξα π.χ. πάρκαρα κάπου που δεν έπρεπε καλά να πάθω πληρώνω να μην έχω στο μέλλον μπελάδες και προσέχω άλλη φορά που παρκάρω.(ετσι είμαι και εγώ).

Ό άλλος σου λέει δεν πληρώνω και ανννννν μου τη στείλουν στην Εφορία π.χ. τότε θα πληρώσω.Δεν ξέρεις όμως πως θα είσαι τότε και αν μπορείς να πληρώσεις και επίσης από την στιγμή που δεν πληρώνεις δεν σε νοιάζει παρκάρεις ξανά όπου νάναι αφού έτσι κι αλλιώς και αν σε ξαναγράψουν πάλι δεν πληρώνεις.

Ο κάθε ένας έχει την άποψή του την οποία θεωρεί σωστή

το παραπάνω σχόλιο με βρίσκει να συμφωνώ 100%

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Επιμένεις να ισχυρίζεσαι περί "λογαριασμού" χωρίς στοιχεία. Το "τότε είναι αργά" τι σημαίνει;

διάβασε το παρακάτω σχόλιο από το δικό σου και θα καταλάβεις τι εννοώ

δεν έχω να πω κάτι ούτε να προσθέσω ο φίλος @papoys1 με κάλυψε απόλυτα.

Μόλις τώρα, SPYRER_007 είπε

OK καλα με έπεισες μην κουραζεσε αλλο...........................

αν και συνεχίζεις με την "ειρωνεία" και την "εξυπνάδα" θα κάνω τον κόπο να σου απαντήσω...

δεν με ενδιαφέρει αν σε έπεισα μου είναι αδιάφορο

όπως είπα εξ αρχής η ζωή μας είναι θέμα επιλογών κάθε επιλογή που κάνουμε στην ζωή μας έχει ένα αποτέλεσμα , μια ευθύνη , τυχόν κυρώσεις

δεν κουράζομαι μην ανησυχείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...